UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 19.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 19.10.
Onnea, Uljas!
06:53
Jääkarhu Otto
Tahroja. Otto on huomannut, että hänen uudessa kotipaikassaan turkki likaantuu nopeammin kuin vanhoilla kotikonnuilla. Oililla on tänään syntymäpäiväkutsut, ja Otto on luvannut äidilleen pitää turkkinsa puhtaana. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Kotikisat
Pyykkipoikapeli. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:07
Stella ja Sami
Lintukaverit. Syksy on tullut ja ilma viilenee. Sami kaipaa muuttolintujen mukaan aurinkorannalle. Niinpä Stella keksii hauskan lintuleikin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Minä lupaan. Pikku Pupu lupaa vahingossa kahdelle ystävälleen leikkiä heidän kanssaan eri leikkejä samaan aikaan. Ongelmia syntyy, kun hän yrittää olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Killi ja Kiki
Hiuskarvan varassa. Killi ja Kiki leikkivät kampaajia ja tekevät upeat kampaukset puudeleille koiranäyttelyyn. Mutta Killi omii hiustarvikkeet, ja kiista on taattu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Fluugalaiset
Tehtävä: Savi. Ihmeisten pöydällä on omituista, rusehtavaa massaa ja pyörivä karuselli. Pienen tapaturman jälkeen Veikka pääsee näyttämään taiteiljankykyjään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Maikki ja pelottava Pontso
Murheet matkoihinsa. / Pilkut pesuun. / Porkkanapesä. Kanadalainen piirrosanimaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Galaxi
08:17
Pertti ja Purtti
Nyyhkytarina. Purtti haluaa kerätä televisionkatsojilta rahaa, jotta siileille voidaan rakentaa turvallisia tienylityspaikkoja. Perttiä kiinnostaa enemmän oman idolinukkensa myynti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:29
Tero hoitaa (7)
Ota kissa kiinni. Tero ja Lola lupautuva Muffini Maijan kissalle hoitajaksi.Kissa on haastava hoidettava ja matkaan tulee mutkia roppakaupalla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Nälkäkurki. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Casualty
Kausi 20, 22/47. Miesten juttu. Onko Harryn ja Ellenin suhde jo kaikkien tiedossa? Ralliajosta seuraa vakava onnettomuus myös sivullisille. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 6.9.2017. Vieraina Jane Lynch, Jim Caffigan, James Van Der Beek, Liam Payne. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Hannan kanssa kylvyssä
6/8. Hevoshullu bloggaaja ja huippuratsastaja Nellie Berntsson hyppää Hannan seuraksi kylpyammeeseen. Mistä he puhuvat? Tietenkin hevosista! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Kandit
Kausi 1, 6/8. Ambulanssin kyydissä, osin kuolemankin. Laurin vuoro päivystää ambulanssissa. Heikki hoitaa pahaa haavaa vanhustentalolla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:28
Kandit
Kausi 1, 7/8. Olli etsii elämänsä ensimmäisiä sydänääniä. Ultraäänikuvat ilahduttavat neuvolassa, ja sitä sopii juhlia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ginan maailma
2/8. Gina on saanut äitinsä kanssa hääkutsun Sha'abin kylään Pohjois-Israeliin. Ilmassa on jälleennäkemisen riemua, kun suku ja ystävät tapaavat. Ginalla ja äidillä on vain kovin erilaiset näkemykset rakkaudesta ja avioliitosta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
12:30
Kun sydän särkyy
Sarja alkaa, 1/7. Miltä tuntuu, kun rakkaus loppuu - tanskalaisnuoret kertovat tunteistaan. Signe välttelee entistä rakastaan. Malene saa tietää eksänsä löytäneen jo toisen. Martin joutuu palaamaan Ruotsista kotiin. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
True selfie
8/8. Nuoret ovat kolmen kuukauden ajan saaneet apua ja tukea psykologilta, ja monet heistä voivat jo paljon paremmin. Mitä heille kuuluu nyt? Norjalainen dokumenttisarja kertoo psyykkisesti sairaiden nuorten elämästä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:35
Rakas päiväkirja
7/8. Ryhmä rohkeita tanskalaisia lukee yleisön edessä vanhoja päiväkirjojaan. Tällä kertaa lukijoina ovat Thea, Bøje, Frida, Rikke ja Hanne. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:05
Lippu rakkauteen
4/6. Sinkut lähtevät matkaan treffikumppaniensa kanssa. Rickie ja Martin nauttivat deitti-illasta romanttisessa Amsterdamissa. Mette ja Michael keskustelevat vakavasti. Charlieta jännittää. Tanskalainen realitysarja. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:35
Tavoitteena usko, toivo ja rakkaus
8/8. Pappien on nyt aika tehdä päätöksenä siitä, kenen kanssa jatkaa suhdetta. Ovatko he löytäneet sen oikean, jonka kanssa jakaa elämänsä? Tapaamme Kristinin, Åsan, Josefin ja Davidin viimeisen kerran. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:35
Tuhkimotarinoita: Jäänkö yksin?
Voisiko kukaan koskaan kiinnostua 113-senttisestä naisesta? Näin epäröi perheestä ja miehestä haaveillut Linda. Myös kiusaaminen jätti jäljet. Saavatko Outi Broux ja Laura Malmivaara Lindan näkemään itsensä uusin silmin? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 685: Rikoksen jäljillä. Reino etsiväntaidot saavat hänet itsensä pulaan. Tero löytää tanssin salat. Iris ja Tomi päättävät kertoa Sakulle suhteestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Pikkuli, Pusse, Sanasieppari, Mohvelit, Ilmojen kunkut ja Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Casualty
Kausi 20, 22/47. Miesten juttu. Onko Harryn ja Ellenin suhde jo kaikkien tiedossa? Ralliajosta seuraa vakava onnettomuus myös sivullisille. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kalastajien kuninkaalliset
5/6. Kalastuskisa on loppusuoralla, ja mukana on enää neljä kilpailijaa. Kalastuskonkarit koettelevat taitojaan Kanadassa ja kokeilevat itselleen uusia tekniikoita. Yksi pudotetaan pois ennen finaalia. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
19:50
Extremeä ympäri maailmaa
Värikäs sarja extremelajien harrastajista eri puolilla maailmaa. HD
19:53
Extremeä ympäri maailmaa
Värikäs sarja extremelajien harrastajista eri puolilla maailmaa. HD
20:00
Syke
Kausi 1. 7/10. Pappi, lääkäri, kuppari. Sairaanhoitajat lähtevät kotikäynnille, kun vakavasti sairas lapsi ei ilmestykään kontrolliin. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 21:00

21:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Parhaita paloja ohjelman alkukaudelta. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:25
Siskonpeti
Kausi 3. 5/10. Terveys. Kuvitellaan ananas ja etsitään sisäistä voimanaista. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Musiikista vastaa Reggie Wattsin vetämä house band. HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Onko tasapelejä lupa juhlia? Pärjäävätkö vain pitkät pelaajat jalkapallossa? Villin kortin Jalkapalloetkoilla ruoditaan kuningaslajia ennen illan Mestareiden liigan kamppailua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
True Detective (16)
Kausi 2, 1/8. Kaliforniassa Vincin kaupungissa tapahtuu raaka murha. Sen tutkinta tuo yhteen kolme erilaista poliisia ja rehelliseksi liikemieheksi ryhtyneen taparikollisen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna