UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 30.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 30.8.
Onnea, Eemil, Eemeli ja Eemi!
06:53
Matikkahirviöt
Hirviöiden katulätkä. Roskishirviö haluaa pelata katulätkää, mutta ei osaa muodostaa joukkueita. Onko jokainen pelaaja oma joukkueensa? Ja mistä saadaan puuttuva pelaaja? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Keppihevostalli
Kesäjuhlat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:12
Olivia
Olivian sadetanssi. Olivia, Urpo ja Ronja päättävät laittaa leluveneensä kilpasille. Niiden on määrä purjehtia läheisessä lammessa, joka on kuitenkin kuivunut sateen antaessa odottaa itseään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Saku & Vaakku
Päivä museossa. Saku ja Vaakku löytävät upean jalokiven. Ystävykset lähtevät viemään aarretta näytteille museoon, joka osoittautuukin yllättävän jännäksi paikaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Askarrellaan
Vilja askartelee Melissan suunnitteleman ketun. HD
07:41
Pikku hirviötyttö
Hirviöpapuja. Hirviötyttö Mollin isä syö papumuhennosta ja siitä syntyy niin paljon ilmaa vatsaan, että isä leijuu ilmassa. Se näyttää hauskalta ja myös Molli ja Edison tahtovat kokeilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Planeetta Kosmo
Kuumat paikat. Iskä innostuu neulomaan kaikille villapaidat, mutta saa huomata, että niitä ei tarvita Venuksessa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
Sirkus Temppula
Raholan ja Villilän päiväkodin lapset esittävät omia sirkustemppujaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:04
Vekarat!
Apilaa etsimässä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:31
Viidakkojytä
Norsu 2. Hullunhauska zimbabwelainen animaatio, jossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt eläimet koettavat sopeutua hankaliin olosuhteisiin. Nurkan takana luuraa kuitenkin jo uusi katastrofi. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Karvinen (7)
Ongelmia ongelmia ongelmia. Karvinen viettää täydellistä vapaapäivää, kunnes yhtäkkiä kaikilla on ongelmia, joissa Karvisen täytyy auttaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Viime vuosina Norjassa on lakkautettu kymmeniä puolustusvoimien käytössä olleita varuskuntia ja niitä on luovutettu siviilien käyttöön. Arendalissa vanhasta linnakkeesta onkin tullut uusi, vilkas nuorisokeskus. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Viimeinen päivä. Tara riskeeraa uransa antamalla potilaalle uuden tilaisuuden. Pystyykö Serena pitämään erillään tunteensa ja ammattimaisuutensa, kun tytär ystävineen ilmestyy osastolle humalassa? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Koiramies kiertää Islantia
1/6. Islantilainen Andri Freyr Vidarsson kiertelee bulldogginsa Tómaksen kanssa saarella tutustuen erikoisten matkailunähtävyyksien lisäksi myös vielä erikoisempiin ihmisiin. Matka alkaa pölykapselikauppiaan luota. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Ja he elivät onnellisina ...
2/8. Teo ja Sanna avioituivat vuosi sitten, mutta liitto hajosi uskottomuuden takia. Kristinan ja Lennartin avioliitto alkoi natista arkirutiinien paineessa. Kristerin ja Pian liitto on kestänyt jo 50 vuotta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Veneillen pitkin Norjan rannikkoa
Osa 2/8. Kalastaminen on ollut elinehto Norjan rannikon väestölle. Tänään Dag Lindebjerg tutustuu kolmeen ammattikalastajaan, joilla on omat niksinsä turskan, kilohailin ja makrillin pyynnissä. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Blogistania: Karin Lindroos
Karin Lindroosin Karkki-blogi on life-stylen karkkipussi. Blogistaniassa Karin laittaa ystävät leikkimään lasisilla legoilla ja liimalla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
12:30
Blogistania: Jonna Vormala
Jonna Vormalan Jauhot Suussa -blogi alkoi kotiäidin henkireikänä. Blogistaniassa Jonna tekee ruusukakun ja jakaa ystävilleen kuppikakku-oppeja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Sovitut ottelut
Ottelutulosten sopiminen etukäteen on houkuttelevaa, erityisesti ammattilaispiireissä, sillä tarjolla on paljon rahaa. Tanskalaisdokumentissa seurataan tennispelaajan lahjontayritystä. HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
VICE: The Warrior Women of Asgarda
Miekkailevat ja potkivat ukrainalaisnaiset kutsuvat VICEn mukaansa kylmälle aamu-uinnille ja puhuvat taistelumetodeista, soturimiesten pyydystämisestä ja feminismistä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Elämää Riossa
1/5. Millaista on paikallisten asukkaiden elämä olympialaisiin valmistautuvassa Riossa? Aluksi kuljetaan Copacabanalla bikinimyyjien, turistien hukkaamien korujen metsästäjien ja hengenpelastajien kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Luontoretkellä: Maria - metsästäjä
Maria Monasdatter Almli on kolmen lapsen äiti, jolla on takanaan jo pitkä työura. Hän on kuitenkin moderni kivikauden nainen, joka metsästää kyyhkyjä aamupalaksi ja käyttää kaikkia luonnonantimia ravinnokseen. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Mies ilman penistä
Luka syntyi naiseksi, mutta hän elää kuin mies. 26-vuotiaan Lukan sukupuolenkorjaus on kesken, ja hän pohtii, voisiko hän jäädä nykytilaan: elämään miehenä ilman penistä. Juridisesti Luka on yhä nainen. HD Äänitekstitys: suomi.
15:35
Pasila 2.5 - The Spin-Off
11/40. Juxugate. Pöysti yrittää koulia Neposesta oma-aloitteisempaa. Neponen pidättää pankkiryöstön yhteydessä rakastetun poliitikko Juha "Juxu" Taka-Sohjon ja saa kansan vihat niskaansa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:00
Kimmo
Kausi 2. 4/13. Bileet. Nissinen järjestää firman työntekijöille kick start -bileet, jonne myös avecit ovat tervetulleita. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Onnenetsijät
4/8. Miten musiikki vaikuttaa onnellisuuteen? Hanna Hellquist tapaa laulaja Caroline af Ugglasin, jonka mielestä kuorolaulu ja musiikki karkottavat masennuksen. Hanna pääsee uimaan delfiinien kanssa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Siirin ja Kertun kanssa Taavi-tiikerin naapurissa, Runoja ja rusinoita, Sasu, Palikoista rapu, Kuiske, Millä mennään sekä Tinga Tinga -tarinat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Viimeinen päivä. Tara riskeeraa uransa antamalla potilaalle uuden tilaisuuden. Pystyykö Serena pitämään erillään tunteensa ja ammattimaisuutensa, kun tytär ystävineen ilmestyy osastolle humalassa? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Deception (12)
6/11. Älä ole tyhmä. Mialle on luvassa lisää jymy-yllätyksiä, ja hän pakenee vuorille. Edward saa nuuskivan vieraan, joka esittää kiusallisia kysymyksiä. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:45
Marren julkkiskampaamo
6/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Maastopyöräilijä kuilun partaalla
Skotlantilaisen Danny McAskillin maastopyörätemput ovat keränneet YouTubessa miljoonia katsojia. Nyt taituri palaa kotiseudulleen kuvaamaan kaikkien aikojen fillarivideota karuissa ja vaarallisissa vuoristo-oloissa. HD Äänitekstitys: suomi.
20:30
Latela
Kausi 4, 1/10. Uusi kausi alkaa. Latelat saavat työtarjouksen kunnostaa vanha Mustang uuteen uskoon. Palkintona tehtävästä häämöttää unelmien matka Amerikkaan, mutta urakka osoittautuu paljon odotettua suuremmaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Villi kortti
Villi kortti on vakavan hauska penkkiurheilushow. Panelisteina Essi Hellén, Tommy Lindgren, Juuso Mäkilähde, Paula Noronen, Kalle Palander ja Riku Riihilahti sekä vieraana vapaaottelija Anton Kuivanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Star Wreck VI: In The Pirkinning
Suomalainen kulttihitti, legendaarinen indietuotanto ja avaruusparodia. O: Timo Vuorensola N: Samuli Torssonen, Tiina Routamaa, Antti Satama, Karoliina Blackburn, Kari Väänänen. Suomi 2005. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
23:45
Stacey Dooley: Seksin pimeä puoli
Osa 1/3. Turkki. Tutkiva toimittaja Stacey Dooley tutustuu Turkin seksibisnekseen. Turkissa prostituutio on laillista, mutta suhtautuminen seksiin on kaukana vapaamielisestä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:35
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna