UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 18.9.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Neposen ja Nallen aamu
06:51
Nimipäiväonnittelu: 18.9.
Onnea Tyyne, Tytti, Tyyni.
06:52
Possu Pallero
Tyynyvuori. Possu Palleroa väsyttää, joten hän rakentaa sängykseen tyynyvuoren. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Hommat hoituu
Maito. Hommat hoituu selvittää mitä töitä tarvitsee tehdä, jotta saadaan maitoa lasiin. HD
07:09
Raa Raa, leikkisä leijona
Viidakkotanssiaiset. Viidakon väki järjestää tanssiaiset, mutta Raa Raa ei ole löytänyt itselleen tanssiparia. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Leijonan metsästys!
07:25
Lilli ja kukkaisystävät
Piikki kierrättää. Kassu on saanut tarpeekseen kompostikasansa viereen kertyneestä rojukasasta. Piikki päättää myydä kasassa olevat tavarat kukkaisystäville ja tulee samalla huomaamattaan auttaneeksi näitä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Neppajymykerho
Vilja askartelee kukan Kaislan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:41
Sasu
Sasu lähtee kotoa. Sasu haluaa muuttaa paikkaan, jossa hän saa metelöidä rauhassa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Töötti ja Pulteri
21/26. Näytelmä jatkukoon ja Astronauttileiri. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Muumilaakson tarinoita
Osa 32/101: Lampun henki. Muumipeikko ja Niiskuneiti löytävät näkinkenkiä etsiessään rannalta lampun, jonka salaperäinen asukas voi täyttää kaikki toiveet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Hupsis
Pyykin pesu. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
McLeodin tyttäret
Jälkivaikutuksia. Kate etsii merkkejä siitä, että onnettomuudessa kadonnut Riley olisi yhä hengissä. Grace yrittää löytää henkilön, joka pelasti hänet. Ingrid on pakoretkellä, mutta miksi? (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:45
Luontoretkellä: Merenpohjaa tutkimassa
6/6. Norjalaiset tutkijat kartoittavat Lofootteja ympäröivien merialueiden pohjaa. Luolasukellussarjassa huippuhetket lähestyvät. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Norjan kovin
2/6. Kilpailijat joutuvat tänään selvittämään esteradan, joka on rakennettu jääkylmään veteen. Uintitaitojen lisäksi tarvitaan raakaa voimaa. HD Äänitekstitys: suomi.
10:55
Nolojen tilanteiden mies
Herra Beanin kirous. Herra Bean ajautuu uima-altaan syvään päähän. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:20
Uusi päivä
Osa 403: Jäähyväisten aika. Otso järjestää asioitaan uuden elämän aattona. Tero saa ensin huonoja uutisia ja myöhemmin yllättävän tarjouksen. Tuija tutkii runoutta ja saa tyrmäävän ajatuksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Tanskalainen maajussi 2008 - 2012
1/3. Frankin ja hänen perheensä elämää on seurattu jo vuodesta 2008. Omavaraisuuteen pyrkivän talonpojan elämässä on ehtinyt tapahtua paljon. Kuinka hän ryhtyi toteuttamaan unelmiaan? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Muutto kadun yli elementtitalosta 50-luvun kerrostaloidylliin. Marika ja Maria (9 v) hoitavat homman naisenergialla. Uudessa keittiössä säilyy 50-luvun henki. Leena Carelse toteuttaa tyttären modernimman sisustusmaunkin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Janne on rauhanturvaajana Kongossa, mutta Nina hoitaa muuton kurinalaisesti melkein yksin neljässä tunnissa! Ensin mitään ei saa muuttaa, mutta lopputulos yllättää... Sisustaja Leena Carelse saa parin pyörtämään sanansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Retrolissun ysärit: Kiitos 1990 - 1999
Ysärillä siniristilippua heilutettiin Globenissa ja Joensuussa. Renny Harlin lähti Amerikkaan. Japanilaiset koskettivat kultasormillaan Muumeja. Urheilijat levyttivät, harmi kyllä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Tartu Mikkiin
Voicemaisessa toiveuusinnassa kisaamassa Paula Koivuniemi, Laura Alajääski, Antti Railio ja Osku Ketola (es. 15.11.2013). Sami Hintsanen juontaa ja tuomaroi. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Totuus rakkaudesta
Mustat pilvet. Mitkä asiat uhkaavat parisuhdetta? Pitääkö suhdetta hoitaa? Voiko jo menetetyn kipinän löytää uudestaan? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Yazka, Stefan Lindfors, Ismo Leikola ja Mia Halonen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:15
Jaquie Brownin päiväkirjat (12)
12/14. Panttivankriisistä selvinnyt Jaquie on nyt kuumaa kamaa julkkismarkkinoilla, mutta ystävyys Kimin kanssa on koetuksella. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:40
Doctor Who
Hiljainen kirjasto. Menneen ja tulevan ajan lapset kohtaavat paikassa, josta katosi satoja ihmisiä kauan sitten. Miksi Tardis laskeutui juuri tänne? Entä kuka on nainen, joka tuntee Tohtorin mutta jota Tohtori ei tunne? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:29
Galaxi
Suojiksen seikkailuissa katsellaan koululaisten tekemiä animaatioita. yle.fi/galaxi. HD
16:30
Nokkelikot (7)
Hankala hikka. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:43
Mimun maailma
Paha silmä. Joku katsoo talon asukkaita pahalla silmällä, sillä vuoron perään jokaiselle sattuu kummia onnettomuuksia. Mutta kuka on syypää? K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Siiri ja Krokotiili, Pikku apulainen, Lauri kilpa-auto, Unelmajuttu, Norsulan perhe, Me Peltiset sekä Saku ja Vaakku. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret
Rakkautta ja sudenkuoppia. Grace ja Marcus joutuvat silmätysten kuoleman kanssa pudottuaan hylättyyn kaivoskuiluun. Tayler ja Patrick empivät, sillä romanssin seuraava vaihe pelottaa. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:45
Löytöretkiä maailmaan
Norsujen jäljillä. Maapallomme erikoisista ilmiöistä kertova sarja. Ranska 2010 Äänitekstitys: suomi.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Peltsin Lappi
Peltsi lähtee etsimään mustaa kultaa Kutturasta, ja reissusta tulee ikimuistoinen. Huovuttajan verstaalla loihditaan taidetta, ja kalamiehen taivas avautuu Juutuan rannoilla. Joikukin alkaa sujua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Silminnäkijä: Ruplakeitto
Satojen miljoonien eurojen ruplanvaihtojärjestelmä työntää venäläistä rahaa myös suomalaiseen yritystoimintaan. Toimittaja Matts Dumell. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Naurun tasapaino Extra
Stand up -kilpailu Naurun tasapainon erikoislähetys seuraa kilpailun etenemistä reaaliajassa. Tommi Tuomisen juontamassa ohjelmassa näemme mm. viikon hauskimmat jutut pikauusinnassa.
20:35
Pasila 2.5 - The Spin-Off
1/40. Kossu-a-bunga-bunga. Pasilan asema jyrätään Midas Särkelän viihdeimperiumin tieltä. Eläköitynyt Repomies saa vihiä Särkelän rikollisista puuhista ja päättää napata tämän tiiminsä kanssa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Naurun tasapaino
Liiasta alapäähuumorista noottia saaneet koomikot joutuvat pahan paikan eteen, kun seuraava tutustumiskohde on synnytyssairaala. Elämän synty aiheena sekä riemastuttaa että kauhistuttaa kisan koomikoita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Ironside (16)
2/9. Kaupungissa tapahtuu puukotusten sarja. Tuoreen puukotustapauksen teini-ikäiset silminnäkijät ovat kumman harvasanaisia lausunnoissaan. Onko siihen jokin erityinen syy? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:45
Luck (16)
4/9. Onnetar ei hymyile Jerrylle pelipöydässä, ja miehen elämän syöksykierre tuntuu vain syvenevän. Claire tekee Acelle kiinnostavan ehdotuksen. Rosie pääsee näyttämään laukkaradalle ratsastajantaitojaan. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K12
23:35
Kimppakolmoset (12)
4/14. Vauva näkyy jo ultrassa, ihanaa! Mutta millä ilveellä perhe oikein elätetään? Mitchillä kun ei ole töitäkään ja taskun pohjassa on reikä. Ja sitten Alicen rikas ja komea ex ui apajille. Onko vanhassa vara parempi? Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna