UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 18.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 18.8.
Onnea, Leevi!
06:52
Pikku perunat
Sydän samanlainen. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:56
Ihmejuttu
Kimmoisuus. Kaisa huomaa pomppivia ja kimmoisia asioita. Miksi joku esine pomppaa ja joku toinen ei? Maailma on täynnä ihmeitä. Jos vaan pitää silmät ja korvat auki, niin huomaa ihmejuttuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:01
Hermanni Hiiri
Äidin pikku apulainen. Äiti leipoo kakkuja Tarmon kauppaan. Hermanni haluaa auttaa, onhan hän taitava hiekkakakkujen tekijä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Pikkuli
Sinäkin opit, Honkkeli! Tikan rummutus keskeyttää Pikkulin ja Honkkelin leikin. Pikkulikin haluaa rummuttaa, mutta Honkkeli ei, koska tuntee itsensä kömpelöksi ja epävarmaksi. Miten Honkkeli oppisi musisoimaan? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:17
Nelli ja Noora
Nooran kukka. Tytöt saava rouva Pommilta omat kukkaset. Nooralle kukkasen istutus aiheutta hieman päänvaivaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Herra Heinämäki
Kutituksen alkeet. Herra Heinämäeltä on nauru kadoksissa. Mutta ei hätää, Lato-orkesteri auttaa ja laittaa Heinämäen koulun penkille opiskelemaan kutituksen alkeita: möhkötystä, satuläppää ja leukajoulua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Kadonnut uimavesi. Lasten uimalammesta on kadonnut vesi. Selviää, että uimalampi on muutakin kuin uimapaikka. / Kadonneen paloletkun arvoitus. Palomiehet saavat hälytyksen: puistossa on nähty hyppivä jättiläiskäärme. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Melkein mestari
Vilja soittaa djembe-rumpua sekä suunnistaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:02
Anton Siilinen ratkaisee
Näkymättömän vieraan tapaus. Sofian syntymäpäiväjuhlat saavat yllätyskäänteen, kun salaperäinen vieras tekee tuhojaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
08:18
Syrhämä
Ilkihillo. Kulkukauppias Puksu myy Pajupuron kylässä ilkeäksi tekevää hilloa. Silmitön Sääski myhäilee tyytyväisenä linnassaan, hänen tavoitteensahan on poistaa kaikki hyvyys Syrhämästä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Hiljaisuudesta on lyhyessä ajassa tullut uusi luksustuote. Junassa on hiljainen vaunu ja työpaikalla hiljainen huone, ja moni lähtee etsimään hiljaisuutta luonnon keskeltä. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 19, 27/48. Ihme. Josh ja hänen tiiminsä pelastavat satamassa veneonnettomuuden uhreja. Pystyykö Bex palaamaan töihin? Tessin aviomies on kriittisessä tilassa. Onko mitään enää tehtävissä? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 15.8.2017. Vieraina Lin-Manuel Miranda, Nikolaj Coster-Waldau, Drop the Mic sekä Samuel L. Jackson. HD Äänitekstitys: suomi.
10:41
Danne ja Bleckan
9/10. Nuoret miehet Danne ja Bleckan kasvoivat risaisissa oloissa yhteiskunnan normien ulkopuolella. He perustavat Tukholmaan tatuointistudion. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Rakkauden taistelu
Ashee ja Zawar riskeerasivat henkensä saadaksen toisensa. He menivät naimisiin ilman vanhempien suostumusta. Seurauksena oli kaksivuotinen dramaattinen pakomatka, joka päättyi pieneen kylään Hallingdaliin Norjaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:30
Kukkaron herraksi
Kausi 3, 1/12. Marko on parannuksen tehnyt vanki, joka on velkaantunut rikostaustansa vuoksi. Saako talous- ja velkaneuvoja Kirsti autettua Markoa taloudellisesti ahtaassa tilanteessa? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:57
Kukkaron herraksi
Kausi 3, 2/12. Nikolle ei ole ehtinyt vielä kertynyt merkittävästi velkaa, mutta käsillä on viimeiset hetket päättää, antaako nuori mies elämänsä luisua velkakierteeseen vai ottaako hän vastuun taloudenpidostaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Rakastan sinua ikuisesti?
Osa 1/4. Andrea ja Arne ovat naimisissa toista kertaa - keskenään. Heidän rakkaustarinansa alkoi tapaamisesta Israelin autiomaassa, mutta useammin kuin kerran on kaikki mennyt pahasti solmuun. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:00
Tanskalaista viiniä
1/6. Tanskaa ei pidetä kummoisena viinimaana, mutta maassa kyllä viljellään viiniä. Helge Dürrfeld ja kokki Nikolaj Kirk tutustuvat Pohjois-Sjellannissa tilaan, jonka rypälelajikkeena on Rondo. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:30
Tanskalainen maajussi
9/10. Frank istuttaa mustikkapensaita. Naapurin mehiläispesä on parveillut, ja Frank hakee parven omaan pesäänsä. Kananpojat pääsevät ulkoilemaan. Frank lähtee Ruotsiin oppimaan lehmuksista saatavan niiniköyden tekoa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta
10/10. Barcelonassa lontoolaiskokki nauttii aamiaisen paksun kaakaon kera ja tutustuu uudentyyppiseen tapas-ravintolaan. Kotikeittiössään hän valmistaa oman versionsa churro-munkeista sekä suklaa-viikunatryffeleitä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Tobias leipoo maailmalla
4/4. Portugalissa leivontaan tarvittavat appelsiinit voi kerätä suoraan puusta. Tobias vierailee paikallisen perheen luona ja kohtaa katutaiteilijan, joka inspiroi häntä leipomaan syötävän hyvän maalauksen. HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Sukelluspioneerien jalanjäljissä
Ruotsalainen luontodokumentti vuodelta 2013. Mueckin perhe purjehtii sukelluspioneerien vuonna 1955 tekemän matkan Punaisellemerelle. Miten merenkulku ja vedenalainen maailma ovat muuttuneet 50 vuodessa? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Kallista, vaarallista ja hyödytöntä
Miksi joku ryhtyy harrastamaan laskuvarjohyppyä? Kolme norjalaismiestä on päätynyt tähän harrastukseen. He valmistautuvat hyppäämään 4 000 metristä. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
2/10. Karhu joutuu hammaslääkäriin, ja Sofie osallistuu isokauriin sarvien sahaukseen. Kääpiösnautseri Busterilla on verisuoniston epämuodostuma. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Muista laulaa, Simo, Lintumiehet, Rikke, Maltti ja Valtti sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Kenttäratsastuksen EM
Kouluratsastus. Strzegom, Puola. Selostus Seppo Laine. HD
19:00
Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia
(The Lord of the Rings: The Two Towers, Uusi-Seelanti 2002) Sormuksen seurue on hajonnut ja eloonjääneet jatkavat vaarallisia seikkailujaan pitkin Keski-Maata sotien ja valtataistelujen laajentuessa. O: Peter Jackson. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 8.7 ∙ Rotten Tomatoes 96 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:53
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:58
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:03
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 16.8.2017. Vieraina Harry Connick, Willem Dafoe, Daniel Caesar. HD Äänitekstitys: suomi.
22:45
Satisfaction (K16)
Kausi 2, 10/10. Uusi alku. Onko Simon sittenkin paras liikekumppani Neilille ja Gracelle? Adrianan uusi suunnitelma sitoo Neilin osaksi hänen elämäänsä lopullisesti. Sarja päättyy. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi).
23:25
An Honest Liar
Silmänkääntävä dokumentti An Honest Liar. Taikurilegenda James Randin elämää ja edesottamuksia kuvaava elokuva paljastaa myös kansainvälisten kusettajien metkut. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna