UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 6.2.

07:45
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
07:46
Nimipäiväonnittelu: 6.2.
Onnea, Terhi, Teija, Tiia, Tea ja Terhikki!
07:48
Pikku Kakkosen posti
Arkipäivän hittijuttu. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:54
Dinotassut
Dinotassuista paras. Elli, Otto ja Tomi haluavat löytää dinotassuista parhaan. Sen pitää olla terävä, tömevä ja karjuva. Tehtävä ei toden totta ole helppo! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:07
Hilla ja avaruuden Eetu
Kuun kamaralla. Isä aikoo valmistaa illallista, mutta hänen harmikseen juusto on päässyt loppumaan. Hillalla on ratkaisu pulmaan: juustoahan saa kuusta! Vai saako sittenkään? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Maapallottelua
Se on siili! "Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä näytän sulle yhden hyvän tyypin tältä pallolta. Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:21
Ryhmä Hau
Uusi pentu. Jakke joutuu pulmiin lumilakeuksilla, mutta onneksi Halti-koira säntää auttamaan. Viimein paikalle kaartaa myös Ryhmä Hau. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:47
Petteri Kaniini
Kaikkien aikojen ansa. Petteri Kaniinin pahimmat viholliset ovat saaneet tarpeekseen nokkelan kanin tempuista ja päättävät yhdistää voimansa, jotta saisivat kaninpojan kiinni. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
Katsellaan Galaxin ohjelmia Visan ja Turskan kanssa. HD
09:02
Nokkelikot (7)
Hiirihulinaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:14
Late Lammas
Paha poika. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:21
Aika härdelli!
Perästä kuuluu. Lurun eväsleivästä lähtee liikkeelle koko Höntsölän koulun valtaava tautiepidemia. Jesse ryhtyy parantajaksi suolistoperäisellä erityistaidollaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:35
Lohikäärmeratsastajat
Toiseksi paras voittakoon. Limalotja rehentelee ylivoimallaan Öystilän urheilukisoissa. Hikotus ottaa tavoistaan poiketen haasteen vastaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Au pairit Los Angelesissa
Judith pääsee mallikuvauksiin ja jännittää ensimmäistä esiintymistään puolityhjässä ravintolassa. Janita sulaa suloisen tanssijan edessä. Henna romahtaa, kun perhe pomottaa. 4/9 (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Marja Hintikka Live
Mies 2.0. 3/10 Nyt puhuu mies. Kasvatuskeskustelu on naisten määrittelemää, mutta miten se käydään laulaja Mikki Kausteen ja sulkapalloilija Ville Långin suulla? Ohjelman juontaa Heikki Soini. #yleMHL HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Jan ja hanhet
Keväisin ja syksyisin voi Tanskan taivaalla nähdä suuria lyhytnokkahanhien parvia. Ne matkaavat Huippuvuorten pesimäalueilta talveksi Belgiaan. Luontokuvaaja Jan Tandrup on seurannut hanhien matkaa. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:50
Urheiluviikonloppu

Kello 12:00

12:00
Palloilua: Lentopalloa
Suomen Cupin välieriä, naisten ottelu Kangasala - Vampula ja miesten ottelu Tiikerit - VaLePa. Selostus Mikko Hannula. Hämeenlinna. HD
16:00
Yleisurheilua
Botniagames. Selostus Niki Juusela. Mustasaari. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD

Kello 18:00

18:30
Urheiluviikonloppu
18:55
Ampumahiihdon MC: Miesten yhteislähtö
Kilpailumatka 15 km. Canmore, Kanada. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
19:45
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Ainoa uutislähetys jonka tarvitset. Aiheina suomalainen sähkölasku ja amerikkalainen Trump. #nvuutiset Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:10
Kätevän emännän juhlat
Hautajaiset lopettavat ihmisen vaelluksen maan päällä. Surun ja luopumisen tunteiden ohi saattaa kuitenkin kiilata ajatus mahdollisesta perinnöstä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:35
Kätevän emännän juhlat
Äitienpäivä tuo eteemme rakastettuja, palkittuja, mutta myös unohdettuja ja turhautuneita äitejä. Riittäisikö jos olisi vaan ihan tavallinen äiti? (U) . HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Uuden Musiikin Kilpailu
Kuka on Suomen 50. euroviisuedustaja? Suorassa lähetyksessä ensimmäisen karsinnan kilpailijat, joista kolme pääsee finaaliin yleisöäänillä. yle.fi/umk. #umk16. HD
22:30
Assembly: Counter-Striken finaali
Counter-Strike-turnauksen finaali Assembly Winter 2016 -tietokonefestivaaleilta. Suora lähetys. #yleassembly HD

Kello 24:00

01:30
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. #ylefolk yle.fi/folk
03:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna