UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 24.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.1.
Onnea, Senja!
06:53
Hei Taavi
Paperivenemerkki. Kun tuuli vie Taavin sanomalehden, Oravat ryntäävät pelastamaan sitä - ja auttavat samalla muutamaa pulaan jäänyttä muurahaista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Ludovic
Kumiankka kateissa. Ludovic ja Vaakku ovat lähdössä kanoottiretkelle, kunnes huomataan että kumiankka on kateissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Hilla ja avaruuden Eetu
Koti-ikävä. Eetuun iskee koti-ikävä, ja hän haluaa lähteä kotiplaneetalle perheensä luo. Ystävän menetys taas saisi Hillan surulliseksi, ja niinpä Hilla pääseekin Eetun mukaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Askarrellaan
Vilja askartelee Hetan suunnitteleman kesäjuhlaviirin. HD
07:33
Timppa
Laiva, ohoi! Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:43
Sasu
Sasu lääkärissä. Sasu aikoo viedä papukaijansa lääkäriin, mutta saakin itse rokotteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Me Peltiset
Oikukas savu. Mitä tapahtuu, kun uppoutuu pelaamaan silloin kun pitäisi vahtia pullia uunissa? Peltisinä Johanna Ala-Siurua ja Mari Pöllänen. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Töötti ja Pulteri
Töötin ja Pulterin telttaretki. / Töötti Alpeilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:22
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:23
Jenni (7)
Jenni... ja hevoskuiskaaja. Jennin uusi hevonen Dixi on pelokas ja arvaamaton käytökseltään. Jennin isä on aikeissa myydä sen, mutta Jenni ei halua luopua hevosestaan ja päättää hakea apua hevoskuiskaajalta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Draamaa. Amyn ammatillisuus joutuu venymään äärimmilleen. Jac tuo Emman työpaikalle ja Elliot saa lapsen hoidettavakseen, ja samalla Jonny vaarantaa huoltajuutensa. Kohtaako Arthur sielunkumppaninsa? T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Koiranpentuja ja palveluskoiria
Abbeyn pennut leikkivät jo nurmikolla, ja Matildan pentuja käy tuleva isäntäväkikin jo katsomassa. Kultainennoutaja Svea on liikenneonnettomuudessa vammautuneen Vivecan tuki ja turva. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Hartain toive: lapsi
Sarja alkaa. 1/6. Lapsettomuudesta kärsivät nuoret ovat valmiita kokeilemaan kaikkia keinoja saadakseen lapsen. Ruotsalaissarjan aluksi lapsettomat parit pohtivat lääketieteen, jopa sijaissynnytyksen vaihtoehtoja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:30
Nuorisourheilu puntarissa
5/8. Lasten urheilu on luokkakysymys. Valtio ja kunnat tukevat urheilua miljardeilla kruunuilla. Moni nuori lopettaa silti urheilun harrastamisen, koska huipputasolla se käy liian kalliiksi. Onko ongelmaan ratkaisua? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Hymy Pyllyyn
Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshow'ta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:26
Hymy Pyllyyn
Pokerinaamaa koetteleva koko perheen sketsiohjelma. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Riistametsällä
Mustavaris. Jørgen palaa lapsuutensa maisemiin Råstediin. Tarkoitus on ampua lintuja, jotka kokkikumppani valmistaa ruoaksi. Tuleeko saalista vai pitääkö turvautua varasuunnitelmaan?
13:30
Vuosi Pohjoiskalotilla
Osa 3/8. On joulukuu ja pimeää. Lars on 40 päivän hiihtoretkellä Ruotsin Lapissa ja viettää seitsemättätoista jouluaattoaan teltassa. Tyttöystävä Nina tulee käymään. (U)
14:00
Täydellistä elämää
2/8. Ida Fladen jatkaa täydellisyyden tavoittelua kuntokuurilla, ja ohjelmaan kuuluu rankkaa armeijamaista treeniä ja saunajoogaa. Alku on työlästä, sillä edellisestä kuntoilukaudesta on jo seitsemän vuotta. HD
14:30
Syke
Kausi 4. 3/10. Biohakkeri. Holopainen kohtaa sielunkumppanin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)
31/40. Tie Raksilaan. Etsintäkuulutettu rikollinen pidätetään Oulussa. Häntä lähtevät hakemaan dymaaminen parivaljakko Rauno ja Pekka. Repomiehen poissaollessa Darja ottaa asemalla ohjat käsiinsä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Kimmo
Kausi 3, 11/16. Hertta. Kimmo ja Nissinen törmäävät Hertta-mummoon. Viehättävästä Hertasta paljastuu toinen puoli, ja porukka päätyy poliisikuulusteluun. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Uusi Päivä (S)
Jakso 614: Kuuma mainos. Iris sekaantuu Tomin mainokseen. Lauri ahdistuu perintöverosta. Minna yrittää päästä perille Ainon ja Azadin suhteen laadusta. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Iinan kanssa lasten lähettämiä piirustuksia sekä ohjelmat Pingu, Ella ja Aleksi, Kuiske, Astroset, Tuttiritari ja Tinga Tinga -tarinat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Holby Cityn sairaala
Draamaa. Amyn ammatillisuus joutuu venymään äärimmilleen. Jac tuo Emman työpaikalle ja Elliot saa lapsen hoidettavakseen, ja samalla Jonny vaarantaa huoltajuutensa. Kohtaako Arthur sielunkumppaninsa? T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia Australiasta
6/8. Melbournesta löytyy etnisiä ravintoloita joka makuun ja ruokaperinne on saanut vaikutteita ympäri maailmaa. Rachel valmistaa italialaisia ravioleja, vietnamilaista kalaruokaa ja kreikkalaisia filotaikinaleivonnaisia. HD
19:30
Kandit
Kausi 1, 7/8. Olli etsii elämänsä ensimmäisiä sydänääniä. Ultraäänikuvat ilahduttavat neuvolassa, ja sitä sopii juhlia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 615: Savuverho. Aino ja Azad joutuvat valehtelemaan Askolle ja Minnalle. Tero pehmittää Sonjaa. Lissu tulistuu Marikalle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
VICELAND: Cut That Heals
Naisten sukupuolielinten silpominen on perinne, joka koskettaa miljoonia naisia maailmanlaajuisesti. VICE todistaa silpomisen korjausleikkausta, joka parantaa naisten elämänlaatua merkittävästi. HD K12 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Villi kortti
Villi kortti nauraa urheilulle kuin vain rakkaalleen voi. Kevätkauden avauskokoonpanossa Riku Riihilahti, Paula Noronen, Pilvi Hämäläinen, Tommy Lindgren, Kalle Palander ja Juuso Mäkilähde. Vieraana Andre Wickström.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Maailman kovimmat kisat
4/4. Napavaellus. Richard Parksin kestävyyshaasteet huipentuvat maailmanennätysyritykseen etelänavalla. Tavoitteena on taivaltaa yksin yli 1 100 km:n matka rannikolta etelänavalle. Seurana on vain hyytävä viima ja nälkä. HD
22:46
Promotytöt (12)
5/6: Totuus. Markkinointitiimi saa uuden, aivan ihanan naisjäsenen, joka puolustaa Marilynia muiden kiusantekoja vastaan. Jokin siinä kuitenkin haiskahtaa. Brittiläinen tilannekomedia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:08
Promotytöt
6/6: Yhden yön juttu. Työkeikka muuttuu mutkikkaaksi, kun siihen liittyvä hotelliyö tuo Marilynin ja firman asiakkaan Edwardin yhteen. Entä miten käy Poppylle ja Andylle? HD K12 (seksi).
23:35
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna