UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 21.11.

04:01
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:49
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen
06:50
Nimipäiväonnittelu: 21.11.
Onnea Hilma.
06:52
Sormilla vai puikoilla
Osataan tortilloja eli meksikolaisia maissilettuja tehdä Suomessakin! Hannia näyttää, miten lettusia leivotaan ja litistetään. Pikkusisko Sienna täyttää tortillansa erikoisherkulla: kuivatuilla heinäsirkoilla! HD
06:58
Metkat Mesiläiset
Sampon nallelainen. Sampo ei halua kenenkään tietävän, ettei osaa nukkua ilman nallelaistaan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Tilda ja hänen ystävänsä
Tilda ei saa unta. Tilda ei millään saa unta. Kaikki ystävät yrittävät auttaa häntä nukahtamaan kaikin keinoin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Kasper ja Liisa
Papukaijat karkuteillä. Kasper ja Liisa pääsevät harjoittelijoiksi herra Delpyn eläinkauppaan. Herra Delpy antaa heidän huolehtia papukaijoista, mutta sattuu pieni vahinko, ja papukaijat lentävät ulos häkistä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:29
Sohvatiikerit
Tavarat syrjään ja menoksi! Tiikeriliikkeinä tukkipyörintä, keinunta linnunpesässä, keräkeinunta ja kuperkeikka takaperin sohvalla. HD
07:33
Pikku perunat
Mä haluun olla mä. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Pikku Kakkosen posti
Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:42
Max ja Meeri
Meerin pienoismalli. Meeri askartelee kylän pienoismallia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Martta puhuu
13/40. Martta hoitaa. Tuomo sinisellä merellä. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Muumilaakson tarinoita
Osa 72/101: Ihana lahja. Tiuhti ja Viuhti palaavat Muumilaaksoon mukanaan sangen erikoisia tuliaisia. Matkalla lahja tosin varastetaan heiltä, mutta onneksi syyllinen löytyy! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Klassikkotarina
Kultaruukku. Niall yrittää ratkaista rahahuolensa haltijan avulla. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sydänmailla
12/18. Päätymätön tie. Ty on päättänyt lähteä yksin matkaan sirottelemaan isänsä tuhkat kaukaiselle järvelle, mutta Jack lyöttäytyy kuitenkin seuraksi. Amy uppoutuu auttamaan halvaantunutta sotaveteraania. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:45
Matkakumppanit
7/10. Amelia Adamo ottaa miniänsä Jennien mukaansa Italiaan Amalfin rannikolle. Siellä he kulkevat Amelian isää muistellen ja käyvät veneellä Caprilla. Millainen anopin ja miniän matkasta sukeutuu? HD Äänitekstitys: suomi.
10:15
Nopeiden autojen imussa
3/3. Pyhiinvaellus autojen perässä huipentuu Suomeen, jossa Idris Elba tutustuu ralliin Ari Vatasen ohjauksessa. Näyttelijä pääsee kokeilemaan rajojaan niin hiekkatiellä auton ratissa, kuin suomalaisessa kesänvietossakin. HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Näin Norjassa
Myrskyn myllerryksessä. Norjan rannikolla tuulee usein, mutta Stadlandetin niemimaalla ankarat myrskyt ovat asukkaille arkea. Äänitekstitys: suomi.
11:20
Kohti täydellistä elämää
2/8. Shoppailu on kivaa, mutta mikä siinä oikein kiehtoo? Hanna Hellquist lähtee shoppailukierrokselle Peter Siepenin kanssa, jolla on jo ennestään 70 hattua ja 53 paria kenkiä. HD Äänitekstitys: suomi.
11:50
Luontoretkellä: Öljyä, kaasua, kalaa
Pohjanmeren öljyn- ja kaasunporauslauttojen lähistöllä on runsas kalakanta, ja eräät kaloista kasvavat todella suuriksi. Kari Toft lähtee kokeneen merikalastajan kanssa narraamaan vonkaleita. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Kakola
Osa 2/8. Mikä on Peten huumetestin tulos? Jääkö hän Kakolaan vai ei? Vankilan arki ja jatkuva odottaminen käyvät Paulin hermoille. Osastolle saapuu myös uusi poika. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Kakola
Osa 3/8. Pojat saavat yllättäviä sellitovereita. Osastolle saapuu viisi entistä vankia, jotka ovat lusineet eri vankiloissa yhteensä kymmeniä vuosia. Saavatko heidän karut tarinansa pojat miettimään tekojaan? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Erätulilla
18/20. Köyhän maan rikkailla vesillä. Suomalainen kalastuksen moniottelija matkustaa Länsi-Afrikkaan. Vastassa on köyhyyttä ja ystävällisyyttä, hiekkarannat ja vellova meri. Ja tietenkin kalastusta ja eksoottisia saaliita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:50
Tartu Mikkiin
Uusinnassa kuninkaallista kokemusta ja tuoretta tulkintaa tuovat Jenna Bågeberg, Tommi Soidinmäki, Anneli Mattila ja Riku Torkkeli (es. 20.4.2012). Sami Hintsanen isännöi. Keskustele netissä #tartumikkiin (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 3/10. Tänään käydään katsomassa sudenpentuja. Ilvesnaaras käy ultraäänitutkimuksessa, ja hoitajat toivovat, että se olisi jo kantava. Miksi davidinhirven sikiö kuolee kohtuun? (U) Äänitekstitys: suomi.
15:15
Jinsy-saari
5/8. Nimimato. Kuolemantapauksen ja vanhan perinteen takia takia Maven apulaisineen joutuu lähtemään entisen opettajansa kanssa talven tuiskuihin saaren toiselle puolelle. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
15:40
Doctor Who (12)
Hälytyskellot soivat. Tohtori aikoo löytää Claran, tytön joka on kahdesti kuollut. Aikamatka johtaa nykypäivän Lontooseen, jossa kansa kelluu pilvipalveluissa kellon ympäri, mutta langattomassa yhteydessä on vaaransa. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:31
Bofori
Bofori on saanut uuden kaupunginjohtajan, mutta hänen uransa ei ala kovin ruusuisesti. Nettipeli osoitteessa yle.fi/bofori HD K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Sanasieppari, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Mimmi Lehmä ja Varis sekä Tinga Tinga-tarinat. Jaakon ajatushautomossa on taas pähkinöitä purtavaksi. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Taitoluistelua: Grand Prix-sarja
Parien ja naisten lyhytohjelma. Selostus Jere Nurminen. Bordeaux, Ranska.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Sari Immosen ja Vesa Karjalaisen romanssi alkoi työpaikalla. Loman aikana huoltomies oli vaihtunut. Alkoi piiritys, joka johti puoli vuotta myöhemmin kihlautumiseen. Nyt parilla on kaksi yhteistä lasta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:15
The Wedding Band
8/10. Bändi soittaa erään pariskunnan kekkereissä jo toista kertaa. Nyt pari vain on eroaikeissa, mutta ei kai siitä voi syyttää hääbändiä? Popparipojat ryhtyvät sooloilemaan, josko liiton saisi pelastettua. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Ilpo Kaikkonen & Olli Helenius sekä Suvi Isotalo & Pauliina Kokkonen matkaavat illan popraketilla musiikkikuuta kohti. Komentokeskuksessa päivystää Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Tartu Mikkiin: Jatkot
Tartu Mikkiin Jatkoille tähtiloiston ja musiikillisen tunnelman meille loihtivat Ilpo Kaikkonen, Olli Helenius, Suvi Isotalo ja Pauliina Kokkonen. Vieraita jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
Taitoluistelua: Grand Prix-sarja
Naisten ja miesten lyhytohjelmat. Selostus Jere Nurminen. Bordeaux, Ranska.
23:40
Haven
Näyistä tulee totta. Kun Duke ja Audrey uppoutuvat yhä syvemmälle Colorado Kidin salaisuuksiin, alkaa kaupungilla sattua ihmishenkiä vaativia räjähdyksiä. Mutta kuinka joku voi nähdä tuhoiskut etukäteen? (U) Äänitekstitys: suomi. K12

Kello 24:00

00:20
Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)
(12). 10/40. Rakkauden Nangijala. Kommuunissa tapahtuva katoamistapaus pakottaa Darjan kohtaamaan menneisyytensä. Repomies takavarikoi Pöystin pelikoneen ja päätyy itse peliriippuvuuden kaninkoloon. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
00:45
Charlien enkelit
8/8. Miamin rannalta löytyy tajuton mies, joka herättyään kärsii muistinmenetyksestä. Enkelit yrittävät auttaa häntä mutta onko hän pahis vai hyvis? Eve ainakin tuntuu pitävän hänestä, kunnes lopullinen totuus paljastuu. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna