UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 30.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 30.5.
Onnea, Pasi!
06:52
Taikakaruselli
Kuka uskoo keijuihin? Käy ilmi, että Olli ei usko keijuihin. Muut kyläläiset päättävät tehdä kaikenlaisia keijukepposia, niin että Ollikin uskoisi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Viljami
Viljami pelkää vettä. Viljami arastelee veteen menemistä, sillä hän ei pidä silmiin roiskuvista pisaroista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:09
Puuharit
Veli tekee taidetta. Papuryhmäläiset aikovat tehdä taideteoksia. Jokaisella on oma tyylinsä, mutta Veli ei tahdo löytää omaa taiteellisuuttaan. Onneksi taiteilija Amira voi auttaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Voiko tähtiä koskettaa? Pikku Pupu ja Pikku Hiiri ihastelevat kirkkaita tähtiä. Miltäköhän tuntuisi koskettaa tähteä ja miltä tähti tuntuu? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Musatoosa
Siina ja lapset lähtevät seikkailulle musiikin maailmaan leikittelemään sanoilla ja sävelillä. Ja kun lapsista on kyse, ei voi unohtaa liikkumista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:39
Pasin ja Kielon valtakunta
Muurahaiskeko. Tavarat häviävät pikkuhiljaa koko valtakunnassa. Syyllisiksi paljastuvat muurahaiset. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Martta puhuu
Martta menee kouluun. Tero ja tuomion lamppu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:17
Milin miljoona kysymystä (7)
Ihan väärin, Leo. Koulussa on juoksukilpailu, ja kaikki harjoittelevat. Paitsi Leo. Hän sanoo, että Jaska voittaa, koska on tummaihoinen. Onko meillä kaikilla ennakkoluuloja erilaisuutta kohtaan? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Roni Neutroni
Uhka komeetalta, osa 1/2. Roni vierailee komeetalla ja tuo tuliaisina söötin avaruusvesselin. Vai onko se sittenkään niin söötti... Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Norjalainen Ytre Hvalerin kansallispuisto Oslovuonossa esittelee komeiden saaristomaisemien ja uhanalaisen meriluonnon lisäksi myös merenpohjan ainutlaatuisia koralliriuttoja. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Palkittu. Oliver tekee diagnoosin harvinaisesta sairaudesta, mutta myöhästyy palkintogaalasta. Chantelle tulkitsee väärin ystävänsä aikeet. Sachalla on ongelmia uuden talonsa rahoituksen kanssa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Metsänhaltijan valtakunnassa
Norjalainen Tone Jorunn Tveito on taitava metsästäjä, joka hyödyntää perinteisten keinojen lisäksi uutta tekniikkaa. Hän on nauhoittanut eläinten kutsuhuutoja ja aikoo myös levyttää omaa musiikkiaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Kioski: Aleks'in Wonderland
YouTube -tähti Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa ihmettelee ihmistä isompia asioita ja yrittää ymmärtää niitä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Maailman suurin matkustajalentokone
Airbus 380 on todellinen jättiläinen, sinne mahtuu kerralla 800 matkustajaa. Kuinka kone rakennettiin ja millaisin mukavuuksin matkustajia hemmotellaan lennon aikana? (U) Äänitekstitys: suomi.
11:30
Kun haikara pettää
Osa 2/2. Mitä kuuluu perheille, jotka viisi vuotta sitten adoptoivat lapsia Etelä-Afrikasta, Koreasta ja Intiasta? Entä kuinka lapset ovat sopeutuneet elämään Tanskassa? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Onnistuuko avioliitto?
Sarja alkaa. 1/5. Norjalainen tosi-tv-sarja. Voiko jo ennakkoon sanoa, mitkä parit pysyvät yhdessä ja mitkä aikanaan eroavat? HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Elämää Riossa
1/5. Millaista on paikallisten asukkaiden elämä olympialaisiin valmistautuvassa Riossa? Aluksi kuljetaan Copacabanalla bikinimyyjien, turistien hukkaamien korujen metsästäjien ja hengenpelastajien kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Luontomatkalla Costa Ricassa
1/3. Costa Ricassa on pinta-alaan suhteutettuna enemmän kasvi- ja eläinlajeja kuin missään muualla maailmassa. Martin Emtenäs lähtee etsimään tapiiria, mutta löytää myös joukon hämähäkkiapinoita. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kummeli
Kausi 7. 2/6. Huumoria elävästä elämästä, tuttuja hahmoja naapurista. Normaali mies kulmasohvaostoksilla. Gerhard Rihmakallo ja riffien kuningas. Kuka on Kari & Karvattomien Kari? Jykke & Veikko kirjaa lainaamassa. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
15:00
Suuri unelmani: Valiosotilas
Nuoren miehen unelmana on ryhtyä eliittisotilaaksi. Mutta karsinta on tiukka, pääsykokeet kestävät 96 tuntia. Onko kaikki vaivan arvoista? Äänitekstitys: suomi.
15:30
Uusi Päivä
Jakso 568: Kello käy. Reinon tilanne käy yhä tukalammaksi. Vilma ja Jani ajautuvat riitaan Vilman yllättävästä kesätyöstä. Bongolavalla on kiire löytää uusi laulaja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:57
Uusi Päivä
Jakso 569: Kaarnalaivalla kevääseen. Lissu ja Otso muodostavat dueton. Hiltunen ja Minna kirmailevat keväässä. Roni saa vihiä Teron hämäräpuuhista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Uusi Päivä
(7). Jakso 570: Väärät nuotit. Bongolava osallistuu bändikisaan, ja Roni järkyttää kaikkia. Reino auttaa Emmaa ja joutuu pulaan. Asko yllättyy Hiltusen menneisyydestä. Tuija innostuu kohtalokkain seurauksin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Timppa, Saara ja Sorsa, Sohvatiikerit, Hau Hau, Piip ja Veli, Karvakuonot ja Susikurun seikkailu sekä Oktonautit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Palkittu. Oliver tekee diagnoosin harvinaisesta sairaudesta, mutta myöhästyy palkintogaalasta. Chantelle tulkitsee väärin ystävänsä aikeet. Sachalla on ongelmia uuden talonsa rahoituksen kanssa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli
Kausi 7. 3/6. Huumoria elävästä elämästä, tuttuja hahmoja naapurista. Kuinka voit ostaa oman autosi toiseen kertaan, huomaamatta? Ruususien tilanne kiristyy! Riitettä on vain nimeksi ja pilkkikunkut säntäävät jäälle! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Elämää Riossa
2/5. Rio on kuuluisa bikinikaunottaristaan, ja kaupoista löytyykin bikinejä joka lähtöön. Jaksossa tavataan brasilialaisen bikiniteollisuuden kuningatar Lenny ja Ipanemalla bikinejä turisteille kauppaava Raimundo. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä (S)
(7). Osa 292: "Mitä jäljelle jää." Suru valtaa Haaviston. Jimi ei enää pakene. Marika nostaa oudon kortin. Elinalle paljastuu asioita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:27
Uusi päivä
Osa 293: "Poissa on ystävä kallehin." Ensio saa kevyet mullat. Asko kostaa Niklakselle. Otso joutuu vaikeuksiin. Tero tahtoo Kristan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Ruska-aika on värikkäimmillään, kun 27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen vihitään lokakuussa Karstulan kirkossa. Suvun ja ystävien seurassa juhliessa unohtuvat hääviikon kiireet ja murheet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Hunted (K16)
7/8. Painostusta. Jack Turner paljastaa hallussaan olevan todisteita, jotka kytkevät Byzantiumin asiakkaan kammottavaan rikokseen. Aidan painostaa Samia palaamaan lapsuusmuistoihinsa. Samille selviää kuka häntä jahtaa. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:58
Hunted (K16)
8/8. Totuuden jäljet. Operaatio lähenee loppuaan, ja köysi Jack Turnerin ympärillä kiristyy. Muistojensa kanssa kamppaileva Sam joutuu suureen vaaraan. Tapahtumat saavat vielä uuden käänteen. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Nuuskija (16)
1/8. Ukrainalaisen jännityssarjan keskushenkilö on mies, jolla on erehtymätön hajuaisti. Hän tunnistaa pomminkin vain tuoksusta ja on sen vuoksi erittäin hyödyllinen Venäjän viranomaisille. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
00:50
Game of Thrones (K16)
Kausi 3, 3/10. Rangaistujen kuja. Daenerys tekee kauppoja Tahrattomista, mutta hinta on kova. Tyrion saa vastuullisen tehtävän. Brienne ja Jaime joutuvat hankaluuksiin Locken joukkion kanssa. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna