UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 26.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.9.
Onnea, Kuisma!
06:52
Kuiske
Kömpelö norsu. Kuiskeen huoneessa on norsu, joka haluaisi olla akrobaatti. Kenties mangustit voivat opettaa norsulle temppuja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Neposen seikkailut
Osa 7/13. Kivan kamala aarre. Larilla on aarretouhu karannut siivistä: roistot ovat saaneet kolmikon jättiomaisuudesta vihiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:13
Hau Hau, Piip ja Veli
Keksimisseikkailu. Veli tarvitsee apua aamuheräämisiin. Ystävät päättävät keksiä uuden laitteen, joka auttaa Veliä heräämään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Babar ja Badun seikkailut
Pelastajat matkaan vaan. Badu ja ystävät ovat juuri leikkimässä pelastusleikkiä, kun Sankarihipolta tulee yhtäkkiä oikea avunpyyntö. Lapset rientävät matkaan, mutta perillä odottaa yllätys. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Askarrellaan
Vilja askartelee Eevin suunnitteleman siilin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:45
Dinojuna
Nopeat ystävät. Kamu ja Tiinu tapaavat kaksoset, jotka ovat ällistyttävän nopeita. / T-rexin hampaat. Kamu huolestuu hampaidensa irtoamisesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:09
Petteri Kaniini
Vierivä kivi. Valtava irtolohkare vyöryy kohti Siiri Sipisen taloa kesken talvihorroksen. Kivi on saatava pysähdyksiin tai siilirouva hereille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Galaxi
08:25
Lassie
Vapaapäivä. Risto ja Saara yrittävät viettää vapaapäivää ja lähtevät eväsretkelle Sonjan ja Henrin kanssa. Retki keskeytyy jatkuvasti, kun hätätilanne toisensa jälkeen vaatii metsänvartijan apua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Casualty (12)
Kausi 20, 6/47. Paperikuu. Nina törmää entiseen ihastukseensa. Pystyykö hän vastustamaan tämän viehätysvoimaa? Nuori rikollinen yrittää paeta vankilan kauhuja vaarallisella keinolla. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Holby Cityn sairaala
Ei anteeksipyyntöjä. Sacha yrittää pitää lääkäriharjoittelijansa aisoissa, mutta pystyykö hän itse noudattamaan sääntöjä? Joko Jacin ja Jonnyn vihamielisyyden loppu häämöttää? Adele aloittaa sairaalan radioshown. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
Teiniäidit
Kausi 2, 5/8. Sarita on hakeutunut katkaisuhoitoon. Demi aloittaa koulun ja viettää 18-vuotissynttäreitään. Sanna saa apua hänellä todettuun skolioosiin. Roosan vauvalla on ristiäiset. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:27
Teiniäidit
Kausi 2, 6/8. Roosa on yksinäinen menetettyään hyvän ystävänsä. Sanna ja Sarita lähtevät festareille Klamydian keikalle. Saritan äiti on kovin huolissaan tyttärestään. Demi ylläpitää suosittua blogia. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Riistametsällä
4/10. Linjatiikeritetra. Namibian reissu jatkuu Okavangon suistoalueella, jonka joet kuhisevat virtahepoja ja krokotiileja. Koukkuun pitäisi saada yksi maailman aggressiivisimmista kaloista. Onnistuvatko Jørgen ja Nikolaj? Äänitekstitys: suomi.
12:45
Tyttöjen erämaaseikkailu
Uusi sarja, 1/4. Neljä norjalaistyttöä seikkailee pohjoisen erämaissa. Miten he selviytyvät luonnonvoimien armoilla? Tonje, Elise, Maria ja Randi kuvaavat ja kertovat tuntojaan Pohjoiskalotin pimeydestä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Kun kaksi sukupuolta ei riitä
2/4. Per on tavallinen perheenisä, mutta hän on myös Pernilla lyhyissä hameissaan ja pitkissä lakatuissa kynsissään. Dokumenttisarjassa nähdään transsukupuolisia ihmisiä, jotka puolustavat oikeuttaan olla oma itsensä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Linen mukana maailman ympäri
5/6. Tänään vuorossa on Etelä-Amerikka. Line yöpyy Perun viidakossa, jossa häntä huolestuttavat erilaiset vaaralliset eläimet. Boliviassa hän haastaa itsensä painimalla ja pyöräilemällä Kuoleman tiellä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Onnea pilleripurkista?
Tanskalainen Lone Frank on arvostettu kirjailija, mutta menestystä janotessaan hän on joutunut turvautumaan mielialalääkkeisiin. Miten käy, kun hän ryhtyy etsimään aitoa onnea ja lopettaa onnellisuuspillerien käytön? (U) Äänitekstitys: suomi.
15:30
Satuhäät
Linda ja Juuso ovat työkavereita. Kun Linda tuli raskaaksi, Juuson kaveripiiri joutui hyväksymään työpaikan pikkujouluista alkaneen suhteen. Somen käyttö leimaa parin arkea ja juhlaa, jo alttarilta otetaan selfie. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 674: Eron kautta uuteen. Stella saa Oskulta treffipyynnön. Sonja ottaa Teron kanssa seuraavan askeleen. Reino prosessoi avioeroaan. Elina penkoo menneitä kohtalokkain tuloksin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Iinan kanssa lasten lähettämiä piirustuksia sekä ohjelmat Pingu, Kati ja Töppö, Onnea on, Astroset, Jepu Neulanen ja Iltasatu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Casualty (12)
Kausi 20, 6/47. Paperikuu. Nina törmää entiseen ihastukseensa. Pystyykö hän vastustamaan tämän viehätysvoimaa? Nuori rikollinen yrittää paeta vankilan kauhuja vaarallisella keinolla. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Stacey Dooley: Seksin pimeä puoli
Osa 1/3. Turkki. Tutkiva toimittaja Stacey Dooley tutustuu Turkin seksibisnekseen. Turkissa prostituutio on laillista, mutta suhtautuminen seksiin on kaukana vapaamielisestä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
19:51
Yhden illan juttu (16)
Sarja alkaa, 1/10. Kostean yhden illan jutun jälkeen kaikki ei ole niin kuin pitäisi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
19:53
Yhden illan juttu (16)
2/10. Kuuma tunnelma vakavoituu, kun Jacob kertoo, mikä häntä vaivaa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
20:00
Uusi Päivä
Jakso 675: Vihanhallintaa.Reino ja Krista lyövät vetoa. Sonja kokee pettymyksen. Roni ja Anni yrittävät olla ovelia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:35
Jalkapallon Mestarien liigan makasiini
Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Villi kortin Jalkapalloetkot tarjoavat vartin vakavaa keskustelua kuningaslajista ennen illan Mestareiden liigan kamppailua. Paneelissa Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Paula Noronen, Aki Riihilahti ja Mikko Töyssy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:15
Jalkapallon Mestarien liiga: Dortmund - Real Madrid
Toisen kierroksen ottelu Dortmund - Real Madrid. Selostus Lauri Kottonen. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD
23:55
Kummeli
Kausi 1. 2/3. Maailmanhistorian toinen onnistunut Kummelilähetys vuodelta 1991. Iso-Bepe haastattelee B. B. Korhosta. Walton Strömbergin ampumistapaus. Sporttivartti. Kyllä lähtee. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:25
Jalkapallon Mestarien liigan kooste
Kooste Jalkapallon Mestarien liigan illan otteluista. HD
00:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna