UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 28.11.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.11.
Onnea Heini, Kaisla.
06:53
Sormilla vai puikoilla
Simpukkapastaa, linnunpesäpastaa, rusettipastaa... Italiassa on pastaa joka makuun! Noemi valmistaa koko Suomen mummilan suurelle perheelle lempiruokaansa, mozzarellapastaa. HD
06:58
Metkat Mesiläiset
Sampon puutarha. Sampo päättää perustaa puutarhan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Tilda ja hänen ystävänsä
Nuuni ja omenapuu. Nuuni ei löydä mistään omenoita, paitsi omenapuusta jonka omenat ovat vielä raakoja. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Kasper ja Liisa
Judotunnilla. Kasper pyytää Liisan mukaan judotunnille. Liisa innostuu lajista ja alkaa kehittyä huimaa vauhtia. Pian hän on jo Kasperiakin taitavampi, eikä se tunnu Kasperista mukavalta. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Sohvatiikerit
Tavarat syrjään ja menoksi! Tiikeriliikkeinä pituusloikka, tuolien välissä keinunta ja päälläseisonta sohvalla. HD
07:34
Pikku perunat
Sydän samanlainen. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Pikku Kakkosen posti
Talven odotusta. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:43
Max ja Meeri
Krokettipeli. Puputytöt pelaavat krokettia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Martta puhuu
18/40. Näyttelyn paras. Tuomo palloilee. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Muumilaakson tarinoita
Osa 77/101: Muumipeikon kihlaus. Niiskuneidin omatoimisuus palkitaan ja hän saa Muumipeikolta kihlasormuksen. Erästä kalvaa kateus, mutta mahtaako sulhokaan ymmärtää, että leikki on leikkiä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:42
Klassikkotarina
Tittelintuure. Myllärin tytär saa apua oudolta pieneltä mieheltä, mutta on maksaa avusta kalliin hinnan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sairaaksi rokotuksesta?
14-vuotias Emelie Olsson sairastui narkolepsiaan otettuaan sikainfluenssarokotuksen viranomaisten kehotuksesta. Millaista on elää jatkuvan väsymyksen kanssa, kun uni ei tule öisin? Äänitekstitys: suomi.
09:45
Matkakumppanit
8/10. Korkeushyppääjä Kajsa Berqvist toteuttaa isänsä lapsuudenhaaveen. Isä pääsee viimeinkin käymään Serengetin kansallispuistossa Tansaniassa. Matkasta villieläinten pariin tulee yllättävän jännittävä seikkailu. HD Äänitekstitys: suomi.
10:15
Haaste Kongojoella
Entinen brittisotilas yrittää ensimmäisenä maailmassa meloa 4700 kilometriä pitkän Kongojoen sisämaasta Atlantille. Sisällissodan ja korruption repimässä maassa kaikki eivät suhtaudu länsimaiseen kulkijaan ystävällisesti. HD Äänitekstitys: suomi.
11:05
Näin Norjassa
Telemarkissa Rjukanin laaksossa talvet ovat kylmiä ja pimeitä ja aurinko näyttäytyy vasta maaliskuussa. Tavallisia turisteja ei seudulla juuri liiku, mutta jäätikkökiipeilijöille paikka on oikea paratiisi. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:20
Kohti täydellistä elämää
3/8. Hanna Hellquist perehtyy lapsiin ja lapsettomana oloon. Marina Schiptjenko ei kaipaa lapsia elämäänsä. Linda Skuggen mielestä ne juuri ovat elämän tarkoitus. Entä millainen on täydellinen spermanluovuttaja? HD Äänitekstitys: suomi.
11:50
Luontoretkellä: Etsi sieni!
Koiria voidaan opettaa etsimään kantarelleja. Noutaja Komma on ollut sienikurssilla, ja nyt on edessä loppukoe syksyisessä metsässä. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Kakola
Osa 7/8. Suurien tunteiden päivä. Pojat pääsevät yhdeksän päivän jälkeen pois vankilasta, mutta eivät säästy yllätykseltä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Kakola
Osa 8/8. Mitä nuorille kuuluu kolme kuukautta vankilasta lähdön jälkeen? Pojat, äidit ja opettajat kertovat. Mukana myös kesken pois lähtenyt Pauli. Sarja päättyy. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Erätulilla
19/20. Peltsi kuulee korpien kutsun ja lähtee kanalintujahtiin Ilomantsiin. Vapaalaskijat kokevat Chilen vuoriston haasteet suomalaisen oppaan seurassa. Haavi auki -miehet Jäämeren kalapaikoilla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Tartu Mikkiin: Jatkot
Tartu Mikkiin Jatkoille tähtiloiston ja musiikillisen tunnelman meille loihtivat Ilpo Kaikkonen, Olli Helenius, Suvi Isotalo ja Pauliina Kokkonen. Vieraita jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 4/10. Delfiininpoikanen röntgenkuvataan ja aitaan törmännyttä hevosta hoidetaan. Koiralla on vaikea kutina, ja vastasyntynyt laamanvarsa on leikattava. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:10
Angry Boys (12)
1/12. Australialaiskoomikko Chris Lilleyn kirjoittama komedia esittelee tekijän aiemmista sarjoista tutun ja uusilla hahmoilla laajennetun henkilögallerian, joka on joukko pesunkestäviä pököpäitä. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:40
Doctor Who
Punainen vaara. Viktoriaanisessa kartanossa vaaniva hirviö muuttaa uhrinsa verenpunaiseksi ennen ne kuolevat kauhusta. Mistä on kyse? Entä miksi Tohtori on taas kateissa, juuri silloin kun häntä eniten tarvitaan? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Bofori
Tuore kaupunginjohtaja Elli Siren yrittää luoda Boforiin uutta toivoa, mutta jälleen joku kääntyy häntä vastaan. Nettipeli osoitteessa yle.fi/bofori HD K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Sanasieppari, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan sekä Tinga Tinga-tarinat. HD
17:50
Rukan maailmancup: Mäki
HS142. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Ruka, Kuusamo. Refereras på svenska av Mikael Oivo. HD

Kello 18:00

18:55
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Rukan maailmancup: Mäki
HS142. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Ruka, Kuusamo. Refereras på svenska av Mikael Oivo. HD
20:05
Taitoluistelua: Grand Prix-sarja
Parien, naisten ja miesten lyhytohjelmat. Selostus Anuliisa Uotila. Osaka, Japani.

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Uudet jaksot jatkuvat mielenkiintoisilla parivaljakoilla, tällä kertaa Sani & Jussi Selo vastaan Eini & Jiri Nikkinen. Kuka tulkitsee kenenkin biisejä? Sami Hintsanen juontaa. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Tartu Mikkiin: Jatkot
Perjantai-illan mielenkiintoisimmat musacombot nähdään Tartu Mikkiin Jatkoilla. Artistivieraina Sani, Jussi Selo, Eini ja Jiri Nikkinen, illan isäntänä Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
Haven
Kysymyksiä. Audreyn esimies FBI:stä saapuu kaupunkiin vaatimaan tältä selityksiä toimilleen Havenissa. Tukala tilanne pahenee entisestään, kun koko joukko joutuu Duken aluksella kidnapatuksi. (U) Äänitekstitys: suomi. K12
23:40
Pasila 2.5 - The Spin-Off
Uudet jaksot alkavat. 11/40. Juxugate. Pöysti yrittää koulia Neposesta oma-aloitteisempaa. Neponen pidättää pankkiryöstön yhteydessä rakastetun poliitikko Juha "Juxu" Taka-Sohjon ja saa kansan vihat niskaansa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Unelmien kolhimat
Pokerinaama. Uhkapelaaja pyytää Dania auttamaan häntä saamaan pokerinaamansa takaisin. TK:lla on jälleen ongelmia lain kanssa ja joukkuen tiedottaja värvää Hawkseille uuden keulakuvan. Dani on eri mieltä päätöksestä. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna