UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 27.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.10.
Onnea, Helli, Hellin, Hellä ja Helle!
06:53
Lilli ja kukkaisystävät
Lilli lapsenvahtina. Lillin pitäisi vahtia Toukkaa, mutta lapsenvahtia ei näy sovittuun aikaan. Piikki ja Limanen lupautuvat hoitamaan homman, mutta eivät osoittaudu luottamuksen arvoisiksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Ilmojen kunkut
Meksiko. Ville, Pono ja Matkaleena päättävät ottaa vähän lomaa lähettitouhuista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Laura
Laura telttailee. Laura telttailee merenrannassa vanhempiensa ja Simo-ystävänsä kanssa. Reissu on täynnä yllätyksiä, varsinkin kun alkaa sataa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Tilda ja hänen ystävänsä
Totti hukkaa hupsukan. Kaikilla muilla on hauskaa leikkiä yhdessä, mutta Totti on totinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Humps
Isi lähtee lentokoneella. Humpsin isi matkustaa työmatkalle lentokoneella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Lauri kilpa-auto
Sisi syntipukkina. Joku on sotkenut Maikin viltin renkaanjäljillään, ja kuviot näyttävät epäilyttävästi Sisin tekemiltä. Tämä kuitenkin vakuuttaa syyttömyyttään. Kuka on tempun takana? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Hei dum duubi! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:54
Anniina Ballerina
Hiirulaisten tanssitossu-kerho. / Anniinan vanhempien tanssikurssi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:24
Miika (7)
Selluliittivyö. Miika tilaa ostoskanavalta selluliittivyön, joka aiheuttaa sekaannusta koko perheessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Kesäleiri (7)
Outoa pihkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Lofoottien turska houkuttaa. Joka vuosi saapuvat kalastusveneet Lofooteille pyytämään turskaa. Perinne on pitkä, ja muutaman kiireisen viikon ajaksi Røstin saaren väkiluku kaksinkertaistuu.
09:00
Holby Cityn sairaala
Päätepiste. Tara saa tilaisuuden avustaa leikkauksessa, mutta hänen oma terveytensä osoittaa hälyttäviä merkkejä. Chrissie ja Sacha ajautuvat kauemmaksi toisistaaan. Muistaako kukaan Chantellen synttäreitä? T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Majakan kaksi puutarhaa
Lindesnesin majakan väellä on kaksi sadonkorjuualuetta, toinen maalla ja toinen vedessä. Sadosta saadaan komea kolmen ruokalajin ateria. Majakalla asuu yhä myös majakanvartija. HD
10:30
Downshiftaajat (12)
Kotimainen draamasarja alkaa. 1/10. Väliaikaisratkaisu. Menestyneet kolmekymppiset Tommi ja Satu kertovat aloittavansa downshiftaamisen. Totuus on toinen, kun he muuttavat keskustasta lähiöön vuokrakaksioon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Parturin Amerikan-matka
1/6. Ohjaaja Ole on keksinyt nerokkaan ohjelmaidean: matkailusarja, jossa matkalla tavattujen ihmisten karmeat hiukset laitetaan täysin uuteen kuosiin. Olen ja kampaaja Hissenin toimialue on USA:n etelävaltioissa. HD
11:30
Niklaksen keittiössä
10/10. Kauden päätteeksi Niklas järjestää grillijuhlat ja ritilöillä paistuu lammasta ja broilerivartaita. Kroatiassa Niklas on maailman arvokkaimman sienen jäljillä ja maistelee ensiluokkaista oliiviöljyä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Minä ja mun äiti: Minnamaija ja Salme
5/8. Minnamaija ja Salme ovat juurevaa karjalaissukua. Hersyvästä ilosta huolimatta heillä on takanaan vaikeita kokemuksia, ja yhteisen Imatran-matkansa aikana naiset käyvät läpi elämänsä käännekohtia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:28
Minä ja mun äiti: Teresa ja Hellevi
6/8. Teresa ja Hellevi asuvat yhteistaloudessa kahden koiransa kanssa. Tyttären ja äidin, kahden hyvin erilaisen naisen automatkasta Lintulan luostariin tulee hersyvän hauska ja samalla riipaisevan haikea. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Unelmakoti
2/8. Arkkitehti Johannes haluaa rakentaa Ruotsin ensimmäisen nollaenergiahuvilan Lundiin. Hänen tyttöystävänsä Anne on asunut Malmön nuorekkaassa kaupunginosassa. Kuinka unelmaprojekti etenee? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
14:00
Matkakumppanit
2/10. Bill Skarsgård lähtee nuoruudenystävänsä Tobias Randerzin kanssa Los Angelesiin, jossa Bill asui lapsena filmitähtien suosimassa hotellissa. Ohjelmassa on herkuttelua, shoppailua ja huvittelua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
14:30
Tulevaisuuden tekniikkaa
6/7: Yksityiselämä. Kaikki yksityiset tietomme ovat pian digitaalisessa muodossa tahdostamme riippumatta. Olemmeko suojassa hakkereilta ja identiteettivarkailta? (U) HD
15:00
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta
4/10. Provencessa kokki Rachel kyläilee juustontekijän luona ja oliivilehdoissa. Ystävä opettaa hänet valmistamaan perinteistä tarte tatin -omanapiirakkaa, lisäksi kokkaillaan mm. kananpoikaa paahdetun fenkolin kera. HD
15:30
Marja Hintikka Live
Ero pelastaa perheen. 2/10. Mira Luoti ja Mikael Jungner pohtivat erosta selviytymistä ja eron jälkeisen vanhemmuuden löytämistä. Onni ja tasapainoinen vanhemmuus ovat mahdollisia eron jälkeen. #yleMHL HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 588: Odottamattomia vieraita. Asko pääsee perille talossaan majailevasta Azadista. Bongolava saa yllätyskeikan. Minnan ja Hiltusen kihlajaisiin saapuu kutsumaton vieras. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Hermanni Hiiri, Nukkearkun lauluja, Stella ja Sami, Milja, Q Putti 5 sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Päätepiste. Tara saa tilaisuuden avustaa leikkauksessa, mutta hänen oma terveytensä osoittaa hälyttäviä merkkejä. Chrissie ja Sacha ajautuvat kauemmaksi toisistaaan. Muistaako kukaan Chantellen synttäreitä? T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Maailman nopein mies
Kausi 2, 1/4. Hurjapää Guy Martin jatkaa nopeusennätysten jahtaamista. Mekaanikkotiimin avulla rakennetaan kahdenajettava, katettu nojapyörä eli kinneri. Tavoitteena on huippuaika 24 tuntia kestävässä pyöräilyhaasteessa. HD
20:00
Latela
Kausi 4, 10/10. Projektin viime hetkiin mahtuu paljon epäonnistumisia, ja välit auton tilaajan kanssa kiristyvät. Lopulta auto valmistuu, mutta täysin odottamaton tuskien taival on vielä edessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Pulkkinen (7)
Kausi 1. 10/10. Se on menox, sanoi Annie Lennox. Mukana radiotoimittaja Osmo, kopiovastaava, country-miehet, taparikollinen, Mauri, nyrkkeilijä, Pulkkinen, Jari ja Antti. R: Jari Salmi ja Antti Virmavirta. O: Rike Jokela Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen ballistisin uutislähetys. Aiheina asekauppa ja klikkausten kalastajat. Vieraana Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä. #nvuutiset HD
21:25
Kimmo
Kausi 2. 12/13. Ensi-ilta. Ystävykset kokoontuvat viettämään Rönnin näytelmän ensi-iltaa. Samalla Johnin salaisuudet alkavat paljastua. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Kioski
Kioskin kyydissä juontaja Jaajo Linnonmaa ja stand-up -koomikko Sami Hedberg. #ylekioski HD
22:30
Villi kortti
Villi kortti on kroonisen hauska penkkiurheilushow. Urheilulääketiedettä tällä kertaa soveltamassa Ville Myllyrinne, Paula Noronen, Tommy Lindgren, Kalle Palander, Minna Kauppi, Pilvi Hämäläinen sekä Riku Riihilahti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:20
Latela
Kausi 4, 10/10. Projektin viime hetkiin mahtuu paljon epäonnistumisia, ja välit auton tilaajan kanssa kiristyvät. Lopulta auto valmistuu, mutta täysin odottamaton tuskien taival on vielä edessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:50
Boardwalk Empire (16)
6/12. Pohjantähti. Nucky tapaa Margaretin New Yorkissa. Millaiset välit heillä on nyt? Harrow palaa kaupunkiin. Agentti Knox on saanut nenilleen, mutta hakee jo uutta liittolaista Nuckyn lähipiiristä. T: HBO. (U) HD K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna