UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 3.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 3.5.
Onnea, Outi!
06:52
Matikkahirviöt
Ronkelihirviön eväsretki. Ronkelihirviö ja hänen veljensä Nirsoilijahirviö aikovat eväsretkelle, jossa kaiken on oltava täsmälleen oikein. Matikkahirviöt auttavat laskemaan montako annosta ja lautasta tarvitaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Kotikisat
Sukkapariskaba. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:08
Olivia
Mahtava magneettityttö. Isänpäivä on tulossa, ja isän lempisarjakuvan alkuperäiskappale on tullut myyntiin. Se on kuitenkin arvokas keräilyversio, ja Olivian pitäisi pian kerätä kokoon aika paljon rahaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Saku & Vaakku
Tanssin taikaa. Saku ja Vaakku haluaisivat esittää ainutlaatuisen tanssin puutarhajuhlassaan. Maailma on tansseja täynnä, ja niinpä ystävykset lähtevät löytöretkelle kauas vieraille aukeamille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Neppajymykerho
Vilja askartelee kukan Senin ja Piitun ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:38
Pikku hirviötyttö
Hammaslääkärissä. Hirviöt taitavat vähän jännittää hammaslääkäriin menoa. Mutta kun potilas saadaan nauramaan, hammaslääkäri pääsee vilkaisemaan, onko hampailla suussa kaikki hyvin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:43
Kimmo Kuu
Kiusankappale. Omituinen oikosulku. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:02
Olipa kerran...
Lauluyhtye Kolme Blondia esittää: Olipa kerran kolme noita-akkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:07
Vekarat!
Olen niin peikko. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Ötökät
Petopistiäinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Jack (7)
Superkärpänen. Sirun säde suurentaa vahingossa kärpäsen. Se on saatava piiloon, ennen kuin kukaan näkee sitä. Kärpänen syö Jackin, ennen kuin Siru ehtii pienentää sen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Martin ja Janne. Martin Klaesson halvaantui saatuaan vaikean hermovian. Nyt hän ponnistelee takaisin kiinni elämän syrjään - käyttövoimanaan rakkaus. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Oliverin kiemurat. Oliver ottaa vastaan tuottoisan työtarjouksen. Eddi yrittää pitää etäisyyttä Joshiin. Sahira saa selville, että Sunil on ostanut erän viallisia implantteja. Michaelin tulevaisuus on vaarassa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Tanskan toisenlaiset frendit
6/8. Miten suhtautua politiikkaan? Maria ei tiedä, ketä äänestäisi kunnallisvaaleissa. Alexander haluaa vaikuttaa poliitikkoihin. Sandralla on mielessään ihan muut asiat kuin politiikka. Onnistuuko hän suunnitelmissaan? HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Karhusaari
4/6. Karhusaaren eristyneisyys muusta maailmasta vaikuttaa tutkijoihin eri tavoin. Toiset aloittavat outoja projekteja, ja toiset uppoutuvat saaren kiinnostavaan historiaan. HD Äänitekstitys: suomi.
11:10
Mallinmurtajat
Osa 3/6. Hamid Vazim tuli Tanskaan 13-vuotiaana ja joutui rikolliseen seuraan. Muutaman levottoman vuoden jälkeen hän sai terapian avulla taas otteen elämästä ja työskentelee nyt poliisina. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Autolla Etelä-Amerikan halki
3/6. Team Bachstadilla on jälleen ongelmia, kun matkanteko tyssää Bolivian rajalla perulaiseen byrokratiaan. Pääsevätkö kaverukset milloinkaan Bolivian pääkaupunkiin La Paziin? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Sissipuutarhurit
Sissirehtori Minna Kivelä ottaa Veromäen koulun komentoonsa. Koulun pihan kunnostus on takellellut raha- ja työvoimapulan takia. Sissit eivät odottele budjettia, piha hoidetaan nyt! Myös opettajat saavat ansionsa mukaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Sissipuutarhurit
Viljele ruokaa, tutustu naapureihin ja ota oma piha haltuun keskellä Helsinkiä! Sissipäällikkö Minna Kivelä johtaa kerrostalopihan muutosta ei-kenenkään-maasta kaikkien-maaksi. Urakka palkitaan näköispatsaalla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Aleks'in Wonderland
Kuka kantaa vastuut kun robotti päättää elämästä ja kuolemasta? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Veljesten keittiössä
Some like it hot. Adam ja James testaavat chilipalkojen tulisuutta. Mukana on Tv-kokki preerialla -osio. Tarjolla on myös hien otsalle nostattavia klassikkoruokia Ranskasta, Italiasta, USA:sta ja Intiasta. 3. kausi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Pasila 2.5 - The Spin-Off
38/40. Läski. Mara Jäntti menee tekemään rikosilmoitusta kidnappauksestaan, mutta poliisit eivät suhtaudu häneen vakavasti, sillä kidnappaaja on treenannut ylipainoisesta Marasta lihaskimpun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
14:30
Kummeli
Kausi 4. 7/8. Matti Näsä Jumankauta juu nääs päivää, Tuija ja Satu, Ylitöiden arvonta, Sporttivartti, Älykääpiöt, Aas Weckström kysyy ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:00
Rakas päiväkirja
7/8. Ryhmä rohkeita tanskalaisia lukee yleisön edessä vanhoja päiväkirjojaan. Tällä kertaa lukijoina ovat Thea, Bøje, Frida, Rikke ja Hanne. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
SuomiLOVE
2/11. Kylmiä väreitä ja käsinkosketeltavaa tunnelmaa välittää meille tänään huikea artistikattaus: Anna Puu, Ismo Alanko, Eva ja Manu, Jannika B, Reino Nordin, Pete Parkkonen sekä Teflon Brothers, Stig & Meiju. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 559: Naisen valta. Marikan sihteerintaidot yllättävät Teron. Maria päättää puskea Bongolavaa eteenpäin bändin tahdosta riippumatta. Kristan laittomuudet paljastuvat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa Taavi-tiikerin naapurissa, Laululeikit, Sasu, Nelli ja Noora, Kaapon ja Laten pähkinät sekä Tie tähtiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Jääkiekkoa: Maaottelu FIN - USA
Suomen ja Yhdysvaltojen välinen jääkiekkomaaottelu. Selostus Niki Juusela. Helsinki. HD

Kello 21:00

21:00
Jalkapallon Mestarien liiga : Bayern München - Atlético Madrid
Ruotsinkielinen selostus Antti Koivukangas. HD
23:50
VICE: Wakaliwood
VICE tutustuu Ugandan lahjaan maailman kung fu -elokuvien ystäville. Wakaliwood yhdistelee ugandalaista kulttuuria ja länsimaisia toimintaelokuvia, ja lopputulos on vähintään erikoinen. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna