UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 22.6.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Hurjat veromätkyt. Luisa uskoo Beatricen vilpittömästi katuvan tekojaan ja saa Davidin luopumaan äitinsä ilmiantamisesta. Sebastianilla on vaikeuksia ymmärtää Luisan toivetta. Davidin paluu yllättää kaikki, jotka luulivat hänen kuolleen. Friedrich palkkaa Beatricen takaisin Fürstenhofiin, mikä ei ilahduta Charlottea. Isabelle saa puhelun äidiltään. Hänen isänsä on kuollut. Niinpä Isabelle päättää muuttaa Paulin kanssa äitinsä luo. Fürstenhof saa tuntuvat jäännösverot maksettaviksi, mikä aiheuttaa huolta paitsi johtoportaassa myös työntekijöiden keskuudessa. Michael järjestelee salaista tapaamista Friederiken kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Tuplasti työtä. Kausi 7, 13/65. Kilpailijat pääsevät arvostelemaan toistensa kylpyhuoneet. Ovatko he samaa mieltä tuomariston kanssa? Voittajaa odottaa lisäpalkinto, josta on hyötyä seuraavan viikon urakassa. Työtä onkin tiedossa tuplamäärä, sillä kilpailijoiden on saatava seuraavaksi valmiiksi sekä työhuone että toinen vierashuone. Työn alkuun pääseminen vain on vaikeaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:40
Ensitreffit alttarilla Australia
Päätöksentekopäivä. Kausi 3, 7/8. Neliviikkoinen tutustumisjakso on takanapäin. Miten käy kolmen jäljellä olevan pariskunnan, kun päätös tulevaisuudesta on tehtävä? Australialainen realitysarja. Uusinta.
11:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Beverly Hills, 90210
Miehen mitta. Kausi 1, 13/23. Brandon saa yllätyksekseen esimakua isän elämästä, kun hänen uusi tyttöystävänsä Melissa onkin vastasyntyneen pojan äiti ja Brandon joutuu pikkumuksun lapsenvahdiksi. Brenda ja Kelly pääsevät söpön laskuvarjohyppääjän oppeihin voitettuaan radiokilpailun. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Myrsky teekupissa. Kim esittelee siskolleen miesystävänsä, jota on piilotellut vuoden ajan. Taylor saa ehdokkuuden bisneslehden palkintogaalassa ja kutsuu tytöt tuekseen, mutta Lisa pahastuu jäädessään ilman kutsua. Kun Lisa järjestää kotonaan teekutsut, Taylor päättää käyttää tilaisuuden hyväkseen ja sanoa kerrankin suorat sanat Lisalle. Puhe kuitenkin kääntyy Taylorin avioliittoon ja hänen miehensä väkivaltaiseen käytökseen.
15:00
Kardashianit
Uusi tulokas. Kausi 6, 1/16. Kim ei ymmärrä, miksi Khloé ei hyväksy hänen uutta poikaystäväänsä. Tytöt päättävät antaa Krisille opetuksen, koska tällä ei ole enää aikaa perheelleen, joten Kris järjestää koko perheelle illallisen, eikä dramaattisilta tilanteilta vältytä taaskaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
15:30
Kardashianit
Mallimatka New Yorkiin. Kausi 6, 2/16. Kim yrittää auttaa Kendallia etenemään mallin urallaan, mutta kuvausmatka New Yorkiin ei suju aivan toivotulla tavalla. Scott haluaa, että Kourtney käskee äitinsä palauttaa heidän talonsa avaimen. Kourtney ei kuitenkaan halua loukata äitiään, ja siitä vasta sotku syntyykin. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Lemmen viemää
Epätoivoa ja ennustuksia. Claralla käy huono tuuri, kun Melli turmelee Claran Alfonsilta lainaaman arvokkaan muistikirjan, joka sisältää tiedot tärkeiden hotelliasiakkaiden mitä erikoisimmista toiveista. Melli yrittää korjata kömmähdyksensä. Clara ei ole uskoa Tinan lukemaan horoskooppiin, mutta Tina itse on varpaillaan koko päivän luettuaan omansa. Kummankin ennustukset näyttäisivät kuitenkin tavalla tai toisella käyvän toteen. Werner, Charlotte ja Friedrich pähkäilevät, mistä saisivat taiottua jäännösverorahat. Werner haluaa, että Friedrich vastaa Fürstenhofin suurimpana osuudenhaltijana suurimmasta osasta. Werner pyytää Andréta lainaamaan rahat panimosta ja tekee Charlottelle kyseenalaisen ehdotuksen. Natascha huomaa, että Michael salaa häneltä jotain. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Elixir Life
2/10. Kaisa Mäkäräisen ampumahiihtokoulussa fitness-urheilija Else Lautala. Joanna Kuvaja ja hirveä, ihana ylämäkitreeni. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:35
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:40
Oma koti kullan kallis
Uusi kerros ja romanttisia unia. Kausi 37, 5/10. Martin seuraa, kun 30-luvulla rakennettuun yksikerroksiseen puutaloon tehdään toinen asuinkerros. Hanna sisustaa makuuhuoneen romanttiseen tyyliin pehmeine väreineen ja sänkykatoksineen. Anders esittelee kaktuksia ja antaa vinkkejä niiden hoitamiseen. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.

Kello 18:00

18:45
Remontilla rahoiksi
Porrasongelmia. Kausi 7, 14/65. Tässä jaksossa ylimääräisiä haasteita mutta samalla mahdollisuuksia tuottavat reikä katossa, korkea katto ja salainen bonushuone, joka on salaisuus vielä parin toiselle osapuolellekin. Myös portaat tuottavat päänvaivaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
20:00
Ensitreffit alttarilla Australia
Christien ja Markin kohtalo. Kausi 3, 8/8. Miten käy Christien ja Markin? Osoittautuuko välimatka liian suureksi esteeksi? Jaksossa kuullaan myös muiden parien kuulumisia kaksi kuukautta parisuhdekokeilun päättymisen jälkeen. Australialainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Lakia ja rakkautta
Kausi 1, 9/13. Sadien ja Albert harjoittelevat Billyn oikeudenkäyntiä varten. Toimisto edustaa myös naista, jolla on vaarallinen fantasia. Amerikkalainen lakidraama. K7 (ahdistus).
22:00
Sinkkuelämää
Pallit, nuo elämän pikku nallit!. Kausi 4, 10/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K7 (seksi, väkivalta).
22:40
Rimakauhua ja rakkautta
Poikapari ja piinaviikot. Kausi 4, 3/8. Karen ja Jo ystävystyvät siinä määrin, että Davidille ei enää jää tilaa. Rachelilla ja Adamilla on yhteinen projekti, jota sekoittamaan saapuu ex-tyttöystävä Jane suoraan Irlannista. Ja entä sitten Pete... Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12
23:45
Vaimot vaihtoon USA
McIntyre/Keyser. Kausi 9, 1/13. Nuukailijaperheen äiti vaihtaa paikkaa rahaa surutta käyttävän perheen äidin kanssa ja molemmilla on tilaisuus nähdä elämäntapansa uudessa valossa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus tai silkkaa kärsimystä niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.

Kello 24:00

00:45
Remontilla rahoiksi
Porrasongelmia. Kausi 7, 14/65. Tässä jaksossa ylimääräisiä haasteita mutta samalla mahdollisuuksia tuottavat reikä katossa, korkea katto ja salainen bonushuone, joka on salaisuus vielä parin toiselle osapuolellekin. Myös portaat tuottavat päänvaivaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
01:55
Grillikuume
Kausi 1, 9/10. Parhaat grillauskelit ovat vasta alkamassa mutta Grillikuume on tullut semifinaalivaiheeseen. Kolme kovinta parivaljakkoa taistelevat finaalipaikasta todella kuumassa kisassa. Jakson vierailijana nähdään Långvikin keittiömestari Antti Lepäntalo, jolle loihditaan täydellinen kesämenu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:50
Yön AVA