UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 28.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.10.
Onnea, Simo!
06:52
Samsam
Taikapuu. Samsam keräilee taikakortteja ja pitää ne visusti itsellään. Siitä harmistuneena Super-Suse päättää kerätä oman kokoelmansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:59
Nalle
Millainen? Millainen on maku mansikan? Millainen on poski persikan? Nalle ja Apina pohtivat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:08
Kati ja Töppö
Hienointa hunajaa. Köpin kipeä kurkku vaatii lääkkeeksi Töpömaan hienointa hunajaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Ystäväkirja
Yökyläilijät Keravalta. Ella Keravalta on ystävänsä Iiriksen luona yökylässä! Muistavatkohan tytöt pestä hampaat? Mitä jos tuleekin koti-ikävä? Onhan unilelu mukana? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:24
Nelli ja Noora
Puetaan puita. Puut ovat pudottaneet lehtensä, ja tytöt saavat värikkään idean. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Pikku Kakkosen posti
Uusi peli. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:38
Petrin tiikeritarinat
Liitäjä ja pyyhkimismaatti. Liitäjä ei halua tulla mukaan koulukuvaan. Hän näyttää omasta mielestään kuvissa aina rumalta. Ystävät ovat eri mieltä, ja opettaja muistaa tarinan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Kaapo
Kaapo käy ostoksilla. / Kaapo poimii omenoita. / Kaapon pyhäinpäivän asu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:17
Late Lammas
Riitasointuja. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas! Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Villit futarit
Kunniakysymys. Vanessa loukkaa jalkansa ennen tärkeää peliä, ja joukkue joutuu etsimään hänelle tuuraajaa. Apu löytyy yllättävältä taholta. Pelin aikana Vanessa tekee omia tutkimuksiaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Lillehammerin pohjoispuolella olevalle joelle nousee syksyisin kutemaan valtavat määrät muikkuja. Kalastajat tietävät tämän ja ovat lippoineen valmiina. HD
09:00
Holby Cityn sairaala
Alun loppu. Tara joutuu tekemään päätöksiä sairautensa suhteen. Viekö Serena loppuun oikeustoimensa sairaalaa kohtaan? Arthur lyö kaikki ällikällä. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Matkakumppanit
2/10. Bill Skarsgård lähtee nuoruudenystävänsä Tobias Randerzin kanssa Los Angelesiin, jossa Bill asui lapsena filmitähtien suosimassa hotellissa. Ohjelmassa on herkuttelua, shoppailua ja huvittelua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Unelmakoti
3/8. Emma ja Lukas ovat löytäneet Bohuslänistä vanhan asuintalon ja ryhtyvät rakentamaan sitä mieleisekseen. Lukas on lääkäri ja töissä Norjassa, joten arkkitehti Emmalle jää vastuu töiden sujumisesta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:30
Trollheimen
Norjassa Trollheimenissä on 253 yli tuhannen metrin korkuista tunturinhuippua. Trond Børsting on kavunnut niistä jokaiselle. Viimeisin valloitus, Store Trolla, oli kovan työn takana. (U)

Kello 12:00

12:00
Minä ja mun äiti: Teresa ja Hellevi
6/8. Teresa ja Hellevi asuvat yhteistaloudessa kahden koiransa kanssa. Tyttären ja äidin, kahden hyvin erilaisen naisen automatkasta Lintulan luostariin tulee hersyvän hauska ja samalla riipaisevan haikea. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:27
Minä ja mun äiti: Lotta ja Monica
7/8. Koulukiusattu Lotta on nuori äiti. Monica on seissyt tyttärensä rinnalla ja samalla kamppaillut irti raastavasta parisuhteesta. He lähtevät automatkalle pohtimaan vuosia, jotka ovat olleet käänteentekeviä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Moottori mylvii ja kumi käryää
Nyt Thomas Skov on Esbjergissä, ja edessä on kisa katuradalla Jonas Schmidtiä vastaan. Entä kuinka heiltä sujuu renkaanvaihto Formula-ykkösten autoon?
13:30
Tanskan toisenlaiset frendit
Sarja alkaa, 1/8: Uudet ajat. Kuusi kehitysvammaista haluaa elää normaalia elämää, mutta haastavia tilanteita riittää. Maria vierailee tv-ohjelmassa ja selvittää, olisiko hänestä runoilijaksi. HD
14:00
Koiramies kiertää Färsaarilla
Sarja alkaa, 1/6. Islantilainen näyttelijä Andri Freyr Viðarsson tutustuu Färsaariin ja paikallisiin ihmisiin. Miten färsaarelaiset tulevat toimeen pienillä saarilla? Ja millaisia uskomuksia ja perinteitä heillä on? HD
14:30
Merta päin!
2/8. Kööpenhaminalaiset kaverukset Adam ja David pääsevät mestarikalastajan oppiin. Neuvoa tarvitaankin, sillä pojilla ei juuri ole aiempaa kokemusta kalastuksesta. Kuinka siiman viritys onnistuu? (U)
15:00
XL-sukupolvi
6/8. Joulu on tulossa, joten makeita herkkuja on kaikkialla. Lihavuudesta kärsiville nuorille se ei tiedä hyvää. Mille kaipaa lohturuokaa, sillä hän on joutunut luokkatoverinsa kiusaamaksi. (U)
15:30
Kioski
Kioskin kyydissä juontaja Jaajo Linnonmaa ja stand-up -koomikko Sami Hedberg. #ylekioski HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Niklaksen keittiössä
10/10. Kauden päätteeksi Niklas järjestää grillijuhlat ja ritilöillä paistuu lammasta ja broilerivartaita. Kroatiassa Niklas on maailman arvokkaimman sienen jäljillä ja maistelee ensiluokkaista oliiviöljyä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 4/10. Delfiininpoikanen röntgenkuvataan ja aitaan törmännyttä hevosta hoidetaan. Koiralla on vaikea kutina, ja vastasyntynyt laamanvarsa on leikattava. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Mitä ihmettä, Tarinoita maailmalta, Kissat, Nelli ja Iiro, Närpiäiset sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:57
Pikku Kakkosen postipyyntö
Pikku Kakkosen postin uusi postiaihe on Hämärän otukset. Piirrä kuva ja lähetä postisi sitten tuttuun Pikku Kakkosen postin osoitteeseen. HD

Kello 18:00

18:05
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen ballistisin uutislähetys. Aiheina asekauppa ja klikkausten kalastajat. Vieraana Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Jääkiekon Mestis
Hokki - LeKi. Selostus Mikko Hannula. Kajaani. HD

Kello 21:00

21:00
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Kausi 10, 6/22. Sopimus. Kodittoman miehen julma kuolema johtaa etsivät teini-ikäisten tyttöjen jäljille. Tyttöjen keskenään tekemällä sopimuksella on vakavia seurauksia. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Downshiftaajat (12)
Kotimainen draamasarja alkaa. 1/10. Väliaikaisratkaisu. Menestyneet kolmekymppiset Tommi ja Satu kertovat aloittavansa downshiftaamisen. Totuus on toinen, kun he muuttavat keskustasta lähiöön vuokrakaksioon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:40
Girls (16)
Kausi 3, 10/12. Hannahin baari-ilta venähtää, mutta Adamia se ei tunnu hetkauttavan. Onko parisuhteen kipinä sammunut? Saako Marnie unelmatyön? Shoshannalla on Jessalle yllätys. T: HBO (U) HD K12 (seksi, päihteet).
23:10
Hello Ladies (12)
Kausi 1, 2/8. Wade yrittää saada vaimonsa takaisin tekemällä häneen vaikutuksen. Onko vuokralimusiinista iloa muille kuin Stuartille, joka näkee tilaisuuden leveilyyn? Kives pelaa omaan pussiinsa, kuten aina. T: HBO (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:40
Rauhassa - Jenni Vartiainen
360 asteen intiimi keikka täynnä tunnetta, heittäytymistä ja kohtaamisia artistin rakastetuimpien laulujen mukana. Haastattelu zoomaa taiteilijan ytimeen, yllätysnumerossa koetaan pop-up poikkeuksellisessa paikassa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:30
Yle FOLK
FOLKissa tänä yönä stylisti-meikkitaiteilija Oona, Jaakko Keson somalikaverit, sotaveteraanit ja Suomesta Thaimaahan muuttaneet Ville ja Moikku. Katso lisää Yle FOLKin videoita osoitteesta yle.fi/folk! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:07
Yle FOLK
FOLKissa tänä yönä stylisti-meikkitaiteilija Oona, Jaakko Keson somalikaverit, sotaveteraanit ja Suomesta Thaimaahan muuttaneet Ville ja Moikku. Katso lisää Yle FOLKin videoita osoitteesta yle.fi/folk! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:45
Yle FOLK
FOLKissa tänä yönä stylisti-meikkitaiteilija Oona, Jaakko Keson somalikaverit, sotaveteraanit ja Suomesta Thaimaahan muuttaneet Ville ja Moikku. Katso lisää Yle FOLKin videoita osoitteesta yle.fi/folk! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna