UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 14.10.

04:04
Yle FOLK
(S) Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
05:05
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 14.10.
Onnea, Elsa, Else ja Elsi!
06:52
Mitä ihmettä?
Kärsivällisyys. Miksi minun pitää aina odottaa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:58
Jokeri Pokeri Box
Simo-taikurin paketissa asustaa merkillinen tipu, joka osaa löytää juuri sen kortin, jonka lapset ovat valinneet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:02
Max ja Meeri
Nimikirjoitus. Meerin ihannoima ballerina on saapunut kylään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Q Putti 5
Missä Rane on? Putti ja Hupsis yrittävät avata astropähkinän. Yöllä se katoaa ja niin katoaa paljon muutakin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja näkymätön hirviö. Mikke lupaa suojella kyläläisiä oliolta, joka pitää ääntä sillan alla. Hän nauttii heidän ihailustaan, mutta ei tee mitään asian eteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Noksu
Unissa-ajaja. Nupi ja Noksu yrittävät pysäyttää Jullia, joka ajaa autoa unissaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Taavi-tiikerin naapurissa
Super-Taavi. Taavi on tänään Super-Taavi. Isä unohti lounasrasiansa kotiin, joten Super-Taavin täytyy viedä se kellopajalle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Touhukkaat: Kepposhepun uudet kujeet
Kun joku tekee kepposen tai yllättää, siinä yleensä säikähtää. Se ei ole aina kivaa. Kepposheppu säikyttelee Desiä, joka ei oikein pidä siitä. Onneksi Desi ja Outi onnistuvat löytämään Kepposhepulle ystävän. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Martine (7)
Romanssimysteeri. Ullakolta löytynyt salaperäinen rakkauskirje saa Martinen ja ystävien mielikuvituksen laukkaamaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Joraavat juurikkaat
Saako tulla? Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Kesäleiri (7)
Lemmen omena. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Rakkauden hinta. Fayen maailma suistuu raiteiltaan, kun Archie tuodaan sairaalaan hätäleikkaukseen. Maria joutuu vaikean päätöksen eteen. Penny hoitaa potilasta, joka haluaa salata oikean henkilöllisyytensä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
5/10. Eläinlääkärit joutuvat tekemään kaikkensa pelastaakseen varsahalvauksesta kärsivän pikku varsan hengen. Harry-koiralla on punkkiallergia, ja tapiiri Teon lonkka vaatii laserhoitoa ja hierontaa. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Hehku
Lisääkö hyvän tekeminen omaakin hyvinvointia? Kiti menee taideterapiaan. Emilia kokeilee rakkausvalmennusta. Vaeltaminen rauhoittaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Uutisikkuna

Kello 12:00

12:20
Norja maahanmuuttajien silmin
Sarja alkaa. 1/8. Bosniasta Norjaan muuttanut Leo Ajkic kokoaa joukkueen muista maahanmuuttajista ja lähtee tutkimaan norjalaista elämänmenoa. Joukkuehenki on saatava lujaksi. Sitä haetaan lumisodasta. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
12:50
Hehku
Kiti hakee apua uniongelmiin. Hehkun vieraaksi saapuu kaverikoirana toimiva terrieri Myy. Miksi eläimen seura on niin terapeuttista? Elina kokeilee Nia-tanssia. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:18
Kioski: Rakelin kuplassa
Rakel sukeltaa perussuomalaisuuden ytimeen. Millainen on perussuomalaisten puoluetoimisto? Entä millainen ihminen on Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkila? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:45
Erätulilla - kalastajan vuosi
Suomen tuhannet järvet tarjoavat haastetta kalastajalle kaikkina vuodenaikoina. Ahvenet, kuhat, hauet ja siiat onnistutaan kuitenkin narraamaan paikallisten oppaiden neuvoilla. Ja siima kiristyy! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:15
Psychobitches
Kausi 1, 4/6. Sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Liz Taylor ruotii miehiään ja leijonatutkija Joy Adamson lemmikkejään. Mukana myös mm. Leni Riefenstahl, Marie Curie ja Madame Pompadour. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
14:40
Ajankohtainen kakkonen
Naapureiden lenkkipartio valvoo vastaanottokeskusta Halikossa. Perhe pakeni tuulivoimalan infraääniä. Eino Grön ja Toivo Kärjen pitkä perintö. Juontajana Hanna Hantula. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Ihanat autot
Autoni ja minä. Autohulluus voi ilmetä monella tavalla. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:30
Yle FOLK
16:00
Paluumuuttajat
Rakkautta Pohjois-Karjalassa. Ilman sinua tästä ei tulisi mitään. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä (S)
(7). Osa 499: Syyllisyyden varjo. Emmillä on salattuja tunteita. Lauri painii syyllisyytensä kanssa. Eppu haluaa Annista eroon. Lissu selvittää Juhan taustoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Pelataan Senjan kanssa Seli-seli peliä, ja katsotaan Viljami, Ajankuvat, Tilda ja hänen ystävänsä, Tarinoita maailmalta, Taikakaruselli, Hommat hoituu sekä Puuharit. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Epätietoisuutta. Oliver yrittää päästä lähemmäksi Daishaa, mutta Chrissien uutinen muuttaa asioiden kulkua. Ric on paineessa, sillä Marian leikkaus ei etene suunnitelmien mukaan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Paluumuuttajat
Uusi suhde vanhempiin. Kaivattu turvaverkosto löytyy kotiseudulta, mutta komentosuhteet vanhempien ja aikuisten lasten välillä on pantava uusiksi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski: Kaarlen maailma
Kaarle Hurtigin puheohjelmassa käsitellään popkulttuuria, internetiä ja muita maailman rakennusaineita. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 500: Salat paljastuvat. Lauri yllättää kaikki paljastuksellaan. Juha kertoo Lissulle odottamattomia uutisia. Eppu joutuu hankalaan tilanteeseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Isot ja pienet (7)
Kausi 5, 3/7. Brockmaneilla on tupa täynnä, kun isän kummityttö saapuu Australiasta ja myös äidillä ja Jakellakin on vieraita. Antaako sopu sijaa? Entä miten Benin tähtirooli musikaalissa sujuu? (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Docventures: elokuvan esittely
Docventures esittää: Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin Tales of the Grim Sleeper. Illan teemana oikeus. Osallistu: yle.fi/docventures. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:05
Docventures: studiovieraat
Riku ja Tunna valmistautuvat elokuvan Tales of the Grim Sleeper katsomiseen asiantuntijavieraiden kanssa. Teemana: oikeus. HD
21:15
Docventures: Tales of the Grim Sleeper
Viikon dokkarina nähdään Grim Sleeper, jossa maineikas dokumentaristi matkustaa Los Angelesin South Centraliin tutkimaan paikallisen yhteisön kuohuntaa pitkään uinuneen sarjamurhaajan aktivoiduttua jälleen tappamaan. Jakso 6/8. HD Äänitekstitys: suomi.
23:00
Docventures: jälkikeskustelu
Illan dokkarin jälkeen Riku ja Tunna keskustelevat studiovieraiden kanssa livenä oikeudesta. Tuneta ineen ja osallistu twiittamalla & yle.fi/docventures! HD

Kello 24:00

00:00
Paluumuuttajat
Uusi suhde vanhempiin. Kaivattu turvaverkosto löytyy kotiseudulta, mutta komentosuhteet vanhempien ja aikuisten lasten välillä on pantava uusiksi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:30
Kioski: Kaarlen maailma
Kaarle Hurtigin puheohjelmassa käsitellään popkulttuuria, internetiä ja muita maailman rakennusaineita. HD
01:00
Luck (16)
8/9. Kamppailu laukkaradan omistuksesta kovenee länsirannikon derbyn lähestyessä. Onko Acella valtteja hihassaan? Leonilla on ylipainoa, ja Rosie saa tilaisuutensa päästä kisaan. Jo joutuu onnettomuuteen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:45
YLE FOLK
(S) Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
04:00
Yle FOLK
(S) Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
04:45
Uutisikkuna