UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 24.4.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Neposen ja Nallen aamu
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.4.
Onnea Pertti, Albert, Altti.
06:52
Pojat
Peto lemmikiksi. Tuotanto: Alpakkamedia Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
06:58
Taikuri Savisen eläinpuisto: Strutsi
Taikuri Savinen loihtii ystävänsä pupun toivomuksesta pitkäkaulaisen strutsin. Animaatio: Tuula Pukkila. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Possu Pallero
Muotokuva. Possu Pallero maalaa tädilleen muotokuvan itsestään. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Vertailuruutu
Minkähänlaista olisi, jos ihmisellä olisi koneen voimat? Mikä onkaan maailman paras kone sepelin tekemiseen?
07:20
Lilli ja kukkaisystävät
Kassun oma kurpitsapiirakka. Kassu on kyllästynyt syömään samoja kompostijätteitä päivästä toiseen. Lilli ja Pörri päättävät leipoa hänelle kurpitsapiirakan yllätykseksi, mutta jauhot loppuvat kesken. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Popi Kissa
Rakettikissa. Ystävykset lähtevät huimaan avaruusseikkailuun ja tapaavat sankarinsa Rakettikissan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Neppajymykerho
Vilja askartelee sukkanuken Nellin ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:51
Muumilaakson tarinoita
Osa 58/101: Kauhea Pikku Myy. Rohkea mieli ja reippaat otteet ovat ihan hyvästä, mutta kun Niiskun leipäkori katoaa kummasti, Vilijonkan pyykit ovat ihan pilalla, ja Muumipeikon jalkaan sattuu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:14
Milli ja Molli
12/26. Kiipeilyteline. Onnensukat. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Hätä kädessä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Pat & Stan
Veikeä virtahepo Pat ja komea koira Stan tutkailevat maailman menoa silmät ymmyrkäisinä ja pilke silmäkulmassa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Eläimellistä menoa Norjassa
4/6. Onnekas kuin sika? Onko sika Norjan onnekkain olento vai löytyykö Norjasta otus, jolla käy vielä parempi flaksi? Ludvig Lökholm Lewin lähtee etsimään vastauksia iilimatojen, lepakoiden ja leppäkerttujen parista. HD Äänitekstitys: suomi.
09:30
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:40
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:00
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:10
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:30
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:40
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:50
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Tanskalaisten lempikakut
7/12. Mette Blomsterberg matkustaa Haugeen tapaamaan Anettea ja maistelemaan hänen leivonnaisiaan, joihin käytetään tuoreita hedelmiä. Kakuntekotaitoa on pidetty perheessä yllä monen sukupolven ajan. Äänitekstitys: suomi.
11:35
Keittiössä tuoksuu ruoka
Osa 7/8. Anne on italialaisen ruoan pauloissa ja valmistaa tarjolle pieniä munakoisoleipäsiä, vasikanlihaleikettä tonnikalakastikkeessa sekä salaattia päärynöistä, gorgonzolasta ja parmankinkusta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Hupipätkät
Hulvaton kokoelma tunnettujen tv-ohjelmien pilalle menneitä kohtauksia, jotka todistavat että vaikka tuotantosuunnitelmat olisivat kuinka vedenpitäviä, kaikki voi kuitenkin lopulta mennä päin honkia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:15
Solsidan - Onnea onkimassa (12)
8/10. Fredde ja Mickan riitelevät paljon, ja lujittaakseen suhdettaan he lähtevät viettämään romanttista linnaviikonloppua. Annan on vaikea sopeutua Saltsjöbadenin äitiryhmään. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
12:40
Solsidan - Onnea onkimassa (12)
9/10. Annan vanhemmat tulevat käymään ja sekaantuvat Annan ja Alexin arkeen ja hääsuunnitelmiin. Ove pakottaa Alexin pitämään puheen 40-vuotisjuhlissaan. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:05
Urheilevat norjalaiset
Uppopallo. Molden naisten uppopallojoukkue tekee kovasti töitä voittaakseen kultaa mestaruussarjassa. Vastassa on kuitenkin kova joukkue eikä kamppailusta puutu dramatiikkaa. HD Äänitekstitys: suomi.
13:35
Kuvakirjeitä maailmalta: Kuvakirjeitä Brasiliasta
Katujalkapallon MM-kisat. Katujalkapallon MM-kisoissa Rio de Janeirossa pelaajat ovat entisiä päihteiden väärinkäyttäjiä. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:45
Suorana: Kortesmäki
Joona Kortesmäen viihteellinen keskusteluohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:15
Tartu Mikkiin
Yes Sir ja sata salamaa iskeköön! Hyvät naiset ja herrat, Tartu Mikkiin nyt kahdettasadatta kertaa! Vieraina Finnhits-tähdet Eini, Tapani Kansa, Vicky Rosti ja Frederik. Nyt juhlitaan, Tartu Mikkiin ja laula mukana! (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Latela
Latelat laittavat tuottajan koville ja YleX:n porukka tulee kylään. Auto saadaan maalatuksi ja valaisimet paikoilleen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
McLeodin tyttäret
Tarua ihmeellisempää. Moiralla on pahoja ennakkoaavistuksia, mutta käyvätkö ne toteen? Jodi saa selville, että Megin romaani perustuu tosiasioihin ja tekee omat johtopäätöksensä. Tess on tulossa kotiin. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:25
Onks noloo
Onks noloo tutkii mikä on noloa ja mikä ei ole noloa. Onks noloo ratsastaa keppihevosilla kaupungilla?
16:30
Galaxi
Suojiksen seikkailuissa katsellaan koululaisten tekemiä animaatioita. yle.fi/galaxi. HD
16:31
Nokkelikot : Nokkelikot
Leipurimummo. HD K7
16:44
Mimun maailma (7)
Kiitos, sade! Mimu jäljestää Ripaa halki kaupungin, mutta pahaksi onneksi alkaa sataa kaatamalla. Ripakin ehtii mennä menojaan, eikä eleganssista ole enää tietoakaan. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Taavi-Tiikerin naapurissa, Kynä käteen!, Pupulaarimusiikkia, Olivia, Satuja Soitosta sekä Tommin kiertävä sirkus. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret
Kotiinpaluu. Tess palaa kotiin, mutta perin uupuneena eikä aikaerorasitus ole yksin syynä väsymykseen. Jodi haluaa DNA-näytteen avulla varmistaa syntyperänsä. Tilalle saapuu järisyttävä suruviesti. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:16
Urheiluruutu
19:20
Yle Uutiset Suora linja
Vuorovaikutteinen uutislähetys.
19:30
Erätulilla
7/20. Islannin armoilla. Neljä suomalaista miestä viettävät viikon Islannissa, retkeilyn ja kalastuksen ihmemaassa. Unelma kesä- ja talvilajien yhdistämisestä samaan reissuun oli kytenyt mielessä jo pitkään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Silminnäkijä: Vihan televisio
Arabimaihin on syntynyt tv-asemia jotka saarnaavat raivokkaasti vihaa vääräuskoisia ja islamin kilpailevia suuntauksia kohtaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
9/40. Luonnonsuojelukriittiset. Metsäpalo nostaa populistisen luonnonsuojelukriittisen puolueen otsikoihin. Rikostutkinta tutustuttaa poliisit puolueen koko kirjoon, maltillisesta radikaaliin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kätevä emäntä (7)
Osa 3/9: Komediallinen sarja arjen mielettömyydestä ja asioista, joihin et voi olla törmäämättä. R: Minna Kivelä, Maria Sid, Annu Valonen, Kaisa Mattila, Lotta Lindroos, Jarkko Tiainen, Lari Halme. O: Antti Leino. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:25
Kimmo
Osa 15/16: Kliimaksi. Ulla ja Kimmo ovat vihdoin pääsemässä intiimiin kontaktiin. Vain Kimmon kämpille jälleen kerran ilmestyvä Rönni on hoidettava alta pois. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Hubotit - melkein ihmisiä (K16)
Tienhaarassa. Mimin tila vain pahenee, ja menneisyyden salaisuuksia paljastuu. Petra haluaa tuhota Florentinen. Jonas jatkaa suunnitelmaansa siirtää oma tajuntansa klooniinsa. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:05
Toisen kanssa
5/6. Saara ja Matti yrittävät tutustua uudestaan, mutta asiallinen suhde osoittautuu haasteelliseksi. Helena pohtii valintojaan uudestaan. Perhehäät saavat yllättävän vieraan. Töissä vanha tapaus avataan uudestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
23:55
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna