UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 27.6.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.6.
Onnea, Elviira ja Elvi!
06:52
Taikakaruselli
Toivomuspuu. Kenelläkään ei tunnu olevan aikaa Ollille. Kun Olli kohtaa toiveita täyttävän puun, on toivomusten joukossa tietenkin se, että kaikki olisivat hänelle kilttejä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Viljami
Hellimiskilpailu. Viljami, Timi ja Oko kiertävät ympäri tasankoa paijauksia pyytämässä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:09
Leikitään: Kesäleikit
Pingviini, pupu ja hevonen ystävystyvät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:10
Puuharit
Ilmalaivakisa. Puuhapoukamassa järjestetään ilmalaivakisat. Papuryhmä osallistuu kilpailuun omalla aluksellaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Iltasatu. Kuumana kesäyönä uni ei oikein tahdo tulla silmään. Niinpä Pikku Pupu ja Iso Pupu lähtevät kuuntelemaan Pikku Pöllön kertomaa iltasatua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Pasin ja Kielon valtakunta
Kuningattaren vapaapäivä. Kuningatar lähtee vierailulle sisarensa luo ja jättää kaksoset muiden hoidettaviksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
Martta puhuu
Telkkari-Martta. Koiratappelu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:18
Milin miljoona kysymystä (7)
Oikeat sanat. Milin ja Lolan huoneeseen lentää papukaija, joka osaa puhua. Kun se karkaa uudestaan, kohtaavat lapset vierasta kieltä ja viittomakieltä puhuvia. Ja pitääkö välittämisestä aina kertoa puhumalla? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Roni Neutroni
Ramppikuumetta. Roni on lääpällään ihanaan Emmiin ja osallistuu koulun näytelmään pusun toivossa. Näytelmä ei suju käsikirjoituksen mukaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:50
Jalkapallon EURO 2016
Kooste edellisen päivän otteluista. Selostus Simo Leinonen, Jari Haapala ja Matti Härkönen. HD
11:00
Summeri
Homman nimi -sarjassa kisaavat Anin, Merin, Tumen ja Joosepin kanssa huumorikolmikko Källikuriirit. Draamasarjat Mako Mermaids osa 16/26 ja World's Endin salaisuus 16/18. Lisää kaikkea @ylesummeri HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7

Kello 12:00

12:00
Sudenverinen
Kausi 3, 11/13. Opettajan epäilyt. Tom vie Jeffriesille väärennetyn kirjeen äidiltään. Opettaja uskoo häntä, mutta näkee samalla jotain epäilyttävää. Mies kyselee Kayltä Tomin silmien värimuutoksista. #summeri (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
12:25
Onnistuuko avioliitto?
5/5. Norjalainen tosi-tv-sarja. Voiko jo ennakkoon sanoa, mitkä parit pysyvät yhdessä ja mitkä aikanaan eroavat? HD Äänitekstitys: suomi.
13:25
Monday Mornings
3/10. Valitus ja katumus. Sung saa ikävää palautetta, ja toisaalla Ty ja Michelle painivat moraalisen ongelman parissa. Työ pyörii Sydneyn ja Johnin mielessä myös treffeillä, eikä Buckin sydämetön käytös saa kiitosta. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
14:10
Doctor Who
Viimeinen joulu? Surullisten tapahtumien musertama Clara tapaa Tohtorin arktisissa olosuhteissa. Joulusta huolimatta on kylmää ja pimeää, ja kun vaara iskee, ainoa mahdollisuus on kilauttaa kaverille. Mutta kenelle? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:10
Meren armoilla
Pesti Pohjanmeren kalastusaluksella on yksi maailman vaarallisimmista ja epämukavimmista työtehtävistä. Liukkaalla kannella kovassa merenkäynnissä ja yön pimeydessä sattuu helposti kohtalokkaita virheitä. HD Äänitekstitys: suomi.
16:00
Summeri
Homman nimi -sarjassa kisaavat Anin, Merin, Tumen ja Joosepin kanssa huumorikolmikko Källikuriirit. Draamasarjat Mako Mermaids osa 16/26 ja World's Endin salaisuus 16/18. Lisää kaikkea @ylesummeri HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Timppa, Kikattava Kakkiainen, Ystäväni Ronja, Hau Hau, Piip ja Veli, Karvakuonot ja Susikurun seikkailu sekä Oktonautit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:15
Jalkapallon EURO 2016: Neljännesvälierä
E-lohkon voittaja kohtaa D-lohkossa toiseksi sijoittuneen joukkueen. Selostus Tero Karhu. Ruotsinkielinen selostus Antti Koivukangas. HD

Kello 21:00

21:25
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
Jalkapallon EURO 2016: Neljännesvälierä
B- ja F-lohkoissa toiseksi sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisensa. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD

Kello 24:00

00:20
Game of Thrones (K16)
Kausi 3, 7/10. Karhu ja kaunokainen. Daenerys ja orjakauppias Razdal mo Eraz vaihtavat lahjoja keskenään. Sansa pohtii avioitumistaan, onko Tyrion oikea valinta? Melisandre paljastaa salaisuuden Gendrylle. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
01:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna