UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 22.10.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 22.10.
Onnea Anja, Anita, Anniina, Anitta, Anette.
06:53
Mitä ihmettä?
Varttuminen. Miksi kasvamme isoksi? HD Sallittu kaiken ikäisille.
06:59
Herra Nokkelo
Parturi pulassa, mutta herra Nokkelo tietää mikä puuttuu. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Tiketi Tok
Museon aika. On museon aika! Lepatti on kerännyt museoonsa näyttelyesineitä ystäviltään, mutta mikään tavaroista ei ole kovin vanha. Niinpä Tommi ja Talvikki lähtevät etsimään tarunhohtoista kadonnutta kelloa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Jokeri Pokeri Box
Öykkäri-Yrjö tekee tuhmuuksia varastamalla kuninkaan linnut. Onneksi taikuri Kirsti-prinsessan avulla pelastaa tilanteen. HD
07:20
Samsam : Taikapuu
Samsam keräilee taikakortteja ja pitää ne visusti itsellään. Siitä harmistuneena Super-Suse päättää kerätä oman kokoelmansa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Katinkontti
Kuinka monella tavalla voi suomeksi sanoa sanan "tumppu"? Murteet mietityttävät Katti Matikaista, joka tapaa pystökaffella murrerunoilija Heli Laaksosen.
07:38
Iinan aamu
Iinan aamu. HD
07:41
Lauran tähti
Eläintarhakeikka. Laura voittaa radion visailusta päivän vierailun eläintarhaan. Mutta se ei olekaan ihan tavallinen käynti, vaan hän saa olla päivän eläintenhoitajan apulaisena. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Harri ja dinot
45/52. Minua naurattaa ja Minulla on kuuma! Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Muumilaakson tarinoita
Osa 52/101: Timantti. Mymmeli löysi taannoin timanttisormuksen ja vei sen poliisille. Koska kukaan ei ole kysellyt sormuksen perään, poliisimestari antaa sen Mymmelille ikiomaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Antenniongelma. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
McLeodin tyttäret (7)
Tarkkailun kohteena. Ingridin aviomies Paul on tutkimassa alueella tehtyjä karjavarkauksia ja uskoo vielä voivansa saada heidän liittonsa toimimaan. Mutta kitkaa on myös Philin ja Moiran välillä. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
09:45
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
8/10. Seurataan hirviantilooppien muuttoa uuteen talliin ja korppikotkaparikin pääsee kesäasuntoonsa. Helsingborgin eläinsairaalassa hoidetaan koiran vertavuotavaa kurkkua. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Heidi Kyrö helsinkiläisen Jenniveeran ja raahelaisen Mikon häissä. Kaukosuhde päättyi onnellisesti Mikon siirrettyä junalla kahvipannunsa, vaatteensa ja taulunsa rakkaansa luo. Kihlat Mikko osti lopputilillään. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Uudenlainen musiikkiohjelma kaikenikäisille nuorille aina eläkeikään asti. Olit sitten puheen tai musiikin ystävä, tässä ohjelmassa kumpikin on laadukkaimmillaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 417: Käännekohtia. Elina kuulee Niklakselta uutisen, joka saa hänet toimimaan. Sakusta paljastuu puoli, joka järkyttää Iristä. Lauri iloitsee liian aikaisin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Matkakumppanit
4/10. Laulaja Hank von Hell vie kollegansa ja ystävänsä Jack Vreeswijkin Lofooteille. Mikä on von Hell taiteilijanimen salaisuus? Se selviää kalastuksen ja paikallisten tarinoiden lomassa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Kaksi valmista kotia yhteen. Tilaa on, mutta niin on tavaroitakin. Ilse Juola toimii erotuomarina ja sisustaa. Remonttimiehet häärivät asunnossa, kun Sari ja Marko keräävät voimia lomalla... (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Uusi elämänvaihe ja muutto perheen luota kaksioon saa keravalaisen Juhan turvautumaan sisustusapuun. Ei symmetriaa tai koreaa eikä pirttikalustoja tai virkamiestyyliä, valistavat Juhan lapset sisustaja Leena Carelsea. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Teiniäidit
8/8. Emilian elämä menee jälleen uusiksi. Lauran synnytys muuttuu dramaattiseksi. Nean ja Nissen kesäretki ei suju ihan suunnitelmien mukaan. Elinan haave muuttuu todeksi. 3. tuotantokausi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Ajankohtainen kakkonen
Ruotsin sukellusvenejahti. Onko KHL-jääkiekkoliiga Venäjän propaganda-ase? Bhutan - onnellisten maa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:25
Isot ja pienet (7)
Uusi, 5. kausi alkaa 1/7. Brockmanin tenavalauma on kasvanut, kaikki lapset ovat nyt murkkuiän kynnyksellä tai päässeet juuri sen yli. Mutta onko se tuonut vieläkään helpotusta vanhempien pomputukseen? Uskallan epäillä. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:55
Putoojat (12)
Carli järjestelee hyväntekeväisyysmuotinäytöstä, joka on vain harvoille ja valituille. Putoojilla ei siis tule olemaan siinä osaa eikä arpaa. Tämä ainakin on suunnitelma, mutta niillähän on tapana muuttua. 3. kausi. (U). Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:20
Doctor Who
Tohtorin joulutarina. Amyn avaruusalus joutuu pulaan. Pakkolasku on mahdoton, sillä taivaan peittää sankka jääsumu, jota hallitsevalla miehellä on jäinen sydän. Saako Tohtori sen sulamaan ajoissa pelastaakseen Amyn? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Galaxi
(S) Martan Tähtivieraina ovat vlogaajakaksikko Veronica ja Konsta. Tähtitietäjäkisan toiseksi viimeisessä alkuerässä ratkaistaan, kuka pääsee jatkoon. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Onnea on, Popi Kissa, Oktonautit, Riku ja Rami sekä Anton Siilinen ratkaisee. Senja löytää taas seikkailuhattunsa. Mitähän siitä seuraa? HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret (7)
Kuin tuhka tuuleen. Ingrid pelkää Paulin voivan vahingoittaa häntä tai hänen ystäviään ja päättää paeta. Hänen autonsa löytyy kolaroituna ja verijälkiä täynnä tien ohesta. Onko Paul toteuttanut uhkauksensa? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
18:45
#lovemilla3 : Paha saa palkkansa
Konstaapeli Pastori palaa rikospaikalle. Ohjelmassa on demoneiden poismanaamista ja helvetin liekkien katkua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:50
#lovemilla3 : Lihavuus ihanuus
Sukka on korviaan myöten rakastunut. Tunteiden tukkona on muutama rasvamakkara. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Älä kokeile tätä kotona
Sarja alkaa. 1/7. Per Olav Alvestadin ja Rune Nilsonin hurjia kokeita ei todellakaan kannata matkia kotona. Tänään pojat mm. valmistavat keittiössään mustaa ruutia ja päättävät tehdä taloon uuden kattoikkunan. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 418: Viimeinen kuulutus. Tomin ja Emmin lähtö Intiaan vaarantuu. Tuijan ja Janin tiellä on esteitä. Krista leikkii tunteillaan. Elina pettyy Niklakseen. Lauri unohtaa roolinsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Isot ja pienet (7)
2/7. Ben hurahtaa kyökkipsykologiaan, kilpailuhenki lähtee Karenin lapasesta uintiturnauksessa ja Jake jakelee sivaltavaa kritiikkiä siitä mikä vanhempien kasvatustyylissä meni pieleen. Säälikää vanhempia! HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Docventures: Elokuvan esittely
Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin. Illan teemana sankaruus. Osallistu: yle.fi/docventures HD
21:15
Docventures esittää: Man on Wire
Docventures esittää: Oscarin voittanut dokumenttielokuva miehestä, joka vuonna 1974 käveli New Yorkissa nuoralla World Trade Centerin rakennuksesta toiseen. Ohjaaja James Marsh. Tuotanto Wall to Wall Media Ltd 2008 Äänitekstitys: suomi.
22:45
Docventures: jälkikeskustelu
Docventures esittää: Docventures-luolassa märehditään illan teemaa yhdessä vieraiden kanssa. Osallistu keskusteluun osoitteessa yle.fi/docventures HD
23:45
Älä kokeile tätä kotona
Sarja alkaa. 1/7. Per Olav Alvestadin ja Rune Nilsonin hurjia kokeita ei todellakaan kannata matkia kotona. Tänään pojat mm. valmistavat keittiössään mustaa ruutia ja päättävät tehdä taloon uuden kattoikkunan. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Silminnäkijä: Tavoitteena taivaspaikka
Ole yritteliäs ja äänestä oikeistoa. Älä ehkäise, älä homoile. Näillä opeilla pääset jo lähelle vanhoillislestadiolaisten lupaamaa taivaspaikkaa. Toimittaja Juha Granath. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:45
Muistin vanki
8/22. Naispuolinen oikeusavustaja on murhattu, ja epäilys kohdistuu tämän kollegaan. Tapaus ei kuitenkaan ole päivänselvä, sillä poliisille syötetään valheelliseksi osoittautuvia vihjeitä. Kuka on lopulta teon takana? Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna