UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 28.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.9.
Onnea, Arja ja Lenni!
06:52
Tiketi Tok
Konsertin aika. Tommi ja Talvikki kutsuvat ystävänsä torille esiintymään yhdessä. Jokainen osaa soittaa oman osuutensa taidokkaasti, mutta jostain syystä konsertti ei silti kuulosta hyvältä... HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Puput: Puput
Molkka-leikki ja Pupukoulun lauluja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:13
Tie tähtiin
Toiveikas telttaretki. Pitkä viikonloppu antaa avaruuskoululaisille mahdollisuuden irtiottoon. Kotka, Rastas ja Haukka suuntaavat telttaretkelle yhteen Saturnuksen kuista, Titaniin. Sehän on aivan kuin Maa, vai onko? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Babar ja Badun seikkailut
Sarvikuonosääntö. Sarvikuonot ovat luvanneet rakkaan sarvirubiininsa palatsiin näyttelyyn. Sarvikuonot ärhentelevät, ja tapahtuu onnettomuus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Urpo ja Turpo
Urpo ja Turpo rakentavat. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Marjut Rimminen. Tuotanto Lumifilm Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:48
Pusse
Uma yrittää nukahtaa. Tirskupuistolaisilla on äänekkäät juhlat. Kaiken metelin keskellä Uman pitäisi mennä nukkumaan, sillä hänellä on huomenna tärkeä päivä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
Puu Fu Tom
Puufeli-Tom. Harvinaisten ja herkullisten puufelien ilmaantuminen saa kaverukset ryhtymään kiihkeästi etsintöihin. Heidän täytyy tulla tolkkuihinsa ennen kuin herkkujen ahnehtiminen johtaa riitoihin ja vaaratilanteisiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:26
Tenavat (7)
Katsojan silmässä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Joraavat juurikkaat
Taikina nousee. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Aika härdelli!
Tekohammaslääkäri. Luru saa hammasraudat, mutta kun luuppi pyörähtää, hänestä tulee rautainen hammaslääkäri. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Parikymppinen Malin vastaa Roknesvollenin 4H-kerhon karjamajan hoidosta. Paimennnettavanaan hänellä on myös lapsiliuta, joka viettää karjamalla viikon ilman telkkaria ja internetiä. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Seuraa johtajaa. Michael ja Serena kiistelevät uuden lääkärin, Lilahin, arvostuksesta. Jac epäilee Hanssenin johtajuutta. Chantellin päivä on lievästi sanottuna erilainen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Meille tulee koiranpentu
5/6. Katia hakee Sille-pentunsa käytöksen takia apua ammattilaiselta. Susanne ja Frank ihmettelevät pentuaan Gigiä, joka ei näytä kasvavan lainkaan. Baloulla on edessä käynti eläinlääkärillä. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Retkikohteena: Helgeland
4/4. Ingrid Langeland Olderbakk lähtee Helgelandin rannikon saarille ja pääsee seuraamaan kotkanpoikasten merkintää sekä ratsastamaan, pyöräilemään ja melomaan. Matka päättyy Trænan festivaalille. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Elämää Riossa
5/5. Ammattisukeltaja Katia rakastaa Rion vesistöjä ja tekee kaikkensa suojellakseen kotikaupunkinsa delfiinejä, kilpikonnia ja kaloja. Lähivesistä löytyy haaksirikkoutuneita laivoja ja kauniita sukelluskohteita. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 2/8. Murharyhmä eli neljä amatöörietsivää jatkavat vuonna 1984 tapahtuneen David Hollowayn selvittämättä jääneen henkirikoksen tutkimista. Huhuja liikkuu edelleen - voiko poliisi vahvistaa jotakin? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:22
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 3/8. Ryhmä alkaa tutkia Jukka Karleniuksen pimeää henkirikosta. Aikaa rikoksen vanhenemiseen on vain puoli vuotta, ja kujanjuoksu voi alkaa. Ryhmä levittää sanaa tutkimuksistaan, ja se tuottaa tulosta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Matkalla maailmalla
3/9. Nils ja Ronny tutustuvat Detroitin autokaupunkiin, joka on nykyään aavemaisen hiljainen. Talot seisovat tyhjillään ja asukasmäärä on romahtanut. Onko konkurssiin ajautuneella kaupungilla toivoa paremmasta? HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Aamujumpan aakkoset
2/9. Jumppaa itsesi virkeäksi monipuolisella aamuliikunnalla. Peterin kanssa tehdään intervalliharjoittelua. Selina ja Behruz näyttävät kamppailulajiliikkeitä ja lopuksi jumpataan yhdessä lapsen kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Tienhaarassa
5/5. Ante tietää olevansa saamelainen, mutta ei tunne itseään sellaiseksi. Niinpä hän muuttaa Ruotsin Lappiin Jokimukkaan ja löytää itsensä joikaamisen avulla. Vasta joiku tarjoaa hänelle tavan ilmaista tunteitaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Latela
Kausi 4, 5/10. Mustang-asiantuntija arvioi projektin moninkertaisesti oletettua kalliimmaksi, mutta aikataulua ei muuteta. Suuri päivä koittaa, kun valmis Lada luovutetaan Star Wreck -elokuvan tekijöille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Villi kortin jalkapalloetkot on illan futismatsin naurettavan asiaton alkulämmittely. Päätuomarina toimii Riku Riihilahti ja avustavina erotuomareina Tommy Lindgren, Paula Noronen, Ville Myllyrinne sekä Kalle Palander. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:45
Jalkapallon Mestarien liiga
Kooste päivän otteluista. HD
16:30
Uusi Päivä
Jakso 575: Pyyteetöntä apua. Iris juonittelee musikaalin kulisseissa. Otso ja Tero ryhtyvät talkoisiin. Laurin ja Sonjan suhde mutkistuu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Kaapo ja Late, Kuminakuja 19, Eteenpäin Enni sekä Postimies Pate. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Seuraa johtajaa. Michael ja Serena kiistelevät uuden lääkärin, Lilahin, arvostuksesta. Jac epäilee Hanssenin johtajuutta. Chantellin päivä on lievästi sanottuna erilainen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Viimeinen mahdollisuus
Osa 1/3. 15-vuotias Jess ja 13-vuotias Millie on potkittu ulos koulusta. Käytösongelmien takaa paljastuu hajonnut perhe ja henkilökohtainen tragedia. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 576: Hammasharjasyndrooma. Laurin läheisyys ahdistaa Sonjaa. Minna kertoo Oskulle aikovansa muuttaa Tampereelle. Jani keksii helpotuksen Vilman lähtöahdistukselle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
16/40. Shitti hitti. Kansasta vieraantunut poliitikko Konrad "Konna" Väätäisen vaalikampanja etenee mahalaskusta toiseen. Konna pahoinpidellään ja Pasilan poliisi vedetään mukaan politiikan hurjaan maailmaan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Docventures: Elokuvan esittely
Docventures kääntää kansakunnan katseet kusetuksen kimppuun esittelemällä illan elokuvan. Osallistu: yle.fi/docventures. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:05
Docventures: Esipuinti
Riku ja Tunna ottavat vastaan silmänkäännön silmäätekevät asiantuntijavieraat, joiden kanssa katsellaan viikon dokumentti An Honest Liar. Osallistu: yle.fi/docventures. HD
21:15
Docventures: An Honest Liar
Docventuresin viikon dokumenttina nähdään silmänkääntävä An Honest Liar. Taikurilegenda James Randin elämää ja edesottamuksia kuvaava elokuva paljastaa myös kansainvälisten kusettajien metkut. HD Äänitekstitys: suomi.
22:13
Docventures: Jälkikeskustelu
Suorassa keskusteluosiossa studiovieraat haastelevat Rikun ja Tunnan kanssa aiheesta herkkäuskoisuus ja huuhaa. Osallistu: yle.fi/docventures. HD
23:15
True Blood (K16)
Kausi 6, 2/10. Jumalista ja vampyyreista. Billin mieli järkkyy hänen saadessaan esimakua uusista voimistaan sekä tulevasta. Kauan kadoksissa ollut sukulainen esittäytyy Jasonille ja Sookielle. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna