UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 27.8.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Neposen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.8.
Onnea Rauli.
06:52
Paula
Sämpylä. Paulan kaverilla Liisalla on uusi keittokirja, jonka reseptiä tytöt kokeilevat Kärtyn opastuksella. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Herra Nokkelo
Herra Nokkelo leikkikentällä. Miten sujuu Herra Nokkelon hiekkaleikki? Edessä on pulmallisia tilanteita, mutta onneksi lapset auttavat tätä innokasta kanaherraa muistamaan hyvät tavat. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Tiketi Tok
Konsertin aika. Tommi ja Talvikki kutsuvat ystävänsä torille esiintymään yhdessä. Jokainen osaa soittaa oman osuutensa taidokkaasti, mutta jostain syystä konsertti ei silti kuulosta hyvältä... HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Jokeri Pokeri Box
Halimaassa jaetaan lahjaksi halipalloja ja halitaan joka päivä. Ilkeä noita haluaa estää moisen halimisen. Apuun tarvitaan Simo-taikuri. HD
07:21
Timppa
Tiuku kateissa. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Urpo ja Turpo : Urpo ja Turpo ovat nälkäisiä
Urpo ja Turpo ovat nälkäisiä. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Marjut Rimminen. Tuotanto Lumifilm Oy. Stereo surround. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Lauran tähti
Laura hammaslääkärissä. Lauralla on kipeä hammas. Hän kuuntelee Harrin kauhujuttuja ja yrittää salata asian. Mutta kun kamomillatee ei auta, on mentävä hammaslääkäriin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Töötti ja Pulteri
6/26. Lohikäärmeleija ja Tulppaaneja Tulppaanille. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Muumilaakson tarinoita
Osa 19/101: Muumipeikko pelastaa tiikerit. Viidakon eläimet ovat ennen pitkää kaikki koolla Muumitalossa, joka alkaa siinä mylläkässä käydä tosi ahtaaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Late Lammas
Hätä kädessä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 6/6. Helsingborgin alue-eläinsairaalan väkeä työllistävät tänään alusvaatteita pureksiva koira Tickan sekä kastroitavaksi tuotu chincilla Eowyn. Lisäksi Carlito-hevosella on hammaspulmia. (U) Äänitekstitys: suomi.
09:20
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:30
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:40
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:00
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:10
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:30
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:40
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
10:55
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 2/8. Murharyhmä eli neljä amatöörietsivää jatkavat vuonna 1984 tapahtuneen David Hollowayn selvittämättä jääneen henkirikoksen tutkimista. Huhuja liikkuu edelleen - voiko poliisi vahvistaa jotakin? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Kuningaskobran jäljillä
Kaksi tanskalaistoimittajaa lähtee etsimään maailman pelätyintä käärmettä, kuningaskobraa. Pelkoon on aihettakin, sen saavat miehet kokea, kun he lopulta pääsevät käärmeiden kuninkaan valtakuntaan. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:35
Uusi päivä
Osa 393: Jymy-yllätys. Tomi ja Emmi järjestävät yllätyksen Otsolle ja Jaanalle. Elina kaipaa todisteita Jimiä vastaan ja saa odottamattoman apurin. Jani ottaa selkoa Vilman todellisista tunteista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:05
Ajankohtainen kakkonen
Pedofiilimetsästäjät netissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:40
Tarinateltta
Tarinateltassa kuulemme suomalaisten tarinoita, jotka hämmästyttävät ja koskettavat meitä kaikkia. Tänään Tarinateltassa muistellaan lapsuuden Mississippiä ja Marjut Komulainen kohtaa suden ratsastusretkellään. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:55
Apua, meille syntyy vauva
10/13. 40-vuotiaan sinkkunaisen unelma toteutuu: hän on raskaana. Mutta kuka on lapsen isä? Nadian ja Janin poikavauvalla on huuli- ja suulakihalkio, ja leikkaus on pian edessä. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Onni on pohjanhevonen
Birgit ja Geirmund Vik iloitsevat aina, kun varsa syntyy maailmaan. Vikin tilalla Nordreisassa kasvatetaan pohjanhevosia, joka on vanha norjalainen hevosrotu. HD Äänitekstitys: suomi.
15:05
Näin Norjassa
Martin ja Janne. Martin Klaesson halvaantui saatuaan vaikean hermovian. Nyt hän ponnistelee takaisin kiinni elämän syrjään - käyttövoimanaan rakkaus. Äänitekstitys: suomi.
15:15
Jaquie Brownin päiväkirjat (12)
2/14. Jaquien rakas kämppis lähtee pois. Jaquie muuttaa liian isoon uuteen asuntoon, jonka maksamiseen vaaditaan lisätienestejä ja uusi kämppis. Rahat ja vuokralaiset ovat tiukassa, kunnes lopulta löytyy yhteinen sävel. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:40
Doctor Who
Ihmisolento. Vuonna 1913 englantilaisopettaja uneksii sinisestä puhelinkopista ja siitä, että ihminen voisi lentää avaruudessa. Humpuukia kaiketi, mutta kun taivaalta laskeutuu vihreä valo, uni käy todelliseksi. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Galaxi
(S) Womman vieraana on Kuningasidea-yhtyeen Väinö ja Pole. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Rytmireissu, Neposen seikkailut, Oktonautit, Kaapo ja Late sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Ratsastuksen MM: Kouluratsastus
GP Special. Selostus Jorma Kainulainen. Ranska. HD
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Apua, meille syntyy vauva
11/13. Frank ja Laura osallistuvat kurssille, jossa kerrotaan kivuttomasta synnytyksestä. Tarina saa uuden käänteen, kun Hvidovren sairaala on tupaten täynnä. Laila pohtii yhä esikoisensa isää. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 394: Rankka päivä. Teron päivä on rankka, mutta ilta vielä rankempi. Rehellisyys vie Oskun vaikeuksiin. Elina näkee menneisyydestä välähdyksen, joka muuttaa hänen käsityksensä kahdesta läheisestä ihmisestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Totuus rakkaudesta
Treffailun A&O. Mitkä ovat deittailun säännöt? Entä treffien jälkeen - kuka soittaa kenelle ja milloin? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Sanna Stellan, Kari Salmelainen, Yazka, Anu Saagim ja Simo Frangen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Nuoret nerot
2/2. Vapautuva taskuvaras tahtoo kirjailijaksi. Ulkosuomalaisen Eliaksen elämässä kustantaja näkee suurta kirjallisuutta. Elias oppii itsestään, taiteesta ja että jokainen tarvitsee ystäviä. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
22:02
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:12
Urheiluruutu
22:20
Sinkkuelämän säännöt
Neljä rakkaudessa pettynyttä helsinkiläistynyttä bulgarialaista nuorta miestä antaa itsellensä tehtävän. Heidän on vuodessa löydettävä naisystävät. Mutta ihmisen rakkauselämä on täynnä yllätyksiä. O: Tonislav Hristov. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:40
Ratsastuksen MM: Vammaisratsastus
Henkilökohtainen kilpailu. Ranska. Selostus Kati Hurme-Leikkonen. Ranska. HD

Kello 24:00

00:00
Silminnäkijä: Homekoulun hinta
Huono sisäilma uhkaa jopa neljännesmiljoonan suomalaisen terveyttä yli tuhannessa koulussa ja päiväkodissa. 11-vuotias Inga-Liisa on yliherkkä loppuelämänsä. Toimittaja Ami Assulin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:30
The Wire (K16)
Kultainen sääntö. Omarilla on kusiset paikat vankilassa. Prez käyttää epäsovinnaisia keinoja opetuksessaan. Marlo yrittää selvittää kuka jahtaa häntä. Braddockin murhan tutkimukset saavat uuden käänteen. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16
01:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna