UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 30.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 30.9.
Onnea, Siru, Sirja ja Sorja!
06:53
Kim ja Kai
Keijukukkia. Poikien frisbee lentää suoraan Mantan kukkapenkkiin ja varistaa kauniit sinikellot maahan. Missä keijut voivat nyt asua? Pojat päättävät korjata vahingon ja järjestää keijuille uuden kodin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
Nalle
Kysymyksiä. Missä, mitä, milloin ja miksi? Niitä kutsutaan kysymyksiksi. Nalle ja Apina ovat kyselytuulella. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:09
Kati ja Töppö
Konnaloikkakisa. Voittaminen ei aina ole tärkeintä, ja sen Kati ja Töppökin oppivat loikkakisassa sammakoita vastaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Lumiukot
Eväsretki. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Metkat Mesiläiset
Isä kuntoilee. Sampo ja Riina auttavat isäänsä kohentamaan kuntoaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Pikku Kakkosen posti
Eläinten kilpailut. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:37
Petrin tiikeritarinat
Sissibella ja sätkynukke. Sissibella on heittänyt Sipen tahallaan puuhun, mutta yrittää saada toiset hakemaan sen puolestaan. Opettaja muistaa tarinan keijusta, joka käski toisia tekemään omat tehtävänsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:48
Kaapo
Aluksi Kaapo lähtee brunssille ravintolaan ja pääsee tutustumaan paloasemaan. Lopuksi Kaapo kiipeää kerrossängyn yläpedille ja viettää hauskan päivän mummolassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:16
Late Lammas
Makeaa mahan täydeltä. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas! Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Villit futarit (7)
Salaperäinen keksijäaave. Futarit huomaavat jonkun tarkkailevan heitä ja päätyvät tutkimaan asiaa. Salaperäinen tarkkailija osoittautuukin lopulta varsin hyödylliseksi tuttavuudeksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Monien oslolaisten päivä alkaa vasta, kun he saavat eteensä kupin höyryävää kahvia kantakahvilassa. Millaisia rituaaleja aamukahvin juontiin liittyy Oslon kylmänä talvipäivänä?
09:00
Holby Cityn sairaala
Ystävän osa. Ric on jumissa potilaiden ja Holbyn välissä. Serena valmistautuu ottamaan johdon käsiinsä Hanssenin ollessa poissa. Jonnyn on vaikea seurata Mon toimia. Michaelilla on vastoinkäymisiä aamusta alkaen. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Matkakassi
7/8. Jacob Wikmark tutustuu Chilen Andeihin ja pääkaupunki Santiagon nähtävyyksiin sekä kaupungin karumpaankin puoleen. Julia Messelt matkustaa Bulgariaan. Onko maan pääkaupungissa Sofiassa mitään nähtävää? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Malmön poliisit
5/6. Poliisi Maria viettää rauhallista iltaa, mutta joutuu tositoimiin, kun poliisien yli yritetään ajaa autolla. Jalkapallon ystävyysottelu siirtolaisten ja poliisien välillä onnistuu hyvin: kaikki saavat kultamitalin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:30
Luontoretkellä
5/6. Christine ja muut oppilaat valmistautuvat viimeiseen testiin, joka ratkaisee, pääsevätkö he mukaan Femundslöpet-koiravaljakkokisaan. Joukko iloisia metsästäjiä lähtee riekkojahtiin. (U) HD

Kello 12:00

12:00
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 4/8. Jukka Karleniuksen tapon vanhenemiseen on jakson alkaessa puoli vuotta. Ryhmä löytää uuden todistajan, jota poliisi kuulee. Onko todistajan tiedoista hyötyä? H-hetken koittaessa tutkija tapaa Sherlockit. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:23
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 5/8. Ryhmä alkaa tutkia Jussi Helasvuon pimeää henkirikosta. Millainen ihminen voi murhata, kääriä ruumiin muoviin ja siivota asunnon tarkasti? Ryhmä päättää profiloida sekä uhrin että tekijän. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Moottori mylvii ja kumi käryää
Thomas Skov lähtee Allingåbron moottorifestivaaleille ajamaan kilpaa maastossa kiertävällä offroad-radalla räppäri Niarnia vastaan.
13:30
Älä kokeile tätä kotona
6/7. Onko vaikeuksia hillopurkin tai autonoven avaamisessa? Räjähdysaine-ekspertti Roar tietää niksit. Entä voiko suuren muovipussin ja pölynimurin avulla luoda tyhjiön asuntovaunuun niin, että vaunu romahtaa? HD
14:00
Koiramies kiertää Islantia
5/6. Tänään Andri vaihtaa kuulumisia Stykkishólmurin kyläkaupassa ja poikkeaa rokkikokin opissa Snaefellsnesissä. Onnistuuko turskan fileointi? Pulahdus luonnonlähteeseen ja keula kohti Borgarnesin asuntovaunuyhteisöä! (U)
14:30
Veneillen pitkin Norjan rannikkoa
6/8. Dag Lindebjerg käy tänään katsomassa, kuinka töitä tehdään veneveistämöillä. Entä millainen on "Norjan vuoden puuvene"? (U)
15:00
XL-sukupolvi
2/8. 13-vuotias Christian on ylipainoinen. Hän saa sairaalasta ohjeita painon pudottamiseen. Tästä lähtien koulumatkat on pyöräiltävä. Mille ja Nanna tapaavat lihavuusasiantuntijan ja lastenlääkärin ensi kertaa. (U)
15:30
Suuri unelmani: Juoksija
Perheenisä innostuu harrastamaan pitkänmatkanjuoksua. 100 kilometrin taivallus on tuskaa täynnä, mutta mielessä siintelevät vielä pitemmät matkat.
16:00
Niklaksen keittiössä
6/10. Ankanrintaa granaattiomenoiden ja mintun kera tarjoaa Niklas tänään buffetpöydässään. Entä millaisia ovat Renée Voltairen kevätrullat cashwepähkinädippeineen? Niklas lähtee maistelemaan myös Kroatian herkkuja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
16:30
Meille tulee koiranpentu
6/6. Susanne ja Frank odottavat vahvistusta arvelulle, että heidän koiransa voisi olla kääpiökasvuinen. Entä kuinka Balou pärjäilee? Mia muuttaa pentunsa Beatin kanssa uuteen asuntoon. Lopuksi on yhteenvedon aika. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Mitä ihmettä, Marjamatka, Nelli ja Iiro, Närpiäiset sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Ystävän osa. Ric on jumissa potilaiden ja Holbyn välissä. Serena valmistautuu ottamaan johdon käsiinsä Hanssenin ollessa poissa. Jonnyn on vaikea seurata Mon toimia. Michaelilla on vastoinkäymisiä aamusta alkaen. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Satuhäät
Ilo, onni ja huumori kuplivat elokuun puolivälissä Tottijärvellä, kun Jarona Steinberg ja Lauri Huttunen liitetään yhteen siviilimenoin. Parin juhlat jatkuvat nokialais-israelilaisissa tunnelmissa pitkälle yöhön. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Villi kortin jalkapalloetkot on illan futismatsin naurettavan asiaton alkulämmittely. Päätuomarina toimii Riku Riihilahti ja avustavina erotuomareina Tommy Lindgren, Paula Noronen, Ville Myllyrinne sekä Kalle Palander. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:15
Operaatio Pohjoisnapa
Kanadalaiset Afganistan-veteraanit lähtevät hiihtovaellukselle kohti magneettista pohjoisnapaa. Osalla on fyysinen vamma, joillekin sota jätti henkisen arven. Retki hyytävässä kylmyydessä symboloi kaikille uutta alkua. HD

Kello 21:00

21:00
Kova laki: Erikoisyksikkö (K16)
Kausi 10, 2/22. Tunnustus. Nuori mies tulee poliisiasemalle kertomaan pakkomielteestään, ja kertoo samalla vierailustaan pedofilian vastaisella nettisivustolla. Pian tämän jälkeen hän katoaa. HD K16 (väkivalta).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Docventures: Elokuvan esittely
Docventures kääntää kansakunnan katseet kusetuksen kimppuun esittelemällä illan elokuvan. Osallistu: yle.fi/docventures. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:05
Docventures: Esipuinti
Riku ja Tunna ottavat vastaan silmänkäännön silmäätekevät asiantuntijavieraat tietokirjailija Tiina Sarjan, mentalisti Pete Poskiparran sekä käsikirjoittaja Juha Hurmeen, joiden kanssa katsellaan viikon dokumentti An Honest Liar. Osallistu: yle.fi/docventures. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:15
Docventures: An Honest Liar
Docventuresin viikon dokumenttina nähdään silmänkääntävä An Honest Liar. Taikurilegenda James Randin elämää ja edesottamuksia kuvaava elokuva paljastaa myös kansainvälisten kusettajien metkut. HD
23:13
Docventures: Jälkikeskustelu
Suorassa keskusteluosiossa tietokirjailija Tiina Sarja, mentalisti Pete Poskiparta ja käsikirjoittaja Juha Hurme haastelevat Rikun ja Tunnan kanssa aiheesta herkkäuskoisuus ja huuhaa. Osallistu: yle.fi/docventures. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Girls (K16)
Kausi 3, 6/12. Hannahilla on taas töitä, mutta tappaako moinen pesti todellisen luovuuden? Naiset katsovat Rayta uusin silmin. Mihin se mahtaa johtaa? T: HBO (U) HD K16 (seksi).
00:45
Yle FOLK
Puukotus, itsemurhayritys, kouluampujaksi leimaaminen - "Some Deep Story" kertoo kolme rankkaa tarinaa koulukiusaamisesta. Katso lisää FOLKin rahoittamia videoita osoitteesta yle.fi/folk. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:14
Yle FOLK
Puukotus, itsemurhayritys, kouluampujaksi leimaaminen - "Some Deep Story" kertoo kolme rankkaa tarinaa koulukiusaamisesta. Katso lisää FOLKin rahoittamia videoita osoitteesta yle.fi/folk. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:43
Yle FOLK
Puukotus, itsemurhayritys, kouluampujaksi leimaaminen - "Some Deep Story" kertoo kolme rankkaa tarinaa koulukiusaamisesta. Katso lisää FOLKin rahoittamia videoita osoitteesta yle.fi/folk. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:12
Yle FOLK
Puukotus, itsemurhayritys, kouluampujaksi leimaaminen - "Some Deep Story" kertoo kolme rankkaa tarinaa koulukiusaamisesta. Katso lisää FOLKin rahoittamia videoita osoitteesta yle.fi/folk. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:41
Yle FOLK
Puukotus, itsemurhayritys, kouluampujaksi leimaaminen - "Some Deep Story" kertoo kolme rankkaa tarinaa koulukiusaamisesta. Katso lisää FOLKin rahoittamia videoita osoitteesta yle.fi/folk. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
03:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna