UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 17.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 17.8.
Onnea, Verneri!
06:54
Jääkarhu Otto
Taidetta. Ystävykset Otto ja Unto ryhtyvät taiteilijoiksi. He maalaavat ja askartelevat upeita kuvia ja keksivät samalla, miten yhdestä kuvasta saa kaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Stella ja Sami
Stella avaruudesta. Olli on tullut kylään, ja pojat haluavat leikkiä avaruusalusleikkiä. Alus vie heidät jännittävälle planeetalle, jonka asukas Stella lupaa esitellä ihmeellistä kotiaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:17
Laulujen osto- ja myyntiliike
Saman auringon alla. Kauppoja tekemässä Orffit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:24
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Herkullinen auringonlasku. Pikku Pupu lupaa Pikku Pöllölle kertovansa hänelle tarinan illalla auringon laskiessa. Vaikka ystävät auttavat, Pikku Pupu ei tahdo keksiä tarinalle aihetta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Killi ja Kiki
Karkkivaltakunta. Killi ja Kiki matkustavat Karkkivaltakuntaan, jossa heidän on autettava neitoa pulassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Fluugalaiset
Tehtävä: Kello. Leenu on huomannut, että seinällä olevat viisarit saavat ihmeisiin vauhtia. Lisäksi talossa on useita vastaavanlaisia numerotauluja. Mistä oikein on kyse? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Puutarhan tonttu
Osa 15/15. Syyssiivous. Arttu, Kaisa ja Oona ovat kesän aikana auttaneet tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Nyt on syyssiivouksen aika. Samalla muistellaan, mitä kesällä on puuhailtu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:04
Martta puhuu
Martta näytelmässä. Isä ja äiti harjoittelevat teatteriesitystä varten. Helena on näyttämömestari ja Martta esittää härkää. / Martan lauma. Isä ei suostu maksamaan Martalle viikkorahaa. Martta päättää muuttaa pois kotoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:33
Galaxi
08:34
Minä ja Ronaldo
Vilppu ja Ledi onnistuvat. Joukkue matkaa peliin Kotkaan. Ilves voittaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:44
Råtta Booris
Råtta Booris parantaa tapansa. Råtta Booris ryhdistäytyy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Eidangerinvuonolla Telemarkissa on käynnissä mittava kaivoshanke. Alueelta louhitaan kalkkikiveä, mutta onnekkaat kaivosmiehet saattavat löytää myös upeita vuorikristalleja. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 19, 26/48. Pojat eivät itke. Miten Claire suhtautuu, kun Pete kertoo häntä kohtaan nostetusta syytteestä? Maahanmuuttovirkailija käy kuulustelemassa Absia. Tess ja Mike vievät Samin psykiatrin puheille. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 14.8.2017. Vieraina Billy Eichner, Riley Keough ja Royal Blood. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Kansallisaarteen etsintä: Jänkäjuttu
Vuosisatoja vanha metsästyslaji maalinnunpyynti on koiran ja isännän täydellistä yhteistyötä. Ihmisen ja luonnon välinen suhde on aarre. O: Juho Lauri, Antti Melkko. Opiskelijatyö on osa Kansallisaarteen etsintä -kampanjaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Kummeli (7)
Kausi 6. 8/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Heikki Silvennoinen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 10/10. Ari ja Tiina Vilander ovat opiskelijapari, jolla on kaksi lasta ja kolmas tulossa. Lapsiperheen taloudenpito opiskelijatuilla on haasteellista, joten pikalainoihin on turvauduttu. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kukkaron herraksi
Kausi 3, 1/12. Marko on parannuksen tehnyt vanki, joka on velkaantunut rikostaustansa vuoksi. Saako talous- ja velkaneuvoja Kirsti autettua Markoa taloudellisesti ahtaassa tilanteessa? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Kallista, vaarallista ja hyödytöntä
Miksi joku ryhtyy harrastamaan laskuvarjohyppyä? Kolme norjalaismiestä on päätynyt tähän harrastukseen. He valmistautuvat hyppäämään 4 000 metristä. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:00
Lähes tavallinen nuori
Kehitysvammainen Peter on pyörätuolilla liikkuva 17-vuotias nuori mies, joka haluaa elää elämäänsä muiden nuorten tapaan. Pian hänen olisi otettava vastuu omasta elämästään. Onko Peter valmis siihen? Äänitekstitys: suomi.
13:30
Yksineläjä Severin
4/6. Severin on luonnon keskellä silloinkin, kun hän on töissä kalanviljelylaitoksella. Parasta on kuitenkin peurajahti. Tänä vuonna Severin on luvannut opettaa Jelenan ampumaan kiväärillä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Tanskalaista viiniä
1/6. Tanskaa ei pidetä kummoisena viinimaana, mutta maassa kyllä viljellään viiniä. Helge Dürrfeld ja kokki Nikolaj Kirk tutustuvat Pohjois-Sjellannissa tilaan, jonka rypälelajikkeena on Rondo. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:30
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta
9/10. Kokki Rachel tutustuu nyt Nizzan ruokakulttuuriin ja oppii valmistamaan kikhernejauhoista paikallista suosikkia, ohutta socca-leipää. Kotonaan hän kokkaa mm. turskaa kasvisgratiinin kera. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:55
Kaapista ulos
6/7. Rebekka päättää kertoa lapsuudenkaverille, että hän on homoseksuaali. Se on vaikeampaa kuin hän osasi kuvitella. Koko jengi juttelee ministeri Solveig Hornen kanssa millaista on olla homoseksuaali tänä päivänä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:35
Luksusristeilyä merikajakilla
Vannoutunut kajakkimeloja Lars Verket jos kuka osaa kertoa merimelontaelämyksistä. Parasta merellä on rauha ja vapaus. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:00
Au pairit Kanadassa
6/9. Saapumisia ja lähtöjä. Vanessa etsii uutta perhettä. Sanna, Mona ja Vanessa käyvät sokkotreffeillä. Mona hyvittelee huonoa käytöstään. Sanna tekee suuren päätöksen, ja joukkoon liittyy uusi au pair. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 382: Kuolemaa uhmaten. Otson uho ajaa hänet nostamaan kilpaa painoja Laurin kanssa, Mirjan kiellosta huolimatta. Asko saa Niklaksen ottamaan ison askeleen. Annin pelko kasvaa. Jimi luopuu periaatteestaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Kikattava Kakkiainen, Tähtirannan pojat, Pusse, Sormilla vai puikoilla, Syömäpuikot, Q Putti 5 ja Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Kenttäratsastuksen EM
Kouluratsastus. Strzegom, Puola. Selostus Seppo Laine. HD
19:00
Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit
(The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, Uusi-Seelanti 2001) Ensimmäinen osa Peter Jacksonin trilogiaa J. R .R. Tolkienin rakastetusta fantasiaromaanista. Sormuksen seurue lähtee vaaralliselle vaellukselleen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 8.8 ∙ Rotten Tomatoes 91 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:52
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:57
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:02
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 15.8.2017. Vieraina Lin-Manuel Miranda, Nikolaj Coster-Waldau, Drop the Mic sekä Samuel L. Jackson. HD Äänitekstitys: suomi.
22:42
True Detective (16)
Kausi 1, 1/8. Louisianassa tehtiin v. 1995 raaka murha, jossa oli merkkejä uskonnollisesta rituaalista. Etsivät Cohle ja Hart tutkivat tuolloin juttua. Miksi he ovat poliisin kuultavina 17 vuotta myöhemmin? T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:40
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna