UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 17.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 6/18. Harmoniaa hakemassa. Meighan ja Christina etsivät yhteiseen juhlaansa hääpukuja, jotka loisivat harmonisen kokonaisuuden, mutta eivät olisi liian samanlaisia. Tyylimuutoksen läpikäynyt Jackie palaa putiikkiin. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09:30
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 5/13. Pilalle hemmoteltu. Keziaa on hemmoteltu aina, mutta nyt perhe ja ystävät haluavat asioiden muuttuvan. Asenteenmuutos näyttää kuitenkin olevan vaikea pala paitsi Kezialle myös joillekin lähimmäisille. Suoriutuuko Kezia annetuista haasteista? Amerikkalainen realitysarja.
10:00
Jutta ja superdieetit
Kausi 1. Jakso 10/10. Jutan uuden vaateliikkeen avajaisbileet Helsingissä vilisee julkkisvieraita. Puolen vuoden treeni huipentuu fitnessin MM-kisoihin Serbian Novi Sadissa. Kisojen jälkeen pitkään tiukalla dieetillä ollut Jutta palkitaan herkuilla. Kotimainen realityohjelma. (22')
10:30
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 4/13. Yhä alas yrittää. Danin työmaalla valetaan jo anturaa, mutta Nikkin tontilla ei suju edes putkien kaivaminen maahan. Kaiken kukkuraksi vuokranantajaltakin tulee yllätyspuhelu.
11:00
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 5/13. Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
11:30
Lauran matkakuvia: Tukholma
Kausi 2. Jakso 2/10. Lauran matkaseurana Tukholmassa on Antti Tuisku. Vierailukohteena on mm. ABBA-museo, jossa selviää olisiko Tuiskusta ollut ainesta ABBA:n viidenneksi jäseneksi. Kotimainen lifestyleohjelma. (20')

Kello 12:00

12:00
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 2/12. Marjo, Ari ja lapset lähtevät Harmonikkaristeilylle, jossa Sara kilpailee jatkopaikasta harmonikkafinaaliin. Henna poseeraa Negative-yhtyeen promokuvauksissa. Sofia aloittaa ensimmäisen sinkkunsa äänitykset. Marjon perhe saa ikävän syytteen: lastensuojeluviranomaiset ovat saaneet ilmoituksen, jossa epäillään, että Marjon lapsilla on liikaa harrastuksia. Kotimainen realitysarja.
12:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 22/48. Maailman paras Ola. Pankkimies Ola on oikea grillimestari ja ylpeä taidoistaan. Mutta miten on, maistuuko Isalle ja Fredrikille itse marinoitu grillattu lammas? Entä joutuuko Christine tyytymään inhoamaansa tonnikalaan? Ruotsalainen ruokaohjelma.
13:00
Tomin keittiö
Kausi 1. Jakso 9/12. Possunpäätä lihatoimittajan lautaselle. Tomi kutsuu illalliselle tärkeän lihantoimittajansa ja valmistaa liharuokia vähemmän käytetyistä ruhon osista. Tarjolla hasselpähkinällä maustettua possunpäätä, Osso Buccoa häränpotkasta sekä porkkanakakkua. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
13:30
Kauneusleikkaukseen vai ei?
Kausi 3. Jakso 6/13. Valtaa veitsellä. Nancy on laihduttanut 65 kiloa ja poistattaa roikkuvaa ihoa kauneusleikkauksessa. Jaksossa pohditaan, onko kauniilla ihmisillä enemmän valtaa. (21')
14:00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 7/18. Siskokset tukkanuottasilla. Vuokaleivosyrittäjä Katherine tuo mukanaan makean yllätyksen putiikin väelle. Löytyykö unelmien hääpuku sokerihumalan siivittämänä? Suzy etsii asua määräilevän siskonsa kanssa. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
14:30
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 26/37. Hellettä leirintäalueella. Joukkueet hyppäävät matkailuautoihin ja ajavat kilpaa leirintäalueelle. Siellä heidän on kokattava alkeellisissa olosuhteissa gurmeeruokaa matkan varrelta hankkimistaan raaka-aineista.
15:50
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 14/24. Hyväntekijöiden onnenpäivä. Tänään näemme, miten kaksivuotias ihmelapsi Zoe saa uuden kodin. Hyväntekeväisyyttä harrastaneet vanhemmat saavat huomata, että antaminen todellakin kannattaa. Mukana perhettä ilahduttamassa tv-kokki Paula Deen ja olympiamitalisti Shaun White. Amerikkalainen lifestylesarja.
16:50
Huippumalli haussa
Kausi 18. Jakso 10/13. Kovia otteita. Tytöt viedään Hongkongiin, missä he pääsevät kokeilemaan aasialaisen toimintaelokuvan sankarin roolia ja lyömään vastustajan kanveesiin. Viikon kuvaukset järjestetään korkeassa Macau Towerissa, mikä aiheuttaa joidenkin kohdalla ongelmia. Amerikkalainen draamasarja. (41')
17:50
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 27/37. Tunteet kuumenevat. Äkkikuolemahaaste saa tunteet lähes kiehumispisteeseen, kun helle ja ennalta määrätyt raaka-aineet näyttävät olevan joukkueita vastaan.

Kello 18:00

18:55
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 15/24. Partiolaisen kunniasanalla. Yksinhuoltajaäiti Ernie Graham on omistanut elämänsä partiolaistytöille. Hänen kotinsa on termiittien tuhoama, mutta hän on enemmän huolissaan partioleirin mökistä, joka paloi maan tasalle. Nyt remontoidaan molemmat. Amerikkalainen lifestylesarja.
19:55
Sinkkuelämää
Kausi 1. Jakso 1/12. Kausi 1, osa 1. Carrie, Samantha, Charlotte ja Miranda esittäytyvät ja kertovat New Yorkin suhdekiemuroista. Voiko nainen harrastaa seksiä kuin mies? Amerikkalainen komediasarja. (25') K12 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 11/40. Tänään Sinkkulaivalle lähtee Riia. Nuori nainen on musiikillisesti lahjakas, ja onpa hän esiintynyt musikaaleissakin. Riian iskurepliikki menee suoraan asiaan: "Sä näytät siltä, että haluat mun puhelinnumeron". Kotimainen realitysarja. (21')

Kello 21:00

21:00
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 5/11. Mirvan ja Hekan saama tuomio lapsettomuudesta muuttuikin odotuksen onneksi. Miltä tuntuu nähdä esikoisvauva ensi kerran, kun haaveista tulee sittenkin totta? Kotimainen ohjelma. (41')
22:00
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 44. Remonttia ja riitelyä. Uusi kausi alkaa! Tällä kaudella Ruotsin miljonääriäideissä tavataan aikaisemmilta kausilta tutut Maria Montazami sekä Gunilla Persson. He saavat seurakseen uudet tuttavuudet Siv Cottonin sekä Britt Eklandin. Ekland näytteli aikoinaan Bond-tyttöä elokuvassa 007 ja kultainen ase. Tänään Maria remontoi kotiaan, Siv järjestää kauneushoitolansa avajaiset ja Gunilla riitaantuu äitinsä hoitajan kanssa. Ruotsalainen realitysarja.
23:00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 10/40. Kymmenisen vuotta sinkkuna elellyt Arto on kokenut kovia rakkaudessa, mutta usko uuteen onneen elää vahvana. Arto ei viitsi laivalle turhia matkatavaroita kanniskella, sillä pelimiehelle riittää lompakko taskussa. Kotimainen realitysarja. (21')
23:30
Sinkkuelämää
Kausi 1. Jakso 1/12. Kausi 1, osa 1. Carrie, Samantha, Charlotte ja Miranda esittäytyvät ja kertovat New Yorkin suhdekiemuroista. Voiko nainen harrastaa seksiä kuin mies? Amerikkalainen komediasarja. (25') K12 (seksi).

Kello 24:00

00:05
Kieroilevat kaunottaret
Kausi 1. Jakso 2/9. Amzien juhlat. On Emilyn tyttären 2-vuotissynttäreiden aika. Nicole B. järjestää lounaan, jonka on tarkoitus puhdistaa ilmapiiriä ennen syntymäpäiviä. Kaksi äideistä jää kuitenkin juhlista pois, ja kolmaskin saapuu myöhässä. Amerikkalainen realitysarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 27/37. Tunteet kuumenevat. Äkkikuolemahaaste saa tunteet lähes kiehumispisteeseen, kun helle ja ennalta määrätyt raaka-aineet näyttävät olevan joukkueita vastaan.
02:05
Häähullut
Kausi 8. Jakso 8/47. Hoikemmaksi. Marialla on diktaattorin elkeet. Hän ei suostu tekemään itse mitään häidensä eteen ja loukkaa armottomasti kaikkia läheisiään. Mian dieetti epäonnistui, joten hän päättää turvautua radikaalimpaan laihdutuskeinoon. Saako Mia unelmahäänsä, kun äiti uhkaa panna rahahanat kiinni? (42') Sallittu kaiken ikäisille.
03:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV