UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 26.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.3.
Onnea, Manu, Manne, Immanuel ja Immo!
06:53
Raa Raa, leikkisä leijona
Raa Raa kaiken osaa. Raa Raa haluaa tehdä kaiken itse mutta huomaa pian, ettei osaakaan kaikkea. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Postimies Pate ja merenranta-ajelu. Pate perheineen on lähdössä höyryjunan kyydissä nauttimaan rantapäivästä. Rouva Kokkinen hukkaa käsilaukkunsa, ja Pate saakin siitä erikoiskuljetuksen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Kikattava Kakkiainen
Kunniavieras. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Pipsa Possu: Huviretki
On kaunis aurikoinen päivä. Pipsa ja hänen perheensä ovat lähdössä huviretkelle. Eväät ja tietysti äidin mansikkakakku on pakattu mukaan. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Ella ja Aleksi
Myy-Myy Myyrä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Neppajymykerho
Vilja askartelee possun Riian ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:42
Sasu
Polkupyörä. Sasu saa vaarin vanhan polkupyörän, joka ei kuitenkaan ole hänen mieleensä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Touhukkaat: Naruvoro
Keinun ja hyppynarun narut ovat kateissa. Velho tietää, että syyllinen on Naruvoro, joka rakentaa maailman suurinta narukerää. Tällä kertaa seikkailu vie riippusillalle sekä kissojen ja lankakerien pariin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Viidakkokirja
Onko Mowgli varas? Mowglin ystävien ruoat alkavat kadota salaperäisesti. Kadonneet tavarat löytyvät Mowglin pesästä. Kuka ihme ne sinne on voinut viedä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:30
Viidakkokirja (7)
Mowgli haluaa lentää. Mowgli ihailee kurkien lentoa ja haluaisi päästä kurkien matkaan. Masha ei usko Mowglin onnistuvan, mutta Mowgli päättää näyttää kaikille, että hän oppii lentämään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Pok ja Mok (7)
Osa 2: Mok ja paperipuuhat. Mok haluaa maalata taulun äidin syntymäpäivälahjaksi. Mok ja Pok oppivat, että paperia ei kannata tuhlata, vaan sitä voi käyttää uudelleen monin eri tavoin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Telemarkissa ihmiset ovat innostuneet omenista niin, että he väittävät omenamehun virtaavan suonissaan. Niinpä omenapuille jo lauletaankin hyvä sadon toivossa. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Hunnutetut norjalaiset
Mikä saa nuoret norjalaisnaiset pukeutumaan niqabiin, musliminaisten kasvohuntuun, joka jättää näkyviin vain silmät? Onko kyse uskonnollisesta identiteetistä? Kuinka heihin suhtaudutaan koulussa ja yliopistossa? HD Äänitekstitys: suomi.
10:00
Vauhtimimmit
Sarja alkaa. 1/10. Siskokset Erika ja Emilie lähtevät sivuvaunullisella moottoripyörällään etsimään Ruotsin mahtavimpia menopelejä, kiihkeimpiä kiihdytysajoja ja rämäpäisimpiä ratinvääntäjiä. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:15
Tyger tutkii: Ulkonäköpaineet
Parikymppiset miehet käyttävät paljon enemmän aikaa ja rahaa ulkonäköönsä kuin edellinen sukupolvi. Tyger Drew-Honey selvittää, millä keinoin täydellistä vartaloa tavoitellaan. Joka välissä täytyy tietenkin ottaa selfie. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Sinun viikkosi, minun viikkoni
3/4. Tanskalaispariskunnat vaalivat parisuhdettaan antamalla kunkin perheenjäsenen päättää perheen asioista viikon ajan. Voiko Jens auttaa Louisea hieman rentoutumaan? Louise koettaa saada koko perheen siivoamaan. HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Teiniäidit
1/8. Avausjaksossa esitellään Teya, Tanja, Sanna ja Sarita. Mitä tehdä, kun raskaustesti näyttää plussaa ja ikää on 15-vuotta? Teyan synnytys käynnistetään, sillä lapsen hapensaanti on vaarassa. 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:12
Teiniäidit
2/8. Pääsemme Teyan ja Teemun vauvan ristiäisiin. Lapsen etu menee aina isän ja äidin toiveiden edelle. Sanna taistelee saadakseen poikansa Emranin yksinhuoltajuuden. 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Tanskalainen maajussi
6/10. Frank näyttää afrikkalaisille vierailleen, kuinka viljaa leikataan sirpillä. Leikkimökkiin tehdään olkikatto, mutta tilan päärakennus saa katolleen aurinkopaneelit. Työt uudisrakennuksellakin jatkuvat. Äänitekstitys: suomi.
13:45
We Want More
Don Huonot palaa. Kunnianhimoisen taiderock-bändin matkan varrella ei ole sarvien kolinalta vältytty. Pystyykö Don Huonot vihdoinkin puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Taitoluistelun MM: Parien vapaaohjelma
Selostus Anuliisa Uotila. Shanghai, Kiina. Refereras på svenska av Marianne Nyman. HD
16:30
Uusi päivä
Osa 476: Uusi alku. Vilman ja Janin ilta keskeytyy. Tero saa uuden bisnesidean. Ronin, Epun ja Oskun bändillä on ensimmäinen oikea keikka. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Humps, Maapallottelua, Tiketi Tok, Lauri Kilpa-auto, Laulujen osto- ja myyntiliike sekä Saku ja Vaakku. HD

Kello 18:00

18:00
Taitoluistelun MM: Naisten lyhytohjelma
Selostus Anuliisa Uotila. Shanghai, Kiina. Refereras på svenska av Marianne Nyman. HD
19:00
Erätulilla
Jäljillä. Kun koira päästetään riistan jäljille, alkaa metsästäjän kutkuttava odotus. Toivottu saalis joutuu tässä jännitysnäytelmässä tyytymään sivurooliin, sillä luonto lumoaa paatuneimmankin metsästäjän. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Silminnäkijä: 74 surmattua lasta
Miksi äiti tai isä surmaa lapsensa? Raportti suomalaisista lasten surmista 12 vuoden ajalta. Toimittaja Annukka Roininen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
25/40. Tankki. Joku varastaa Puolustusvoimilta tuliterän tankin ja kylvää tuhoa ympäri Suomea. Pöystillä on hankaluuksia venäläisen naapurinsa kanssa, jonka mielestä Pöystin asunto pitäisi liittää hänen asuntoonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Kätevän emännän juhlat
7/10. Häät ovat nuoren naisen unelma. Niitä suunnitellaan, niihin satsataan ja niihin toivotaan edes hitunen rakkautta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:25
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Kaikki viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Vieraana on tutkija Charly Salonius-Pasternak, jonka kanssa keskustellaan Suomen puolustuspolitiikasta. #nvuutiset
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
True Blood (K16)
Kausi 7, 4/10. Yhdet hyvästit liikaa. Uuden verilöylyn jälkimainingeissa Sam, Sookie ja Jason huomaavat joutuneensa huonojen uutisten viestinviejiksi. Ericin kanssa koetut tapahtumat palaavat Pamin mieleen. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:55
Maailma on valmis (12)
2/6. Ihminen on nykypäivän neekeri myös Savossa. Suuri ja mahtava kiinnostuu Lyytinmäen territoriosta. Ismo tekee vapausdokumenttia. Urpo on poissa tolaltaan. T: Production House Oy. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
23:45
Ladattu ase 1
(National Lampoon's Loaded Weapon 1/USA 1993) Rikoselokuville naureskeleva komedia kahdesta poliisista huumeiden salakuljettajien jäljillä. O: Gene Quintano. N: Emilio Estevez, Samuel L. Jackson, Jon Lovitz, Tim Curry. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 13 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna