UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 7.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koiralle koti
Lucky. Rakkaan koiransa menettänyt Levittin perhe haluaa adoptoida spanielisekoitus Luckyn, mutta perheen talon pihalla oleva uima-allas tuo haasteita koulutukseen. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
10:00
Kodinkohentajat
Ystävä sä lapsien. Florence Duncan on äiti ja vaimo, mutta työskentelee silti väsymättä hyväntekeväisyysjärjestössä, joka pyrkii auttamaan erityistarpeita vaativia lapsia ja heidän perheitään. Oman kodin remontointia on aloiteltu, mutta se on jäänyt kesken. Nyt Florencen läheiset tulevat apuun. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Kymmenes punnitus. Punnituksessa on tällä kertaa hieman erilainen tunnelma, kun voittajajoukkueen jäsenet saavat päättää, kuka hävinneestä joukkueesta joutuu kotimatkalle. Osa kilpailijoista yrittää turvata asemaansa tekemällä sopimuksia kanssakilpailijoidensa kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Alkioita Facebookista. Tänään tutustutaan pariskuntaan, joka mainosti ylimääräisiä alkioitaan Facebookissa. Näyttelijä Jennifer Grey saapuu kertomaan häntä pitkään piinanneista niskavaivoista. Lisäksi puhutaan mm. 270-kiloisen miehen laihdutuksesta ja siitä, mitä kannattaa syödä, kun herkutteluhimo iskee. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Kimin kootut selitykset. Kim suvaitsee vihdoinkin saapua Havaijille muiden seuraksi. Mauricio on vuokrannut katamaraanin seurueen käyttöön, mutta kun muut odottavat bussissa hotellin edessä, Kim on vielä sängyssä. Kyle ja Lisa harrastavat parvekekiipeilyä korkokengissä selvittääkseen, missä Kim viipyy. Illalla Kyle ottaa puheeksi Kimin jatkuvan myöhästelyn ja valehtelun, mistä Kim ei suinkaan ilahdu.
15:00
Farm Kings
Yllättävä urasiirto. Elizabeth haluaa vaihtelua keittiöhommiin ja pakenee Lisa-äidin kukkapenkeille töihin. Joe ei ilahdu siskonsa siirrosta ja ottaa tämän puhutteluun. Veljekset ryhtyvät kaivamaan pihalle tekolampea, mutta projekti muuttuu pian painajaiseksi. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 7/13.
16:00
Jamie Oliverin keittiössä
Avajaiset. Jamien uuden ravintolan avajaisia vietetään kuusi viikkoa aiottua myöhemmin. Myös budjetti on rutkasti ylitetty, eikä osa kokeista kestänyt mukana avajaisiin asti. Alku Fifteen-ravintolalle ei siis ole lupaava. Kuinka kokkien käy, kun tosi on kyseessä? He pääsevät näyttämään kyntensä myös loisteliaalla lounaalla, jossa vieraina on ministereitä. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
17:00
Top Chef: Jälkiruokamestari
Jälkiruokasota. Kaikkien aikojen ensimmäisessä jälkiruokasodassa kilpailevat sokerileipurit perustavat pikavauhtia kaksi jälkiruokapuotia ja niihin tarjolle erilaisia herkkuja. Asiakkaan kokonaiskokemus ratkaisee, kumpi joukkue voittaa ja kuka joutuu lähtemään kotiin. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Kysymyksiä kerrakseen. Kate ja Dave ovat tuore aviopari, joka suhtautuu remontoimiseen varauksella, koska heitä on peloteltu sen tuhoisasta vaikutuksesta parisuhteelle. Jonathan ja Drew ottavat asiakseen todistaa neuvojan erehtyneen.
19:00
Suurin pudottaja
Yhdestoista punnitus. On aika siirtyä kilpailussa vaiheeseen, jossa joukkueet hajotetaan ja pudottajat kisaavat yksilöinä toisiaan vastaan. Joka punnituksessa kahta vähiten painoa pudottanutta kilpailijaa uhkaa kisasta putoaminen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Mallikoulu
Tytöt nousevat lavalle muotinäytöksessä yhdessä ammattimallien kanssa. Näytöstä johtava huippustylisti Teri Niitti antaa suoraa palautetta. Pudotuksen jälkeen mallikouluun jää enää viisi tyttöä.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla Ruotsi
Arjen haasteita. Arki aiheuttaa omat haasteensa parisuhteelle, ja myös vasta viikon naimisissa olleet parit huomaavat sen. Yhteinen aika on kortilla. Toisilla on paljon töitä, toisilla vapaa-ajan harrastuksia. Yksi pareista ei ole sinut läheisyyden kanssa. Pappi Louise on kutsunut parit luokseen keskustelemaan. Hän haluaa nähdä, miten yhteiselo on alkanut sujua, ja antaa neuvoja tulevaisuutta ajatellen. Ruotsalaisessa tositelevisio-ohjelmassa seurataan juuri avioituneiden, ensi kertaa alttarilla kohdanneiden parien uutta elämää häistä häämatkalle ja yhteiseen arkeen.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Yllätysten ilta. Lisan ravintolan avajaisissa Brandi huomaa, että yksi tarjoilijoista on hänen ex-miehensä entinen rakastajatar. Se ei ole illan ainoa ikävä yllätys, sillä Lisan kanssa riitaantunut Cedric ilmestyy paikalle kutsumattomana vieraana. Kim on todistellut onneaan uuden miesystävänsä kanssa, mutta illan aikana Kylelle selviää, että yhteiselo ei olekaan kovin auvoisaa. Taylor saapuu avajaisiin silmä mustana ja kertoo ystävilleen koko totuuden avioliitostaan.
23:00
Fitnesspäiväkirjat
#treeni. Kausi 1, 4/10. Nyt treenataan, treenataan, treenataan Eevi aloittaa poseeraustreenit ja Venla tavoittelee 300 kg:n ylitystä jalkaprässissä. Mari kertoo mistä hän saa treenimotivaatiota ja Nanna etsii kuntosalin myös Dubain lomalla.

Kello 24:00

00:00
Spelling-suvun kartano myynnissä
Vanhasta eroon ja uutta tupaan. Vuosien varrella Candyn nurkkiin on kasaantunut jos jonkinmoista kalustetta, josta osa viedään myytäväksi tai hyväntekeväisyyteen, ja sekaan mahtuu muutamia yllätyksiäkin. Candyn lapset saavat osansa muistoista, ja Candy kiikuttaa vaikuttavan antiikkinukkekokoelmansa huutokaupattavaksi. Vanhasta luopumista helpottavat kaksi kerrosta käsittävän ja 42-kerroksisessa pilvenpiirtäjässä sijaitsevan kattohuoneiston loisteliaat remontti- ja sisustussuunnitelmat. Viisiosaisessa amerikkalaisessa lifestylesarjassa seurataan tuottoisan tv-tuottajan Aaron Spellingin lesken Candyn muuttoa suvun mahtavasta kartanosta ja nähdään vilauksia kodin koko komeudesta.
01:00
Yön AVA