UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 28.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.4.
Onnea, Ilpo, Tuure ja Ilppo!
06:52
Lilli ja kukkaisystävät
Tohtori Seitti. Pörri on aivastellut koko yön niin kovasti, että se on estänyt puutarhan muuta väkeä nukkumasta. Seitillä on resepti, jonka avulla hän ja Lilli yrittävät saada Pörrin aivastelun loppumaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Popi Kissa
Unohdettu sirkus. Popi Kissa haluaa näyttää sirkuksen ilot Hissulle, mutta heidän löytämäänsä sirkusta ei ole enää olemassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Lauran tähti
Puhumattomuuslupaus. Laura ja Suvi riitelevät. Suvi ei halua kertoa Lauralle salaisesta piilostaan, koska hänen mielestään Laura ei osaa säilyttää salaisuutta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Humps
Humps ja kaikki tähdet. Sähkökatko saa Humpsin ihmettelemään tähtien valoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Lauri kilpa-auto
Ripan kiireinen päivä. Ripa yrittää parhaansa mukaan rentoutua, mutta muut tarvitsevat jatkuvasti hänen apuaan. Ehtiikö hän istahtaa hetkeksikään teekupposen ja leivoksen ääreen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:47
Anniina Ballerina
Anniina ja karnevaalit. Jokihyppelyä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Viidakkokirja
Äänen voima. Shere Khan menettää äänensä ja kuvittelee menettäneensä samalla voimansa. Masha päättää käyttää tilaisuuden hyväkseen. Mowgli ja Baloo haluavat auttaa tiikeriä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:28
Kesäleiri (7)
Viikset. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Pok ja Mok
Kummitteleva hissi. Katja, Mok ja Pok huomaavat, että talon asukkaat käyttävät hissiä turhaan. He päättävät muuttaa asian. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Yövuoro. Danin keskittyminen herpaantuu, kun hän työskentelee Stephenin kanssa samassa vuorossa. Greg auttaa Sahiraa, mutta ylittää valtuutensa. Eddin nuoren potilaan kovan pinnan alla on haavoittuvainen poika. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Miljoona talipalloa
Århusin tehtaassa valmistuu päivässä miljoona talipalloa, mutta niitä voi valmistaa itsekin. Søren Ryge jututtaa alan asiantuntijoita, jotka kyllä tietävät mistä linnut pitävät. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Orankien turvakoti
Tanskalainen Lone Dröscher Nielsen johtaa maailman laajinta orankien turvakotia Borneossa. Laji on uhanalainen ja on arvioitu, että ellei suojelualueita perusteta lisää, katoavat villit orangit pian luonnosta. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Veljesten keittiössä
Kanaa joka tapauksessa. Veljekset ottavat tänään käsittelyynsä Tanskan kansallislinnun eli broilerin. Currykanaan kyllästyneiden on hyvä seurata, kuinka broileri en pepitoria ja pollo sorpresa valmistetaan. 3. kausi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kukkaron herraksi
Kausi 3, 11/12. Eläinrakas aikuisopiskelija ja yksinhuoltaja pyytää Kukkaron herraksi -ohjelmaa selvittämään velkojaan. Kirsti auttaa Katia katsomaan totuutta suoraan silmiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Kukkaron herraksi
Kausi 3, 12/12. Kausityötä tekevä karaokekuningas pyytää apua velkaantumisensa katkaisemiseksi. Kirsti auttaa Jaria kiristämään kukkaron nyörejä ja pienentämään ulosottokirjeiden pinoa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Kaarlen maailma
Jokainen ihminen tarvitsee yllätyksiä, niin myös talk-show -isäntä. Illan vieras on täysi yllätys. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Amerikkalainen lähettiläs
6/6. Rufus Gifford on työskennellyt Hollywoodissa ja Obaman presidenttikampanjassa. Nyt hän toimii Yhdysvaltojen suurlähettiläänä Tanskassa. Seuraamme hänen työtään ja vapaa-aikaansa. Mitä arvoja hän haluaa edistää? HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Kymmenen vuotta koulua
Uusi sarja, 1/3. Tanskalaisluokan oppilaat, jotka aloittivat koulunkäyntinsä tietyssä luokassa kymmenen vuotta sitten, kertovat, mitä he ovat oppineet koulussa? Miten he ovat muuttuneet tuona aikana, ja mitä he tekevät tulevaisuudessa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kummeli
Kausi 4. 5/8. Juhaa sattu leukaan, Likkojen ilta, Musavisa, Aas Weckström kysyy, Esko Mörkö koesoitto, Työsuhdeautojen arvonta ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:00
Meille tulee koiranpentu
Maria ja Simon ovat viimein saaneet Balou-pennun kotiinsa, mutta yhteiselossa on vielä oppimista. Kampaaja Mia on odottanut jo vuosia pentua, koska sille on suunniteltu erikoistehtävä. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
8/8. Miten eläintarhan kirahvien ympäristöä voidaan rikastuttaa? Tavataan jälleen elefantti Namsai, joka on nyt yksivuotias. Per perehdyttää hevosten suun hoitoon. Laihtunut kissa ja selkäongelmainen koira saavat hoitoa. HD Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 558: Valepukuja. Väinön synttärit muuttuvat Minnan ja Askon mittelöksi. Tero yrittää lavastaa Otson. Krista kohtaa kyseenalaisen houkutuksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Kaisan kanssa Hermanni Hiiri, Paukkumaissi, Stella ja Sami, Milja, Kasper ja Liisa sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Yövuoro. Danin keskittyminen herpaantuu, kun hän työskentelee Stephenin kanssa samassa vuorossa. Greg auttaa Sahiraa, mutta ylittää valtuutensa. Eddin nuoren potilaan kovan pinnan alla on haavoittuvainen poika. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Jääkiekon EHT: RUS - FIN
Venäjä - Suomi maaottelu. Selostus Niki Juusela. Moskova, Venäjä. HD

Kello 21:00

22:00
Kynsin hampain
Kotimainen draamasarja 8/10. Konsensuksen nimissä Anita kutsuu Pasasen vaimoineen kotiinsa syömään. Illan aikana tapahtuu yllättävä lähentyminen. Valtsu keksii kahvilan Samille jäynän, jota selvittämään tarvitaan poliisi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:20
Au pairit Australiassa
Biletystä ja suhdesopimuksia. Juho pääsee radalle. Henriettan suhde syvenee. Isabella tutustuu maalaistilaan. Susa tekee sopimuksen muslimipojan kanssa ja tuntee löytäneensä paikkansa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
22:50
Kummeli (7)
Kausi 4. 3/8. Potilas Saarinen käsi, Possu ja kärpänen, Matti Näsällä on asiaa, Sporttivartti karate, Johan Lind norsu, Demis Roussos ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:14
Kummeli (7)
Kausi 4. 4/8. Potilas Saarinen, Musavisa, Speedy ja Saku, Luomisen tuskaa jäätanssi, Älykääpiöt, Työkoneiden arvonta, Martti Mielikäinen ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:39
Kummeli
Kausi 4. 5/8. Juhaa sattu leukaan, Likkojen ilta, Musavisa, Aas Weckström kysyy, Esko Mörkö koesoitto, Työsuhdeautojen arvonta ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:05
VICE: High Country (K16)
Enää ei vain poltella maria, nyt kuluttajille on tarjolla huumekasveista jatkojalostettuja tuotteita. Kannabiksen myynnin laillistamisen myötä uusi teollisuudenala nousee Coloradossa ja jotkut takovat sillä miljoonia. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).
00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna