UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 27.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.5.
Onnea, Ritva!
06:53
Lasten leikkiä
Leikkiminen on tärkeää! Elli, Lenni ja Touko leikkivät koiraperhettä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:01
Mitä ihmettä?
Muisti. Miksi muistan asioita? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Max ja Meeri
Pupupoika ja hummeri. Maxin leluhummeri aiheuttaa päänvaivaa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Kaapo ja Late: Lentävä matto
Kaapon ja Laten siivousurakka jatkuu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Pikku hirviötyttö
Torninrakennusta. Hirviötyttö Molli ja ystävänsä Edison kiistelevät siitä, kumman tekemä rakennuspalikkatorni on hienompi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Samsam : Kuningas tossun alla
Samsam yrittää taivutella Marsh I:tä olemaan ystävällisempi alamaisilleen, ja kumma kyllä, kuningas suostuu heti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Taavi-tiikerin naapurissa
Illallinen ravintolassa. Taavin ja Katriinan perheet tapaavat ravintolassa. He syövät yhdessä herkullisen aterian. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Ryhmä Hau
Pennut pelastavat Superpennun. Rolle tahtoo olla kuin Superpentu, joka vaaroja uhmaten pelastaa hädänalaiset omin voimin. Pennut pelastavat robokoiran. Rikun rakentama robottikoira reistailee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Olivia
Päivä prinsessana. Kuninkaallinen perhe vierailee Lehtimäellä. Olivia ja prinsessa Stephanie huomaavat muistuttavansa toisiaan erehdyttävästi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:39
Hupsis
Katon paikkaus. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Viimeinen puomivahti. Rolv Bjelden työ puomivahtina päättyy, kun kalliista tiemaksuista luovutaan. Mutta Rolv tulee kaipaamaan työssä tapaamiaan ihmisiä, ja eläkkeelle jääminenkin hieman arveluttaa. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Tuhkimotarinoita
Viiden lapsen yksinhuoltajaäiti Iina on kokenut elämässään paljon surua. Mitä stylisti Outi Broux keksii ulkonäöstään tarkalle parturi-kampaajalle, jolle kelpaa vain paras? Ohjaus Pauliina Jalasmaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Uutisikkuna

Kello 12:00

12:20
Soramonttuprinsessat
8/10. Jokkisristeily Ruotsiin. Kauden päätyttyä Grönroosit osallistuvat perinteiselle Jokamiesluokan päättäjäisristeilylle. Reissussa sattuu ja tapahtuu, ja paluumatkalla Sinnalla on kirpeää palautetta annettavana. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:48
Kioski
Kioskin syvähaastattelussa freestyle-hiihtäjä Pekka Hyysalo. Mistä saat voimasi? Mitä aiot seuraavaksi? Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Kohti täydellistä elämää
8/8. Hanna Hellquist pohtii vanhuutta. On varmaan ankeaa, kun ei ole seksiä ja kehoa kolottaa joka paikasta. Suklaa ja punaviini auttavat. Entä millaisia hautajaisia Hanna suunnittelee itselleen? HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
8/10. Sisäsiittoisuutta ei eläinpuistossa suvaita. Kun simpanssi alkaa ahdistella sisaruksiaan, touhu lopetetaan heti. Äänitekstitys: suomi.
14:15
Onnenetsijät
6/8. Seksiä, suklaata ja onnen huumaa. Hanna Hellquist käy suklaahieronnassa ja puhelee seksistä, viinistä ja italialaisista iskelmistä Amelia Adamon kanssa. Niklas kokkaa ruokaa, josta tulee onnelliseksi. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:45
Ajankohtainen kakkonen
Suomalaisten suuryritysten kadonneiden veromiljardien jäljillä. Klikkaa mua! Nyt tubetetaan, vlogataan ja instataan. Suomalaiset turkistarhaajat Viron apajilla. Diandra ja Suvivirsi. Juontajana Salla Paajanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Latela
Kausi 3, 8/10. Miikan perhekiireet aiheuttavat taas närää, ja bussin kanssa alkaa tulla kiire. Istuimet saadaan paikoilleen, mutta Harhalan ja Härskin yhteispeli ei toimi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:03
Uusi päivä
Osa 209: "Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä". Ruuskanen antaa periksi. Karri etsii kyyneleitä. Kukko tekee päätöksen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Planeetta Kosmo, Taikakaruselli, Ihan satua sekä Puuharit. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Reunalla. Ricin pitää valita ystävyyden ja kunnianhimon välillä. Conniella on idea siitä, kuinka huippuvirka saadaan. Maddy värvää Samin viimeiseen epätoivoiseen yritykseen todistaa, että Linden on syytön. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Latela
Kausi 3, 9/10. Katsastus lähenee ja poliisikin vierailee tallilla kaiuttimien äänekkään testauksen vuoksi. Välillä ehditään kokeilla myös autolla ajoa kahdella pyörällä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 208: "Kun kundi pelkää". Ruuskanen yllättää Teron. Karri valitsee vapauden. Tomia askarruttavat Aleksin aikeet. Asko painii kasvatuskeinojensa kanssa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:28
Uusi päivä
Osa 210: "Täältä tullaan, elämä". Vilma katsoo peiliin. Minna kaipaa romantiikkaa. Petra on kahden tulen välissä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Kohta 18
3/4. "Just ennen ku Karri täytti 18, ni se ajo kolarin. Onneks siin ei käyny sen pahemmin. Mä oon jotenki ite tienny aina, ett kyl mä pärjään. En oo ihan varma miss kohtaa kaikki lähti vähän niinku lapasesta." (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Stacey Dooley: Bileturismin kääntöpuoli
Mallorcan Magaluf on nuorten brittien suosikkilomakohde, jonka vetonauloja ovat halvat drinkit ja yöelämä. Stacey Dooley selvittää, miten rankka biletys vaikuttaa paikallisiin ja kuinka monen reissu päättyy ikävästi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
23:00
Latela
Kausi 3, 9/10. Katsastus lähenee ja poliisikin vierailee tallilla kaiuttimien äänekkään testauksen vuoksi. Välillä ehditään kokeilla myös autolla ajoa kahdella pyörällä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Silminnäkijä: Ei mies, ei nainen
Onko jako miehiin ja naisiin enää tarkkarajaista ja pysyvää? Pitääkö Suomessakin hyväksyä kolmas sukupuoli? Jos, niin miksi. Toimittaja Oili Orispää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
How to Make it in America
Kausi 2, 7/8. Ristiriitoja. Yosi tekee erikoisen tarjouksen Benille ja Camille, eikä Nancystä olekaan apua. Rachel ajautuu harhateille Timin kanssa. Rene kokee yllätyksen. Domingon ja Camin sivubisnes on uhattuna. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12
00:25
How to Make it in America
Kausi 2, 1/8. Välirikko. Cam ja Ben eivät ole puheväleissä. Ben jatkaa yksin Crispin parissa. Cam ja Domingo yrittävät paikata töppäystään, mutta Rene ottaa ohjat käsiinsä. Kaplanille pidetään jäähyväisbileet. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K12
00:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna