UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 29.8.

17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Hertan maailma, Kikattava Kakkiainen, Hau Hau, Piip ja Veli, Jepu Neulanen sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Lapset, lapset. Malickille annetaan vastuuta, mutta pystyykö hän työskentelemään paineen alaisena? Jac ilahtuu tarjotusta työmatkasta Amerikkaan. Sachan tyttärellä on ongelmia. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Deception
5/11. Odotuksia. Bowersin perhe on taas lehtien otsikoissa. Miten paljastus vaikuttaa Miaan ja hänen tulevaisuuteensa? Julian yrittää edistää yrityksen myyntiä, mutta millä tavalla? Joannalla on keskittymisvaikeuksia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:45
Marren julkkiskampaamo
5/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Juoksuhaaste Afrikassa
Dave Chamberlain yrittää juosta 2 700 km:n matkan Namibiasta Etelä-Afrikkaan. Avustusjoukkoja ei ole, ja vain nestemäisen ravinto on sallittu. Tempauksen tavoitteena on kerätä varoja uhanalaiselle afrikanpingviinille. HD Äänitekstitys: suomi.
20:30
Kimmo
Kausi 2. 4/13. Bileet. Nissinen järjestää firman työntekijöille kick start -bileet, jonne myös avecit ovat tervetulleita. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Heinäkuinen Karvia herää eloon, kun Egen ja Arton rakkaudentäyteinen liitto saa papin aamenen. Vihkimisen jälkeen noin 200-päinen hääseurue siirtyy letkassa viettämään virolais-suomalaisia perinteitä yhdistävää juhlaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Unelmien kolhimat
Kausi 3, 7/10. Kuumat paikat. Lupaava, teini-ikäinen pelaaja nostetaan pääjoukkueeseen, mutta onko paine liikaa nuorelle miehelle? TK ja Sheera huomaavat, että eroaminen on vaikeaa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
22:45
Bates Motel (16)
Kausi 1, 7/10. Ruumiskasa kasvaa, mutta juttu saakin yllättävän käänteen. Mitä Dylan päättää kuultuaan äitinsä karmaisevan tarinan? Kuka on mies, joka etsii Summersia? Norman löytää kulkukoiran ja haluaa pitää sen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
23:30
Game of Thrones (K16)
Kausi 4, 4/10. Valansa pitäjä. Jaime antaa Briennelle kunniatehtävän ja arvokkaan esineen sen läpiviemiseksi. Daenerys joutuu jakamaan oikeutta. Bran matkakumppaneineen löytää turvapaikan. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna