UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 20.8.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Neposen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 20.8.
Onnea Sami, Samuli, Samu, Samuel.
06:52
Paula
Rapsu haisee. Paula ja Toni ulkoiluttavat Rapsua, joka tuo pusikosta mukanaan epämiellyttävän yllätyksen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
Herra Nokkelo
Herra Nokkelo uimarannalla. Miten sujuu Herra Nokkelon päivä uimarannalla? Edessä on pulmallisia tilanteita, mutta onneksi lapset auttavat tätä innokasta kanaherraa muistamaan hyvät tavat. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Tiketi Tok
Aika pomppia. Jokainen pomppii omalla tavallaan, ja Tommi ja Talvikki päättävät kilpailla siitä, kumpi pomppaa korkeammalle. He saavat Raksusen ja Pomppulan valmentajikseen ja pomppukisa voi alkaa! HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Jokeri Pokeri Box
Vankka Ankka kokee kovia maalaistallissa kohdatessaan nälkäisen Katin, Matin. Miten Simo pelastaa Vankka Ankan? HD
07:21
Timppa
Hurja autokuski. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Urpo ja Turpo : Urpo ja Turpo näyttelevät
Urpo ja Turpo näyttelevät. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Marjut Rimminen. Tuotanto Lumifilm Oy. Stereo surround. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Lauran tähti
Ystävyyspuu. Laura ja Suvi hoivaavat ystävyyspuun tainta. Tomi potkaisee siihen vahingossa jalkapallon, ja Lauran on salattava totuus Suvilta. Se vaarantaa tyttöjen ystävyyden. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Töötti ja Pulteri
1/26. Suuri juustojahti ja Keinu kummajainen. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Muumilaakson tarinoita
Osa 15/101: Olioita avaruudesta. Huhu kertoo että Muumilaakson vihannestarhaan on tunkeutunut muukalaisia ulkoavaruudesta. Minkä näköistä väkeä ne ovat? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Pahankuriset kakarat. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 5/6. Helsingborgin alue-eläinsairaalan potilaana on tänään hevonen, jonka pieni haava voi olla otaksuttua kohtalokkaampi. Terrieri-Birren epäillään saaneen parvovirus-tartunnan. (U) Äänitekstitys: suomi.
09:20
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:30
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:40
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:00
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:10
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:30
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:40
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
10:55
Uutisikkuna

Kello 12:00

12:30
Uusi päivä
Osa 187: "Hulluna on hyvä olla". Asko kimpaantuu Niklakselle. Aleksi ja Ruuskanen lähentyvät. Jani tukee Vilmaa. Emmi ja Tomi havahtuvat suhteensa tilaan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Ajankohtainen kakkonen
Lude tuli takaisin - miten siitä pääsee eroon? Nuori ja rohkea Afnan auttaa Gazan lapsia. Porukalla päätetään - millainen on Rinteen SDP? Artemi Troitski ja Putinin vaihtoehdot. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:35
Tarinateltta
Tarinateltassa kuulemme suomalaisten tarinoita, jotka koskettavat meitä kaikkia. Tässä osassa kuulemme neljä tarinaa. Kertojina Antti Salo, Ida Reini, Tuula Sipponen ja Teija Vallinaho. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:55
Apua, meille syntyy vauva
7/13. Hvidovren sairaala on Tanskan suurin synnytyssairaala, jossa joka päivä koetaan syntymisen ihmeitä. Bent ja Bettina odottavat jo neljättä lastaan. JeriLeelle ja Dennisille lapsi on ensimmäinen. Äänitekstitys: suomi.
14:25
McLeodin tyttäret (7)
(12). Verekset jäljet. Tilan karjaa on tapettu, mutta millainen peto saa tuollaista jälkeä aikaan? Rakastunut Kate on valmis tekemään mitä tahansa Mitchin puolesta. Tayler tarvisee kipeästi rahaa - mistä apu? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:10
Doctor Who
Miehittäjät Manhattanilla. Lama-ajan Isossa Omenassa kuhisee outoja siankasvoisia olentoja, joita esiintyy syvimmästä viemärikuilusta aina korkeimpaan torniin. Ja näillä sikaihmisillä on ainoastaan pahat mielessä. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:00
Uinnin EM
Alkukilpailut. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Berliini, Saksa.
16:30
Galaxi
(S) Womman vieraana on muusikko Pete Parkkonen. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Rytmireissu, Neposen seikkailut, Oktonautit, Kaapo ja Late sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret
Liekit leiskuvat. Kate piilottaa poliisin etsimän Mitchin syrjäiseen heinäsuojaan, mutta kun se palaa poroksi, heräävät Rileyn epäilykset. Tuhopolttojen lisäksi uhkaa alueen tilallisia toinenkin vaara. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Apua, meille syntyy vauva
8/13. JeriLee ja Dennis ovat tutustuneet kipuun tatuointineulan kautta, mutta synnytyskivut ovatkin jotakin vallan muuta. Niels ja Maria ovat kotisynnytyksen kannattajia, ja neljäskin lapsi aiotaan synnyttää kotona. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 188: "Kastikkeestaan kokki tunnetaan". Otso yrittää saada Ruuskasen muistamaan. Lissu tuskailee mennyttä ja mahdollisuutta. Karrin keittiössä kastike kruunaa kaiken. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Uinnin EM
Semifinaalit ja finaalit. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Berliini, Saksa.

Kello 21:00

21:00
Nuoret nerot
1/2. Vapautuva taskuvaras tahtoo kirjailijaksi. Ulkosuomalaisen Eliaksen elämässä kustantaja näkee suurta kirjallisuutta. Elias oppii itsestään, taiteesta ja että jokainen tarvitsee ystäviä. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
22:01
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:11
Urheiluruutu
22:15
Kartanon kasvatit
Nuoria huostaanotetaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Hämeenkyrössä toimivaan Kyröskartanon lastensuojelulaitokseen sijoitetut Lauri, Vallu ja Janina kertovat oman tarinansa. O: Marja Kurikka. (U) HD
23:15
Silminnäkijä: Koe-eläinten vallankumous
Uuden teknologian piti vapauttaa koe-eläimet. Kuitenkin eläinkokeiden määrä Euroopassa kasvaa. Toimittaja Nina Malmberg. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
23:45
The Wire (K16)
Tehtävä suoritettu. McNulty on järkyttynyt Stringer Bellin kuolemasta ja joutuu arvioimaan uudelleen, mitä tehdä elämällään. Carcetti neuvonantajineen on eri mieltä siitä, miten käyttää Hamsterdamia vaaliaseena. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna