UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 24.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Marsala-porsasta ja thaisalaattia. Tänään Jamie Oliver valmistaa sianlihaa Marsala-kastikkeella ja riisillä. Toinen vartin ateria on thaimaalaisesta katukeittiöstä inspiraationsa saanut salaatti, jossa yhdistellään tyylikkäästi monia erilaisia rohkeita makuja.
10:00
Remontilla rahoiksi
Huutajaiset. Rahapula kiristää kaikkien hermoja, mutta pahimmin riitelevät Dan ja Dani. Tuhlattuaan huomattavat palkintorahansa Dani ei osaa suitsia rahankäyttöään ja Dan parka saa haukut niskaansa. Myös Brad ja Lara ottavat yhteen ensimmäisen kerran kilpailun aikana. Raskaan remonttipäivän päätteeksi on edessä vielä huutokauppa, jonka jälkeen eniten rahaa keränneet joukkueet saavat pienen helpotuksen budjettivajeeseensa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
9 kuukauden odotus
Yllätysraskaus ja riskiraskaus. 32-vuotias Leeanne ja 35-vuotias Rachel odottavat molemmat toista lastaan. Leeanne oli jo menossa koeputkihedelmöitykseen, kun hän saikin tietää olevansa raskaana, joten hän haluaa ottaa yllätysraskaudestaan kaiken irti. Rachelin pinnaa kiristää aviomies, joka yrittää päästä luistamaan vastuusta. Myös Rachelin terveys uhkaa yllättäen pettää.

Kello 12:00

12:50
Kodinkohentajat
Tyylikäs koti hyväntekijälle. Neil johtaa henkisesti ja fyysisesti vammautuneiden kerhoa, jota rahoittaa suurilta osin itse. Hän on auttanut monia elämässä eteenpäin ja jopa pelastanut muutaman ihmisen hengen. Nyt hän saa työstään kiitoksen, kun hänen auttamansa ihmiset remontoivat salaa hänen kotinsa uuteen uskoon.
13:45
Asustemuodin huipulle
Ötökästä koruksi. Finalistit karsitaan kilpailulla, jossa suunnittelijat valitsevat kuolleen hyönteisen ja muokkaavat sen pohjalta kolme juhlapukuun sopivaa asustetta. Tehtävä on haastava, koska kukapa haluaisi koristautua gaalaan kovakuoriaisella? Näytöksessä nähdään tuomarien mielestä liiankin mielikuvituksellisia luomuksia.
14:40
Lily Cole taiteen parissa
Marc Quinn. Marc Quinn on tehnyt pakastetun omakuvan päästään ja marmoriveistoksia raajattomista. Hän esittelee studiossaan valokuviin pohjautuvia puhallusmaalauksiaan ja näyttää, miten hän tekee roiskemaalauksia. Lily Cole pääsee Quinnin kutsumana Monacoon katsomaan hänen näyttelyään. Brittiläinen asiaohjelma.
15:40
Lääkärit
Traagisia tapauksia. Lääkärit keskustelevat traagisista onnettomuuksista ja pohtivat, voiko niistä oppia jotain. Aiheina ovat muiden muassa Buckwild-realitysarjan nuoren tähden kuolema harvinaislaatuisessa onnettomuudessa sekä 14-vuotias tyttö, joka menehtyi impattuaan puhdistusaineita. Lisäksi koripallonpelaaja Kevin Ware kertoo, kuinka parani pelikentällä saamastaan vaikeasta murtumasta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:30
Jamie Oliverin kotona
Karitsa. Jamie ostaa paikalliselta lihantuottajalta kokonaisen karitsan ja valmistaa siitä erilaisia herkkuja. Grillattujen kebabvartaiden juju on mausteissa ja yrteissä, joita käytetään luovasti. Jamie valmistaa myös mureaa karitsan lapaa, joka saa kypsyä uunissa kaikessa rauhassa. Lisukkeena tarjoillaan vihannessosetta, mustakaalia ja kapris-minttukastiketta. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
17:00
Jamie Oliverin herkullinen Iso-Britannia
Savukalaa Skotlannissa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Skotlannin jylhänkauniisiin maisemiin. Ruokalistalle päätyy muun muassa savustettua kalaa ja simpukoita, hedelmäkakkua sekä riistaa risoton kera. Kokkailun lomassa metsästetään fasaania ja tutustutaan haggisin tekoon. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 6/6.
17:55
Esittelyssä: Iholla

Kello 18:00

18:00
Koiralle koti
Coco. Brandon hakee tarhalta todella pelokkaan 2-vuotiaan bordercolliesekoituksen nimeltä Coco. Se pitää totuttaa kaikenlaiseen hälinään ja erilaisiin ihmisiin, jotta se pärjää uudessa, sosiaalisessa perheessään. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
18:30
Koiralle koti
Kai. Pieneltä Kailta puuttuu toinen silmä. Tuleva omistaja haluaisi käyttää Kaita terapiakoirana, mutta ensin sitä pitää kouluttaa työhön. Uudessa kodissakin pitää tehdä muutoksia. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
19:00
Remontilla rahoiksi
Hanslankarihaaste. Joukkueet joutuvat päivystämään vuorokauden hanttihommia odotellen. Dan ja Dani taistelevat voitosta viimeiseen asti ja aiheuttavat jälleen kerran pahaa verta naapurustossa. Mikella ja Andrew'lla on etulyöntiasema, sillä he ovat tehneet yleismies Jantusen töitä myös elääkseen. Mutta pärjäävätkö hekään Daniskunnan armottomalle kyynärpäätaktiikalle? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Elementtitalon tulevaisuus. Metallielementtien tuottaja rakensi perheelleen mukautuvan mallikodin. Isojen osasten valmistaminen omassa tehtaassa pani pään pyörälle. Töitä riitti yli odotusten, mutta rungon pystytyksen aloituksesta kului alle kuukausi, kun päästiin jo muuttamaan. Kevin palaa nyt katsomaan, millaista mallikodissa on ollut asua ja onko se poikinut lisää töitä. Kulunut vuosi ei ole ollut ainakaan helppo. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Kello 21:00

21:00
Muiden hyväksi (K16)
Espanjalaisdraama lääkäristä, joka on työssään niin tottunut kriittisiin tilanteisiin, että hänestä on tullut immuuni muiden kärsimykselle. Hän on vieraantunut niin työstään, vaimostaan kuin isän roolistaan. Rajun välikohtauksen aikana erään potilaan rakastaja uhkaa häntä aseella. Myöhemmin hän muistaa tilanteesta vain aseen laukaisun, luodin ja oudon tunteen kehossaan. Diegon on tehtävä jatkossa tärkeä päätös oman elämänsä ja rakkaittensa puolesta. Pääosissa: Eduardo Noriega, Belén Rueda, Angie Cepeda, Cristina Plazas, Clara Lago.Ohjaaja: Oskar Santos, Espanja 2010. K16

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes
23:00
Iholla
Jakso 28. Piikkinä lihassa. Marketta matkaa Ouluun Kokoomusnuorten liittokokoukseen ja päättää pistää kapuloita rattaisiin. Sanni on ensimmäistä kertaa sulkemassa liikettä yksin ja menettää siitä yöunensa. Venla miettii miten puhdistaa sielunsa menneestä.
23:30
Esittelyssä: Iholla
23:35
Remontilla rahoiksi
Hanslankarihaaste. Joukkueet joutuvat päivystämään vuorokauden hanttihommia odotellen. Dan ja Dani taistelevat voitosta viimeiseen asti ja aiheuttavat jälleen kerran pahaa verta naapurustossa. Mikella ja Andrew'lla on etulyöntiasema, sillä he ovat tehneet yleismies Jantusen töitä myös elääkseen. Mutta pärjäävätkö hekään Daniskunnan armottomalle kyynärpäätaktiikalle? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 24:00

00:30
Miamin täydelliset naiset
Raivoa ja rintaliivejä, osa 2. Alusvaatejuhlat jatkuvat tunteiden kuumetessa kuumenemistaan, ja monien karsastama Karent saa syyt niskoilleen illan dramaattisista käänteistä, kun vihaiset sanat kimpoilevat seinistä ja drinkit lentävät läpi lukaalin. Humalainen Joanna saa monien päreet palaamaan, eivätkä myöskään Romain ja Marta siedä enää mallin holtitonta käytöstä. Hurjan hullunmyllyn keskellä Lisalla keittää lopulta yli, eikä epäonninen emäntä voi kuin kadehtia Lean taitoa pitää jöötä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.
01:20
Yön AVA