UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 11.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koiralle koti
Sopiva pari. Tässä jaksossa tarkastellaan sopivan omistajan ja koiran kohtaamista ja siteen muodostumista koiran ja ihmisen välille. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
10:00
Farm Kings
Syksy saapuu. Kesä alkaa olla lopuillaan ja on aika järjestää sadonkorjuujuhlat. Suunnitelma uhkaa mennä pipariksi, kun Tim kaatuu punkan pohjalle sairastamaan. Pian myös Pete on poissa pelistä. Pelloilla ja maatilatorilla on vielä paljon tehtävää, joten tauti iskee pahimpaan mahdolliseen aikaan. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 10/10.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Yksikin kerta on liikaa. 16-vuotias Amy vajosi koomaan kahdeksi viikoksi ja kärsii edelleen aivovauriosta otettuaan yhden ainoan kerran huumepillerin kotibileissä. Mies taas kuoli penistä suurentavaan pistokseen. Aikaisemmin American Idol -kisoihin osallistunut laulaja kertoo aivokasvaimestaan. Kalifornian metsäpaloalueelta pakeneva perhe on videokuvannut dramaattista tulipaloa hurjalla ajomatkallaan. Kaikkien olisi syytä tehdä suunnitelma kriisitilanteiden varalta. Lisäksi testataan hoitoa, joka poistaa sekä kainalokarvat että -hikoilun. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.

Kello 12:00

12:50
Grand Designs Australia
Vesisäiliöillä verhottu talo . Kausi 5, 5/10. Ian Kronborg ja Anne Howard pitävät epätavallisesta arkkitehtuurista, mikä näkyy myös heidän vapaa-ajan asunnossaan. Seuraavaksi on vuorossa Melbourneen nouseva kaupunkiasuntoprojekti, joka ei ole sekään ihan tavallisemmasta päästä. Kolmikerroksinen talo verhotaan nimittäin vesisäiliöillä. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
13:50
Siivoushullut
Eläimellistä menoa. Siivoushullut kohtaavat saukkoja, kissoja ja koiria. Saukkoja lemmikkeinä pitävä rouva ei haluaisi luopua muistoistaan. Suurperheen lapsista ei ole apua siivouksessa. Siivoustiimi käy sotaan puiston koirankakkaa vastaan. Realitysarja, Iso-Britannia.
14:50
Muodin huipulle Allstars
Vihreä iltapuku. Kausi 2, 6/12. Kilpailijoiden on tehtävä ekologisista kankaista iltapuku. Asun somisteluun käytetään aiemmista tehtävistä jääneitä materiaaleja. Juontaja Carolyn Murphy esiintyy voittajan asussa punaisella matolla. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus.
15:45
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Urakka ohi!. Jamien urakka Huntingtonissa alkaa olla ohi ja jäljellä on enää hulppeat juhlat onnistuneen ruokavallankumouksen kunniaksi. Kuukausia myöhemmin tähtikokki palaa takaisin kaupunkiin, jossa on ongelmia ilmassa. Ruokavallankumouksen todellinen toteutuminen selviää vasta nyt. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia. Sarja jää tauolle!
17:00
Lemmen viemää
Lady Swiss. Patrizia ei halua minkään menevän vikaan ennen kuin hänet on vihitty Niklaksen kanssa. Sebastian saa hänet kuitenkin viettämään yhteistä iltaa Friedrichin suunnitelman mukaan, mutta kenen juonittelu viekään voiton? Nils ehtii jo jättää jäähyväiset sattumalta tapaamalleen appiukolleen Andrélle, mutta pyörtää päätöksensä viime sekunneilla. Hänen aikansa lähteä täältä ikuisuuteen ei sittenkään ole vielä. Julia lupaa auttaa hänet uuteen alkuun. Tuottaja valmistelee innostunutta Poppya tähteyteen, mutta Poppyn iloa hälventävät uuden laulajanuran kovat vaatimukset. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Yrjöjen ajan arkeologiaa. Lontoolaispari ostaa vuonna 1825 rakennetun, ränsistyneen, nelikerroksisen rivitaloasunnon, aikomuksenaan remontoida se asumiskuntoon. Historiaa rakastavat Tony ja Sharon joutuvat tasapainottelemaan perinteiden ja nykyajan vaatimusten välillä - kukapa haluaisi asua museossa? Brittiläinen realitysarja.
19:00
Suurin pudottaja
Muodonmuutosviikko. Neljä parasta kilpailijaa saavat muodonmuutokset Tim Gunnin avustuksella. Viikko on täynnä yllätyksiä, joita kilpailijat eivät osaa kuvitellakaan.
20:00
Pientä pintaremonttia
Asunto ajan tasalle. Tanjan asunnossa on perusasiat kunnossa, mutta tietyt tilat ovat jääneet jo ajasta jälkeen. Turkuun matkaavat Lasse, Maarit ja Tea-Mariia ottamaan tilanteen suunnitelmineen haltuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Irene Huss: Kun kukaan ei kaipaa (K16)
Joesta löytyy kauniin nuoren naisen ruumis. Outoa tapauksessa on se, että uhria ei tunnisteta eikä kukaan tunnu tietävän hänestä mitään. Kuka nainen oli ja miksi hänen piti kuolla? Irene Hussin tutkimukset johtavat yhteiskunnan laitapuolelle, missä ihmisen arvo on vähäinen. K16 (väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 5.4
Lue lisää: IMDbLeffatykki
22:55
NYC:n täydelliset naiset
Muotivaikuttajat. Kausi 7, 5/24. Sonja esittelee Bethennylle muotibisnessuunnitelmansa ja tiimin brändinsä takana. Bethennyn on vaikea uskoa suunnitelmien aikatauluun, ja hän ei pysty ottamaan kaikkia Sonjan pilviä hipovia haaveita vakavasti. Carole tekee LuAnnille hämmentävän tunnustuksen uudesta poikaystävästään Dorindan juhlissa. Illan emännän miesystävä John on vähän liian kiinnostunut naisvieraista. Kristenin stylisti ottaa valokuvia tämän uuteen muotiblogiin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:55
Frendit
Pieni puraisu. Hieronta-asiakas on niin herkullinen, että Phoebe joutuu pyörtämään valansa ja puraisee asiakasta peppuun. Chandler yrittää pyristellä eroon kuntosalijäsenyydestään, ja Joey tanssittaa talonmiestä New Yorkin katolla. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:25
Frendit
Phoebe tahtoo taudin. Phoebe kähisee lavalla seksikkäästi, Ross ja Rachel naljailevat toisilleen, ja Joeyn tyttöystävä Kathy (Paget Brewster) on Chandlerin mielestä vähän liian ihana. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Suurin pudottaja
Muodonmuutosviikko. Neljä parasta kilpailijaa saavat muodonmuutokset Tim Gunnin avustuksella. Viikko on täynnä yllätyksiä, joita kilpailijat eivät osaa kuvitellakaan.
01:55
Yön AVA