UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 9.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Taidetta kotona. Kööpenhaminan sydämestä kauniin rautaportin takaa löytyy sisäpihan huoneisto vanhassa talossa, jonka katolla on terassi. Nuori galleristi vaimoineen tulee tutustumaan, olisiko tässä heidän uusi kotinsa. Kauempana kaupungin melskeistä arvioidaan erikoinen moderni kesähuvila, jonka keskeiset kohdat on suunnitellut taiteilija. Mutta miten voi määritellä hinnan taideteokselle? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Farm Kings
Kokkauskatastrofi. Joe, Pete ja Lisa markkinoivat maatilan tuotteita paikallistelevisiossa. Myynti kaipaa silti lisäpotkua, joten Elizabeth järjestää illallisen ruokakriitikoille ja -bloggaajille. Kaikki menee hyvin, kunnes kanan todellinen kypsyysaste paljastuu... Nuoremmat veljekset ovat kovilla, sillä heidän täytyy poimia vihanneksia ennen ja jälkeen jalkapalloharkkojen. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 8/10.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Toivon kipinä. On aika muistella menneitä aiemmilta tuotantokausilta ja saada jälleen mukaan tohtori Lisa Masterson tunnuslauseineen. Lääkärit ottavat kantaa myös uusiin trendeihin kuten ihon koristeluun auringon polttamien jälkien avulla ja haaroittuneiden hiusten hoitoon polttamalla niitä liekillä. Jessica kertoo, kuinka hänen päälleen hyökättiin yllättäen huoltoasemalla ja miten häneen kohdistunut julma väkivalta on vaikuttanut niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Hyttysarmeijan kohteeksi joutunut mies saa hurjat pistosjäljet. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.

Kello 12:00

12:50
Grand Designs Australia
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kausi 5, 10/10. 70-vuotias Matt McClelland pyrkii toteuttamaan oman ja kuusi vuotta aiemmin menehtyneen Anne-vaimonsa unelman: kodin, johon mahtuvat vierailemaan lapset ja lapsenlapset. Talo koostuu kolmesta erillisestä rakennuksesta, jotka yhdistyvät kokonaisuudeksi. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
13:50
Ruotsin maajussille morsian
Reissuromantiikkaa. Pariskunnat suuntaavat lomakohteisiin viettämään kahdenkeskistä aikaa. Per-Olov ja Susanne tutustuvat toisiinsa viinitilalla Unkarin Balatonissa, kun taas Johanna ja Maria loikoilevat luksussviitissä Ahvenanmaalla. Pär-Ola ja Louise ihastelevat Agadirin marokkolaismaisemia, ja Fredrik ja Therese ilakoivat salzburgilaisessa hienostohotellissa. Reissussa koetaan vastarakastumisen huumaa, mutta pohditaan myös tulevia muutto- ja uusperhekuvioita. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
14:50
Prinssi Harrylle morsian
Unelmien treffit. Heti aamunkoitteessa kartanolle saapuu armeijan kersantti, joka kovaan ääneen komentaa tyttöjä nousemaan vuoteistaan, sillä vuorossa on harjoitusleiri. Samaan aikaan Meghan heräilee rauhassa sviitissään ja suuntaa prinssin kanssa brunssille ennen rentoa tennistuokiota. Treffit jatkuvat hyvissä merkeissä koko päivän, mutta illan päättävä mahtava ilotulitus on liikaa Kelleylle, joka päättää paljastaa prinssille Meghanin oikean luonteen. Vaikka tiedossa oleva kasinoilta piristää kaikkien mieltä, on jännitys tyttöjen välillä käsin kosketeltava. Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.
15:45
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Huikea kampanja. Paikallinen radiojuontaja Rod Willis epäilee edelleen Jamien ruokavallankumousta. Hän lupaa muuttaa skeptistä asennettaan, jos Jamie onnistuu saamaan tuhat ihmistä keittiöönsä kokkauskurssille. Voittaako Jamie Rodin viimein puolelleen? Hänellä on viisi päivää alkaa järjestää huikea kampanja, jossa myös media on paikalla. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
17:00
Lemmen viemää
Kutsu tuolle puolen. Kun Nils hieman selvempänä hetkenään tajuaa, että hän on suudellut Juliaa eikä Sabrinaa, hän on vihdoin valmis vastaanottamaan apua. Michael järjestää hänet terapiaan, mutta viime hetkellä Nils karkaakin takaisin kotiin ja kuulee Sabrinan viettelevän kutsun rajan takaa. Andrélla menee suunnitelmat uusiksi, kun Friedrich ei annakaan hänelle vanhaa työpaikkaa takaisin. Sebastian haluaa Patrizian, mutta Niklaskin alkaa olla varma tulevasta vaimostaan. Natascha on raivoissaan muuttuneesta imagostaan ja haluaa eroon sopimuksestaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Talo vesitornin kupeessa. Andrew ja Deborah onnistuvat hankkimaan rakennusluvan viheralueeksi kaavoitetulle tontille, koska lupaavat muuntaa myös sillä sijaitsevan vanhan vesitornin asuinkäyttöön. Vesitornin kupeeseen rakennetaan lisäksi moderni uudisrakennus. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Suurin pudottaja
Havaiji kutsuu. Kuuden kärki matkustaa Havaijille. Paratiisissa on kuitenkin myös vaaransa, kuten haastetehtävä osoittaa. Muutkin kuin kilpailijat kohtaavat pelkonsa.
20:00
Suomen kaunein koti
Kompaktit kodit. Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen rivi- ja paritaloon Vantaalla, Oulussa ja Helsingissä. Koteihin on löydetty hienoja ratkaisuja kompaktissa koossa, niin kierrätyksen kuin omien kädentaitojen kautta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mallikoulu
Tytöt nousevat lavalle muotinäytöksessä yhdessä ammattimallien kanssa. Näytöstä johtava huippustylisti Teri Niitti antaa suoraa palautetta. Pudotuksen jälkeen mallikouluun jää enää viisi tyttöä.
22:00
Sinkkuelämää
Yksi ilman yhtä on yhtä kuin yksin. Kausi 5, 5/8. Carrien kirjanjulkistamistilaisuus kuhisee New Yorkin kuuluisuuksia. Mukana jaksossa mm. Candice Bergen (Vogue-päätoimittaja Enid Mead), Ron Livingston (Jack Berger), Francis Sternhagen (Bunny MacDougal) Willie Garson (Stanford Blatch), Sean Palmer (Marcus), Robert John Burke (Walker Lewis), Amy Sedaris (Courtney Masterson), Molly Shannon (Lily Martin) ja designer Isaac Mizrahi (itse). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Brunssietiketti. Kausi 7, 3/24. Ramona ja Bethenny järjestävät brunssin Hamptonsissa samana päivänä. Välttääkseen erimielisyydet ja vanhojen jännitteiden purkautumisen LuAnn, Heather, Carole ja Kristen osallistuvat ensin Bethennyn brunssille ja menevät myöhässä Ramonan tilaisuuteen. Dorinda haluaa sataprosenttisen huomion miesystävältään, kun heillä on treffit. Bethenny taas on hankkinut yli neljän miljoonan dollarin remontoitavan asunnon, ja hän laittaa remppareiskat kuriin ja järjestykseen. Sinkkunaisten bileilta yltyy villiksi ja Ramona nauttii sinkkuudestaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Frendit
Rantamökissä. Phoebe saa vihiä vanhemmistaan ja kutsuu ystävänsä viikonlopuksi mökille. Rossin tyttöystävä Bonnie tulee mukaan, ja Rachel tekee mustasukkaisuuksissaan pienen kilun. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Frendit
Monica ja maneetti. Rachel kirjoittaa Rossille pitkän kirjeen. Kyyhkyläiset palaavat yhteen, mutta kirje kalvaa Rossin mieltä. Monica on Chandlerin ja Joeyn kanssa rannalla. Siellä tapahtuu jotain, mistä on syytä vaieta. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
00:35
Suurin pudottaja
Havaiji kutsuu. Kuuden kärki matkustaa Havaijille. Paratiisissa on kuitenkin myös vaaransa, kuten haastetehtävä osoittaa. Muutkin kuin kilpailijat kohtaavat pelkonsa.
01:35
Yön AVA