UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 26.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.1.
Onnea, Joonatan!
06:54
Oiva-nallen oivallukset
Oiva-nalle avaruudessa. Oiva lentää raketilla avaruuteen ja tapaa siellä avaruusolennon. Lähtölaskenta takaisin kotiin alkaa, koska avaruusolennollakin on nukkumaanmenoaika. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Pingu : Onkimassa
Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Totta vai taikaa: Sähkö
Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Sähkö.
07:18
Tommin kiertävä sirkus
Riita poikki. Li ja Ling ovat riidoissa, eikä illan esityksestä tunnu tulevan mitään. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Jepu Neulanen
Osa 5: Unelmien lemmikkieläin. Jepu Neulanen harjoittelee tullakseen maailman ensimmäiseksi lemmikkinaruoravaksi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Olivia
Olivian sadetanssi. Olivia, Urpo ja Ronja päättävät laittaa leluveneensä kilpasille. Niiden on määrä purjehtia läheisessä lammessa, joka on kuitenkin kuivunut sateen antaessa odottaa itseään. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Kaapo
4/40. Kaapo oppii hiihtämään ja matkustaa ensi kertaa junalla. Sitten Kaapo haluaisi ison veneen, jota voisi uittaa järvellä. Lopuksi Kaapo pääsee vierailemaan maatilalla. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Oktonautit
Oktonautit ja delfiinivauva: Kwazii nappaa vahingossa matkaansa uuden ystävän ja joutuu opettelemaan lapsenvahdin taitoja! Oktonautit ja kummituskala: Peso joutuu pahaan kiipeliin. 18/25. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Kanan muna : Urheiluhullu
Humoristinen animaatio kanalan arjesta. Animaatio: Kari Häkkinen. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sydänmailla
14/18. Menetetty. Tyn tulevaisuus eläinlääkärinä joutuu vaakalaudalle, kun häntä syytetään hoitovirheestä. Amy onTyn tukena. Pääsevätkö he yhdessä tapahtumien oikeille jäljille? Caleb yrittää tehdä vaikutuksen Louhun. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:45
Tanskalainen maajussi
8/10. Frank ryhtyy punomaan pajuaitaa, ja lapset tulevat avuksi, mutta raparperin pilkkominen sujuu heiltä näppärämmin. Tilalle tulee kaksi biologia tutkimaan joen kalakantaa ja eliömaailmaa. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
6/8. Megan McCormickin matka alkaa Silkkitien Xi'anista. Hän käy Kiinan muurilla ja testaa rypäleitä kuumassa Turpanissa. Reissu huipentuu Pamir-vuoristoon. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Merta päin!
5/8. Adam ja David ovat nyt päässeet Skageniin. Siellä heille valkenee, kuinka innokkaasti matkailijat haluavat tuoretta kalaa. Pojat saavat vieraita kotoaan Kööpenhaminasta. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Kukkaron herraksi
Jussi Liimatainen on oululainen hieroja, joka on elänyt luotolla ja pikavipeillä yli varojensa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Kukkaron herraksi
Virva Leimuvirta on kahden teini-ikäisen yksinhuoltaja, joka velkaantui eron ja opintojen myötä. Virvalle myönnettiin sosiaalinen luotto, mutta uutta velkaa on taas kertynyt. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Riistametsällä Pohjolassa
Osa 4/8. Kokki ja eränkävijä retkeilevät pohjoisen kauniissa luonnossa, pyytävät riistaa ja valmistavat siitä avotulella aterian. Se nautitaan villiyrttien, marjojen tai muiden luonnon antimien kera. Äänitekstitys: suomi.
14:00
X-games : Lumilauta slope
Lumilauta slopen finaalit. Selostus Sami Saarenpää. Aspen, Yhdysvallat. HD
15:05
Kimmo
12/13. Ensi-ilta. Ystävykset kokoontuvat viettämään Rönnin näytelmän ensi-iltaa. Samalla Johnin salaisuudet alkavat paljastua. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
15:30
Uusi päivä
Osa 447: Tunnustus. Roni kertoo Annille totuuden Batmanista, mutta Anni reagoi yllättävästi. Asko tutustuu Juhaan ja kiinnostuu sukujuuristaan. Lissu päättää pysyä Juhasta kaukana, mutta pitääkö päätös? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:57
Uusi päivä
Osa 448: Kullan kimallus. Asko uskoo asuvansa kultasuonen päällä. Iris yrittää päästä Epusta ja tunteistaan eroon. Niklas joutuu katsomaan peiliin. Lauri yrittää ratkaista Color-paneelin arvoituksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Uusi päivä
Osa 449: Vaietut teot. Otso saa kuulla, että joku on kannellut työvoimaviranomaisille töistään lukiossa. Tero laajentaa konserniaan. Jani ja Vilma juhlivat. Lissun antama raportti saa Juhan sydämen sykkimään kiivaasti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:55
Uuden Musiikin Kilpailu
Pertti Kurikan Nimipäivät: Aina mun pitää. yle.fi/umk HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Ystäväni Ronja, Samu ja Salla, Närpiäiset sekä Laura. HD

Kello 18:00

18:00
SuomiLOVE
10/11. Idolin tapaamista, nostalgisia hetkiä, muistelmia, uskomattomia tarinoita. Illan artisteina Anssi Kela, Puppa J, Kim Lönnholm, Elastinen ft. Jontte Valosaari, Uniklubi, Johanna Kurkela sekä Isac Elliot. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Kandit
4/8. Erika hälytyskeikalla ambulanssissa. Jussi kohtaa hankalan potilaan. Mitä kuuluu Miskan syöpäpotilaalle? Heikillä paljon pieniä vaivoja. Jussin harrastus yllättää. 2. tuotantokausi yle.fi/kandit HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 450: Mielen muutoksia. Otso kieltäytyy palkkautumasta Teron yritykseen, kunnes korkeammat voimat puuttuvat asiaan. Niklas yllättää Laurin. Roni muuttaa mielensä bändi-idean suhteen. Vilma yrittää hyvitellä Karria. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Bored to Death
6/8. Ex-tyttöystävä on menossa naimisiin ja pyytää Jonathanin keikalle vartioimaan arvokkaita jalokiviään. Ray etsii asuntoa ja Georgen luona on sopivasti tilaa hänellekin. Onko heistä kämppäkavereiksi? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, päihteet).

Kello 21:00

21:00
Tuhkimotarinoita
Pirjo menetti toisen lapsensa, ja toisen kanssa hän taisteli aggressiivista syöpää vastaan. Elämän karikot ovat saaneet Pirjon unohtamaan itsensä, uudelleenlöytämisessä auttaa stylisti Outi Broux. Ohjaus Mape Morottaja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Girls (16)
9/12. Hannahin isoäiti on sairaalassa, ja häntä on syytä mennä katsomaan, kun aikaa vielä on. Muu suku ajattelee ilmeisesti samoin, ja potilasvuoteen äärellä kohtaa monta tuttua kasvoa. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:26
Girls (16)
10/12. Hannahin baari-ilta venähtää, mutta Adamia se ei tunnu hetkauttavan. Onko parisuhteen kipinä sammunut? Saako Marnie unelmatyön? Shoshannalla on Jessalle yllätys. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, päihteet).
22:55
Girls (16)
11/12. Hannah ja Elijah kohtaavat yhdessä arjen nurjan puolen. Nyt on Jessalla vuorostaan työpaikka hakusessa. Marnien suuri ilta koittaa, ja ystävät saapuvat paikalle häntä pönkittämään. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
23:23
Girls (16)
12/12. On Adamin ensi-ilta. Nyt paljastuu, onko miehellä todella lahjoja. Paljastuu illan aikana paljon muutakin, eikä pelkästään hyviä uutisia. Sarja jää tauolle. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
23:55
Kandit
4/8. Erika hälytyskeikalla ambulanssissa. Jussi kohtaa hankalan potilaan. Mitä kuuluu Miskan syöpäpotilaalle? Heikillä paljon pieniä vaivoja. Jussin harrastus yllättää. 2. tuotantokausi yle.fi/kandit HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Game of Thrones (K16)
5/10. Hänen nimissään. Westerosin uusi kuningas kruunataan. Onko hän edeltäjäänsä parempi? Tyrion viruu vankilassa, ja Cercei ja Tywin jatkavat ohjaksissa. Sansa kohtaa sukulaisensa ja Bran vaarallisen vihamiehen. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna