UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Nelonen Maanantai 2.5.

05:05
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:00
Bumba
Kausi 1. Jakso 45/50. Bumba on värikäs lastensarja, jossa seikkaillaan sirkuksen ihmeellisessä maailmassa. Bumba on iloinen ja positiivinen klovni, joka on aina valmis hauskuuttamaan lapsia tempuillaan. Se saa temppuihinsa apua kirjavalta ystäväpiiriltään, johon kuuluvat Bumbalu-klovni, Nanadu-karhu, Tumbi-elefantti, Kiwi-lintu sekä muut hauskat hahmot. Lastenohjelma. (5') Sallittu kaiken ikäisille.
06:05
Pound Puppies
Kausi 2. Jakso 7/13. Joskus koirakin voi olla koiran paras ystävä. Suomeksi puhutussa Pound Puppies -sarjassa ryhmä älykkäitä tarhakoiria pitää maanalaista salaista keskusta asuttamansa koiratarhan alla. Heidän tarkoituksenaan on etsiä uudet omistajat tarhaan tuoduille koiranpennuille, samalla kuitenkin varoen paljastumasta koiratarhan ihmisille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
06:30
Chuckin ja ystävien seikkailut
Kausi 2. Jakso 21/25. Kaikkien Lahjojen Äiti. Chuck pelkää, ettei hänen äitienpäiväkorttinsa ole riittävä lahja hänen mahtavalle äidilleen ja yrittää keksiä paremman lahjan, mutta saakin oppia, että ajatus on lahjaa tärkeämpi. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (10') Sallittu kaiken ikäisille.
06:40
Chuckin ja ystävien seikkailut
Kausi 2. Jakso 22/25. Sääntöjen Vankeina. Chuck ja muut ovat kyllästyneet kaikkiin sääntöihin ja päättävät keksiä pelin, jossa säännöt saa päättää itse tai vaikka pelata ilman sääntöjä. Lopuksi he kuitenkin oppivat, että sääntöjenkin kanssa voi olla hauskaa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (10') Sallittu kaiken ikäisille.
06:55
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen
Kausi 2. Jakso 25. Sarja kertoo Sofiasta, josta tulee prinsessa sen jälkeen, kun hänen äitinsä menee naimisiin kuninkaan kanssa. Sofian tarunomaisesta elämästä kertovissa tarinoissa nähdään vierailijoina Disneyn prinsessoja. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
07:20
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Kausi 3. Jakso 6/13. Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
07:45
Lego Nexo Knights
Kausi 1. Jakso 6/20. Sarjassa seurataan viiden Lego-ritarin seikkailuja, jotka taistelevat futuristisessa maailmassa Jestro-paholaista vastaan. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
08:10
Lego Legends of Chima
Kausi 1. Jakso 19/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. Amerikkalainen animaatiosarja. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
08:35
Lego Ninjago
Kausi 2. Jakso 25/26. Ninjago-hahmot, neljä Spinitzu-mestaria, seikkailevat Ninjago-maailmassa, jossa kiinalaiset ja japanilaiset uskomukset elävät vahvoina maailman monissa erilaisissa osissa. (10') K7 (ahdistus, väkivalta).
08:45
Lego Ninjago
Kausi 2. Jakso 26/26. Ninjago-hahmot, neljä Spinitzu-mestaria, seikkailevat Ninjago-maailmassa, jossa kiinalaiset ja japanilaiset uskomukset elävät vahvoina maailman monissa erilaisissa osissa. (10') K7 (ahdistus, väkivalta).
09:00
Vaaleanpunainen pantteri
Pantteri ja pavunvarsi. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6') K7 (ahdistus).
09:10
Soppa365
Kausi 1. Jakso 41/76. Kukkakaali-broilericurry ja kardemummabanaanit. Jos eiliseltä on jäänyt broilerinjämiä, tartu nyt kauhaan. Christina Aaltio tekee kukkakaali-broilericurrya, joka valmistuu vartissa. Arkiateriakin kannattaa silloin tällöin sinetöidä makealla, ja tämän päivän Sopassa ateria huipentuu täristyttävän hyviin kardemummabanaaneihin. Kotimainen lifestyleohjelma. (4')
09:20
Hansin grillikesä
Kausi 1. Jakso 4/8. Tässä jaksossa Hansin ja Meri-Tuulin kanssa kokkaamassa Edis Tatli ja Makwan Amirkhani. Ruokateemana kasvista ja kalaa lähi-idän tapaan. Kotimainen ruokaohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:20
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita

Kello 12:00

13:45
Palavaa rakkautta
Kausi 2. Jakso 2/7. Nukke-esitys. Julie ja miehet viettävät laatuaikaa nukke-esityksen merkeissä, mutta tunnelma käy ikäväksi, kun yksi miehistä puhuu ohi suunsa. Julie vie Zackin yksityistreffeille ja esittelee tälle amerikkalaista kulttuuria. Yllättävä kielimuuri osoittautuu kuitenkin ongelmaksi. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:15
Palavaa rakkautta
Kausi 2. Jakso 3/7. Koulupäivä. Julie ja Annie palauttavat miehet koulun penkille ja pitävät heille soveltuvuuskokeen. Julie ja Simon käyvät treffeillä eläintarhassa. Talo kohisee yllätyslähtijästä. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
14:45
Vaaleanpunainen pantteri
Vaaleanpunainen Da Vinci. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:55
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 5. Jakso 27. Kitaroita ja labyrintteja. Mike ja Frank kiertävät Virginiaa samalla kun Danielle hikoilee toimistossa ilman ilmastointia. Varastoista löytyy itse tehty viulu, Martin-kitara 1800-luvulta, erilaisia mainoskylttejä ja kelloja. Matkaan tarttuu myös vanhoja bensapumppuja ja kynttelikköjä. Danielle pyytää arviota vanhasta Indian Chiefin moottorista. Amerikkalainen sarja. (42') Äänitekstitys: suomi.
16:00
Onnenarpa
16:05
Neljän tähden illallinen
Kausi 5. Jakso 21/40. Petri Nygård. Muusikkojen teemaviikon avauksessa Petri Nygård tarjoaa illallisen kollegoilleen Kristiina Wheelerille, Janne Tulkille ja Jannika B:lle. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:35
Soppa365
Kausi 1. Jakso 41/76. Kukkakaali-broilericurry ja kardemummabanaanit. Jos eiliseltä on jäänyt broilerinjämiä, tartu nyt kauhaan. Christina Aaltio tekee kukkakaali-broilericurrya, joka valmistuu vartissa. Arkiateriakin kannattaa silloin tällöin sinetöidä makealla, ja tämän päivän Sopassa ateria huipentuu täristyttävän hyviin kardemummabanaaneihin. Kotimainen lifestyleohjelma. (4')
16:45
Leijonan luola USA
Kausi 5. Jakso 11/29. Taianomaisia hetkiä. Ovikello ei ole enää entisensä, kuten ei myöskään tylsä maustekastikevalikoima. Valokuvia saa jaettua kännykällä, mutta kuka ostaisi niitä? Lasten puuhapaketin suunnitelleista yrittäjistä tulee legendoja. Amerikkalainen sarja. (43') Äänitekstitys: suomi.
17:50
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 2. Jakso 6/12. Aki ja Heli tekevät kauppaa rahoista. Kirsi ostaa ulkomaista emalia. Markku saa lipputangon pystytyksen päätökseen. Kotimainen ohjelma. (42')

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Haapasalo goes lomalle
Kausi 2. Jakso 6/8. Puerto Rico. Kaunis ja aurinkoinen Puerto Ricon on täynnä juhlaa. Ville rentoutuu keskellä sademetsää, käy jokiseikkailulla ja syö paikallista, mureaa porsasta. Ville pääsee myös todistamaan, kuinka tanssin ja taiteen avulla asukkaat taistelevat jengirikollisuutta vastaan. Myös yksi maailman ihmeistä, pimeässä hohtavat vedet löytyvät Puerto Ricon kauniilta saarelta. Kotimainen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Kielletty rakkaus
Kausi 1. Jakso 8/12. Vanhemmuus kiellettiin vammaisuuden vuoksi. Saila ja Sampo olivat siitä tavallinen nuoripari, että he toivoivat naimisiinmenon jälkeen perheenlisäystä. Kun kävi ilmi, ettei vauvaa ollut mahdollista saada omin avuin, pari hakeutui hedelmöityshoitoihin. Hoidot kuitenkin evättiin sillä perustella, että Sampo sairastaa Duchennen lihasdystrofiaa ja Saila on cp-vammainen. Kotimainen draamasarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:58
Keno
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')

Kello 21:00

21:00
Mustat lesket
Kausi 2. Jakso 8/12. Mystinen partneri. Jukka vaihtaa suunnitelmaa ja kidnappaa Siirin. Kirsin häät saavat odottamattoman lopun. Kotimainen draama. (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Poliisit - kotihälytys
Kausi 3. Jakso 16/16. Normaali keski-ikäinen mies. Vantaalla Jakke ja Pete kohtaavat vuorossaan miehen, joka sytyttää äitinsä talon tuleen. Lisäksi metelikeikan takaa paljastuu ihmiskauppaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Supertähdet
Kausi 1. Jakso 4/8. Supersunnuntai. Teemu kutsuu supertähdet kotiinsa viettämään jenkkisunnuntaita. Teemulla on kotikentällään kovat paikat, ja haaste tulee Teemun pojilta jenkkifudiksen muodossa. Illan kruunaa Redrama. Kotimainen viihdeohjelma. (58') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:25
Leijonan luola USA
Kausi 5. Jakso 11/29. Taianomaisia hetkiä. Ovikello ei ole enää entisensä, kuten ei myöskään tylsä maustekastikevalikoima. Valokuvia saa jaettua kännykällä, mutta kuka ostaisi niitä? Lasten puuhapaketin suunnitelleista yrittäjistä tulee legendoja. Amerikkalainen sarja. (43') Äänitekstitys: suomi.
01:25
Temptation Island Suomi 2
Kausi 2. Jakso 11/20. Vierihoitoa ja käsitöitä. Satu repäisee rohkeasti yön pimeydessä. Nana nauttii elämästä ja huomaa, että Jeri on kätevä käsistään. Elina kuiskuttelee Iirolle, ja Juho tökkää bilevaihteen silmään. Roope ja Ida säätävät tahoillaan. Kotimainen realityohjelma. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
02:25
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 5. Jakso 27. Kitaroita ja labyrintteja. Mike ja Frank kiertävät Virginiaa samalla kun Danielle hikoilee toimistossa ilman ilmastointia. Varastoista löytyy itse tehty viulu, Martin-kitara 1800-luvulta, erilaisia mainoskylttejä ja kelloja. Matkaan tarttuu myös vanhoja bensapumppuja ja kynttelikköjä. Danielle pyytää arviota vanhasta Indian Chiefin moottorista. Amerikkalainen sarja. (42') Äänitekstitys: suomi.
03:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV