UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 31.1.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Haylien keittiössä
Rapujuhlat. Haylie tahtoo jatkaa perheensä rapujuhlaperinteitä ja yrittää järjestää suuret kekkerit siskonsa ja äitinsä avulla. Rapujen lisäksi ruokalistalle on toivottu Hilary-siskon reseptillä tehtyä suklaakakkua, joten Haylie joutuu itselleen oudompiin leivontapuuhiin. Tavoilleen uskollisena hän tarttuu härkää sarvista. Amerikkalainen ruokaohjelma. Uusinta.
10:00
Meidän safkaa
Avokadopastan synty. On Hannan vuoro kertoa ihastuttavan avokadopastan syntytarina. Kuka hurmasi kenet ja miten? Alexander ja Hanna kokkaavat yhdessä myös herkullista ikisuosikkia, possukastiketta perunamuusilla ja rapsakoilla mummon kurkuilla. Uusinta.
10:30
Koko Suomi leipoo
Gluteeniton leivonta. Tekninen tehtävä aiheuttaa kummastusta, kun aiheena on leipureille tuntematon Budapest-leivos. Taidonnäytteessä leipurit pääsevät näyttämään luovuuttaan suolaisten gluteenittomien piiraiden parissa.
11:30
Hyvän leivän juurella
Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi. Uusinta.

Kello 12:00

12:05
Upeat skandikodit
Takkatulen lumo. Myynnissä on tyylikäs asunto 1700-luvun lopun talossa Kööpenhaminan kanaalien rannalla. Asuntoa etsii paljon kotona työskentelevä pariskunta. Kodissa vastaanotetaan myös asiakkaita, ja tämä asettaa tiloille omat korkeat vaatimuksensa. Takkatulella on arvaamaton vetovoima. Arviokäynnillä käydään kantrityylisessä talossa, jonka vaalea skandisisustus on kaunis kuin karamelli. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Uusinta.
12:35
Upeat skandikodit
Taiteilijoiden asumishaaveet. Lumisessa tanskalaismaisemassa odottaa kartanomainen talo uusia omistajiaan. Muotisuunnittelija perheineen tulee katsomaan, vastaisivatko hienot, uudistetut puitteet vinon katon alla heidän toivelistaansa. Näyttelijä-laulaja vaimoineen taas tahtoo myydä talonsa, jossa myyntivaltteja riittää walk-in-vaatehuoneista uima-altaaseen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Uusinta.
13:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Liikaa ihoa. Roskildesta Trinny ja Susannah löytävät Astridin, joka on häveliäs mormoni, mutta jolla on myös Touretten syndrooma, eikä hän voi käyttää hankalia vaatteita. Trinny haluaa haasteita, joten hän keskittyy Astridiin. Vaatekaupasta löytyy rehevä Maria, jonka pulppuileva persoona jättää harmaat vaatteet varjoonsa. Susannah tapaa Anitan, joka on laihtunut 30 kiloa, eikä hän osaa etsiä pukevia vaatteita, vaan hän käyttää mustia, löysiä vaatteita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis joutsen. Koldingista löytyy Anja, jota on koulukiusattu vuosikausia. Susannah ottaa hänet tyttärekseen ja muovaa ankanpoikasesta kauniin joutsenen, joka vähät välittää kiusaajien kateudesta. Trinny tapaa juustoa etsiessään Lailan, joka on harmaantunut teinitytön äiti. Laila arvostaa sisäistä kauneutta, mutta pitää kuitenkin hiuksensa pitkinä, ettei muistuttaisi käytännöllistä äitiään. Stine lukee kirjakaupassa 50 Shades of Grey-kirjaa ja hän kertoo valmistuvansa seksologiksi. Tyyli ei tosin muistuta rakkauden jumalatarta, joten Susannah puuttuu asiaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
15:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Muhkeapartainen mies. Trinny ja Susannah palaavat Helsingøriin ja tapaavat siellä pariskunnan, jonka teinitytär ei kehtaa näyttäytyä vanhempiensa seurassa. Masennuksesta kärsivä äiti pukeutuu värittömiin säkkeihin ja isä käyttää samoja T-paitoja kuin 20 vuotta sitten. Heissä riittää työsarkaa, mutta kunnon sukimisen ja uudistuksen jälkeen tytärkin huolii heidät taas julkisesti seuraansa. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
16:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Koldingissa stailaajaparivaljakko törmää brittiläiseen yksinhuoltajaisään, joka pukeutuu ainoastaan työvaatteisiinsa. Isän mukana muodonmuutokseen pääsee myös 16-vuotias tytär Stephanie, joka piilottelee vartaloaan säkkimäisiin vaatteisiin ja pitää takkia suojanaan myös sisätiloissa. Trinny löytää kaupungilta myös Majan, jonka sosiaalinen elämä rajoittuu internetin pelifoorumeille, ja pukeutuminen on jämähtänyt kouluaikojen tasolle. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
17:00
Rakkautta ensitreffeillä
Lirkuttelua ja möläyttelyä. SARJA ALKAA! Sarjan avausjaksossa sinkut kokoontuvat ravintolaan sokkotreffeille. Onko luvassa romantiikkaa vai riitelyä, kun toisilleen tuntemattomat ihmiset istutetaan saman pöydän ääreen? Näemme muun muassa naistennaurattaja Terryn, joka yrittää liehitellä nuorta seuralaistaan sekä itsevarman ex-sotilaan, jonka mielestä ensitreffeillä kannattaa puhua kakasta ja pedofiileistä.

Kello 18:00

18:00
Muodin huipulle Allstars
Pue Miss Piggy cocktailmekkoon! . Asiakkaana on legendaarinen televisiopersoonallisuus Miss Piggy. Kilpailijoiden tehtävänä on luoda hänelle näyttävä cocktailmekko. Budjetti on 150 dollaria ja aikaa yksi päivä. Eräs vaate muistuttaa enemmän yöpaitaa kuin cocktailasua. Niin ei saisi olla, sillä supertähti Piggyn mekko on tarkoitettu Muppet-elokuvan promootiotilaisuuksia varten. Eräs toinen vaate saattaa tuomareiden mielestä olla keskivertonaiselle vähän vaikea. Miss Piggy huomauttaa, että hänhän ei siis ole mikään keskivertonainen. Yhden pinkkiunelman poviosuus arveluttaa, koska rinnat eivät ehkä pysyisi siellä lappujen takana. Mitä sanoo asiakas itse? Käyttääkö hän myös hattuja? Kyllä, mutta edustustilaisuuksien jälkeen hän keksii niille kotonaan uusia käyttötarkoituksia. Jury: Georgina Chapman, Angela Lindvall. Vierailevat tuomarit: Muppett-karaktääri Miss Piggy ja vaatesuunnittelija Eric Daman (Sex and the City, Gossip Girl). Mentori: Joanna Coles. - Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off. Uusinta.
18:55
Haloo Helsinki! - Kiitos ei ole kirosana
Tunnelmia sarjasta Hinnalla millä hyvänsä.
19:00
Ruotsin maajussille morsian
Ratsaille ja ravustamaan. Per-Olov vie daamit rapupyydyksiä kokemaan, kun taas Fredrik panee morsianehdokkaat kunnostamaan kanalaa. Johanna testaa, uskaltavatko kaikki nousta hevosen selkään - Anette ainakin suhtautuu varauksella ratsastamiseen. Pär-Olalla on vaikeuksia päättää, kenet lähettää kotiin tällä kierroksella. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 4. Uunituoreet avioparit muuttavat yhteen. Neuvoja uuteen elämänvaiheeseen haetaan psykologi Kari Kiianmaan vastaanotolta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kahden viikon iskuaika
Koskaan ei ole liian myöhäistä tunnustaa rakkauttaan. Romanttisessa komediassa nuori naisjuristi työskentelee upporikkaan kiinteistöalan sijoittajan palveluksessa. Parin välillä on selvästi jotain, mutta työskentely hemmotellun yritysjohtajan kanssa alkaa käydä mahdottomaksi. Vaaditaankin paljon aikaa ja isoja käänteitä, ennen kuin pari uskaltaa lopulta myöntää tunteensa. Ohjaaja: Marc Lawrence USA 2002. Pääosissa: Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein, Heather Burns. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 42 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Kolme miestä ja tyttö
Pukki. Joulunaika on yhtä huisketta ja hulinaa, kun Jessillä ja kumppaneilla on monet pikkujoulut, joihin hoppuilla yhdessä illassa. Bileiden tuoksinassa Jess törmää Samiin, joka pamauttaa haluavansa palata yhteen, mutta Jess ei tiedä, uskaltaako hypätä kelkkaan ja pistää sydäntään taas alttiiksi. Nick hämmentyy Angien ylitsepursuavasta seksuaalisuudesta. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (seksi).
23:30
Mutsi
Hattaraa ja kalapirtelöä. Christy ja Bonnie päättävät auttaa kaikin tavoin Marjorieta, joka on saanut huonoja uutisia. Violetin hermot eivät tahdo kestää raskausaikaa. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Pariterapiaa radioaalloilla
Nettipettäminen. Mitkä ovat parisuhteen pelisäännöt sosiaalisen median suhteen, ja miten seksikielteinen kotikasvatus vaikuttaa aikuisiän suhteisiin? Entä ketkä todennäköisimmin pettävät? Vastaus voi olla hieman yllättävä... Amerikkalaisessa puheohjelmassa seksuaaliterapeutti Laura Berman neuvoo radio-ohjelmaansa soittavia ihmisiä heidän seksiin liittyvissä kysymyksissään.
00:55
Farm Kings
Maatilan prinsessat. Veljekset joutuvat aitaamaan tilukset, sillä pari sonnia on karannut naapuritilan puolelle. Kingit järjestävät tapahtuman, johon saapuu kymmenittäin hemaisevia missejä. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 10/13.
01:45
Yön AVA