UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 23.5.

07:45
Pikku Kakkonen
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:46
Nimipäiväonnittelu: 23.5.
Onnea, Lyydia ja Lyyli!
07:48
Pikku Kakkosen posti
Ötökät. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:55
Hertan maailma
Fiksut muksut tietävät, sylissä pienet ja suuret viihtyvät. Animaatio: Alpakkamedia Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
Dinotassut
Tuikkiva pallo. Taivaalta putoaa tuikkiva pallo, johon Otto hullaantuu. Pallo kuitenkin sammuu, ja suru on suuri, kunnes Tomi saa ajatuksen! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:11
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Katoavat muffinit. Putoilevien purkkien arvoitus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Herra Heinämäki
Herra Heinämäen sisko Henna tulee kyläilemään Heinämäkeen. Henna ei ole tullut lomailemaan, hän on kaivannut kunnon maalaishommia ja panee Herra Heinämäen ja Lato-orkesterin hommiin. Kiva kun on sisko kylässä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:46
Petteri Kaniini
Salainen puumaja. Petteri, Penna ja Lilja haluavat turvapaikakseen oravien hylkäämän puumajan, joka sijaitsee korkealla puun oksistossa. Saadakseen majan käyttöönsä heidän on näytettävä taitonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
Katsellaan Galaxin ohjelmia Visan ja Turskan kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:02
Jack (7)
Meren syvyyksissä. Jack yhdistää lasten pelikonsolin alukseensa ja vie lapset sitä kautta tutustumaan koralliriuttaan. Isä luulee sitä tietokonepeliksi ja asettaa Jackin alttiiksi vaaralle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:16
Kaikki kuvaa
Finalistipaketti Dokumentti. Dokkarisarjan kolme parasta elokuvaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:32
Villit futarit (7)
Soturiprinsessa. Villit futarit hakevat uutta pelaajaa. Monenkirjavien hakijoiden joukosta paljastuu todellinen yllätys. Kuka saa pukea ylleen mustan pelipaidan? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Uusi päivä
Osa 202: "Kas järjen valo sammui juuri". Asko on kovis. Ruuskanen luovuttaa. Laurilla on monta mieltä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:27
Uusi päivä
Osa 203: "Se on potku ja maali". Krista päättää olla osa Karrin unelmaa. Vilma haluaa pois taidelukiosta. Tero tekee yllättävän siirron. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:55
Latela
Kausi 3, 4/10. Uusi projekti käynnistyy. Pojat ostavat vanhan bussin, josta on tarkoitus tehdä Latelan edustava reissubussi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:23
Latela
Kausi 3, 5/10. Huttunen teloo jalkansa polttareissa, ja bussin värit aiheuttavat riitoja. Tallille kutsutaan sisustussuunnittelijat, mutta sopua ei löydy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:51
Latela
Kausi 3, 6/10. Järeä äänikalusto saapuu, mutta katon verhoilussa on iso ongelma. Huttunen joutuu valmistelemaan häitään bussiprojektin kiireiden keskellä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Satuhäät
Piia Leppänen ja Jari Luotonen vihitään Pyhämaalla. Parin suuressa rakkaustarinassa on kaadettu ennakkoluuloja ja toimittu vastoin yleisiä odotuksia. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:10
Intohimona akvaariokalat
Norjalaisen Tor Åsmund Evjenin kallein kaluste on 800 litran akvaario. Hänellä on jo koko joukko eksoottisia kaloja, mutta mieli halajaa vielä yhtä mustankirjavaa yksilöä. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:40
Luontoretkellä: Elämäni kevät
Parikymppinen Elise Theoline Tungehaug haluaisi opiskella korkeakoulussa erä- ja retkeilytaitoja mutta on reputtanut kahdesti yo-kokeessa. Elise päättää viettää koko kevään ulkona ja yöpyä makuupussissa ja riippumatossa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:45
Suunnistusta: Huippuliigan osakilpailu
Sprinttikilpailut. Selostus Johannes Oikarinen. Tampere. HD
16:30
MotorSport
Katuradan haasteet, F1 Monaco, Jari-Matti Latvala ja Portugalin MM-ralli. HD
17:00
Lentopallon maailmanliiga: Suomi - Belgia
Selostus Mikko Hannula. Tampere. HD

Kello 18:00

19:30
Anna Perhon kyselytunti
Anna Perhon kyselytunnissa löydetään tällä kertaa väärät vastaukset moraalis-uskonnollisiin kysymyksiin. Oikeaan suuntaan panelisteja yrittää ohjata illan vieras Päivi Räsänen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Your Highness
(USA 2011) Roisi mitään kunnioittamaton fantasiaseikkailujen parodia, jossa muutama sankarintapainen tyyppi yrittää pelastaa ilkeän velhon sieppaaman kaunottaren. O: David Gordon Green. N: Danny McBride, Natalie Portman. HD Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 5.6 ∙ Rotten Tomatoes 27 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:40
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:45
Eurovision Song Contest 2015: Etkot
Kisastudiossa Suomen kommentaattorit Aino Töllinen ja Cristal Snow sekä Krista Siegfrids, joka antaa Suomen pisteet finaalissa. yle.fi/euroviisut #euroviisut HD
22:00
Eurovision Song Contest 2015: Finaali
Vuoden suurin musiikkishow. Kommentaattoreina Aino Töllinen ja Cristal Snow. Valittavissa myös ruotsinkielinen selostus. yle.fi/euroviisut, #euroviisut. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

01:35
Eurovision Song Contest 2015: Jatkot
Finaalin jatkoilla kisastudiossa Aino Töllinen ja Cristal Snow. yle.fi/euroviisut. #euroviisut HD
01:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna