UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 27.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koiralle koti
Kobe. Yksivuotias terrierisekoitus Kobe joutui tarhalle, koska entinen omistaja piti sen kouluttamista mahdottomana. Koira koettelee Brandoninkin hermoja. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
10:00
Lily Cole taiteen parissa
Marc Quinn. Marc Quinn on tehnyt pakastetun omakuvan päästään ja marmoriveistoksia raajattomista. Hän esittelee studiossaan valokuviin pohjautuvia puhallusmaalauksiaan ja näyttää, miten hän tekee roiskemaalauksia. Lily Cole pääsee Quinnin kutsumana Monacoon katsomaan hänen näyttelyään. Brittiläinen asiaohjelma.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Syväjää. Voiko ihminen selvitä hengissä, jos hän makaa 10 tuntia tajuttomana 20 asteen pakkasessa? Lääkärit kertoo Justin Smithin hämmästyttävän tarinan. Amerikkalainen keskusteluohjelma avaa lääketieteen ihmeellisyyksiä tv-viihteen keinoin.
13:00
Jamie Oliver: mestarikokki
Neljä parasta. Uudessa ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa. Jamien perustamassa Fifteen-ravintolassa kannuksensa hankkineet kokit kilpailevat nyt toisiaan vastaan elämänsä tilaisuudesta ja oman ravintolan avaamisesta. Ensimmäisessä jaksossa Jamie karsii kokelaiden joukosta neljä mielestään lupaavinta kokkia mukaan kisaan. Ohjelman kertojana toimii Philip Glenister.
14:00
Koiralle koti
Kobe. Yksivuotias terrierisekoitus Kobe joutui tarhalle, koska entinen omistaja piti sen kouluttamista mahdottomana. Koira koettelee Brandoninkin hermoja. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
14:30
Cheshiren täydelliset naiset
Kanin synttärit. Kausi 1, jakso 8/10. Ampika on tolaltaan viimeaikaisten vastoinkäymisten vuoksi, mutta piipahtaa kuitenkin Laurenin järjestämissä kanin syntymäpäiväjuhlissa ja lähtee myös porukan kylpylä- ja golfreissulle. Dawn ja Ashley saavat yllättäviä uutisia lapsettomuusklinikalla. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan Manchesterin seudulla asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
15:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:40
Duunikunto
Makuja ja elämää.
16:00
Jamie Oliver: mestarikokki
Tunteet pinnassa. Ravintolassa on remontti käynnissä ja henkilökuntaa uupuu, mutta ensimmäiset asiakkaat odottavat jo herkkuja lautaselleen. Lisäksi Jamie on huolestunut ruokalistan monimutkaisuudesta. Alku ei vaikuta lupaavalta. Stressin keskellä tunteet kärjistyvät. Miten käy, kun ravintola on ensimmäistä kertaa täyteen varattu ja asiakkaina on entisiä kollegoita Jamien Fifteen-ravintolasta? Brittiläisessä ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa.
17:00
Lemmen viemää
Pettäjän jäljillä. Aamulla Larissan vierestä herättyään Jonas tietää heti tehneensä kauhean erehdyksen. Larissalle hän tekee selväksi, että haluaa jatkaa Tinan kanssa, ja Tinalle hän väittää juhlineensa koko yön Münchenissä. Siivotessaan Larissan huonetta Tina huomaa, että huoneessa on nukkunut ja juhlinut yhden sijaan kaksi. Nataschan ja Michaelin duo on niin hyvä rahasampo oluttuvalle, että André tahtoo pitää heidät. Werner ehdottaa, että he voisivat ryhtyä duon musiikkituottajiksi ennen kuin joku muu saa saman idean. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekotalo yllättää epäilijät. Yksinhuoltajaisä tahtoo rakentaa uudenlaisen ekotalon itselleen ja tyttärilleen Ipswichiin. Ennen urakan alkamista vierelle löytyy uusi kumppani ja lapsimääräkin lisääntyy. Uuden kodin pitäisi tuottaa tarvitsemansa energia aurinkopaneeleita, tuuliturbiineita, paksuja seiniä ja suuria ikkunoita hyödyntäen. Vaikka pääurakoitsijasta joudutaan luopumaan, naapureita vakuuttelemaan ja viimeistely jättämään ympäristösyistä puolitiehen, viuhkamainen talo pikkiriikkisine huoneineen yllättää epäilijät positiivisella tavalla. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suomen ihanimmat häät
Ksenia ja Vitali. Kausi 1, 11/12. Ksenia ja Vitali viettävät kansainvälisiä prinsessahäitä. Morsian on suunnitellut häitä kokopäiväisesti puoli vuotta eikä rahaa säästellä missään häihin liittyvässä asiassa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Fitnesspäiväkirjat
Kausi 2, 7/8. Nanna pohtii raskaudenaikaista ruokavaliotaan ja saa kuulla miten raskaus on Jeren näkökulmasta sujunut. Janni käy fitnessmalli-kuvauksissa sekä kehonkoostumusmittauksessa. Eevi viettää fitness-viikonlopun Levillä, ja lähtee kaveriporukalla lomailemaan Capetowniin. Oona esiintyy upeana urheilugaalassa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Annika Bengtzon: Studio Sex (K16)
Kun nuoren naisen ruumis löydetään puistosta, rikostoimittaja Annika Bengtzon ryhtyy tutkimaan tapausta, ja jäljet johtavat Studio Sex -nimiselle strippiklubille. Murhan iltana klubilla on nähty myös Ruotsin valtionvarainministeri, ja mehevä poliittinen skandaali on valmis. Ohjaaja: Agneta Fagerström-Olsson, Ruotsi 2012, 89'. Pääosissa: Malin Crépin, Björn Kjellman, Leif Andrée, Kajsa Ernst. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 5.8
Lue lisää: IMDbLeffatykki
22:50
New Yorkin luksuslukaalit
Myrsky. Kausi 2, 2/12. Ryanilla ja Luisilla on sattumalta näyttö samassa talossa samaan aikaan, eikä kilpailulta ja kiusanteolta voida tietenkään välttyä. Fredrikin paineet kasvavat, kun aikaa marmoritalon myymiseen on enää muutama päivä. Kun hirmumyrsky Sandy iskee New Yorkiin, kaikkien normaali elämä pysähtyy hetkeksi ja saa heidät pohtimaan, mikä on elämässä tärkeää. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
23:50
Vaimot vaihtoon UK
Hulluutta vai urheiluhulluutta?. Tänään selviää, voiko rento äiti muuttaa urheilullisen perheen arkea tai onnistuuko sporttiäiti iskostamaan terveitä elämäntapoja toiseen perheeseen.

Kello 24:00

00:50
Yön AVA