UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 30.10.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 30.10.
Onnea Eila.
06:52
Possu Pallero
Tähti. Päivän esitys hermostuttaa Palleroa, joten hän pyytää onnentähdeltään apua. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Hommat hoituu
Jääkiekko. Hommat hoituu selvittää mitä ammattilaisia tarvitaan jääkiekon maailmassa. HD
07:07
Raa Raa, leikkisä leijona
Krokin heiluva hammas. Raa Raa auttaa Krokia irrottamaan heiluvan hampaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Meillä ja teillä!
07:24
Lilli ja kukkaisystävät
Naatti ja taikuri. Piikki ja Limanen järjestävät taikanäytöksen. Saavatkohan muut selville, että Piikki vain huijaa? Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Neppajymykerho
Vilja askartelee hauskan ovitaulun. Niilon mallin mukaan siihen voi laittaa viisarin, josta tietää milloin nukutaan tai ei saa häiritä. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen. HD
07:40
Sasu
Sasu ja kamera. Sasu valokuvaa päivänsä tapahtumia. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Harri ja dinot
51/52. Lähtö! ja Avaruuskapteeni Harri. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Muumilaakson tarinoita
Osa 57/101: Noitakävelyä. Noita opettaa varsin epätieteellisin menetelmin erikoista kävelyä ja lentelee luudallaan. Niisku sen sijaan arvostaa lentoasioissa tieteellisyyttä. Hemulia kiinnostaa eniten mamelukkikala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:39
Hupsis
Rojujen siivous. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sydänmailla (7)
1/18. Kausi 5. Vapauden kaipuu. Amy on innostunut päästessään oppimaan uutta ammattimaisen hevoskouluttajan opastuksella. Ty miettii kuinka voisi tehdä vaikutuksen Amyyn ja ryhtyy korjaamaan vuotavaa kattoa. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Luontoretkellä: Jänissaari
Tuulen pieksämässä Rolvsöyan saaressa Pohjois-Norjassa on niin paljon jäniksiä, että ajokoira aivan hämmentyy. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Teenage Boss
2/6. Mitä tapahtuu, kun teini-ikäinen saa määrätä perheen rahojen käytöstä? 16-vuotias Anniken on kiinnostunut pääasiassa vaatteista, mutta riittävätkö rahat, kun hän on vastuussa koko perheen taloudenpidosta? HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 421: Salaisuuksien verho. Vilmalle paljastuu Elinasta uusi puoli. Anni ei tiedä, mikä häntä odottaa. Otso yrittää huiputtaa Teroa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Tanskalainen maajussi
Tilalla alkaa norjalaisen kaskirukiin viljely. Lisäksi Frank poikkeaa sahalla teettämässä järeää puutavaraa uuteen taloonsa. Talvirehu alkaa olla kuivaa, mutta onko siinä riittävästi ravinteita? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Ylellinen ajanvietehuone mummolan kellariin on Leena Carelsen viikon haaste. Akustiikkalevyt, punainen väri ja ikkunaluukut ovat avainsanoja, kun Jaakkolat Nokialta arvioivat omin käsin toteutettua lopputulosta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Näkövamma on tärkeä lähtökohta. Veli-Matti Santavuori muuttaa ja kutsuu Leena Carelsen avukseen. Valaistuksen suunnitteluun paneudutaan huolella ja vaalea-tumma sävyistä keskustellaan pitkään. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Älä kokeile tätä kotona
4/7. Rune Nilson ja Per Olav Alvestad kokeilevat erilaisia tapoja samppanjapullon avaamiseksi. Onko ruotsalaisten hapansilakassa maailman pahin haju? Kuinka kauas reilun tonnin painoinen kivi lentää? HD Äänitekstitys: suomi.
13:50
Tartu Mikkiin
Laulaja-lauluntekijöiden kisailussa lauluvuoroista kamppailevat Ville Pusa & Mikko Pohjola ja Janna & Osmo Ikonen. Pisteitä laskee Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Isot ja pienet (7)
5/7. Äiti ja isä ovat hermoraunioina, kun kaikki lapset ovat hävinneet kuin akanat tuuleen. Jos vanhemmat ovatkin huolesta sairaita, mukulat nauttivat elämästä kukin tavallaan. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:09
Putoojat (12)
Entinen partiolainen Will ehdottaa, että koulun päättymisen kunniaksi tehtäisiin neljään pekkaan jotain kivaa. Telttaretki luonnon helmassa saattaa olla yllättävän kova pala ensikertalaiselle. Sarja päättyy. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Doctor Who
Melkein ihmisiä. Saavatko ihmisenmonistajat maistaa omaa lääkettään, kun yksi kaksoisolennoista ratkeaa liitoksistaan ja omaksuu ihmisyyden julmimman piirteen: se päättää kostaa kokemansa vääryyden. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Galaxi
Suojiksen seikkailuissa katsellaan koululaisten tekemiä animaatioita. yle.fi/galaxi. HD
16:31
Nokkelikot (7)
Kaukainen lahja. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:45
Mimun maailma (7)
Paetaan. Ripa sattuu näkemään hassun vauvakuvan Mimusta. Äiti taas yrittää saada Rikhardista hyvän kuvan. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Humps, Paukkumaissi, Lauri kilpa-auto, Nyt mennään!, Norsulan perhe, Me Peltiset sekä Saku ja Vaakku. Mari lukee kirjaa Satu joka oli totta. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Sydänmailla
2/18. Rauhanhäiritsijät. Tim joutuu lähtemään Jackin kanssa hoitamaan salaista tehtävää, ja Amy jää tilalle Janicen kanssa valmentamaan nuorta hevosta. Heillä on tosin aivan eri näkemys miten toimia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:45
#lovemilla3 : Fight Club
Sakun Grillillä rähisee lahtelainen tyttöjengi. Kohta sattuu, eikä pelkästään lyöjää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:49
#lovemilla3 (7): Hinkki
Ämpäri haluaa olla uskottava homo. Kun äiti uhkaa julistaa poikansa perinnöttömäksi, jätkä menee takaisin kaappiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Erätulilla
15/20. Viime talvena Peltsi ja Tom piilottivat kanootin Lapin erämaahan. Nyt on tullut aika hakea se pois. Pikkukameroilla kuvaaja pääsee lähelle Selkämeren eläimiä ja luontoa. Nuoret noutajat innolla kyyhkyjahdissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Silminnäkijä: Vakuutusyhtiön hylkäämät
Vammautumiseen ei tarvita kuin muutama sekunti, mutta taistelu vakuutusyhtiötä vastaan voi sen jälkeen kestää jopa vuosikymmeniä. "Minulla on lainsuojaton olo", sanoo 25-vuotiaana vammautunut Niina. Toim. Nina Malmberg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Naurun tasapaino Extra
Stand up -kilpailu Naurun tasapainon erikoislähetys seuraa kilpailun etenemistä reaaliajassa. Tommi Tuomisen juontamassa ohjelmassa näemme mm. viikon hauskimmat jutut pikauusinnassa.
20:35
Pasila 2.5 - The Spin-Off
7/40. Possu. MM-kiekkokulta sekoittaa maan. Kun kultajuhlat eivät ota loppuakseen, yhteiskunnan peruspilarit alkavat murentua. Poliisien on pantava juhlille piste ennen kuin on liian myöhäistä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Naurun tasapaino
Suora finaalilähetys. Kolme kovaa koomikkoa kamppailee koko kilpailun voitosta Kansallisteatterin suurelta näyttämöllä.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Naurun tasapaino: Tuloslähetys
Kuka voittaa Naurun tasapainon 2014? Suora tuloslähetys Kansallisteatterista.
22:20
Ironside (K16)
8/9. Laivastoviikolla pari merisotilasta sekaantuu prostituoidun kuolemaan ja saa peräänsä pahamaineisen jengin. Ehtiikö poliisi saada sotilaat kiinni, ennen kuin jengi nappaa heidät? HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:00
Syke
Sarja alkaa. 1/20. Sydäntä kylmää. Osastolle tuodaan potilas, joka tarvitsee välittömän sydämensiirron. Sopiva sydän löytyy Norjasta, mutta ehtiikö se ajoissa perille? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
23:50
Muistin vanki
14/22. Carrien saama nimetön puhelinsoitto saattaa poliisin hälytystilaan. Ehtivätkö he estää soittajan suunnitteleman murhan? Ja minkä vuoksi murhaaja ottaa yhteyttä juuri Carriehen? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna