UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 19.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 19.8.
Onnea, Mauno ja Maunu!
06:53
Touhukkaat
Siivo-Into vauhdissa. Siivo-Into haluaa siivota kaikki lelut pois vaikka kesken leikin. Sehän on uhka kaikille leikkiville lapsille! Outi, Desi ja muut touhukkaat onnistuvat löytämään sille muuta puuhaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Anniina Ballerina
Anniinan huone. Katrin vanhemmat lähtevät matkalle ja Katri tulee siksi aikaa asumaan Anniinan luokse. / Anniina ja Camembertin paraati. Anniina haluaa marssia paraatissa ja saa ystävänsäkin innostumaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Yhdessä
Mansikkayllätys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:45
Tiketi Tok
Aika lentää. Tipitii yrittää rikkoa kananlentojen ennätyksen ja Tommi ja Talvikki päättävät auttaa. Heidän avustuksellaan Tipitii lentääkin korkeammalle kuin uskalsi toivoakaan... HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Sanni Sateenkaari
Maatilalla. Salama on löytänyt uuden herkullisen hedelmän. Hedelmät loppuvat, eikä niitä löydy mistään lisää. Sanni opettaa, kuinka hedelmäpuita voidaan kasvattaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:09
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Senja ja Jaakko sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:33
Vilkki Ankka
Päivä pandan kanssa. Vilkki haluaa uuden ystävän, ja niinpä hän kutsuu luokseen pandan aina Kiinasta asti. Panda on kaikkien kaveri, mutta Vilkki tuntee jäävänsä syrjään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:44
Jetron matkaan
Automatkailua. Voiman perhe päättää kokeilla perinteistä automatkailua. Pelkän maapallon pinnalla ei aivan pysytä, mutta matkalla nähdään aurinkokunnan suurin kanjoni. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Vasikantanssi: Isä
Lasten isä Eki tulee pitkästä aikaa vierailulle Suomeen. Hienoista tuliaisista huolimatta lapset pettyvät, kun isä valehtelee heille. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja ohjaus Saara Cantell. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:16
Näin meillä
Huolenpitoa. Luukaksen siskot saavat selville, että heidän veljeään on kiusattu. Mikä on paras tapa lopettaa kiusaaminen? Siskoilta eivät konstit lopu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:28
Karvinen (7)
Hyvää donitsipäivää. On Eskon syntymäpäivä, ja hän toivoo lahjaksi Tarjan donitseja. Pian soikin ovikello, ja ja sen takana on postimies laatikon kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:40
Minä ja Max
Maxin luonne. Max on lenkillä ystäviensä, naapurin villakoirien, kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:44
Tero hoitaa (7)
Kamusivu. Teron sosiaalista elämää haittaa se kiusallinen seikka, että perheenjäsenet ovat ystäviä Kamusivulla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:56
Harri & Bip
Kuplajuoma. Mihin yletön röyhtäily voikaan johtaa? HD Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 16.8.2017. Vieraina Harry Connick, Willem Dafoe, Daniel Caesar. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Uusi päivä
Osa 380: Varjot tummenevat. Karri yrittää pitää lupauksensa. Tuija tukeutuu Janiin. Iris pääsee tavoitteeseensa. Krista saa odottamattoman bisneskumppanin. Anni pelkää Ronin puolesta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:08
Uusi päivä
Osa 381: Vaaralliset tunteet. Otso käy kuumana, ja hän haastaa Laurin kaksintaisteluun. Emmi voittaa omat pelkonsa. Elinalle loukkaantunut Jimi tekee päätöksen, jonka seuraukset saattavat vaaraan koko yhteisön. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:40
Saariston pelastaja
Knut Even Rislaa on Norjan nuorimpia meripelastuslaivureita. Hänen vastuualueenaan on Arendalin saaristo. Pelastustiimillä on käytössään pienoissukellusveneen ja vesiskootterin lisäksi myös lämpökamera. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Ahmed ja Team Physix
1/6. Ahmedin elämä sai uuden suunnan, kun hän aloitti fyysisen harjoittelun. Team Physix harjoittaa rankkaa katutreeniä ja auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Nyt myös Ahmed haluaa auttaa muita. HD Äänitekstitys: suomi.
12:40
Ahmed ja Team Physix
2/6. Tänään Team Physix saa uuden jäsenen. Tiimi laatii itselleen säännöt, jotta toiminta pysyy kasassa. Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun. HD Äänitekstitys: suomi.
12:50
Ahmed ja Team Physix
3/6. Team Physix osallistuu näytökseen, ja varsinkin Davidia jännittää, sillä hän esiintyy kotikaupungissaan. Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun. HD Äänitekstitys: suomi.
13:02
Ahmed ja Team Physix
4/6. Sandra edustaa joukkuettaan leirillä. Häntä jännittää, sillä hän ei halua tuottaa pettymystä joukkuekavereilleen. Ahmedilla on hänelle yllätys. Team Physix auttaa nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun. HD Äänitekstitys: suomi.
13:12
Ahmed ja Team Physix
5/6. Team Physix kokee vastoinkäymisiä. Yksi jäsenistä on vaarassa loukkaantua vakavasti ja toisella on ongelmia yksityiselämässä. Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun. HD Äänitekstitys: suomi.
13:22
Ahmed ja Team Physix
6/6. Ahmedilla on monta rautaa tulessa. Sujuuko kaikki suunnitellusti? Team Physix lähtee Göteborgiin kilpailemaan. Miten porukan käy? Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun. HD Äänitekstitys: suomi.
13:42
Kehonvartijat
Sarja alkaa, 1/5: Harjoittelu ja rentoutuminen. Liikunnan rakastaja Linda ja sohvaperuna Puran vaihtavat elämäntyylejä keskenään kuudeksi viikoksi. Stephan saa treeninsä arkiliikunnasta, mutta riittääkö se? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:10
Kehonvartijat
2/5: Hormonien ylivalta. Mitä kehossa tapahtuu, kun pelottaa, jännittää tai on stressaantunut? Linda joutuu kokemaan jotain todella pelottavaa, vapaan pudotuksen. Samalla hänen stressihormonitasonsa mitataan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:39
Kehonvartijat
3/5: Mikä on unenpuutteen hinta? Puran ja Linda testaavat reaktiokykyään, muistiaan ja älykkyysosamääränsä valvottuaan vuorokauden. Tutkija Jonathan Cedernaes kertoo, miten unenpuute vahingoittaa terveyttä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:07
Kehonvartijat
4/5: Bakteerien ylivalta. Lääketiedettä opiskelevat Puran ja Linda tutkivat laboratoriossa, millaisia bakteereja heillä on kehonsa sisä- ja ulkopuolella. Pöpökammoinen Stephan haastattelee professori Jan Anderssonia. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:36
Kehonvartijat
5/5: Vastustamaton sokeri. Lääketiedettä opiskelevat Puran ja Linda tutkivat verensokerin muutoksia nopeiden ja hitaiden hiilihydraattien syömisen jälkeen. Kuinka verensokerin lasku vaikuttaa vointiin? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
16:10
Villi kortti
Ensimmäinen koostejakso tarjoaa komeimmat osumat menneeltä kaudelta. Paneelissa Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Juuso Mäkilähde, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Pilvi Hämäläinen, Kalle Palander ja Aki Riihilahti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kenttäratsastuksen EM
Maastokoe. Strzegom, Puola. Selostus Seppo Laine. HD

Kello 18:00

19:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
19:10
Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu
(The Lord of the Rings: The Return of the King, Uusi-Seelanti 2003) Peräti 11 Oscarilla palkittu Tolkien-trilogian päätös. Frodo ja Sam lähestyvät Tuomiovuorta samalla kun Keski-Maan armeijat kohtaavat. O: Peter Jackson. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 8.9 ∙ Rotten Tomatoes 95 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:25
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 17.8.2017. Vieraina Julia Louis Dreyfus, Ray Romano, Billy Idol. HD Äänitekstitys: suomi.
23:05
Mike Tyson: Tyly totuus
Mike Tyson kertoo elämästään humoristisen suorapuheisesti tässä yhden miehen lavaesityksessä. Nyrkkeilyn raskaansarjan entisen MM-miehen elämä ei todellakaan aina ole ollut ruusuilla tanssimista. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna