UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 26.11.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.11.
Onnea Sisko.
06:53
Mitä ihmettä?
Tietäminen. Miten tiedämme asiat, jotka tiedämme? HD Sallittu kaiken ikäisille.
06:58
Herra Nokkelo
Sulhanen pulassa, mutta herra Nokkelo tietää mikä puuttuu. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Tiketi Tok
Lumen aika. On lumen aika! Vai onko? Tommi ja Talvikki ovat valmiita rakentamaan lumiukon, mutta lunta ei näy. Raksunen lainaa pilvikonettaan, ja lapset saavatkin lumisateen aikaan, mutta osaavatko he lopettaa ajoissa? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Jokeri Pokeri Box
Simon taikastudiossa lentelee merkillinen lintu. Se on näkymätön, mutta osaa silti munia pingispalloja Simon haaviin. HD
07:20
Samsam : Kuokkavieraat
Samsamin syntymäpäiväjuhliin saapuu kaksi vierasta, joita hän ensin luulee valepukuisiksi ystävikseen. Vieraat paljastuvatkin hirviöiksi, jotka aiheuttavat paljon harmia. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Katinkontti
Katti Matikainen kurkistaa Suomen historialla täytettyihin laatikoihin Helsingin kaupunginmuseon kokoelmakeskuksessa.
07:38
Taavi-tiikerin naapurissa
Kiitos isoisä! On kiitospäivä ja Taavi odottaa kylään rakasta isoisäänsä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Martta puhuu
16/40. Kadonneen taiteen metsästäjät. Martta vie kukkia. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Muumilaakson tarinoita
Osa 75/101: Suuri lentokilpailu. Niiskun lentoalus on valmistunut. Koelentopäivänä näköpiiriin ilmestyy tosin muitakin lenteleviä härveleitä, jotka ryhtyvät kilpasille keskenään. Entä onko Niiskun alus lentokelpoinen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Kepuli kuntoilija. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sydänmailla
13/18. Jälkimaininkeja. Koettaessaan väistää tielle puikahtanutta sutta Ty joutuu pahaan moottoripyöräonnettomuuteen. Amy vaistoaa, että Tylle on sattunut jotain pahaa. Tim aloittaa huoltajuustaiston Shanesta. (U). HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:45
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 3/10. Tänään käydään katsomassa sudenpentuja. Ilvesnaaras käy ultraäänitutkimuksessa, ja hoitajat toivovat, että se olisi jo kantava. Miksi davidinhirven sikiö kuolee kohtuun? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:15
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Sari Immosen ja Vesa Karjalaisen romanssi alkoi työpaikalla. Loman aikana huoltomies oli vaihtunut. Alkoi piiritys, joka johti puoli vuotta myöhemmin kihlautumiseen. Nyt parilla on kaksi yhteistä lasta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Tv-ohjelma, joka puhuttelee lahkeitasi ja saa korvasi lepattamaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 432: Luottamuspula. Niklas ei luota enää Elinaan vaan epäilee tämän vievän yrityssalaisuudet omaan firmaansa. Otso kohtaa ikävän todellisuuden. Marikan itsevarmuus kokee kolauksen. Vilma havahtuu Janin lähtöön. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Matkakumppanit
8/10. Korkeushyppääjä Kajsa Berqvist toteuttaa isänsä lapsuudenhaaveen. Isä pääsee viimeinkin käymään Serengetin kansallispuistossa Tansaniassa. Matkasta villieläinten pariin tulee yllättävän jännittävä seikkailu. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Kakola
Osa 5/8. Äidit tapaavat vankilassa olevat poikansa. Kaikille ei kuitenkaan saavu vierasta. Pojat pohtivat myös isäsuhdettaan, ja yksi onnellinen pääsee johtoryhmän myöntämälle iltavapaalle. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Kakola
Osa 6/8. "Meidät on hylätty!" Kyyneleiltäkään ei vältytä, kun nuorten sellikaverit vapautetaan yllättäen ja pojat jäävät yksin. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Valomerkki
Uusi sarja alkaa. Kaveriporukka unelmoi rocktähteydestä. Kun ei ole töitä, voi panostaa kaiken musiikkiin. Mutta sillä ei vielä elä. Elias manageroi Constantinea maailmalle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Ajankohtainen kakkonen
Uusi leuka syöpäpotilaalle 3D-tekniikalla - tervetysteknologiasta viennin valopilkku. Unkarin johto putinismin tiellä. Juontajina Satu Miettinen ja Jyrki Richt. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:25
Tarinateltta
Tänään kuulemme Lapin rajamailta joulusadun, ja kotka vie vauvan kapaloissa, sekä ihmettelemme kännin olemusta. Kertojina Eeva Kettunen, Irma Backman, T. Pentinlehto, R. Kangasluoma. Isäntä: Benjamin Oroza. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Ykskaks paksuna
4/8. Laura on saanut keikkatyötarjouksen. Lapsenhoitajan löytäminen on yllättävän hankalaa. Lopulta äiti joutuu turvautumaan viimeiseen vaihtoehtoon, vaikka tietääkin että se on heikoin lenkki. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
15:15
Jinsy-saari
7/8. Zoop. Saaren sikojen hajuaistiin perustuva postilaitos on alkanut tökkiä, ja Maven selvittää asiaa. Sporall taas siirtyy Musatavernaan, jossa esiintyy kuuma bändi Mool Perpya. Myös Maven päättää seurata muotia. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:40
Doctor Who
Aavejahti. Syrjäisellä nummella sijaitsevaa kartanoa on vainonnut naisenhahmoinen aave koko sen historian ajan. Uusi tutkimusryhmä kartoittaa aaveen liikkeitä, mutta miksi siitä kiinnostuu myös Tohtori Claransa kera? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:30
Galaxi
(S) Womman Tähtivieraana sooloartisti Kalle Lindroth. Tähtitietäjä-kisa jatkuu neljännessä ja viimeisessä puolivälierässä! Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Luisteluleikit, Popi Kissa, Taikakaruselli, Olipa kerran kolme... sekä Anton Siilinen ratkaisee. Senja jatkaa mukavien asioiden puun koristelua. HD
17:56
Neljä vuodenaikaa: Syksylaulu
Pikku Kakkosen Rami laulaa, mitä kaikkea syksy tuo tullessaan. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Sydänmailla (7)
14/18. Unelmista totta. Amy joutuu mukaan Timin julkisuuskuvan kiillottamiseen, sillä Tim haluaa Shanen huoltajuuden itselleen. Ty korjaa moottoripyöräänsä ja koettaa samalla paikkailla kolhiintunutta itsetuntoaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Valomerkki
Antilla on omat rahat pelissä, kun Constantine-bändi haluaa ulkomaille. Mutta Englannista ei vastata sähköposteihin. 2/8 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 433: Takiainen. Lissu saa sinnikkään ihailijan. Niklas ei niele purematta. Anni ja Roni hakevat sopua erikoisella tavalla. Krista saa outoja oireita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Ykskaks paksuna
5/8. Jamiesta tulee täysi-ikäinen, mutta tuleeko hänestä aikuinen? Ainakin bileet ovat kovaa kamaa, siitä pitää Mike huolen. Ikävä kyllä Lauralla on muuta menoa. Edistyykö Keithin työnhakumarkkinoilla? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, päihteet).

Kello 21:00

21:00
Syke
5/20. Sinun edestäsi vuodatettu. Sairaalaan tuodaan potilas, joka haluaa kieltäytyä verensiirrosta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Piripäiväkirja (K16)
Pinjalle päihteet tarjosivat yhteyden äitiin. Minkä varaan Pinjan ja äidin elämä rakentuu, kun kumpikin yrittää päästä kuiville? O: Marja Kurikka. (U) HD K16
23:00
Valomerkki
Antilla on omat rahat pelissä, kun Constantine-bändi haluaa ulkomaille. Mutta Englannista ei vastata sähköposteihin. 2/8 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Silminnäkijä: Korruption suurvalta
Luksuskelloista synnytyslupiin - korruptio on Kiinan likainen vero. Kasvaako korruptio nopeammin kuin sitä vastustavat kampanjat? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Unelmien kolhimat
Suora lähetys. Dani palkataan auttamaan uutisankkuria, jolla on vaikeuksia selviytyä työssään. TK menettää malttinsa, sillä Matt ei anna hänelle lupaa pelata. Lindsay huijaa äitiään päästäkseen treffeille. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
00:40
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna