UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 29.10.

07:45
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
07:46
Nimipäiväonnittelu: 29.10.
Onnea, Alfred ja Urmas!
07:47
Pikku Kakkosen posti
Uusi peli. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:54
Franklin ja ystävät
Franklin ja hyppeli-pomppu. Franklinin täti keksii hauskan uuden leikin hyppeli-pomppupallolla. Muilla on hauskaa, mutta Nalle ei oikein pääse mukaan leikkiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:07
Sanni Sateenkaari
Leivotaan kuukakku. Sanni kutsutaan apuun, koska Sissi on ollut koko päivän itkuinen. Onneksi huomataan että on Sannin vuosipäivä ja niin päätetään järjestää yllätysjuhlat ja leipoa Sissin herkkua, kuukakkua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Rikun ja Ramin outo tapaus
Hermostuminen. Mistä hermostuminen johtuu? Miten siitä pääsee eroon? Pojat selvittävät asiaa saunan lauteilla ja laboratoriossa. Kaksikon hermostumiskoe onnistuu mainiosti: Rami kuumenee, sauhuaa ja pinna palaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:35
Oktonautit
Oktonautit ja mantisravut. Kaksi ärhäkkää mantisrapua taistelee Oktopodin herruudesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:46
Petteri Kaniini
Pennan kartta. Jatkuvasti eksyvä Penna saa ystäviltään kartan, jotta löytäisi aina kotiinsa. Kaninkoloon johdattava kartta vain on kovin vaarallinen väärissä käsissä! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Moraalimittari (7)
Osa 10: Viisaus. Moraalimittari pyrkii vastamaan kysymykseen kuinka meidän pitäisi elää, ja miten muita ihmisiä pitäisi kohdella? Mukana Harjuniityn koulun 6B-luokka. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:23
Hullabalooba
Gunnarin kalansaaliista vierähtää kolikko laivan kannelle. Unelmat maineesta ja kunniasta saavat kapteeni Habhabin jahtaamaan kolikkoa. Kolikko vierii säästöporsaaseen, jonka rikkominen ei olekaan ihan läpihuutojuttu. HD K7 (ahdistus).
09:28
Lassie
Lassie katoaa. Sonja tutustuu kahteen kalliokiipeilijään ja laittaa Lassien mukana viestin kotiin, että on tulossa myöhemmin. Viesti ei tule perille, eikä Lassieta näy missään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:51
Late Lammas
Villat vinkkelissä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Marja Hintikka Live
Ero pelastaa perheen. 2/10. Mira Luoti ja Mikael Jungner pohtivat erosta selviytymistä ja eron jälkeisen vanhemmuuden löytämistä. Onni ja tasapainoinen vanhemmuus ovat mahdollisia eron jälkeen. #yleMHL HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:55
Villi kortti
Villi kortti on kroonisen hauska penkkiurheilushow. Urheilulääketiedettä tällä kertaa soveltamassa Ville Myllyrinne, Paula Noronen, Tommy Lindgren, Kalle Palander, Minna Kauppi, Pilvi Hämäläinen sekä Riku Riihilahti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Hiihdon Suomen Cup
Naisten ja miesten sprinttikilpailut. Selostus Jarmo Lehtinen. Vuokatti, Sotkamo. HD

Kello 12:00

14:00
Latela
Kausi 4, 10/10. Projektin viime hetkiin mahtuu paljon epäonnistumisia, ja välit auton tilaajan kanssa kiristyvät. Lopulta auto valmistuu, mutta täysin odottamaton tuskien taival on vielä edessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Puk ja Herman Tanskan saaristossa
4/8. Årø. Vähä-Beltissä sijaitsevan Årøn saaren niityillä laiduntaa galloway-karjaa, ja siitä tulee juhlapäivällisen pääraaka-aine. Saarella on myös mehiläishoitajia ja viiniä tehdään kekseliäästi merilevästä. HD
15:30
Urheiluviikonloppu
15:45
Jalkapallon Mestarien liigan makasiini
Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta. HD
16:10
Urheiluviikonloppu
16:45
Palloilua: SPV - EräViikingit
Salibandyottelu SPV - Eräviikingit. Selostus Matti Härkönen. Seinäjoki. HD

Kello 18:00

19:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
19:10
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen ballistisin uutislähetys. Aiheina asekauppa ja klikkausten kalastajat. Vieraana Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:35
Kimmo
Kausi 2. 12/13. Ensi-ilta. Ystävykset kokoontuvat viettämään Rönnin näytelmän ensi-iltaa. Samalla Johnin salaisuudet alkavat paljastua. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Hyvässä seurassa
(In Good Company/USA 2004) Komediassa keski-ikäinen mies saa uuden pomon nuoresta uraohjuksesta ja kaiken lisäksi kloppi ihastuu hänen tyttäreensä. O: Paul Weitz. N: Dennis Quaid, Scarlett Johansson, Topher Grace. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Ruisrock: Anna Puu
Parhaillaan Vain elämää -sarjassa kansaa hurmaava laulaja esiintyi bändinsä kanssa ensimmäistä kertaa Ruisrockin Rantalavalla. Aurinkoisella keikalla kuultiin lauluja koko Anna Puun uralta. Mukana myös haastattelu. HD
23:05
Odyssey (16)
5/13. Beat Feet. Odelle pääsee turvataloon, mutta onko kaikki sittenkään sitä miltä näyttää? Harrison penkoo Bobin avulla isänsä äkillistä kuolemaa. Peterin kasvava huolestuneisuus synnyttää jännitteitä myös kotona. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Yle FOLK
FOLKissa tänä yönä stylisti-meikkitaiteilija Oona, Jaakko Keson somalikaverit, sotaveteraanit ja Suomesta Thaimaahan muuttaneet Ville ja Moikku. Katso lisää Yle FOLKin videoita osoitteesta yle.fi/folk! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:23
Yle FOLK
FOLKissa tänä yönä stylisti-meikkitaiteilija Oona, Jaakko Keson somalikaverit, sotaveteraanit ja Suomesta Thaimaahan muuttaneet Ville ja Moikku. Katso lisää Yle FOLKin videoita osoitteesta yle.fi/folk! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:01
Yle FOLK
FOLKissa tänä yönä stylisti-meikkitaiteilija Oona, Jaakko Keson somalikaverit, sotaveteraanit ja Suomesta Thaimaahan muuttaneet Ville ja Moikku. Katso lisää Yle FOLKin videoita osoitteesta yle.fi/folk! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna