UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 2.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 2.4.
Onnea, Pellervo!
06:52
Raa Raa, leikkisä leijona
Krokin kookospähkinä. Kroki pyytää Raa Raata vahtimaan kookospähkinäänsä, vaikka Raa Raa haluaisi vain leikkiä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Postimies Pate ja kiinalainen lohikäärme. Koululla pidetään kiinalainen päivä. Mikael on suunitellut päivän kohokohdaksi kiinalaisen lohikäärmeen vierailun. Lohikäärme tuntuu heräävän eloon ja aiheuttaa hämmennystä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Kikattava Kakkiainen
Simarusinoiden uniapnea. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Pipsa Possu: Soittimet
Äitipossu ja isäpossu ovat siivonneet taloa. He ovat löytäneet laatikon, jossa on soittimia. Pipsa ja Jyri haluavat kokeilla viulua, sitten rumpua ja harmonikkaa. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Ella ja Aleksi
Ripu Rapu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Neppajymykerho
Vilja askartelee pääsiäismunakortin Ellan, Niilon ja Maijan vinkkien mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:42
Sasu
Sasu ja pääsiäispupu. Sasu haluaa tavata pääsiäispupun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Touhukkaat: Lämmintä Vilukissalle
Vilukissaa palelee koko ajan, ja se kaipaa lisää lämmitystä. Desillä ja Outilla on niin kuuma, etteivät he jaksa leikkiä. Tällä kertaa ovien takaisista seikkailuista löytyy strutseja ja virtahepoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Viidakkokirja
Kiusaaminen ei kannata. Apinat kiusaavat jatkuvasti villisika Ranaa. Mowgli päättää auttaa ystäväänsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:30
Viidakkokirja
Kuningattaren hetki. Ilkeä pantteri Kala on ajanut apinat pois temppelistä. Mowgli suostuttelee Mashan johtamaan apinat vastahyökkäykseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:41
Pok ja Mok
Osa 3: Muovia rannalla. Pok ja Mok ovat viettämässä kesäpäivää rannalla. Pok popsii vedessä ajelehtivan muovipussin, ja lapset huomaavat, että ranta kannattaa pitää siistinä. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Junia ja raiteita. Arne Børresen on veturinkuljettaja, laivuri, toimittaja ja trumpetisti. Vuonna 2011 hän sai valmiiksi Norjan suurimman pienoisrautatien, ja se vaati veronsa koko perheeltä. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Kehen turvaudut? Sam on pohjalla kuultuaan diagnoosinsa. Hän yrittää suoriutua vielä työssään, mutta helppoa se ei ole. Mark vakuuttaa Elliotille, että hänen päihteiden käyttönsä on hallinnassa. Onko näin? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
10:00
Vauhtimimmit
2/10. Erika ja Emilie lähtevät testaamaan Ruotsin formula offroad -rataa, jolla autot joutuvat nousemaan likipitäen pystysuoraa hiekkatörmää. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Tyger tutkii: Nettideittailu
Internet-aikakaudella potentiaalisten kumppanien löytäminen on helppoa. Tyger Drew-Honey selvittää uutta deittailuetikettiä. Kuinka montaa voi tapailla yhtä aikaa? Mikä avausrepliikki toimii takuuvarmasti? HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Sinun viikkosi, minun viikkoni
4/4. Tanskalaispariskunnat vaalivat parisuhdettaan antamalla kunkin perheenjäsenen päättää perheen asioista viikon ajan. Freja koettaa päästä irti tehtävälistoistaan, ja Stefan yrittää ymmärtää siivouksen perusidean. HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Teiniäidit
6/8. Sarita on uupunut ja joutuu hakemaan apua psykiatrisesta hoidosta. Tanja ja Jami ovat riidelleet kotitöistä. 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Teiniäidit
7/8. Teiniäidit tapaavat toisensa Provinssirockissa. Kukaan äideistä ei ole aiemmin ollut festareilla. Pariisin Kevät hurmaa yleisön. Miten lasten hoito sujuu kotipuolessa sillä aikaa? 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Tanskalainen maajussi
7/10. Frank ottaa aurinkopaneelit käyttöön, ja vanhoille ikkunalaseille löytyy käyttöä uudisrakennuksessa, mutta siinä tarvitaan lasimestarin opastusta. Millainen katto uuteen, komeaan rakennukseen tulee? Äänitekstitys: suomi.
13:45
We Want More
Mascara palaa yhteen. Tyttöbändibuumista parodiaa tehneen Mascaran naisilla on eri näkemykset bändin lopunajan tapahtumista, erosiko Maria bändistä vai erotettiinko hänet. Onnistuvatko naiset sopimaan vanhat kaunansa? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:45
Sohvaperunat
Sohvaperunat seuraavat Foxilta Lapin poliiseja. Lisäksi valmistaudutaan kesään katsomalla Yle Fem kanavalta Strömsön puutarhaa. Sohvaperunoilta kuullaan totuus kuluneen viikon televisio-ohjelmista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Moone Boy (7)
Kausi 1, 3/6. Martin tekee pihamuuriin aukon lyhentääkseen turhan pitkää koulumatkaa. Pian oikopolku kelpaa muillekin, ja perheen pihasta tulee vilkas kauttakulkupaikka. Siitä ei muu perhe ilahdu, etenkään äiti. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Au pairit Los Angelesissa
Halloween! Hollywoodin kartanossa paljas pinta vilkkuu. Judith iskee tatuoitua tanssiseuraa. Janitalle vyörytetään murskapalautetta. Henna itkee kadonneita rahojaan. 3/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 479: Kutsumattomat vieraat. Janin ja Vilman treffit saavat kutkuttavan käänteen. Annin ja Epun 18-vuotisjuhlat ovat tunteita täynnä. Niklas ja Krista tekevät menneestä selvää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Humps, Maapallottelua, Tiketi Tok, Lauri kilpa-auto, Tähtirannan pojat sekä Saku ja Vaakku. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Katse peiliin. Chrissie pääsee selville Markin salaisuudesta. Tilanne kärjistyy, kun poliisit ovat välittäjän jäljillä. Jac ärsyyntyy Michaelin läsnäolosta. Niinpä Jac päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
19:00
Erätulilla
Tehtävä Jäämerellä. Haavi auki -porukka lähtee toteuttamaan kuningasideaa. Idän uhka, kuningasrapujen voittokulku on pysäytettävä. Rapukestit mielessään miehet astuvat vieraille vesille. Mikä voisi mennä pieleen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Silminnäkijä: Tuhat työhakemusta
Miko Keto on lähettänyt tuhat työhakemusta, mutta työpaikkaa ei löydy. Milloin työnhaku muuttuu toivottomaksi? Toimittaja Ville Vaarne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
26/40. Medialemmikki. Kun Lasipalatsin katolle pesinyt kuukkeli alkaa viedä Kontiovaaralta ruutuaikaa, Kontiovaaralla puhkeaa ammatillinen kriisi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kätevän emännän juhlat
8/10. Pääsiäinen on perinnejuhla, mutta muistaako kukaan miksi? Virpomisen, munien ja mämmin tarina on tainnut hämärtyä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:25
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Koostelähetys kevään parhaista paloista. Kaikki alkuvuoden tärkeimmät uutiset jo tänä torstaina. #nvuutiset HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
True Blood (K16)
Kausi 7, 5/10. Ympäri käydään, yhteen tullaan. Ponnistusten uuvuttama Sookie lupautuu emännöimään Bon Tempsissa järjestettäviä pippaloita. Jahdatessaan pakoilevaa vihollista Eric ja Pam suuntaavat Dallasiin. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Maailma on valmis (12)
3/6. Juristi Heikki Lassilan lonkerot ulottuvat kaikkialle. Kössin hallussa on testamentti, jossa määrätään Lyytinmäen talosta. Urpola vajoaa hypnoosiin. Hanna tapaa sosiaalitoimen edustajia. T: Production House Oy. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Caramba - paholainen kannoilla (K16)
(Keoma/Italia 1976) Spagetti-westernien klassikossa puoliverinen asesankari palaa kotikaupunkiinsa ja löytää velipuolensa paikallisen roistojoukon riveistä. O: Enzo G. Castellari. N: Franco Nero. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna