UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 27.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.4.
Onnea, Merja!
06:52
Nelli ja Iiro
Hiekkalinna. Iiro ja Nelli päättävät rakentaa hiekkalinnan. Iiro haluaa kulmikkaan ritarilinnan ja Nelli pyöreän prinsessalinnan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Vertailuruutu
Haistaja. Kuka on maailman paras haistaja? Kenen nenä haistaa kauimmas? Voisiko se olla norsu? Ei ole. Vihje: Tämä liihottelija juo mettä kukista, mutta ei pistä ketään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:05
Stella ja Sami
Samin kaulaliina. Sami ja Stella ovat leikkimässä lehtikasassa, kun yhtäkkiä Samin kaulaliina katoaa. Veiköhän lehtihirviö sen? Onneksi Felix tulee auttamaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Tilda ja hänen ystävänsä
Prinsessa Tilda. Ystävykset leikkivät olevansa ritareita ja prinsessoja. Tildan mielestä olisi hauskempaa olla ritari kuin prinsessa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Olipa kerran...
Lauluyhtye Kolme Blondia esittää laulun Olipa kerran kolme noita-akkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Taavi-tiikerin naapurissa
Taavi puhuu selkeästi. Äiti siivoaa lelut pois, vaikka Taavi olisi vielä halunnut leikkiä niillä. Taavia kiukuttaa, mutta hän ei saa sanottua sitä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Kissat
Suuret kissat, Jesse ja Misse. Suuren Romeo-kissan kotona asuu muitakin isoja kissoja. Jesse on aito sankarikissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:58
Martta puhuu
Martta ei puhu apinaa. Professori Apina ja Pulmu ovat tulossa kirjakauppaan esiintymään. / Martta ja Tuomo eksyksissä. Martta saa Tuomolta vainuamistehtävän. Tuomo ei vain suostu kertomaan, mikä etsittävä esine on. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:26
Miika (7)
Peppi. Miika päättää etsiä elämänsä naisen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:37
Nokkelikot (7)
Kerhohuoneen henki. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Pelko pois! Elliotin ajatukset menevät sekaisin, kun hän kohtaa jälleen ensirakkautensa. Uskaltaako hän noudattaa sydämensä ääntä? Dominic vie Arthurin lapsuutensa maisemiin. Irtiotto koituu hyödyksi molemmille. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Luontoretkellä: Syvyyksien saalistaja
Huippuvuorilla hyljeyhdyskuntaa vaanii salaperäinen peto, ja monia hylkeitä on päätynyt sen saaliiksi. Mikä peto syvyyksissä väijyy? Huippuvuorille tuskin kannattaa ottaa mukaan uimavarusteita. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Tuntematon Norja
Osa 7/7. Linda Eide esittelee sellaista Norjaa, jota matkaoppaista ei taatusti löydy. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:00
Korttelilääkäri
Osa 7/7. Kuusivuotias Frida on nielaissut magneetin. Iäkkäällä Gerdillä on kurkkukipuja, ja hän suree poikansa menetystä. Korttelilääkäri tutkii ja kuuntelee. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Laivakokin matkassa
Osa 3/4. Laivakokki German valmistaa tänään omia mieliruokiaan, limettimarinoitua lohta ja Gretan pihviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Paluumuuttajat
7/10. Rock, rauha ja rakkaus Pohjois-Karjalassa. Maailmantähdet, paskakaivot ja parhaat kaverit maustavat paluumuuttajien elämää. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:27
Paluumuuttajat
8/10. Paluumuuttajien etelän elämää. Tavastian lava ja tärkeät ihmiset vetävät Helsinkiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Tuhkimotarinoita
Lestadiolaisuudesta eronnut Minna on ollut yhdeksän kertaa raskaana, mutta hänellä on vain viisi lasta. Uskossa naiseus oli äitiyttä, joten stylisti Outi Brouxilla on paljon opetettavaa. Ohjaus Mape Morottaja. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Elämää ja pyörätuolirugbya
6/8. Glenn, Jocke ja "Norrland" kertovat, kuinka seksi toimii, kun on halvaantunut. Entä kuinka Stefan päätyi pyörätuoliin? Joukkue saa uuden jäsenen - joko onni kääntyy? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Herkullinen Toscana
8/10. Michela vierailee aurinkoisella oliivitilalla maistelemassa oliiviöljyjä ja tutustuu mustekalakeiton valmistukseen Livornossa. Perheen kesken maistellaan suvun versiota sienalaisesta panforte-hedelmäkakusta. T:BBC HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Kandit
Kausi 3, 3/8. Uutta ja yllättävää on tulossa juuri silloin, kun päivä näyttää aamulla helpolta. Hampaan poisto voi vaatia kekseliäisyyttä ja hermoja. Varsinkin jos valo on taskulampun varassa. yle.fi/kandit (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Sotaturistina maailmalla
Moni länsimaalainen lähtee vapaaehtoisesti matkalle maailman kriisipesäkkeisiin. Miksi? Tanskalainen Hans Peter Jensen matkusti sotaisaan Syyriaan, ja englantilainen Andrew Drury on matkaillut mm. Somaliassa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:30
Uusi Päivä (S)
Jakso 655: Ensiaskeleet. Minnan synnytys käynnistyy ennen aikojaan. Lenni alkaa nauttia menestyksen hunajasta. Lauri joutuu salsan pyörteisiin. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Albi Lumiukko, Pusse, Keppihevostalli, Q Putti 5, Karvakuonot ja Kartanon kummitus sekä Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Kioski
Kioskin autossa viikon kovimmat vieraat ja kiinnostavimmat videot. Kuskina Constantinos "Gogi" Mavromichalis! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Au pairit Kanadassa
6/9. Saapumisia ja lähtöjä. Vanessa etsii uutta perhettä. Sanna, Mona ja Vanessa käyvät sokkotreffeillä. Mona hyvittelee huonoa käytöstään. Sanna tekee suuren päätöksen, ja joukkoon liittyy uusi au pair. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:05
Adrenaliinihakuista elämää
Freestyle motocross. Carlo Caresara sai ensimmäisen motocross-pyöränsä 8-vuotiaana ja nykyisin hän on yksi maailman menestyneimpiä freestyle motocross -lajissa. HD Äänitekstitys: suomi.
19:15
Jääkiekon EHT: FIN - CZE
Euro Hockey Tourin Tshekin-turnaus, ottelu Suomi - Tshekki. Selostus Simo Leinonen. Ceské Budejovice, Tshekki. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD

Kello 21:00

22:00
Jääkiekon EHT: SWE - RUS
Euro Hockey Tourin Tshekin-turnaus, ottelu Ruotsi - Venäjä. Tukholma, Ruotsi. Selostus Lauri Kottonen. Ruotsinkielinen selostus Ann-Christine Karhu. HD
23:30
Villi kortti
Villi kortti on kroonisesti hauska penkkiurheilushow. Urheilulääketiedettä soveltamassa Riku Riihilahti, Paula Noronen, Juuso Mäkilähde, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Kalle Palander ja vieraana Tuomas Kyrö. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Pulkkinen (12)
Kausi 3. 11/15. Wittu, tästä tuu yhtään mitään. Mukana radiotoimittaja Osmo, Cops, piispa, äiti ja poika, Pulkkinen, äänimies Esko, tv-tuottaja, konserninjohtaja ja Inkerin mummut. K: Juha Jokela ja Jari Salmi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:45
Au pairit Kanadassa
6/9. Saapumisia ja lähtöjä. Vanessa etsii uutta perhettä. Sanna, Mona ja Vanessa käyvät sokkotreffeillä. Mona hyvittelee huonoa käytöstään. Sanna tekee suuren päätöksen, ja joukkoon liittyy uusi au pair. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
01:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna