UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 3.9.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 3.9.
Onnea Soile, Soili, Soila.
06:52
Paula
Vaatteet aina ensin. Paulalla on samat ilta- ja aamurutiinit. Eräänä aamuna tuleekin ongelma eteen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Herra Nokkelo
Herra Nokkelo päiväkodissa. Miten sujuu Herra Nokkelon päivä tarhassa? Edessä on pulmallisia tilanteita, mutta onneksi lapset auttavat tätä innokasta kanaherraa muistamaan hyvät tavat. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Tiketi Tok
Tarinan aika. On tarinan aika! Jokainen lukee omaa kirjaansa, mutta Tommi ja Talvikki löytävät niin jännittävän tarinan, että kaikki kokoontuvat kuuntelemaan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Jokeri Pokeri Box
Simo-taikuri ja Kirsti ovat tuoneet Kiinan matkalta mukanaan merkillisen pyykkikoneen. Mitä tapahtuu sukille, kun ne pestään koneessa? HD
07:21
Timppa
Timpan traktori. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Urpo ja Turpo : Urpo ja Turpo salapoliiseina
Urpo ja Turpo salapoliiseina. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Riho Unt. Tuotanto Lumifilm Oy. Stereo surround. Sallittu kaiken ikäisille.
07:41
Lauran tähti
Vaarin kompassi. Laura ja Tomi ovat mummin ja vaarin luona. Vaari esittelee lapsille vanhan kompassinsa, jonka Laura unohtaa pihalle. Seuraavan päivän patikkaretki on nyt vaarassa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Töötti ja Pulteri
10/26. Pulteri ja myrkkymuratti sekä Pensaslabyrintti. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Muumilaakson tarinoita
Osa 23/101: Kiirehdi Nuuskamuikkunen. Kevät on taas tullut Muumilaaksoon, mutta Nuuskamuikkunen ei ole palanut. Muumipeikko ikävöi niin, että suorastaan sairastuu. Mikä Nuuskamuikkusta oikein viivyttää? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Late Lammas
Lampun henki. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Naurupalat
Kanadalainen sketsisarja, 2012. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Meren ääriin
Norjalaisalus Statsraad Lemkuhl oli mukana Tall Ships Races -tapahtumassa ja poikkesi Suomessakin. Aluksella oli kokeneiden merikarhujen lisäksi miehistönä nuoria vapaaehtoisia, joille meritauti tuli heti tutuksi. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
09:45
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
1/10. Juontaja Anders "Ankan" Johansson seuraa eläinlääkärien työtä Kolmårdenin eläinpuistossa ja Helsingborgin eläinsairaalassa. Tänään hoidetaan mm. suden hampaita ja kilpikonnan murtunutta leukaa. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Hunnutetut norjalaiset
Mikä saa nuoret norjalaisnaiset pukeutumaan niqabiin, musliminaisten kasvohuntuun, joka jättää näkyviin vain silmät? Onko kyse uskonnollisesta identiteetistä? Kuinka heihin suhtaudutaan koulussa ja yliopistossa? HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 396: Viimeinen valhe. Elina antaa Niklakselle vielä yhden tilaisuuden puhua totta. Tero kohtaa aallonpohjan, mutta saa sinne seuraa. Otson valinnalla ovat yllättävät seuraukset. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Veneillen pitkin Norjan rannikkoa
7/8. Veneiden rakentaminen perinteiseen tapaan vaatii aikaa, samoin vanhojen alusten kunnostaminen. Mutta aina joskus unelmista tulee totta, ja vihdoin on neitsytpurjehduksen aika. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 6/8. Murharyhmä eli neljä amatöörietsivää jatkavat vuonna 1988 tapahtuneen Jussi Helasvuon henkirikoksen tutkintaa. Löytyisikö vielä joku, joka tunsi Jussin? Tavoite on vielä kerran nostaa Jussin kohtalo julkisuuteen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 7/8. Ryhmä alkaa tutkia "Järvenpään sarjamurhaajana" tunnettua rikoskokonaisuutta. Ryhmä levittää sanaa tutkimuksista ja löytää mielenkiintoisia kontakteja, joista yksi ylittää kaikkien toiveet. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:10
Erätulilla - kalavesillä
Kaldoaivin erämaaan harjuksia pyytämässä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Apua, meille syntyy vauva
12/13. Mette ja Micky odottavat kovasti toivottua vauvaa, mutta ilon keskellä Micky saa huolestuttavan tiedon. Hvidovren sairaalassa selviää, kuinka Lauran kivuttoman synnytyksen niksit toimivat. Äänitekstitys: suomi.
13:50
Ajankohtainen kakkonen
Kasvatammeko lapsistamme sokeriaddikteja? Kuka oikein tienaa alle 2600 euroa - palkkakuitteja ministerille. Sotaonni kääntyi Itä-Ukrainassa. Nuori ja rohkea tunisialaisräppäri päätyi vankilaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Doctor Who
Rummut pärisevät. Harry Saxon on noussut Britannian pääministeriksi, ja se tietää pahoja aikoja erityisesti Tohtorille. Miksi tuo mies on ottanut hänet hampaisiinsa, ja mitä tauoton, hypnoottinen rummutus tarkoittaa? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:30
Galaxi
(S) Martan vieraana Galaxissa uuden Törmäyskurssi-sketsisarjan idearikkaat pojat Pyry ja Petja. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Taide on tehtävä, Popi Kissa, Oktonautit, Kaapo ja Late sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD
17:00
Lentopallon MM
Urheilustudiossa sekä lentopallon että koripallon ennakkotunnelmia. HD
17:30
Lentopallon MM: FIN - KOR
Alkusarjan ottelu Suomi - Etelä-Korea. Selostus Mikko Hannula. Katowice, Puola. Refereras på svenska av Niklas Henrichson. HD

Kello 18:00

20:10
Lentopallon MM
Urheilustudiossa sekä lentopallon että koripallon jälkitunnelmia. HD
20:30
Uusi päivä
Osa 397: Kiusallisia paljastuksia. Hiltusella on kätkettyjä tunteita. Elina saa tarpeekseen salailevista sukulaisistaan. Niklaksen ja Kristan bisnekset laajenevat. Otso astuu Laurin varpaille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Docventures: Elokuvan esittely
Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin. Illan teemana aktivismi. Osallistu: yle.fi/docventures HD
21:15
The Yes Men Fix The World
Hulvaton elokuva gonzo-aktivisteista, jotka käyvät taistoa ahneutta vastaan eri puolilla maailmaa. Tällä kertaa tulilinjalla ovat mm. Bhobalin kaasuonnettomuudesta vastanneet. O: Andy Bichlbaum ja Mike Bonanno, USA 2008 Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:40
Docventures: jälkikeskustelu
Docventures-luolassa märehditään illan teemaa yhdessä vieraiden kanssa. Osallistu keskusteluun osoitteessa yle.fi/docventures HD
23:40
Ratsastuksen MM: Esteratsastus
Joukkuekilpailun ensimmäinen osuus. Selostus Markus Backlund. Ranska. HD

Kello 24:00

00:40
Silminnäkijä: Isäni on seksituristi
Länsimaiset seksituristit siittävät baaritytöille lapsia, joista tulee yhteiskunnan hylkiöitä Filippiineillä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
01:10
The Wire (16)
Enemmän vähemmällä. McNulty ja tutkintaryhmä jatkavat Marlon varjostusta. Kaupungin budjettileikkaukset kohdistuvat rankasti poliisiin. Henkilöstövähennykset turhauttavat paikallisen lehden toimittajia. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
02:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna