UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 27.8.

15:40
Doctor Who
Ihmisolento. Vuonna 1913 englantilaisopettaja uneksii sinisestä puhelinkopista ja siitä, että ihminen voisi lentää avaruudessa. Humpuukia kaiketi, mutta kun taivaalta laskeutuu vihreä valo, uni käy todelliseksi. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Galaxi
(S) Womman vieraana on Kuningasidea-yhtyeen Väinö ja Pole. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Rytmireissu, Neposen seikkailut, Oktonautit, Kaapo ja Late sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Ratsastuksen MM: Kouluratsastus
GP Special. Selostus Jorma Kainulainen. Ranska. HD
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Apua, meille syntyy vauva
11/13. Frank ja Laura osallistuvat kurssille, jossa kerrotaan kivuttomasta synnytyksestä. Tarina saa uuden käänteen, kun Hvidovren sairaala on tupaten täynnä. Laila pohtii yhä esikoisensa isää. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 394: Rankka päivä. Teron päivä on rankka, mutta ilta vielä rankempi. Rehellisyys vie Oskun vaikeuksiin. Elina näkee menneisyydestä välähdyksen, joka muuttaa hänen käsityksensä kahdesta läheisestä ihmisestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Totuus rakkaudesta
Treffailun A&O. Mitkä ovat deittailun säännöt? Entä treffien jälkeen - kuka soittaa kenelle ja milloin? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Sanna Stellan, Kari Salmelainen, Yazka, Anu Saagim ja Simo Frangen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Nuoret nerot
2/2. Vapautuva taskuvaras tahtoo kirjailijaksi. Ulkosuomalaisen Eliaksen elämässä kustantaja näkee suurta kirjallisuutta. Elias oppii itsestään, taiteesta ja että jokainen tarvitsee ystäviä. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
22:02
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:12
Urheiluruutu
22:20
Sinkkuelämän säännöt
Neljä rakkaudessa pettynyttä helsinkiläistynyttä bulgarialaista nuorta miestä antaa itsellensä tehtävän. Heidän on vuodessa löydettävä naisystävät. Mutta ihmisen rakkauselämä on täynnä yllätyksiä. O: Tonislav Hristov. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:40
Ratsastuksen MM: Vammaisratsastus
Henkilökohtainen kilpailu. Ranska. Selostus Kati Hurme-Leikkonen. Ranska. HD

Kello 24:00

00:00
Silminnäkijä: Homekoulun hinta
Huono sisäilma uhkaa jopa neljännesmiljoonan suomalaisen terveyttä yli tuhannessa koulussa ja päiväkodissa. 11-vuotias Inga-Liisa on yliherkkä loppuelämänsä. Toimittaja Ami Assulin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:30
The Wire (K16)
Kultainen sääntö. Omarilla on kusiset paikat vankilassa. Prez käyttää epäsovinnaisia keinoja opetuksessaan. Marlo yrittää selvittää kuka jahtaa häntä. Braddockin murhan tutkimukset saavat uuden käänteen. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16
01:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna