UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 24.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.10.
Onnea, Rasmus ja Asmo!
06:53
Taikakaruselli
Kenestä pormestari? Olli koettaa haudata luun, mutta ei tunnu löytävän kaivamiseen sallittua paikkaa. Sepeteus ehdottaa, että Olli asettuisi ehdolle pormestariksi ja saisi siten säätää lain luiden hautaamisesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Mitä ihmettä?
Varttuminen. Miksi kasvamme isoksi? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:09
Ryhmä Hau
Pennut pelastavat norsuperheen. Pennut auttavat savannilla eksyneen norsunpojan perheensä luo. / Pennut ja kissojen kujeet. Pormestari Hanttinen tuo häijyt kissansa Jännälahteen kolttosia tehtailemaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Puuharit
Joukkuetyötä. Maailmannäyttelyssä on keksintökisapäivä. Pete on luvannut tulla mukaan niin Pasin kuin Tiiankin joukkueeseen. Kumman joukkueeseen hän lopulta päätyy? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Etsi viisi virhettä
Löydätkö viisi kummallista asiaa? Tuotanto YLE FST.
07:49
Kasper ja Liisa
Lemmikkipäivä. Lemmikkipäivänä kouluun saa ottaa mukaan oman lemmikin. Kasperilla ja Liisalla ei ole omaa lemmikkiä, joten Kasper tekee heille oman lelulemmikin. Liisa tahtoisi viedä kouluun oikean eläimen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:01
Katti Matikaisen kirjamylly
Kirja on muurinmurtaja. Katti Matikaisen prinsessaleikit menevät mönkään, mutta onneksi prinsessoja on monenlaisia! Jakson kirjoina ovat "Wilhelmiina ja kohtalon lantti" sekä "Hämäräkirja". HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:11
Niksi-Nella
Nellan kasteluautomaatti. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:20
Milin miljoona kysymystä (7)
Itseluottamusta. Mili valitaan koripallojoukkueen kapteeniksi, mutta hän on epävarma taidoistaan. Auttaisiko, jos uskoisi itseensä enemmän? Vai olisiko onnenamuletista apua? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:27
Lohikäärmeratsastajat
Aarteen jäljillä. Hikotus päättää todistaa olevansa isänsä veroinen viikinki ja lähtee ystävineen etsimään aarretta, jota jahdatessaan moni mies on kokenut kohtalonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Sognetunturin latumestari. Anders Fortun on kunnostanut Sognetunturin latuja jo 40 vuoden ajan, mutta palkkaa hän ei ole työstään perinyt kruunuakaan. Laduilla kelpaa hiihdellä kesälläkin shortseissa ja t-paidassa. HD
09:00
Holby Cityn sairaala
Uusi mahdollisuus. Malickin elämä menee sekaisin, kun naisystävä menneisyydestä ilmestyy maisemiin. Jac palaa Holbyyn, ja Jonny on tulisilla hiilillä. Miten parin yhteistyö sujuu kaiken tapahtuneen jälkeen? T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Leo juhlii maailmalla
4/6. Leo vierailee Intiassa juhlassa, jossa kunnioitetaan naisten jumalaa Durgaa. Tarjolla on tanssia, ruokaa ja intialaisia juhlamenoja. Leo pohtii myös naisten asemaa Intian yhteiskunnassa. HD
10:30
Matkapassi: Amsterdamista Marokkoon
Seikkailija Jonathan Legg tutustuu matkakohteisiin paikallisten kyydissä. Mikä on nopein tapa ylittää kanaaleja Amsterdamissa, entä miten päästä konttilaivalla Marokkoon? Lisäksi käydään kylässä Saharan autiomaassa. HD
11:30
Diwai Meri - luonnontutkija
4/6. Kuulovammainen Nathalie Simonsson tutkii Papua-Uuden-Guinean uhanalaisia kasvilajeja ja perehtyy alueella asuvien kuurojen elinehtoihin sekä heidän käyttämiinsä viittomakieliin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Minä ja mun äiti: Tiia ja Anne-Mari
2/8. Tiian ja Anne-Marin elämä muuttui kerran dramaattisesti. Yhdessä yössä Anne-Marista tuli nuori leski, vauvan yksinhuoltaja ja korviaan myöten velallinen. Nyt tytär ja äiti käyvät läpi selviytymistarinaansa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Minä ja mun äiti: Susan ja Riitta
3/8. Susan ja Riitta ovat kokeneet yhdessä koviakin hetkiä, mutta nykyään heidän suhteensa on läheinen ja räiskyvä. Naisilla on bensaa suonissaan: reissut Letukalla ovat kesän kohokohtia. Nyt ajellaan Himokselle. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Matkakumppanit
2/10. Bill Skarsgård lähtee nuoruudenystävänsä Tobias Randerzin kanssa Los Angelesiin, jossa Bill asui lapsena filmitähtien suosimassa hotellissa. Ohjelmassa on herkuttelua, shoppailua ja huvittelua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
13:30
XL-sukupolvi
5/8. Mille pääsee työharjoitteluun puolustusvoimiin, Christianilla on ongelmia koulussa, ja Denise ja hänen äitinsä saavat kuulla vakavaa puhetta. (U)
14:00
Koukussa paheeseen
1/6. Mitä tapahtuu, kun peruspaheisiin koukussa olevat Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat testattavaksi? He itse uskovat voivansa muuttaa pahat tapansa, mutta pääseekö Nanna eroon tupakoinnista? HD
14:30
Sankareita helvetissä
5/6. DR:n kirjeenvaihtaja Puk Damsgaard kohtaa Syyrian sodan pakolaisia. Sotavalokuvaaja Jan Grarup työskentelee yhdessä maailman vaarallisimmissa paikoissa, Keski-Afrikan tasavallan sisällissodan keskellä. HD
15:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen anabolisin uutislähetys. Aiheina koulutusleikkaukset ja kielletyt aineet. Vieraana toimittaja Tommi Parkkonen. #nvuutiset HD
15:30
Uusi Päivä
Jakso 583: Uusi keikkabussi. Bongolava haluaa kesäkeikoille uuden bussin, ja Roni joutuu maksumieheksi. Tuija yrittää päästä perille Azadin luotettavuudesta. Sonja saa idean Lissun ja Otson pään menoksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:57
Uusi Päivä
Jakso 584: Pieniä virheitä. Hiltunen kuulee järkyttävän uutisen. Iris huolestuu Lennin pakarasta. Sonja ja Lauri yrittävät olla rakkauden sanansaattajia. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:24
Uusi Päivä (S)
Jakso 585: Kuurupiiloa. Marika saa kärsiä Teron vehkeilystä ja päättää kostaa. Anni auttaa Ronia pahan kerran. Reino ja Krista joutuvat mysteerin pauloihin. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Kikattava Kakkiainen, Onnea on, Hau Hau, Piip ja Veli, Jepu Neulanen sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Uusi mahdollisuus. Malickin elämä menee sekaisin, kun naisystävä menneisyydestä ilmestyy maisemiin. Jac palaa Holbyyn, ja Jonny on tulisilla hiilillä. Miten parin yhteistyö sujuu kaiken tapahtuneen jälkeen? T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Kioski
Kioskin kyydissä ohjaaja Tuukka Temonen ja näyttelijä-käsikirjoittaja Niina Lahtinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
VICE: Living On The Road
Baseballin nouseva tähti Daniel Norris viis veisaa hienoista hotelleista ja luksuselämästä. Kesäisin hänen kotinsa on Volkswagen pakettiauto, jossa hän syö, nukkuu ja vaihtaa maisemaa mielensä mukaan. HD
19:35
VICE: Rally Race Car Driver Verena Mei
Verena Mei on yksi harvoista naisrallikuskeista Amerikassa. Entinen malli on ansainnut miespuolisten kanssakilpailijoidensa kunnioituksen kahmittuaan voittoja kisoissa. Mein mukaan naisten vahvuus rallissa on maltti. HD
19:45
VICE: Meet Scotland's DIY Rocketeers
Jos haluaa laukaista kotitekoisen raketin, sen voi tehdä esimerkiksi hyisellä skotlantilaisnummella, missä tapahtumaa todistavat vain lampaat ja joukko muita innostuneita rakettiharrastajia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Uusi Päivä (S)
Jakso 586: Linssin viilausta. Krista kuulee kummia. Anni ja Roni yllättävät Askon. Tero tekee siirron Marikan kotiin saamiseksi. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:30
Kimmo
Kausi 2. 11/13. Risteily. Kimmo ja kumppanit tutustuvat Johniin, kun Nissinen vie koko porukan risteilylle. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Marja Hintikka Live
Ero pelastaa perheen. 2/10. Mira Luoti ja Mikael Jungner pohtivat erosta selviytymistä ja eron jälkeisen vanhemmuuden löytämistä. Onni ja tasapainoinen vanhemmuus ovat mahdollisia eron jälkeen. #yleMHL
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Rauhassa - Jenni Vartiainen
360 asteen intiimi keikka täynnä tunnetta, heittäytymistä ja kohtaamisia artistin rakastetuimpien laulujen mukana. Haastattelu zoomaa taiteilijan ytimeen, yllätysnumerossa koetaan pop-up poikkeuksellisessa paikassa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:50
Bates Motel (K16)
Kausi 2, 4/10. Dylan kuulee uutisen, jonka jälkeen hän näkee perheensä aivan uudessa valossa. Christine houkuttelee Normaa astumaan kaupungin seurapiireihin, mutta millaisen vastaanoton hän saa? HD K16 (väkivalta, ahdistus).
23:31
Game of Thrones (16)
Kausi 5, 1/10. Tulevat sotamme. Cersei ja Jamie surevat isänsä kuolemaa. Tyrion on pinteessä, mutta onko se hänelle hyväksi? Daenerystä painaa uusi huoli. Jon Nietos saa vaikean tehtävän. T: HBO. (U) HD K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:21
Game of Thrones (16)
Kausi 5, 2/10. Mustavalkea talo. Aryan laiva saapuu Braavosiin. Pod ja Brienne joutuvat vaaraan matkallaan. Koituuko Ellaria Sandin kostoretki Cersein tyttären kohtaloksi? Stannis pistää Jonin testiin. T: HBO. (U) HD K12 (väkivalta, ahdistus).
01:14
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 3/10. Ylivarpunen. Kuninkaansatamassa kuningatar Margaery nauttii uuden avioelämän tuomista herkuista. Tyrionin ja Varysin pitkä vaellus jatkuu ja johtaa heidät Volantisin sillalle. T: HBO. (U) HD K16 (väkivalta).
02:12
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 4/10. Harpyijan pojat. Uskonsoturit saavat lisää nostetta ja käyvät yhä aggressiivisemmiksi. Jaime ja Bronn matkaavat kohti etelää. Ellaria ja Hietakäärmeet vannovat kostoa. T: HBO. (U) HD K16 (väkivalta, ahdistus).
03:00
Game of Thrones (16)
Kausi 5, 5/10. Tapa poika! Vahvistaakseen valtaansa Daenerys on valmis suureen uhraukseen, ja hän järjestää sen vuoksi näytöksen. Saako Jon solmittua liiton, joka pitää? Brienne etsii Sansan käsiinsä. T: HBO. (U) HD K12 (väkivalta, ahdistus).
03:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna