UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 28.6.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.6.
Onnea, Leo!
06:52
Metkat Mesiläiset
Sampo auttaa. Sampo ja Jasperi jäävät vahtimaan Murkkulan puotia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Musapoksi
Rokki-Kokki-yhtyeen laulu Kumipallo. Kuvitettua lastenmusiikkia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:03
Tie tähtiin
Apua vailla. Rehtori Kurki ja Korppikotka palaavat kaukaisesta konferenssista ja joutuvat geomagneettiseen myrskyyn, joka jättää heidät ajelehtimaan avaruuteen. Kuinka apu saadaan paikalle? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Franklin ja ystävät
Franklin maanviljelijänä. Herra Murmeli on lähdössä matkoille ja jättää puutarhansa herra Konnan, Franklinin ja Nallen hoitoon. Pojat syventyvät tomaattien hoitamiseen huolellisesti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Jepu Neulanen
Kuminauha. Jepu näkee puistossa ihmisiä heilumassa venyvien nauhojen kanssa. Jepulla ja Pyllillä on samanlainen naru, joka venyy ja paukkuu ja pistää kulmat kurttuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
Timppa
Postimies Timppa. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Itikkaötökät
Hämyötöt. Hämähäkeillä on monenlaisia taitoja. Kertoja: Mari Pöllänen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:00
Olivia
Olivia kouluttaa kissaa. Olivian koulussa järjestetään lemmikkien taitokilpailu. / Olivian mehukoju. Olivia on haaveillut oman mehukojun perustamisesta jo kauan. Toive toteutuu Urpon ja Juliuksen avustuksella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:27
Tenavat (7)
Joukkuehenkeä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Hullabalooba
Tyyntä myrskyn edellä. Merellä on helle ja miehistön juomavesi lopussa. Lokeilla riittää vettä jopa leikkeihin. Merirosvot eivät pääse tempuistaan huolimatta lokkien virvokkeisiin käsiksi. Musta pilvi jää huomaamatta. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
08:39
Sohvaset (7)
En tule ulos! The Isä, mestariparturi Simopekka saksii Antille uuden kampauksen, ja Antti kommentoi kampausta sulkeutumalla arkkuun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Seikkailija Sivert Wille Svanen harrastuksena on kiipeillä vanhoihin puihin ja muotoilla niitä sahaamalla mieleisikseen. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Rakkain terveisin. Ollie on tyytymätön kohteluunsa osastollaan. Onko hän vain pelkkä sätkynukke? Morven tapaa työssään hänelle ja Arthurille tutun henkilön. Uskaltaako Dom heittäytyä uuteen suhteeseen? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Perhe-elämä muutoksessa
2/3. Laatuaikaa. Erään perheen kotona on lapsivapaa alue ja jaettavat tehtävät kirjoitetaan taululle. Onnistuuko se? Keskusteluosiossa aiheena on aika: ruoka-aika, vapaa-aika, loma-aika ja se paljon puhuttu laatuaika. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
16/16. Thomas Dambo rakentaa baarin kierrätyspuusta. Steen toivoo tekevänsä kierrätyslöytöjä purettavasta lastentarhasta. Gitte Lacarrierellä on paljon ideoita. Yhdessä niistä hän käyttää vanhoja kuulakyniä. HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Kummeli (7)
Kausi 2. 11/12. Tutut hahmot valtaavat ruudun. Puukon Veljesten karu taru jatkuu. Speedyn ja Sakun ensiesiintyminen. Varikset tekevät puistoon ansan. Heikki Helan video "Uneton yö". Kyllä lähtee. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Hehku
Edessä on täydellisten korkokenkien metsästys. Elinalla on ajokortti, mutta hän ei uskalla ajaa autoa. Mistä apua? Hehkun vieraana 30 Naisten kymppiä juossut, 78-vuotias Anneli Ikonen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:57
Hehku
Hiusten kotivärjäys. Käykö Emilialla flaksi kauppareissulla, kun kädessä on sinkkukori? Nettideittailu puhuttaa, keskustelemassa Tuija Riekkinen ja Tiina Laiho. Drag queen opettaa: näin kävelet korkokengillä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Yksineläjä Severin
3/6. Valoisat ajat ovat edessä, kun kevät saapuu Rønesetiin. Jelenakin on tullut vierailulle, ja nuoripari käy yhdessä kalassa ja suunnittelee kevätkylvöjä. Saaliista syntyy maukkaita kalapihvejä. HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Tanskan toisenlaiset frendit
2/8. Itsensä haastaminen. Sandra on aloittanut liikunnan ja haastaa itsensä matkustamalla Ruotsiin. Jesper toivoo, että hän voisi asua muualla kuin palvelutalossa, ja Maria haluaisi olla sosiaalisempi. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Bathinan erilaiset maailmat
2/7. Tänään Bathina tapaa Grönkvistin keskiluokkaisen perheen. Millaista on keskiluokan elämä nykypäivän Ruotsissa? Lisäksi Bathina istuu äitinsä kyydissä, kun tämän suorittaa ajoharjoittelua ajokortin saamiseksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Sovitut ottelut
Ottelutulosten sopiminen etukäteen on houkuttelevaa, erityisesti ammattilaispiireissä, sillä tarjolla on paljon rahaa. Tanskalaisdokumentissa seurataan tennispelaajan lahjontayritystä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:50
Eloonjääneet
1/3. Line Nersnæs ja Bård Andre Migliosi Nilssen selvisivät hyvän onnen ja avuliaiden ihmisten avulla pommi-iskusta ja veneilyonnettomuudesta. Miten jatkaa elämässä eteenpäin tragedian jälkeen? HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Au pairit Los Angelesissa
3/9. Halloween! Hollywoodin kartanossa paljas pinta vilkkuu. Judith iskee tatuoitua tanssiseuraa. Janitalle vyörytetään murskapalautetta. Henna itkee kadonneita rahojaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Uusi päivä
Osa 356: Emmin tie nousee pystyyn. Jaana haastaa Otson kasvatusmetodit. Tero ei luovu Ronista, Marika joutuu punnitsemaan tekojaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Ali Show: Ressu Redford
Ali Jahangiri saa vieraakseen laulaja Ressu Redfordin. Bogart Co. -yhtyeestä pongahtanut Ressu on ollut soolouralla yli 25 vuotta ja julkaissut yhdeksän albumia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Ajankuvat, Mikko Mallikas, Taikakaruselli, Ihan satua sekä Puuharit. Senjalla on tylsää, mitä silloin voi keksiä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Holby Cityn sairaala
Rakkain terveisin. Ollie on tyytymätön kohteluunsa osastollaan. Onko hän vain pelkkä sätkynukke? Morven tapaa työssään hänelle ja Arthurille tutun henkilön. Uskaltaako Dom heittäytyä uuteen suhteeseen? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli
Kausi 2. 12/12. Tutut hahmot valtaavat ruudun. Speedy ja Saku törmäilevät TV-studiossa. Jaakko Parantaisen salaisuus paljastuu. Esa ja Tero pitävät älämölöä auditoriossa. Luomisen Tuskaa kokeilee animaatiota. Kyllä lähtee. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:30
Au pairit Los Angelesissa
4/9. Judith pääsee mallikuvauksiin ja jännittää ensimmäistä esiintymistään puolityhjässä ravintolassa. Janita sulaa suloisen tanssijan edessä. Henna romahtaa, kun perhe pomottaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
The Musketeers
Kausi 3, 3/10. Aseveljet. Kuningas määrää musketöörit suojelemaan veljeään, jolla on tunnollaan pahoja tekoja. Niitä ei tunnusteta julkisesti, ja edessä on paha eturistiriita. Kenen taakse valiojoukko asettuu? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:52
Jalkapallon FIFA Confederations Cup 2017: Välierä POR - CHI
Ensimmäinen välierä, jossa A-lohkon voittaja Portugal kohtaa B-lohkon kakkosen, Chilen. Kazan, Venäjä. Selostus Lauri Kottonen. Ottelun tauolla Uutiset ja Urheiluruutu. HD

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Jalkapallon FIFA Confederations Cup 2017: Välierä POR - CHI
Ensimmäinen välierä, jossa A-lohkon voittaja Portugal kohtaa B-lohkon kakkosen, Chilen. Kazan, Venäjä. Selostus Lauri Kottonen. Ottelun tauolla Uutiset ja Urheiluruutu. HD
23:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Jane Fonda, Lily Tomlin, Taylor Schilling ja Ryan Adams. Alkuperäinen esitys USA:ssa 3.5.2017. HD Äänitekstitys: suomi.
23:40
Ali Show: Ressu Redford
Ali Jahangiri saa vieraakseen laulaja Ressu Redfordin. Bogart Co. -yhtyeestä pongahtanut Ressu on ollut soolouralla yli 25 vuotta ja julkaissut yhdeksän albumia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Cuckoo (12)
Kausi 2, 5/7. Kenin firmassa tapahtuu henkilövaihdoksia. Olisiko hänen vuoronsa saada ylennys? Rachel ja Ben kaipaavat vipinää sänkykamarin puolelle. Mistähän sitä mahtaisi parhaiten löytyä? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
00:40
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna