UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 25.11.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 25.11.
Onnea, Katri, Kaija, Katja, Kaisa, Kati, Kaarina, Kaisu, Riina, Katariina ja Katriina!
06:53
Touhukkaat
Kuka heittelee roskia? Joka puolella on roskia! Mistä ihmeestä ne tulevat? Se on tietenkin Mellastus. Kukaan ei ole opettanut sille, että roskat kuuluvat roskapönttöön, mutta touhubuugin säestyksellä sekin onnistuu! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Maltti ja Valtti
Maltti ja Valtti saavat poliisipäälliköltä kiperän tehtävän. Mitä voi tehdä, jos ei saa unta? Auttaako panikoiminen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Tiketi Tok
Aika mitata. Raksunen mittaa kaupungin asukkaat, ja Pomppula pettyy, koska ei ole kasvanut lainkaan sitten viime mittaamisen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Vilkki Ankka
Kutisevat kirput. Vomppa rapsuttaa koiranpentua ja saa tältä kirppuja. Vomppa menee lääkäriin, ja tohtori joutuu Vompan kauhistukseksi ajelemaan potilaalta kaikki karvat pois. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Oktonautit ja pingviinikisat
Oktonautit ja pingviinikisat. Pinto järjestää isoveljelleen Pesolle suuren yllätyksen! Pärjääkö Peso pingviinien hurjassa Rautasimpukka-kilpailussa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:09
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Satu ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:34
Mimosa ja Lennu
Parrakasta aarteenetsintää. Kapteeni Saksi järjestää kilpailun, jonka palkintona on aarrearkku. Mimosa ei kuitenkaan hyväksy kilpailijavaatimuksia vaan ottaa ohjat omiin käsiinsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Jetron matkaan
Treffimuistoja. Jetron vanhemmat viettävät ensitreffiensä vuosipäivää. Jetro päättää ystävineen loihtia heille ensitreffien puitteet uudelleen: kaukainen kuu, horisontista nouseva planeetta ja bortronilaista ruokaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Näin meillä
Lupa yöpyä. Luukaksen sisarusten kokemukset kavereille järjestetyistä yökyläilyistä ovat johtaneet yökyläkieltoon Leivon talossa. Nyt on Luukaksen aika taistella oikeutensa puolesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:13
Karvinen
Syksyn surkeat sävelet. No mutta, sehän on Karvinen. Laiska ja lihava, raivostuttava ja rakastettava kissamme tulee jälleen elämänfilosofioineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:25
Merten syvyyksissä
Varokaa vartijoita. Salaperäinen, muinainen temppeli on uinunut meren pohjassa vuosisatoja. Meren perhe huomaa, että temppeli on kätketty ja sille on hyvä syy. Merenelävät suojelevat sitä kaikin keinoin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:47
Kammokatu
Kauneus on katoavaista. Luka ei noudata ohjeita ja kadottaa esineen, joka on hyvin tärkeä Eevalle. Onnistuuko Luka ystävineen pelastamaan sen Oton käsistä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:15
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Villi kortti virittää penkkiurheilijat oikeaan tunnelmaan ennen illan Mestareiden liigan ottelua. Paneelissa Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Ville Myllyrinne ja Aki Riihilahti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Hiihtolajien MC: Yhdistetyn mäki
Yhdistetyn mäki HS 142. Selostus Mikko Hannula. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
11:30
Hiihtolajien MC: Hiihto N 10 km (p)
Naisten 10 km hiihto (p). Selostus Jussi Eskola. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD

Kello 12:00

13:20
Hiihtolajien MC: Hiihto M 15 km (p)
Miesten 15 km hiihto (p). Selostus Jussi Eskola. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
15:20
Hiihtolajien MC: Yhdistetyn 10 km
Yhdistetyn hiihto-osuus 10 km. Selostus Mikko Hannula. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
16:20
MotorSport
Moottoriurheilun ajankohtaisohjelma. HD
16:50
Hiihtolajien MC: Joukkuemäki
Joukkuemäen kilpailu HS 142. Selostus Mikko Hannula. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Mikael Oivo. HD

Kello 18:00

19:10
Noin viikon uutiset
Makkarasiilin ruumiinavaus. Ohjelman tekijät kertovat Ruben Stillerin vetämässä erikoisjaksossa, miten vitsit syntyvät ja olisiko satiiria ilman Sipilän hallitusta. KAUDEN VIIMEINEN JAKSO. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:35
Siskonpeti : Isänmaa
Kausi 3, 10/10. Isänmaa. Naiset rintamalle ja pettuleipää pöytään - nyt on Suomi100! Miltä näyttää Runebergien taiteilijapariskunnan elämä? Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Jare vs. Cheek
Dokumentti seuraa Suomen suosituimman pop-artistin biisintekoa ja Blockfest-stadionkeikan suunnittelua. Millainen ihminen on Jare Tiihonen, kun Cheek on tauolla? Ohjaaja Mika Niva. Ohjelma sisältää kiroilua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:05
Jätä se!
(He's Just Not That Into You, USA 2009) Komedia sinkuista, jotka yrittävät tulkita vastakkaisen sukupuolen signaaleja ihmissuhteissaan. O: Ken Kwapis. N: Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Ben Affleck, Drew Barrymore. HD Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 40 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 5.10.2017. Vieraina: Michael Fassbender, Ana De Armas, Jack Hanna and his animals. HD Äänitekstitys: suomi.
23:50
Muistin vanki
Kausi 3, 12/13. Siirto. Suosittu näyttelijä löytyy ammuttuna pukuhuoneestaan. Epäiltyjen motiivien tarkka selvittely johtaa Carrien ja Alin vihdoin oikeille jäljille. Mitä näyttelijä oli aikeissa tehdä? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:35
Sohvaperunat
Tusina tavaraa Suomesta- ohjelma vie Sohvaperunat ruotsinlaivalle ja muistelemaan omia risteilykokemuksiaan. Uutuusohjelma Mökkireissu tuo kotisohville kesän talven keskelle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna