UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 1.9.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Neposen ja Nallen aamu
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.9.
Onnea Pirkka.
06:52
Fungi
Onnelliset vanhemmat. Riina pelkää, etteivät hänen vanhempansa enää rakasta toisiaan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Karhunpaini
Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku.
07:07
Pikku Toni
Salaperäiset temppelinrauniot. Asuuko vanhan temppelin raunioissa kummituksia? Sallittu kaiken ikäisille.
07:12
Nelli ja Iiro
Peten lennokki. Iiro lennättää Peten lennokkia ilman lupaa, ja se menee rikki. Korjaaminen ei oikein ota onnistuakseen. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Tommin kiertävä sirkus
Uusi sirkustirehtööri. Tommin elämä mullistuu, kun hänestä tulee kiertävän sirkuksen tirehtööri. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Maukka ja Väykkä
Osa 2: Yljettävää! Maukka ja Väykkä saavat yllättävän vieraan. Mutta onko yljettävä oikea sana? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Olivia
Palomies Olivia. Palomies Fredi vieraillee Olivian koulussa ja esittelee ammattiaan. Kissojen pelastaminen alkaa kiehtoa Oliviaa ja hän päättää perustaa oman kissapartion. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Töötti ja Pulteri
8/26. Töötin ja Pulterin telttaretki sekä Töötti Alpeilla. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Muumilaakson tarinoita
Osa 21/101: Muumipeikon ja pikku Myyn talvinen seikkailu. Muumit ovat vaipuneet talviuneen, mutta Muumipeikko herää kesken kaiken. Myös pikku Myy on hereillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Ponteva päivänsankari. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Uusi päivä
Osa 392: Käännekohta. Lauri joutuu luopumaan kaikesta. Elina metsästää totuutta tietovuodosta. Aino ja Vilma huolestuvat Tuijan ja Janin suhteesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:18
Uusi päivä
Osa 393: Jymy-yllätys. Tomi ja Emmi järjestävät yllätyksen Otsolle ja Jaanalle. Elina kaipaa todisteita Jimiä vastaan ja saa odottamattoman apurin. Jani ottaa selkoa Vilman todellisista tunteista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:46
Uusi päivä
Osa 394: Rankka päivä. Teron päivä on rankka, mutta ilta vielä rankempi. Rehellisyys vie Oskun vaikeuksiin. Elina näkee menneisyydestä välähdyksen, joka muuttaa hänen käsityksensä kahdesta läheisestä ihmisestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:15
Nuoret lääkärit
Millaisten haasteiden eteen vastavalmistuneet lääkärit joutuvat aloittaessaan työt Newcastlen sairaaloiden osastoilla? Suzyn alkutaival ensiapupoliklinikalla on yllättävän rankka. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Rannalla tuoksuu savukala
7/8. Turska. Gordon ja Jan lähtevät Skageniin, jossa meri kertoman mukaan on turskaa täynnä. Gordonilla on mukanaan useita vapoja, ja Janilla on kapsäkissään erikoista savustuspurua turskan varalle. Äänitekstitys: suomi.
11:35
Puutarhasissit
4/8. Skanderborgin yössä alkaa tapahtua, kun puutarhasissit iskevät ja rakentavat joutomaalle leikkipuiston. Mitä sanoo pormestari seuraavana aamuna? Saako luvaton toiminta hyväksynnän? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Annen ruokavieraat
1/2. Anne Hjernoee on kutsunut kylään Tanskassa asuvia ulkomaalaisia: Safi, George ja Josie valmistavat ruokaa afrikkalaiseen ja karibialaiseen tapaan. Vahvojen mausteiden lisäksi tarjolla on hyvää musiikkia. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:35
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 4/8. Jukka Karleniuksen tapon vanhenemiseen on jakson alkaessa puoli vuotta. Ryhmä löytää uuden todistajan, jota poliisi kuulee. Onko todistajan tiedoista hyötyä? H-hetken koittaessa tutkija tapaa Sherlockit. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 5/8. Ryhmä alkaa tutkia Jussi Helasvuon pimeää henkirikosta. Millainen ihminen voi murhata, kääriä ruumiin muoviin ja siivota asunnon tarkasti? Ryhmä päättää profiloida sekä uhrin että tekijän. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:25
Mutsis oli apina
Sikahyvä tietokilpailu ihmisille ja muille eläimille. Ei suositella päästäisille. Kilpailemassa Simo Frangen, Mari Puoskari, Lilli Earl ja Juha Lahti. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:55
Lentopallon MM: BRA - GER
Suomen lohkon ottelu Brasilia - Saksa. Selostus Mikko Hannula. Katowice, Puola. HD
16:30
Nuoret mestarit: Partiomestari
Partiolaisista muodostetut joukkueet kisaavat nokkeluutta ja erätaitojakin vaativassa kilpailussa. Paras joukkue on vuoden 2014 Partiomestari. Ohjelmasarjan juontavat Ronja Salmi ja Juha Karhu. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Seikkailija Saku, Stella ja Sami, Onnea on..., Maltti ja Valtti sekä Laura. HD

Kello 18:00

18:00
Lentopallon MM: FIN - CUB
Mahdollinen jatkoaika, ottelussa Suomi - Kuuba. Selostus Mikko Hannula. Katowice, Puola. Refereras på svenska av Niklas Henrichson. HD
20:00
Uusi päivä
Jos lentopallo-ottelu venyy, ohjelma esitetään klo 20.30. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Totuus rakkaudesta
Iholle. Miten rakkaus ja seksi liittyvät yhteen? Täydellinen ensisuudelma? Mukana mm. Stefan Lindfors, Anna Perho, Sami Saikkonen, Matti Mäkelä ja Piitu Uski. (U). - Jos lentopallo-ottelu venyy, ohjelma jää pois. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Black Box (12)
Catherine auttaa Kuution hallituksen jäsentä, joka "valaistuttuaan" on lahjoittanut pois omaisuutensa. Kuolevan kollegan hoitoon löytyy uudenlainen mutta kyseenalainen helpotus, ja Esme jää kiinni kannabiksen poltosta. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Charlien enkelit
2/8. Enkelit tutkivat nuoren mallin katoamista ja soluttautuvat Miamin muotimaailmaan. Tapausta tutkii myös poliisietsivä, joka osoittautuu Katen ex-sulhaseksi. Löytyykö kadonnut tyttö? Alkaako vanha suola janottaa? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:45
Funny or Die Presents (K16)
4/10. Mm. Uusi viikonloppu-sitcom on täyttä talenttia. Hollywoodin naistenhuoneessa puhutaan ennusmerkeistä, Rob Huebel ja kumppanit viikon lyhytelokuvassa ja räväkkä radio-dj kohtaa oman epävarmuutensa. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:10
True Blood (K16)
9/10. Jäähyväiset. Bon Tempsissa jätetään haikeat jäähyväiset Terry Bellefleurille. Vampyyrit puolestaan hyvästelevät kuolemanleirin, sillä Eric palaa kostamaaan ja vapauttamaan ystävänsä. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
The Wire (K16)
Vedonlyönti. Carcetti menettää malttinsa kuullessaan opetusmenojen isosta budjettivajeesta. Colvinin pilottiohjelma ei näytä saavan jatkoa ja opettajat yrittävät turhaan saada oppilaat keskittymään tulevaan testiin. (U) Äänitekstitys: suomi. K16
01:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna