UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 20.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 20.10.
Onnea, Kauno, Kasperi, Jasper, Jesper ja Kasper!
06:53
Pikku perunat
Taidetta. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Kaapon ja Laten pähkinät
Miten tuuli syntyy? Kaapo Manninen ja Late-kettu pohtivat vastauksia lasten lähettämiin kysymyksiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:05
Hermanni Hiiri
Haluan uuden lelun. Hermanni ihastuu hienoon paloautoon Tarmon kaupassa. Hän vaatii äitiä ostamaan lelun, koska hänellä ei omasta mielestään ole yhtään lelua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Minun nimeni on
Tässä osassa tutustumme raumalaisen Ainon elämään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:20
Nelli ja Noora
Kuunpimennys. Kaikki odottavat innoissaan kuunpimennystä. Tytöillä on vain pieniä vaikeuksia pysyä hereillä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Pikku Kakkosen posti
Korjaamo. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:33
Töötti ja Pulteri
Tanssin taikaa. Kuuluisa venäläinen ballerina saa Opaalin ymmärtämään, että vain harjoitus tekee mestarin. / Musiikin tahdissa. Töötti vierailee Afrikassa ja oppii, että musiikki ympäröi meitä joka päivä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Karhunpaini
Niskalenkki. Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:01
Anton Siilinen ratkaisee
Pavut epäkunnossa. Jokavuotinen taikakilpailu aiheuttaa hämmennystä eräälle taikurillekin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Galaxi
08:17
Late Lammas: Sammalperän pätkät
Sonni suivaantuu. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Syrhämä
Virkovarpu. Uusi aika on koittanut! Silmitön Sääski vangitsi kaikki Pajupuron kylän asukkaat. Onneksi kylään saapuu Seppä, jolla on keino murtaa pahan valtaa. Syrhämän hyvien avuksi tulevat Sini, Leena ja Noora. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Casualty
Kausi 20, 23/47. Luota vaan. Nuori poika auttaa äitiään synnytyksessä. Maggiella on sekavat ajatukset hoitaessaan hepatiitti-potilasta. Kelsey saa kauneushoitoa Brunolta. Ellenillä on uutisia Harrylle. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 8.9.2017. Musiikki: Reggie Wattsin vetämä house band. Vieraina Taron Egerton, Damian Lillard. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Lesbot
7/11. Frasse haluaa yllättää Emma Jennien, mutta kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Rebecka ja hänen vaimonsa suunnittelevat perhe-elämää ystäviensä kanssa, jotka haaveilevat isyydestä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Kandit
Kausi 1, 7/8. Olli etsii elämänsä ensimmäisiä sydänääniä. Ultraäänikuvat ilahduttavat neuvolassa, ja sitä sopii juhlia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
11:28
Kandit
Kausi 1, 8/8. Kesä oli testi onko kandeista lääkäreiksi. On itsekritiikin, palautteen ja kotiinpaluun aika. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Tyttöjen erämaaseikkailu
4/4. Viimeisen reissun Tonje, Elise, Maria ja Randi tekevät Finnmarkin rannikolle ja haasteita riittää sielläkin. Neljä norjalaistyttöä seikkailee pohjoisen erämaissa kuvaten ja kertoen tunnelmistaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
12:40
Minun maisemani
Norjalaiset liikkuvat mielellään luonnossa. Kaupunkien ympäristöissäkin on runsaasti nähtävää. Tänään tutustutaan Bodön maisemiin. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:00
Lippu rakkauteen
4/6. Sinkut lähtevät matkaan treffikumppaniensa kanssa. Rickie ja Martin nauttivat deitti-illasta romanttisessa Amsterdamissa. Mette ja Michael keskustelevat vakavasti. Charlieta jännittää. Tanskalainen realitysarja. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Veljesten keittiössä
Uusi kausi, 1/5. Tutut Pricen veljekset kiertävät Tanskaa ja tutustuvat paikallisiin herkkuihin ja outouksiinkin. Tänään he suuntaavat matkansa Bornholmiin, missä valmistetaan herkullista kalaruokaa, mutta myös makkaraa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Tobias leipoo maailmalla
6/6. Tobias matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan. Kermakakku saa makua paikallisesta rommista, mutta trooppinen helle aiheuttaa ongelmia. Tanskalainen leipuri kiertää maailmaa tutustuen erilaisiin leivontakulttuureihin. HD Äänitekstitys: suomi.
14:45
Kaapista ulos
7/7. On kulunut yli kuukausi siitä, kun koko jengi tuli kollektiivisesti ulos kaapista. Miten porukalla menee? Onko jonkun elämä muuttunut kokonaan? Dokumenttisarjassa seurataan nuorien homoseksuaalien elämää. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
2/12. Kauppias etsii vanhasta ladosta myytävää tavaraa. Kuluneesta mokkatakista tehdään laukku, ja sisustaja Karin puuhailee vaatetelineen parissa. Tanskalaisessa kierrätyssarjassa vanhat tavarat saavat uuden elämän. HD Äänitekstitys: suomi.
16:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
1/8. Uusia jaksoja! Sigge-kissa on joutunut tappeluun, jonka seurauksena se saattaa menettää häntänsä. Alice-koiralla on syöpä, mutta se voi silti elää hyvän elämän. Namibiassa gepardilauma pääsee vapauteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Muista laulaa, Simo, Kissat, Franklin ja ystävät, Niksi-Nella sekä Maltti ja Valtti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Casualty
Kausi 20, 23/47. Luota vaan. Nuori poika auttaa äitiään synnytyksessä. Maggiella on sekavat ajatukset hoitaessaan hepatiitti-potilasta. Kelsey saa kauneushoitoa Brunolta. Ellenillä on uutisia Harrylle. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Syke
Kausi 1. 7/10. Pappi, lääkäri, kuppari. Sairaanhoitajat lähtevät kotikäynnille, kun vakavasti sairas lapsi ei ilmestykään kontrolliin. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
19:50
Taitoluistelun GP: Lyhytohjelmat
Taitoluistelun Grand Prix. Kooste miesten, jäätanssin ja parien lyhytohjelmista. Moskova, Venäjä. Selostus Jere Nurminen. HD

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Tällä viikolla Sohvaperunoita naurattaa, kun televisioista nähdään muun muassa Siskonpeti ja pränkkiohjelma Punk´d Suomi, jossa vedätetään VilleGallea. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 12.9.2017. Vieraina: Mindy Kaling, Olivia Munn, Fifth Harmony. HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Taitoluistelun GP: Naisten lyhytohjelma
Taitoluistelun Grand Prix. Kooste naisten lyhytohjelmista. Moskova, Venäjä. Selostus Jere Nurminen. HD
23:10
Docventures: Elokuvan esittely
Docventures elokuvakerhon tämänkertainen teema on turvallisuus! Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät amerikkalaisesta asepakkomielteestä kertovan dokkarin Do not Resist. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:14
Docventures: Vieraiden esittely
Rikun ja Tunnan puolimilitantissa elokuvakerhossa keskustellaan asiantuntijavieraiden kanssa turvallisuudesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:25
Docventures: Do Not Resist
Viikon dokkarina nähdään amerikkalaisen asepakkomielteen taudinkuvitus Do Not Resist, joka valottaa jenkkipoliisien pakkokeinojen ja väkivallan käyttämisen kehitystä yhä sotilaallisempaan suuntaan. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:21
Docventures: Jälkikeskustelu
Riku ja Tunna puivat leffan herättämiä keloja asiantuntijavieraiden kanssa livessä. Mitä turvallisuuden nimissä saa tai voi tehdä? Kaivataanko Suomeenkin järeämpiä keinoja? Osallistu keskusteluun: yle.fi/docventures HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna