UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 24.10.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.10.
Onnea Rasmus, Asmo.
06:52
Sormilla vai puikoilla
Katja perheineen järjestää perinteiset venäläiset laskiaisjuhlat, jotka ovat kuin lettukestit talvella! Mutta aikuiset eivät laitakaan lettuihinsa voita ja hilloa, vaan kalan mätimunia... HD
06:58
Metkat Mesiläiset
Tohtori Sampo. Sampo päätyy tuuraamaan tohtori Koppista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Tilda ja hänen ystävänsä
Erkko ja voikukka. Erkko löytää ihanan voikukan. Hän suojelee sitä kaikin keinoin mutta muut eivät tunnu sitä ymmärtävän. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Kasper ja Liisa
Pyöräajelu. Kasper oppii ajamaan ilman apupyöriä. Liisakin tahtoisi kovasti oppia. Kun Kasper lähtee ajelulle Viktorian kanssa, Liisaa alkaa harmittaa. Tahtooko Kasper olla enää edes hänen ystävänsä? Sallittu kaiken ikäisille.
07:29
Sohvatiikerit
Sarja alkaa. Tavarat syrjään ja menoksi! Tiikeriliikkeinä keräkeinunta, kololeikki, pituushyppely ja kuperkeikka sohvalta alas tyynyä pitkin. HD
07:33
Pikku perunat
Tiede. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Pikku Kakkosen posti
Ihmekone. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:42
Max ja Meeri
Meeri ja hirviö. Meeri yrittää löytää itselleen ja veljelleen sopivia naamiaisasuja mummin ullakolta. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Harri ja dinot
47/52. Se on elefanttistrutsi! ja Tukkani on lyhyt! Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Apina opena
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta.
08:32
Taikaplaneetta
Mehiläiset ja hunaja. Keksijävaari antaa lastenlapsilleen tehtäväksi selvittää, miksi mehiläiset valmistavat hunajaa. Taikaplaneetta vie heidät Espanjaan, missä he tutustuvat Pacoon. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
McLeodin tyttäret (7)
Show'n täytyy jatkua. Ingridin seuraaja eläinlääkärinä on Russ Connors ja Stevie joutuu oitis romantiikan miinakentälle. Philin musiikillinen kunnianosoitus Moiralle saa ensiesityksensä. Grace potee tunnontuskia. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Matkakumppanit
4/10. Laulaja Hank von Hell vie kollegansa ja ystävänsä Jack Vreeswijkin Lofooteille. Mikä on von Hell taiteilijanimen salaisuus? Se selviää kalastuksen ja paikallisten tarinoiden lomassa. HD Äänitekstitys: suomi.
10:15
Syvyyksien mysteerit
4/4. Namibia. Monty Halls tiimeineen etsii Otjikoto-järven pohjasta saksalaisten sotilaiden upottamaa kulta-aarretta. Tehtävää vaikeuttavat pilkkopimeän mutapohjan lisäksi veteen hylätyt vanhat tuliaseet ja räjähteet. HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Jacobin rakkaudet
6/6. Jacob Hinchely on 26-vuotias tanskalaiskaveri, jolla on ongelmia kestävän naissuhteen solmimisessa. Mistä homma oikein kiikastaa? Jacob pohtii pulmaansa paitsi tyttöystäviensä myös terapeuttien kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Mutsis oli apina
Sikahyvä tietokilpailu ihmisille ja muille eläimille. Ei suositella kongonherkkoille. Kilpailemassa Marja Hintikka, Eija Vilpas, Tidjân Ba ja Janne Raappana. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:50
Luontoretkellä: Jänissaari
Tuulen pieksämässä Rolvsöyan saaressa Pohjois-Norjassa on niin paljon jäniksiä, että ajokoira aivan hämmentyy. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Muuton jälkeen Heikki ja Ville jakavat yhteisen huoneen. Mustaa ja punaista! Valkoista! Toivovat pojat. Huoneen sovittaminen tilaksi läksyille, leikeille, elokuville ja kavereille haastaa sisustaja Leena Carelsen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Ankeasta saunasta tulee ylellinen suihkuluola. Kalevojen uuden kodin kosteat tilat vanhassa puutalossa keskellä Tamperetta saavat sisustaja Leena Carelsen luovuuden myötä kokea huikean muutoksen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Erätulilla
14/20. Pylkkäs-Konstan jalanjäljissä. Haavi auki-sarjan kaupunkilaiskalastajat lähtevät meloen Kainuun erämaahan konstailematonta elämää ja sinisiä ajatuksia etsimään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Tartu Mikkiin: Jatkot
Uusi kausi! Syksyn ensimmäisillä megajatkoilla Robin, Krista Siegfrids, Nopsajalka ja Kasmir esittävät meille itse valitsemiaan hittejä ja covereita. Sami Hintsanen jututtaa. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
9/10. Kolmårdenin norsut käyvät terveystarkastuksessa, ja eläinlääkärit joutuvat kuohitsemaan valkopäätopin. Anders haastaa eläinlääkärit puhallusputkikisaan. Entä mitä hevosenostajan tulee tietää? Äänitekstitys: suomi.
15:10
Putoojat
Simon ja Will ovat molemmat saaneet tyttöystävän ja keksivät järjestää yhteiset tuplatreffit. Päästäänkö näillä tärskyillä itse asiaan, jäänee nähtäväksi. Alku ei ainakaan lupaa kuuta taivaalta. (U) Äänitekstitys: suomi. K12
15:35
Doctor Who
Kuun päivä. Unohduksen oliot voittivat: Tohtori on vankina, ja FBI:n agentit jahtaavat hänen ystäviään kuin rottia. Kaikki on nyt presidentin kädessä: jos Nixon uskaltaa luottaa Tohtoriin, Maa ehkä pelastuu. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Bofori
Boforin meressä vaanii jokin tuntematon uhka, mutta kaupunginjohtaja Tuulispää ei jää toimettomaksi vaan aikoo nostaa sen pinnan yläpuolelle! Nettipeli osoitteessa yle.fi/bofori HD K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä?, Sanasieppari, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Maapallottelua, Mimmi Lehmä ja Varis, Nukkearkun lauluja sekä Tinga Tinga-tarinat. Jaakko mittaa urheutta itse keksimällään mittarilla. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret
Varjojen laakso. Pitkä kuivuus on ajanut tilan vararikon partaalle, mutta kaikkien lampaiden myynti voisi tuoda pelastuksen. Grace ja Marcus ovat nyt pari. Onko Marcus lopullisesti jo unohtanut Ingridin? (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:45
#lovemilla3 : Oppipoika ja mestari
Aimo puolustaa oikeuttaa rässiliiviin, entisten koulukiusaajiensa painostuksesta huolimatta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:50
#lovemilla3 (7): Tämä vauva vuotaa
Milla ja Aimo saavat Siirin sinappikoneen hoitoon. Luvassa on henkeäsalpaava ulostepommin purku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Vantaalaiset Kristiina Koho ja Petri Takala tapasivat pikkujoulun vietossa. Juhlista lähdettiin katsomaan Petrin kissoja, jotka pian muuttivat hoitoon Kristiinan luokse. Vähän myöhemmin perässä muutti Petri. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:15
The Wedding Band
6/10. Tommyn isä, parantumaton naistenmies, on taas astumassa avioon. Kuudes kerta toden sanoo? Sitä Tommy ei usko ja hän pistää isän monogamian koville. Roxie keksii promoidean, josta saattaa kyllä mennä maine. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Laulaja-lauluntekijöiden kisailussa lauluvuoroista kamppailevat Ville Pusa & Mikko Pohjola ja Janna & Osmo Ikonen. Pisteitä laskee Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Tartu Mikkiin: Jatkot
Kultakurkkujen riemuparaatia luvassa, kun Jatkoilla mielimusiikkiansa esittävät Janna, Osmo Ikonen, Ville Pusa ja Mikko Pohjola. Heitä jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
Haven
Piirrosten mahti. Kaksi kaupungin kieroa liikemiestä kuolee merkillisellä tavalla, ja kuolintapa näyttää kytkeytyvän rikospaikalta löydettyyn piirrokseen. Onko surmaajalla käytössään telekineettisiä kykyjä? (U) Äänitekstitys: suomi. K12
23:40
Pasila 2.5 - The Spin-Off
6/40. Pärästä kuuluu. Suositun stand up -koomikon katoaminen vie poliisit suomalaisen huumorin alkulähteille. Pöysti päättää kokeilla siipiään stand up -koomikkona. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Muistin vanki
10/22. Carrie on jälleen hämärällä kasinokeikalla. 17-vuotiaan tytön murhan tutkimus ja siihen johtaneet tapahtumat saavat hänet kyseenalaistamaan voimakkaasti poliisin menetelmät. Järjestääkö hän samalla itsensä liemeen? Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna