UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Viasat Film Action Tiistai 3.5.

19:00
Mother's Instinct (K15)
Kun nuori poika katoaa, pojan sisko ja äiti alkavat epäillä perheen naapurin sieppanneen pojan. Poliisi ei kuitenkaan usko heitä, joten heidän on turvauduttava oman käden oikeuteen. Kanada 2015 Ohjaus: Jason Bourque. Pääosissa: Josie Bissett, Mike Dopud, Sarah Grey, Spencer Drever. Pituus: 85 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.

Kello 21:00

21:00
X-Men: Days of Future Past
X-Men-mutanttiryhmä lähettää Wolverinen menneisyyteen, jotta tämä muuttaisi historian kulkua ja estäisi tapahtuman, joka uhkaa tuhota sekä ihmiset että mutantit. USA 2014 Ohjaus: Bryan Singer. Pääosissa: Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry. Pituus: 131 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
23:10
Pusher 3 (K15)
Ikä alkaa painaa kahdesta ensimmäisestä elokuvasta tuttua huumediileriä Miloa. Milon tilaama heroiinilähetys osoittautuukin 10 000 ekstaasipilleriksi. Hän yrittää myydä pillerit, mutta huonostihan siinä käy. Milon on turvauduttava entisen kätyrinsä ja vanhan ystävänsä Radovanin apuun. Pääosissa: Zlatko Buric (Milo), Marinela Dekic (Milena), Ilyas Agac (Little Mohammed), Slavko Labovic (Radovan), Gitte Dan (Lis). Pituus: 104 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.