UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 24.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.5.
Onnea, Tuukka ja Touko!
06:53
Metkat Mesiläiset
Väsynyt mehiläinen. Sampo haluaa näyttää kavereilleen valvomalla koko yön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
Musapoksi
Liikkuva laulureppu -yhtyeen laulu Monenlaisia autoja. Kuvitettua lastenmusiikkia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:04
Tie tähtiin
Ava hiljenee. Kadetit tutkivat revontulia. Ohjaustietokone Ava törmää kysymykseen, johon ei osaa vastata ja hiljenee kokonaan. Koko avaruuskoulu joutuu hämmennyksen valtaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Franklin ja ystävät
Puumaan kuka kukin on. Ystävykset saavat tehtäväkseen haastatella puumaalaisia ja kuunnella heidän elämäntarinoitaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Jepu Neulanen
Kännykkä. Pylli mököttää, ja Jepulla on tylsää. Saako Jöns Jupelin löytämä kännykkä siilin puhumaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:43
Timppa
Timppa taikoo. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Itikkaötökät
Joukkomönkiäiset. Useat hyönteiset elävät yhdyskunnissa. Kertoja: Mari Pöllänen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:59
Touhukkaat
Puhuri. Desin ja Outin linnassa puhaltaa kova tuuli. Se on Puhuri, joka uhkaa lennättää kaiken taivaan tuuliin. Valintojen tornista löytyy taas kolme ovea, ja niiden takaa monta kivaa seikkailua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:26
Tenavat
Jättäkää minut rauhaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
08:34
Hullabalooba
Silakkamaista menoa. Gunnar ja Vlad siivoavat levinnyttä silakkasaalista, lokit keksivät heittää lisää silakoita puurtajien kiusaksi. Habhab kiukustuu asiasta äärimmilleen, mutta lokkijahti koituu vain lokkien voitoksi. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
08:39
Esteitä ja ylityksiä
Koulupalo. "Jos öljylamppu ei olisi kaatunut, tuossa pihan toisella puolella olisi edelleen vanha koulu. Meidän jokaisella teolla on merkitys", väittää historianopettaja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Engenin nunnat. Nunnaksi voi ryhtyä, vaikka ei kuuluisikaan katoliseen kirkkoon. Sisaret Eva ja Magnhild kuuluvat valtionkirkkoon, mutta ovat eläneet Engenin luostarissa jo 25 vuotta. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Tyyntä ja seesteistä. Ollien ja Guyn keskinäiset suhteet ovat kireällä. Serena taistelee vaikean päätöksensä kanssa. Dominic yrittää pitää salaisuuden poissa Ricin korvista. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
2/10. Eläinlääkärit yrittivät saada Sting-delfiinin nielemään kameran, jotta sen keuhkot voitaisiin kuvata, mutta Sting on aivan paniikin partaalla. Tusse-kissa pelkää sairaalaa, joten lääkärit tekevät kotikäynnin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Positiivinen
Ruotsalainen Musikhjälpen 2014 keräsi varoja hivin leviämisen torjumiseen, mutta minkälaista on hiv-positiivisen ihmisen elämä? Kahdeksan henkilöä kertoo, millaista on elää hi-viruksen kanssa - tai sen varjossa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Afrikan kansallispuistojen eläimiä
1/4. Jesper Stagegaard matkaa Etelä-Afrikassa ja tutustuu alueen eläimiin ja paikallisiin asukkaisiin. Tällä kertaa hän on pyydystämässä kirahveja, jotka aiotaan siirtää Mosambikin kansallispuistoon. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ambulanssissa
2/7. Lääkäri Karin Sedig on mukana ambulanssissa, joka kiitää Tukholman alueella auttamassa onnettomuuksien uhreja ja sairauskohtauksen saaneita. Millaista ensiaputiimin työ on hätätilanteissa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
12:27
Ambulanssissa
3/7. Lääkäri Karin Sedig ja hänen ambulanssimiehistönsä kutsutaan apuun, kun metroasemalla on lyyhistynyt maahan mies. Poliisi arvelee, ettei häntä voida enää pelastaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Kuntoiluriippuvainen
Himotreenaajia on nykyään yhä enemmän. Kuntoilu voi muuttua riippuvuudeksi ja johtaa pahimmillaan jopa sairastumiseen. Millä tavoin käsistä karannut kuntoilu on vaikuttanut Torben Knudsenin elämään? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Sukujuuria etsimässä
3/6. Linni Meister on noussut nopeasti pinnalle Norjan mediamaailmassa. Hän on koko ajan kaivannut äitinsä kotimaahan Sri Lankaan. Nyt hän Noman Mubashirin kanssa matkaa taianomaiselle saarelle. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:10
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
11/16. Peter ja Jeppe Rose rakentavat vanhoista ikkunaruuduista vitriinikaapin. Millaisen vastaanoton Rosan ja Laman vaihtotori saa Varden kaupungissa? Gitte Lacarriere tuunaa vanhoista autonrenkaista uutta. HD Äänitekstitys: suomi.
14:40
Matkalla tähtiin
Osa 6/6. Seuraamme Tanskan ensimmäistä jalkapalloakatemiaa vuoden ajan. 14-vuotiaat pojat jättävät jäähyväiset vanhemmilleen ja aloittavat kouluttautumisen ammattipelaajiksi. Äänitekstitys: suomi.
15:10
Uusi Päivä
Jakso 666: Pedon merkki. Marika valmistautuu leikkaukseen. Reino näkee pedon merkin. Oskun kauna Lenniä kohtaan kasvaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:40
Suunnistuksen maailmancup: Sprinttiviestit
Sprinttiviestit. Selostus Jussi Eskola. Turku. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Planeetta Kosmo, Taikakaruselli, Ihan satua sekä Puuharit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Tyyntä ja seesteistä. Ollien ja Guyn keskinäiset suhteet ovat kireällä. Serena taistelee vaikean päätöksensä kanssa. Dominic yrittää pitää salaisuuden poissa Ricin korvista. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Tuhkimotarinoita
Yksinäisyys ja ylipaino ovat tehneet Emmasta epävarman. Outi Brouxin kanssa lähdetään etsimään kadonnutta itsevarmuutta. Ja lopulta Emma rohkaistuu pitämään valmistujaisissaan puheen koko koululle. O: Mape Morottaja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:50
Mikaelin naiset: Manna
Tänä iltana laulaja Mikael Konttisen seuraksi legendaariselle M1-studiolle saapuu Manna. Mikä laulu on Mannalle erityisen tärkeä, ja mikä tarina siihen liittyy? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi Päivä (S)
Jakso 667: Kohtalon hetkiä. Aino kokee turvattomuutta yksinäisyydessään. Tomi häviää kamppailun tunteitaan vastaan. Marikan kohtalo ratkeaa. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:30
Sininen planeetta - akvaarion synty
Kööpenhaminaan valmistui vuonna 2013 suuri ja komea akvaario. Miten hanke eteni vuonna 2007 järjestetystä arkkitehtikilpailusta lähtien, ja millaisissa oloissa yli 20 000 kalaa siellä nyt uiskentelee? (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tahdon asia
11/12. Yllätyskaksosten alkuperää pohtiessaan Mikko perustaa mainostoimiston, ja Helena siivoaa tilastoista toisenkin kotiäidin. K: Johanna Hartikainen. O: Johanna Vuoksenmaa. T: YLE Draama & Production House. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
The Late Late Show with James Corden
Uusi talk show alkaa. Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista neljästi viikossa tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Lionel Richie, Jenna Dewan Tatum. HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Ei oikea raiskaus?
Kun teinityttö joutuu raiskauksen uhriksi, tekijä on usein joku samanikäinen kaveripiiristä. 15-vuotias Sara pelkäsi, ettei kukaan uskoisi hänen kertomustaan siitä, mitä koulukaverien kanssa juhlittaessa tapahtui. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
23:40
Banshee (K16)
Kausi 2, 9/10. Kotiinpaluu. Job kohtaa New Yorkissa papin, jolla on kytköksiä Rabbitiin. Carrien ja Gordonin suhde on taas koetuksella. Lucas ja Carrie valmistautuvat horisontissa häämöttävään välienselvittelyyn. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna