UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 1.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Porkkanat ja punajuuret. Jamie kylvää porkkanansiemeniä ja valmistaa vastapoimituista juureksista paahdettuja kasviksia, intialaista porkkanasalaattia ja savustettuja punajuuria foliossa. Englantilainen ruokaohjelma.
10:05
Ensitreffit alttarilla Tanska
Siipat syynissä. Kausi 1, 7/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Parit ovat tunteneet toisensa nyt kolme viikkoa. Nyt kumppanit saavat tutustua toistensa perheisiin ja ystäviin. Tanskalainen realitysarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Suhteet kuntoon. Hääpukuja suunnitteleva Lindee ei ole löytänyt omaa unelmien prinssiä, joten rakkaus- ja suhdeasiantuntija Lauren Frances muuttaa hänet miesmagneetiksi. Tosi-tv-tähti Cardi B kertoo puolestaan omat suhdeneuvonsa. Lisäksi keskustellaan plastiikkakirurgiasta, laihdutuskeinoista, sairaana työssä käymisestä ja itseruskettavien voiteiden vaaroista. Lopuksi tutustutaan seattlelaisen satumetsään, joka löytyy lastenhuoneesta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Seksuaalista häirintää. Opettaja Andrew Sankeylla on suuria vaikeuksia käytöshäiriöisten nuorten kanssa. Pahimmat ongelmatapaukset tekevät tyttöopiskelijoille seksuaalista häirintää. Tobie saa viimein avaimet keskeneräiseen Fifteeniin, mutta huomaa kauhukseen, että rakennustyöt ovat pahasti myöhässä. Britanniassa uutta tv-ohjelmaansa valmisteleva Jamie on uutisista huolissaan. On enää vain neljä viikkoa ravintolan avaamiseen. Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Muotiliikkeen matroonat. Heidi ja Vivi omistavat juhlapukuliikkeen Koldingissa, mutta käyttävät itse lenkkareita ja farkkuja niin töissä kuin vapaa-aikanakin. Trinny ja Susannah järkyttyvät muotiyrittäjien ulkomuodosta ja päättävät tehdä heistä koko kaupungin puheenaiheen. Tapaamme myös parikymppisen Dean, joka on menettänyt tulevaisuudenuskonsa saatuaan papilloomaviruksen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
XOX Betsey Johnson
Vanhaa ja uutta. Betsey valmistelee retrospektiivista muotinäytöstä vakiinnuttaakseen jälleen tuotemerkkinsä aseman muotimarkkinoilla. Lulu miettii innoissaan omaa yritystä ja mallistoa, mutta vinguttaa harkitsematta äidin luottokorttia. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Kardashianit
Karibia kutsuu, osa 2/2. Kausi 7, 7/19. Krisin loma jatkuu epäonnisissa merkeissä, sillä allerginen reaktio saa hänen huulensa turpoamaan. Bruce loukkaantuu, kun hän kuulee, että Kris on pitänyt yhteyttä eksäänsä. Scott saa tarpeekseen muiden sättimisestä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Lemmen viemää
Aika lähteä, Niklas. Friedrich on avuton Patrizian uhkavaatimusten edessä. Myöhemmin Patrizia saa tietää, että häneltä on salattu Niklaksen kohentunut terveydentila. Kostoksi hän vaihtaa Michaelin toiseen lääkäriin ja päättää käyttää valtuuksiaan. Lääkäri saa määräyksen sammuttaa Niklaksen hengityskoneen. Jonas tekee kaikkensa osoittaakseen Tinalle olevansa luottamuksen arvoinen. Poppy treenaa luovuustekniikkaa ja saa jälleen uusia lennokkaita ideoita. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Nokittelua. Kausi 3, 4/14. Luis ei sulata sitä, että Ryan saapuu sotkemaan Luisin suunnitelmia. Niinpä yhteenotto on väistämätön. Fredrikin uusi kohde on hänen uransa suurimpia, koska kaikkien asuntojen yhteishinta voi nousta noin 180 miljoonaan dollariin. Ryan yrittää suostutella myyjää laskemaan kohteen hintaa, mutta tämä haluaa mieluummin vuokrata asunnon kuin myydä sen liian alhaisella hinnalla. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
19:00
Remontilla rahoiksi
Syntymäpäivän vaiheet. Kausi 6, 25/67. Johnno kutsuu koko talon juhlimaan Trixien syntymäpäivää. Viisivaiheinen juhlinta huipentuu jokiristeilyllä, eikä Trixie osannut aavistaa mitään. Matt etsii kierrätettyä puuta ja tuo samalta reissulta kalan, jonka avulla Kim tekee kepposen kaksosille. Keith ja Georgen ja Becin rakennusmies Tom ottavat yhteen ovenkarmeista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
19:55
Suomen romanttisin makuuhuone
20:00
Hansin matkassa
Jakso 2. Anaheim - Teemu Selänne . Kahden Michelin-tähden huippukokki Hans Välimäki matkustaa Etelä-Kalifornian Anaheimiin tapaamaan NHL-tähti Teemu Selännettä. Pysyykö kauha oikealta puolelta ampuvan maalitykin kädessä? Mikä on Sirpa Selänteen reaktio, kun hän näkee aviomiehensä keittiössä ensimmäisen kerran? Joukkueen menestys on tietysti tärkeintä, kun keittiömestari ja Stanley Cup-mestari ryhtyvät grillaamaan Teemun kartanon takapihalla. Illallisvieraina nähdään aina nälkäiset NHL-leijonat Saku Koivu ja Toni Lydman vaimoineen. Tuotanto: Solar Television.

Kello 21:00

21:00
Nimeni on Khan
Kun mumbailaisen muslimin Rizvan Khanin äiti kuolee, hän muuttaa San Franciscoon veljensä luokse. Veljen vaimo diagnosoi Khanilta Aspergerin oireyhtymän. Toimiessaan veljensä kauneustuoteyrityksessä myyjänä Khan tapaa kampaamossa työskentelevän hindunaisen Mandiran. Khan ja yksinhuoltajaäiti Mandira rakastuvat toisiinsa ja avioituvat eri uskontokunnistaan huolimatta. Sitten tulee syyskuun yhdestoista, joka on kohtalokas myös Khanin perheelle. Kaikki muslimit nähdään terroristeina. Rizvan Khanin on kerrottava Yhdysvaltojen presidentille, ettei hän ole terroristi. Romantiikkaa ja trillerimäisiä piirteitäkin sisältävä draamaelokuva. Ohjaus: Karan Johar, Intia 2010 (156'). Pääosissa Shah Rukh Khan ja Kajol. K12

Arviot: IMDb 7.9 ∙ Rotten Tomatoes 80 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:15
Kardashianit
Karibia kutsuu, osa 1/2. Kausi 7, 6/19. Perheloman kohteeksi valikoituu Dominikaaninen tasavalta, mutta Kourtney ei ole yhtä innoissaan matkasta kuin muut, ja lopulta hänen jahkailunsa käy kaikkien hermoille. Krisin toiveet hauskasta lomasta kariutuvat heti alkumetreillä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
01:15
Remontilla rahoiksi
Syntymäpäivän vaiheet. Kausi 6, 25/67. Johnno kutsuu koko talon juhlimaan Trixien syntymäpäivää. Viisivaiheinen juhlinta huipentuu jokiristeilyllä, eikä Trixie osannut aavistaa mitään. Matt etsii kierrätettyä puuta ja tuo samalta reissulta kalan, jonka avulla Kim tekee kepposen kaksosille. Keith ja Georgen ja Becin rakennusmies Tom ottavat yhteen ovenkarmeista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
02:15
Kallista kipua
Viestintävaikeuksia. Divyan äiti kutsuu koko HankMedin henkilökunnan Toscanaan, mutta Evan erehtyy luulemaan matkaa Paigen järjestämäksi syntymäpäiväyllätykseksi. Molly karkaa omille teilleen ja joutuu onnettomuuteen. Don ja Hank lähtevät hakemaan häntä, mutta paluumatkasta muodostuukin painajainen. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (ahdistus).
03:10
Yön AVA