UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 17.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 17.1.
Onnea, Toni, Anton, Anttoni ja Antto!
06:53
Hei Taavi
Kahluuallasmerkki. Päivä on paahtavan kuuma, mutta onneksi Taavilla on iso kahluuallas - jippii! Oravien on aika pitää hurjan hauskaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Ludovic
Possun paluu. Kallen mielestä herra Possuli on vauvojen lelu. Ludovic on tarkka maineestaan, joten se piilottaa possun kaappiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Hilla ja avaruuden Eetu
Päivänsäde. Hilla ja Eetu vierailevat lepakkoluolassa ja tarvitsevat sitä varten valoa. Eetu ottaa auringolta säteen ja hämärtää samalla päivän, ja se saa metsän asukit hämmennyksiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Askarrellaan
Vilja askartelee Moonan suunnitteleman kukan. HD
07:32
Timppa
Säävaraus. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Sasu
Sasun Sanomat. Sasu perustaa sanomalehden. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Me Peltiset
Kuumat pullat. Mitä tehdä, kun uunituoreet pullat polttavat sormia ja tekisi mieli maistaa? Jäähdyttääkö kärpäslätkä tai imuri? Peltisinä Johanna Ala-Siurua ja Mari Pöllänen. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Töötti ja Pulteri
Variksenpelätin. / Mikä tie vie minne? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:22
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:23
Jenni (7)
Jenni ja .... "Kuudes aisti". Jenni, Jere ja Kristian ovat esteratsastuskisoissa. Jeren hevonen Bamir käyttäytyy oudon levottomasti. Jenni aavistaa, ettei kaikki ole kunnossa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Kuka oikein olet? Pystyykö Zosia osoittamaan Sachalle, että hän on ottanut opikseen aiemmista virheistään? Jonny huomaa, että Jacin äiti on sittenkin petollinen. Dominic vaihtaa osastoa. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Koiranpentuja ja palveluskoiria
Abbeyn pennut ovat nyt 17 päivän ikäisiä ja jo varsin leikkisiä. Kingcharlesinspanieli Matilda sai vain kaksi pentua, ja ne pulskistuvat kovaa vauhtia. Hovawart Schondra on puolustusvoimien palveluksessa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Sukuni tarina: Torpasta lähiöön
5/5: Kaupunki. Toimittaja Clary Jansson seuraa sukunsa vaiheita ja nyt sukulaisten tie johtaa Gävleen, vilkkaaseen teollisuuskaupunkiin. Sukukronikka päättyy, kun Clary itse syntyy tukholmalaiseen lähiöön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:30
Nuorisourheilu puntarissa
4/8. Pulmana vanhemmat. Menestyksekkään uran jälkeen valmentajaksi ryhtynyt Klas Ingesson kertoo huonosti käyttäytyvistä vanhemmista, joiden räyhääminen heijastuu tietysti myös nuoriin urheilijoihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Hymy Pyllyyn
Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshowta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:28
Hymy Pyllyyn
Pitääkö Ben Zyskowiczin pokka? Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshow'ta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Riistametsällä
Villisika. Tammikuussa Jørgen ja Nikolaj haluavat päästä maistelemaan villisikaa, mutta saako Jørgen karjun kaadetuksi?
13:30
Vuosi Pohjoiskalotilla
Osa 2/8. Lars Monsen on pitkällä retkellä Paatsjoen laaksossa, alueella, jolla ei tähän vuodenaikaan käy juuri ketään. Hän seuraa karhunjälkiä ja saa uuden matkatoverin, alaskanhusky Fossin. (U)
14:00
Täydellistä elämää
Sarja alkaa. 1/8. Juontaja Ida Fladen aloittaa kolmen kuukauden kunto- ja ruokavalioremontin. Tavoitteena on saada kehon lisäksi myös mieli trimmatuksi huippuunsa. Täydellisen elämän etsintä alkaa mehukuurilla. HD
14:30
Syke
Kausi 4. 2/10. Addikti. Sairaalaan tulee nuori narkomaaninainen, jonka sisällä tikittää aikapommi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
30/40. Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus. 7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:00
Kimmo (7)
Kausi 3, 10/16. Kesäteatteria. Kimmo kolaroi lottomiljonääri-Jabirin kanssa. Birgitta puolestaan on kypsymässä teiniksi taantuneeseen Ramiin. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 611: Viimeinen tahto. Veikon testamentti saa Laurin häkeltymään. Sonja voimaantuu. Lehtijuttu synnyttää ristiriitoja Bongolavassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Iinan kanssa lasten lähettämiä piirustuksia sekä ohjelmat Pingu, Ella ja Aleksi, Kuiske, Astroset, Tuttiritari ja Tinga Tinga -tarinat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Kuka oikein olet? Pystyykö Zosia osoittamaan Sachalle, että hän on ottanut opikseen aiemmista virheistään? Jonny huomaa, että Jacin äiti on sittenkin petollinen. Dominic vaihtaa osastoa. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia Australiasta
5/8. Mikä maistuu australialaisille urheiluhulluille? Kokki Rachel nousee ruokarekkaan oppimaan kala-tacojen salat, maistelee paikallisia oluita ja valmistaa oluessa marinoitua grillilihaa. HD
19:30
Uusi Päivä
Jakso 612: Sitoumuksia. Tero pelaa kieroa peliä. Iris pestaa Tomin valmentajakseen. Tuija hautaa menneen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen Urheilugaala
Suomen Urheilugaalan suora lähetys Helsingistä. HD

Kello 21:00

22:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:10
Maailman kovimmat kisat
3/4. Ultratriatlon. Kotikenttäetu ei auta Richard Parksia Walesin Ironman-kisassa. Noin kahden vuorokauden sisään on uitava 8 km jääkylmässä vedessä, pyöräiltävä 370 km ja lopuksi juostava 82 km vaikeassa maastossa. HD
22:56
Promotytöt
3/6: Nälkäinen ja koditon. Brittikomediassa Marilyn näkee nälkää markkinoidessaan aamiaisbaaria rautatieasemalla. Kollega Poppy puolestaan löytää uuden, mutta kodittoman poikakaverin. HD K12 (seksi).
23:18
Promotytöt (12)
4/6: Koiruuksia. Markkinointitiimin päällikkö Steve on kaikkien iloksi vapaapäivällä, ja Marilyn pääsee tuuraamaan häntä koiranäyttelyyn. Valitettavasti uudet alaiset joutaisivat koirakouluun hekin. HD K7 (ahdistus, seksi).
23:50
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna