UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 18.11.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 18.11.
Onnea Tenho, Max ja Jousia!
06:52
Touhukkaat
Lämmintä Vilukissalle. Vilukissaa palelee koko ajan, ja se kaipaa lisää lämpöä. Desillä ja Outilla on niin kuuma, etteivät he jaksa leikkiä. Tällä kertaa ovien takaisista seikkailuista löytyy strutseja ja virtahepoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Maltti ja Valtti
Maltti ja Valtti saavat poliisipäälliköltä kiperän tehtävän. Mitä voi tehdä, jos ei halua hävitä? Auttaako panikoiminen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Tiketi Tok
Aika tehdä kulhoja. Tommi ja Talvikki pyörittävät savimöykkyjä dreijoillaan ja särkevät vahingossa rouva Ammun ainutlaatuisen Muu-vaasin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Vilkki Ankka
Lennä, ankka, lennä! Vilkki näkee sorsien lentävän taivaalla ja päättää opetella lentämään, onhan hän sorsien sukua! Vastoinkäymiset ovat lannistaa ankan, kunnes Vomppa saa lennokkaan idean. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Oktonautit ja seikkailu Amazonilla
Oktonautit ja seikkailu Amazonilla. Kwazii saa haltuunsa merirosvojen aarrekartan, ja Oktonautteja odottaa hurja seikkailu Amazonilla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Veera ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:33
Mimosa ja Lennu
Vedenalainen sinfonia. Mimosa ja kumppanit sukeltavat tutkimaan kuuluisan Pelimanni-Jaskan hylkyä. Kadonnut aarre on tavallista äänekkäämpää lajia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:44
Jetron matkaan
Puumajan avaruusasema. Puumajalla on tungosta, kun kukin lapsista haluaa käyttää puumajaa omiin puuhiinsa. Ratkaisuksi keksitään käyttövuorot, mutta onko majan käyttö yksin sittenkään niin hauskaa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:59
Galaxi
09:01
Näin meillä
Asennekasvatusta. Luukas tuntee olevansa ainoa jota kiinnostavat sarjakuvat, rahojen keräily ja tieteisjännärit. Voiko vaippaikäisestä pikkusiskosta kouluttaa itselleen täydellisen kaverin? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
09:13
Karvinen
Osku rakastuu. No mutta, sehän on Karvinen. Laiska ja lihava, raivostuttava ja rakastettava kissamme tulee jälleen elämänfilosofioineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:25
Merten syvyyksissä
Finn nousee laivaan. Merirosvopoika Hymyilevä Finn pyytää Meren perheeltä apua. Finn pyytää, että perhe estäisi hänen isäänsä, kapteeni Nuijapäätä, varastamasta aarretta. Finn pelkää, että aarre tuhoaa hänen perheensä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:47
Kammokatu
Kaikkien kammotusten äiti. Kun Oton räyhähenkiäiti saapuu yllätysvierailulle, Otto värvää Lukan ja tämän ystävät hankkiutumaan hänestä eroon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Urheiluviikonloppu
Urheiluviikonlopussa uutisia, vieraita ja ajankohtaisia puheenaiheita. HD
10:05
Hiihdon Suomen cup
Naisten 6,6 km (p). Selostus Jussi Eskola. Rovaniemi. HD
11:15
Hiihdon Suomen cup
Miesten 10 km (p). Selostus Jussi Eskola. Rovaniemi. HD

Kello 12:00

13:00
Syke
Kausi 2. 1/10. Mysteeri. Osastolle tuodaan tajuton lapsi, mutta kukaan ei tiedä mitä hänelle on tapahtunut. Henkilökunnalla on vain muutama tunti aikaa selvittää, mikä lasta vaivaa, muuten hän menehtyy. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
13:50
Kansallisaarteen etsintä: Megalomania
Miki Liukkonen on yksi suomalaisen kirjallisuuden nuorista rocktähdistä. Monialainen taituri on aarre. Opiskelijatyö on osa Kansallisaarteen etsintä -kampanjaa. Ohjaus: Noora Kekkonen ja Vilma Norokorpi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:05
Riistametsällä
1/9. Villivuohien metsästäminen Mallorcalla ei olekaan ihan helppo juttu Jørgenille ja Nikolajlle, sillä vuohet oleilevat korkealla vuorilla. Ellei vuohijahti onnistu, kokkaa Nikolaj illalliseksi mureenaa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:50
Mäkihypyn SM
Mäkihypyn SM-kilpailut HS 90. Selostus Mikko Hannula. Rovaniemi. HD
16:45
MotorSport
Moottoriurheilun ajankohtaisohjelma. HD
17:15
Pikaluistelun MC
Naisten ja miesten 500 m:n kilpailut. Stavanger, Norja. Selostus Christer Sarlin. HD

Kello 18:00

18:10
Pyöräilyn maantiecup 2017
Kausikoosteessa seurataan pyöräilyn maantiecupin miesten ja naisten Elite-luokkien osakilpailut kaudella 2017 sekä nähdään parhaat palat Syötteellä ajetusta SM-kilpailusta. HD
19:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
19:10
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Länsimetro ja politiikan takakontit. Vieraana Ville Pernaa. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:35
Siskonpeti : Kuolema
Kausi 3, 9/10. Kuolema. Lesken lohdutusta ja treffit Tuonelan virralla. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Last Vegas
(USA 2013) Neljä kaverusta suuntaa Las Vegasiin palatakseen vielä kerran nuoruutensa hurjiin päiviin. O: Jon Turteltaub. N: Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista. USA 16.11.2017. Vieraina: Debra Messing, Taran Killam, Sam Rockwell, Bebe Rexha feat. Florida Georgia Line. HD Äänitekstitys: suomi.
22:45
Muistin vanki
Kausi 3, 11/13. Oikea henkilöllisyys. Laadukkaan seurustelupalvelun työntekijä löydetään kuolleena. Carrien ja Alin tehtävänä on selvittää, kuka tyttö oikein on ja miksi hänet piti vaientaa? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
23:30
Sohvaperunat
Tällä viikolla Sohvaperunat jännittävät Paratiisihotellin semifinaalia ja legendaarinen Kokkisota sekä Harri Syrjänen saavat kotisohvilla aikaan väristyksiä. Lisäksi Sohvikset katsovat myös Nenäpäivän lähetystä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna