UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 29.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 29.1.
Onnea, Valtteri!
06:52
Raa Raa, leikkisä leijona
Tohtori Raa Raa. Raa Raa leikkii tohtoria ja haluaa parantaa kaikki ystäviensä vaivat. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Postimies Pate ja ravintolailta. Koululla on ravintolailta. Koulun oppilaat ovat ruuan lisäksi valmistelleet upeaa ohjelmaa. Ravintolasta puuttuvat vain lautaset ja lasit. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Karhu tanssii!
07:24
Pipsa Possu: Äitipossu tekee työtä
Äitipossu näppäilee tietokonetta, ja isäpossu tekee ruokaa. Pipsa ja Jyri haluaisivät mennä äidin luo, kun hän tekee työtänsä. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Kotkaperhe
Tutkimusmatkailijat.
07:36
Neppajymykerho
Vilja askartelee ikkunakoristeen Pyryn ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:41
Sasu
Radiopuhelin. Sasu löytää ukkinsa vanhat radiopuhelimet. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Dinojuna
Dinojunan sukellusvene "Susanna Shonisaurus". Kaikenlaisia perheitä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Oktonautit
Oktonauttien ankeriasseikkailu: Oktonautit tutkivat ankeriaiden haasteellista muuttomatkaa. Oktonautit ja sairas koralliriutta: Peso saa hyvin suuren potilaan! 21/25. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Late Lammas
Kani kateissa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sydänmailla
16/18. Hankala tapaus. Amy kouluttaa hevosta, joka ei suostu muuttamaan käytöstään. Myös Caleb aiheuttaa päänvaivaa Amylle. Shane saapu tilalle mukanaan uutisia äidistään. Jack saa jännittävän työtarjouksen. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:45
Luontoretkellä: Muuttuva maisema
Bergenin yliopiston opiskelijat tekevät opintoretken luontoon ja pohtivat, kuinka vanha maisema heidän edessään on. Jääkausi on jättänyt maisemaan selvät jälkensä. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:15
Ylipainosta eroon leikkauksella?
Maria ja Serina ovat nuoria tanskalaisnaisia, jotka haluavat päästä eroon liikakiloistaan leikkauksen avulla. Vatsalaukun ohitusleikkaukset ovat yleistyneet, mutta millaisia riskejä operaatioon liittyy? (U) Äänitekstitys: suomi.
11:15
Silikonisukupolvi
Rikke on kaikista varoitteluista huolimatta valinnut leikkauspaikakseen yksityissairaalan, joka on taas joutunut median valokeilaan. Millä keinoin 20-vuotias Cecilia päättää suurentaa huuliaan? HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Kukkaron herraksi
Hanna-Mari Kivinen on kaksikymppinen työtön, jolle on kertynyt 25 000 euroa velkaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Kukkaron herraksi
Atte Virtanen on työtön, entinen yrittäjä, jolle taloudellinen ahdinko on tavallista elämää. Atte on sijoittanut rahojaan mm. Wincapitaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Tanskalainen maajussi
8/10. Frank ryhtyy punomaan pajuaitaa, ja lapset tulevat avuksi, mutta raparperin pilkkominen sujuu heiltä näppärämmin. Tilalle tulee kaksi biologia tutkimaan joen kalakantaa ja eliömaailmaa. Äänitekstitys: suomi.
13:45
Satuhäät
Satu Ruotsalaisen mukana saamelaishäissä Inarissa. Antin ja opettajansa Elle-Maaretin salainen romanssi johti avioliittoon juoruista ja välirikoista huolimatta. Tuotanto Filmaattiset Oy ja Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Pysäyttämätön Erik
Mies on 27 vuotta vanha ja elää kahdessa maailmassa. Hän uskoo itseensä, puhuu - mutta ei kuule. On kaistapäinen. Mutta kun rakkaus koputtaa ovea, hän on voimaton. Mitähän Erikistäkin tulee? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Bored to Death
8/8. Jonathanin naissuhde on siinä pisteessä, että nyt on korkea aika päättää, ollako vai eikö olla. Tosin hänellä on pian muitakin murheita. Kuka pelastaisi päivän? Sarja päättyy. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Nettikiusaajat
Kiusaaminen ja uhkailu ovat yleistyneet nuorten ja lasten nettiviestinnässä, ja sävy käy yhä raaemmaksi. Karkaako tilanne käsistä? Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 452: Kuutamokeikkoja. Anni lähestyy ihastustaan. Karri antaa mennä. Vilma ja Jani joutuvat pohtimaan uutta alkua. Mirja kapinoi terveydenhuollon byrokratiaa vastaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Humps, Lasten leikkiä, Tiketi Tok, Lauri kilpa-auto, Laulujen osto- ja myyntiliike sekä Saku ja Vaakku. HD

Kello 18:00

18:00
Sydänmailla
17/18. Murtumispiste. Georgien itseluottamus on kateissa Olivian ilkeiden puheiden vuoksi. Lou ja Amy yrittävät saada tytön takaisin raiteilleen. Jack ja Tim saavat huolestuttavia uutisia. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:45
Taitoluistelun EM: Naisten lyhytohjelma
Naisten lyhytohjelma. Selostus Anuliisa Uotila. Tukholma, Ruotsi. Refereras på svenska av Marianne Nyman. HD
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Silminnäkijä: Euroopan porttola
Saksa on laillistanut prostituution. Millaisia ovat seuraukset? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)
19/40. Kodinlynkkausjoukot. Kun poliisit alkavat tutkia Helsingin rauhallisimmalla alueella Lintukodossa tapahtunutta pahoinpitelyä, paljastuu että alueen hyvä maine on ansaittu äärimmäisillä keinoilla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Kimmo
Sarja päättyy. 13/13. Tempaus. John järjestää Ullalle dramaattisen yllätyksen, ja Kimmon on pelastettava tilanne. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
21:25
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on räppäri Iso H keskustelemassa sananvapauden tilasta Suomessa ja maailmalla. #nvuutiset
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Game of Thrones (K16)
6/10. Jumalten ja ihmisten lait. Stannis ja Davos hakevat liittolaista. Daenerys jakaa oikeutta alamaisilleen. Tyrionin oikeudenkäynnissä ilkeät kielet puhuvat häntä vastaan. Koituuko se hänelle kuolemaksi? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
22:50
Game of Thrones (K16)
7/10. Matkijalintu. Tyrion voi vielä säilyä hengissä, mutta helppoa se ei tule olemaan. Arya ja Hurtta jäävät ansaan. Päättyykö matka tähän? Daenerys on kahden vaiheilla. Sansa suree menetettyjä rakkaitaan. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:39
Game of Thrones (K16)
8/10. Kaksintaistelu. Ygritten villit tekevät tuhojaan pohjoisessa. Lysan kuolemasta tehdään tutkinta. Pienen suuren miehen kohtalonhetki on käsillä. Kuinka päättyy Tyrionin hengestä käytävä taistelu? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:29
Game of Thrones (K16)
9/10. Muurin vartijat. Villit yhdistävät voimansa ja muurilla valvotaan. Tulossa on suurin taistelu miesmuistiin, mutta ennen sitä Sam ja Jon vaihtavat vielä viisaita sanoja. Pian vain miekat ja nuolet puhuvat. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:18
Game of Thrones (K16)
10/10. Lapset. Suuren taistelun jälkimainingeissa lasketaan tappioita molemmin puolin. Pystyykö Daenerys enää hallitsemaan lentäviä lapsiaan? Mihin Branin kulkema polku johtaa? Sarja jää tauolle. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:25
Syke
14/20. Särkynyt sydän. Sairaalan potilastietojärjestelmä on romahtanut, ja työntekijät joutuvat käyttämään vanhanaikaisia potilaskortteja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
03:15
True Detective (K16)
5/8. Rituaalimurhan tutkinta edistyy ratkaisuun asti, mikä tuottaa tekijöilleen mainetta. Elämä jatkuu omaa rataansa. Vuosien jälkeen vanha juttu nousee jälleen pintaan. Tekikö poliisi aikanaan pahan virheen? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
04:10
True Detective (K16)
6/8. Kollegojen väleissä tapahtui murros vuonna 2002. Selviääkö nyt, vuosikymmenen jälkeen, syy miesten välirikkoon ja Cohlen myöhempiin vaiheisiin? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).