UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 22.7.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 22.7.
Onnea, Leena, Matleena, Leeni ja Lenita!
06:52
Touhukkaat
Kadonnut juoksupallo. Desi ja Outi auttavat tällä kertaa kahta energistä ystäväänsä, joiden juoksupallon joku on vienyt. Velhon avulla selviää, että kaiken takana on pyörimisestä innostunut pyöryläinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Anniina Ballerina
Anniina ja Leipäjuusto-liuku. Anniina ystävineen saa mahdollisuuden osallistua Hiirlannin Huippu-kykykilpailuun. / Anniina ja kadonneiden nuottien arvoitus. Anniina, Siri ja Marko harjoittelevat tanssiesitystä varten. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Maltti ja Valtti - homma hanskassa
Pelkääminen. Maltti ja Valtti saavat poliisipäälliköltä kiperän tehtävän. Mitä voi tehdä, jos pelkää eikä mahda sille mitään? Auttaako panikoiminen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:49
Maukka ja Väykkä
Täydellinen Maukka. Yllättävä epävarmuus hiipii Maukan mieleen: onko hän sittenkään aivan täydellinen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Sanni Sateenkaari
Kuu katoaa. Tänään sateenkaarelalaiset eivät tiedä, milloin mennä nukkumaan, koska herra Kuu ei tule laulamaan heille. Sannin tehtävä on löytää herra Kuu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:12
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Mari ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:32
Vilkki Ankka
Jäälinna kaukomaan. Helleaalto koettelee Mäkikoloa, ja Vilkki ystävineen päättää suunnata Etelämantereelle jäiden hakuun. Tuomisina on myös puuhakkaita pingviinejä, jotka loihtivat jäästä linnan! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:44
Jetron matkaan
Tehtävä Marsissa. Otto haaveilee urasta Mars-tutkijana, mutta lannistuu, kun se kaikki tuntuu vielä niin kaukaiselta. Jetro, Sanni ja Minttu järjestävät Otolle ihan oman tehtävän punaisen planeetan pinnalla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Vasikantanssi: Jore ja juhannus
Hajonneesta pakettiautosta Saaran, Santun ja äidin elämään kömpii kiertävä yhden miehen orkesteri Jore. Saara ei kestä miestä - eikä mieheen ihastunutta äitiään. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja ohjaus Saara Cantell. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
09:16
Aika härdelli!
Mullin mallin maanantai, osa 2/2. Temon ja Lurun on saatava Sara laulamaan, jotta he saisivat haltuunsa alkuperäisen muropaketin ja luuppi pelastuisi. Sara ei puhua pukahda, joten osaako hän laulaakaan? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:28
Karvinen (7)
Pöllö-äiti. Esko ja Liisa lähtevät katselemaan lintuja ja jättävät Karvisen ja Oskun yksin. Vaikka Esko on jättänyt päivän ateriat valmiina keittiöön, niin Karvisella on kohta nälkä ja hän lähtee etsimään lisää ruokaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:41
Minä ja Max
Max oppii. Max on pentukoulussa niin innoissaan, että on malttamaton oppimaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:44
Tero hoitaa (7)
Ilonpilaaja. Kaikki muut ovat katsoneet televisiosta jakkipainia edellisenä iltana, mutta Tero säästää ottelunkatsomisen koulun jälkeen. On raskasta työtä vältellä tuloksen kuulemista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:56
Harri & Bip
Lokkiongelma. Asia ratkeaa kuin itsestään. HD Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Alkuperäinen esityspäivä USA:ssa 16.5.2017. Vieraina Ice Cube, Jason Derulo, Harry Styles. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Uusi päivä
Osa 366: Kruununperilliset. Tomi tajuaa, että Emmistä on moneksi. Roni muuttaa Kuuslalle ja Tero julistaa koko Virtaukselle isyyttään. Haavistolla Karri ja Jani joutuvat kisaamaan kommuunin valtikasta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:08
Uusi päivä
Osa 367: Sairaalakeikka. Tomi tajuaa Emmin tilan ja yrittää saada hänet hoitoon. Kesken Niklaksen ja Elinan lapsentekopuuhien Minna löytää Niklaksen hoitohistoriasta yllätyksen. Iris ja Jimi virittävät Hiltuselle ansan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:36
Uusi päivä
Osa 368: Totuutta etsimässä. Niklas ei halua kertoa totuutta leikkauksestaan Elinalle, joten hän pelaa pelinsä Ainon kautta. Lissu yrittää selvittää, kävikö Hiltunen käsiksi Jimiin vai ei. Karri iskee kirveensä kiveen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:04
Uusi päivä
Osa 369: Hyvä äitipuoli. Roni kiristää Marikan hermoja, mutta tämä on päättänyt onnistua äitipuolena. Elina huolestuu Niklaksen salaisesta operaatiosta. Vilma pohtii tulevaisuuttaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:35
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta
3/10. Costa Bravassa Koillis-Espanjassa syödään paljon merikalaa, ja ruoka valmistetaan puilla lämmitettävässä uunissa. Rachel kokkaa paellaa merenelävistä ja kehittää oman versionsa crema catalana -jälkiruuasta. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Luontoretkellä: Teno on paras lohijoki
Norjan ja Suomen rajajoki on tunnettu harrastajakalastajien keskuudessa parhaana lohijokena, mutta liikakalastus uhkaa lohikantaa. Viranomaiset ovat eri mieltä siitä, miten jokea ja sen lohikantaa pitäisi suojella. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Yle Live: Mikael Gabriel
Nousukiidossa olevan suomiräppärin keikka Blockfestissä Tampereella elokuussa 2015. Pahan pojan roolissa viihtyvä mc toi ison show'n Ratinan stadionille. Lavalla vierailivat myös mm. Diandra ja Diison. (U) HD
14:55
Päämääränä täydellinen vartalo
Lihakset eivät ole enää vain miehiä varten. Bikini fitnessin maailmassa naiset elävät rankkojen treeniohjelmien, kurin ja tiukkojen dieettien keskellä. Ohjelma seuraa kahden naisen kamppailua kohti ideaalivartaloa. HD Äänitekstitys: suomi.
15:40
Villi kortti
Villi kortti testaa huippu- ja penkkiurheilun kerran viikossa. Testiryhmässä tänään Ville Myllyrinne, Paula Noronen, Pilvi Hämäläinen, Juuso Mäkilähde, Kalle Palander, Riku Riihilahti sekä illan vieras VilleGalle. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Unelmana MM-ralli
Koosteessa seurataan tulevaisuuden tähtikisan voittajan matkaa kohti Suomen MM-rallia. Stipendiaatti valittiin viiden kandidaatin joukosta. HD
17:00
Kalevan kisat
Toinen kilpailupäivä. Seinäjoki. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD

Kello 18:00

21:00
Uimahyppyjen MM
Kooste päivän kilpailuista. Budapest, Unkari. Selostus Satu Pirhonen. HD
21:35
Jalkapallon naisten EM: FRA - AUT
Ranska - Itävalta, ensimmäinen puoliaika. Utrecht, Alankomaat. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD
22:35
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:40
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:45
Jalkapallon naisten EM: FRA - AUT
Ranska - Itävalta, toinen puoliaika. Utrecht, Alankomaat. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD
23:45
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 17.5.2017. Vieraina Ewan McGregor, Billy Crudup, Harry Styles. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Uimahyppyjen MM
Budapest, Unkari. Selostus Satu Pirhonen. HD
01:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna