UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 28.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Yrttipihvit ja kanasalaatti. Jamie valmistaa yrttikastikkeessa kieriteltyjä pihvejä, jotka tarjoillaan ratatouillen ja sahramiriisin kera. Toisena ruokalajina tehdään kalifornialaisvaikutteista, ruokaisaa ja hedelmäistä kanasalaattia.
10:00
Vaimot vaihtoon USA
Markiewicz / Zusin. April Markiewicz on rento pehmoäiti, jonka poika uppoutuu videopeleihin ja mies kulkee naapurustossa pelkkään pyyhkeeseen verhoutuneena. Jelena Zusin on venäläinen kuriin ja järjestykseen uskova tiikeriäiti, jonka perhe elää tiukan aikataulun mukaisesti. Miten ratkaista ristiriita vapaan kasvatuksen ja kurinpidon välillä? Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Terveysseikkailu. Lääkärit vievät sinut terveysseikkailulle Etelä-Utahin upeisiin maisemiin. Luvassa on terveystoimintaa rumpujumpasta hevosterapiaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.

Kello 12:00

12:50
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Operaatio olutdrinkki. Jamie ja Jimmy lähtevät palauttamaan maailmankartalle olutpohjaista drinkkiä, joka oli suosittu matkamiesten keskuudessa aina 1800-luvulle saakka. Kuppilaan saapuu vieraaksi Kirstie Allsopp, joka valmistaa intialaisen katuruokaklassikon, pani purin. Jamie esittelee reseptejä meren herkuille, ja Jimmy näyttää, miten kuivalihan valmistus onnistuu helposti kotioloissa.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Jamie Oliverin säästöateriat
Nyt chilittää. Jamie pyöräyttää sopivan tulista kalacurrya riisin kera, nopean kanawrapin, meheviä papuja bataatin ja juustoisten krutonkien kera sekä paistinjämistä nuudelikeiton ja marokkolaisvaikutteisen taginen kuskusin kera. Jaksossa nähdään myös säilöntävinkkejä chilille.
15:05
Kardashianit
Kuninkaallista kohtelua. Kausi 7, 10/19. Scott uskoo Lontoon-matkan aikana olevansa lordi. Brucen ikävä luonne alkaa paljastua. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Beverly Hills, 90210
Vanha suola janottaa. Kausi 1, 9/23. Cindy törmää taimitarhalla opiskeluaikojen poikaystäväänsä Glenniin ja tuntee vapaudenkaipuuta 17 vuoden avioliiton jälkeen. Brenda hätääntyy, joten lapset yrittävät sytyttää vanhan hehkun takaisin. Brenda ja Brandon osallistuvat kaksoskokeeseen yliopistolla identtisten kaksosten joukossa. David havittelee koulun DJ:n paikkaa. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Haylien keittiössä
Herkkupurilaisia. Tällä kertaa Haylie valmistaa herkullisia hampurilaisia purilaismaestro Erneston opeilla. Jaksossa on mukana myös suomalaiskauneutta, kun Haylien ystävätär saapuu miesvieraiden suureksi riemuksi nauttimaan herkkuateriasta. Amerikkalainen ruokaohjelma.
17:30
Rajaton - The Beatlesin jalanjäljillä, Sgt. Pepper`s Lonely Hearts Club Band
Dokumentti kertoo Suomen suosituimpiin a cappella-lauluyhtyeisiin lukeutuvan Rajaton-yhtyeen matkasta The Beatlesin musiikin maailmaan. Puoli vuotta kestäneen levytysprosessin aikana Rajaton työsti oman versionsa The Beatlesin Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band-albumista yhdessä Sinfonia Lahden kanssa kapellimestarinaan Jaakko Kuusisto. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Haaveiden talo hartiapankilla
19:00
Grand Designs Australia
Takapihan tilaihme. Rees Rear ja Brett Ramsey ovat kolmen pienen pojan ylpeät vanhemmat. Tila kotona liikehuoneiston yläkerrassa alkaa loppua, ja he haluaisivat käyttää hyödyksi nykyisen tontin tyhjän takapihan. Ongelmia aiheuttaa niin tontin ympärillä sijaitsevat suojellut rakennukset kuin myös pitkä ja kapea tontti itsessään. Lupien saaminen vei vuosia ja jatkuu yhä, mutta rakennusprojektia viedään sinnikkäästi eteenpäin. Vuosien hyvä suunnittelu näkyy avarassa ja valoisassa lopputuloksessa.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
DiBella / LaRosh. Suuren italialaisperheen äiti Marie DiBella hoitaa ja ruokkii niin aikamiespojat kuin nuoremman jälkikasvun. Perhe rakastaa yhteisiä aterioita ja kilojakin kertyy. Aiemmin ylipainoinen Carol LaRosh on laihduttanut normaalipainoon ja vahtii nyt perheensäkin syömistä. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
20:55
Tulossa: Ricki and the Flash

Kello 21:00

21:00
The Sessions (K16)
Runoilija Mark O'Brien on elänyt lapsena sairastamansa polion jälkeen rautakeuhkon varassa, kaulasta alaspäin halvaantuneena. Seksin ja läheisyyden kaipuuseen tuo apua vammaisten seksuaalisuuteen erikoistunut terapeutti, "seksisijainen" Cheryl. John Hawkes palkittiin miespääosasta Golden Globella ja Helen Hunt sai sivuosastaan Oscar-ehdokkuuden. Lämminhenkisellä huumorilla maustettu draamaelokuva perustuu tositapahtumiin ja Mark O'Brienin artikkeliin. Ohjaus: Ben Lewin, USA 2012 (95'). Pääosissa John Hawkes, Helen Hunt ja William H. Macy. K16 (seksi).
23:00
Pukumiehet
Ollutta ja mennyttä. Kausi 4, 13/16. Louis sopi välinsä Donnan ja Rachelin kanssa, ja Harvey haluaa pakottaa Louisin antamaan Mikellekin anteeksi. Harveylla on bisneksiä McKernon Motorsin kanssa ja matkalla sinne muistellaan menneitä. Amerikkalainen lakidraama. K12 (päihteet).

Kello 24:00

00:00
Vaimot vaihtoon USA
McLeish / O¿Dell. Taruolentoihin uskova nörttiäiti ja manageroiva hiphop-äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä keskitytään leipomaan 9-vuotiaasta pojasta hiphop-tähteä ja unohdetaan muut lapset, toisessa perheessä jahdataan soilla isojalan sukulaista ja unohdetaan oma poika. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
00:55
Yön AVA