UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 4.7.

11:25
Satuhäät
Pauliina Brandt ja Antti Lappalainen rakastuivat päätä pahkaa. Puoli vuotta ensitapaamisesta vietetään parin hääjuhlaa. Valmisteluihin jää vain pari viikkoa. Kaiken lisäksi sulhasen auto varastetaan häiden edellä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:14
Satuhäät
Minna Virkki ja Jari-Matti Ritvonen vihitään maalaismaisemissa. Minna kamppailee pääsystä Tangomarkkinoiden finaaliin häävalmistelujen alla. Suurimmat paineet ovat silti morsiamen isällä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:03
Satuhäät
Virolaissyntyinen Triinu Penijäinen ja Tuure Poussu vihitään Tartossa. Häävalmisteluissa seuraa yllätys toisensa perään. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:52
Satuhäät
Purjehdusta harrastavat Ulla-Maija Kulju ja Miikka Ylikoski pääsevät avioliiton satamaan Kemissä. Ulla harrasti aiemmin vammaisalppihiihtoa, mutta tavattuaan Miikan hän vaihtoi lajia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:39
Satuhäät
Tii-Mari Kojo muutti Turusta Säkylään yläasteikäisenä ja sekoitti säkyläläisten koulupoikien päät. Saku Vätti oli yksi heistä. Nyt pari sanoo tahdon. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Uskon jalkapalloon
Argentiinalaisille Boca Junioreille Maradona on lähes jumala ja jalkapallo uskonto. Ohjaaja Ole Bendtzen Tanska 2010. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:30
Ratsastuksen maailma
Ratsastuksen maailma esittelee hevosurheilua monesta eri näkökulmasta. Maailmancupin kovimpien kisatapahtumien lisäksi mukana on mielenkiintoisia, lajia taustoittavia juttuja. HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Yleisurheilua: SM-viestit
Ensimmäinen kilpailupäivä. Selostus Tapio Suominen. Seinäjoki. Refereras på svenska av Leif Lampenius. HD

Kello 18:00

19:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
19:10
YleX kesäfestarit: Ruisrock
Parhaat palat suoraan Ruisrockin Rantalavalta. Ohjelmassa tuoreeltaan klipit esim. JVG:n, Sannin ja Olavi Uusivirran keikoilta. Suorassa lähetyksessä lavalla Disco Ensemble. Juontajina YleX:n Viki, Mäkkäri ja Anne. HD

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Lentopallon maailmanliiga: Portugali - Suomi
Selostus Mikko Hannula. Póvoa de Varzim, Portugali. HD
22:55
Fifan naisten jalkapallon MM 2015: Pronssiottelu GER - ENG
Saksa - Englanti. Selostus Matti Härkönen. Edmonton, Kanada. HD

Kello 24:00

01:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna