UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 19.11.

04:10
Ensitreffit alttarilla USA
Hääjuhlat. Sulhasensa ulkonäöstä hämmentynyt Jamie kiemurtelee alttarilla kiusaantuneena. Kykeneekö hän lausumaan vihkivalan miehelle, johon ei koe lainkaan vetoa? Jason ja Cortney yllättyvät iloisesti nähdessään toisensa. Nyt parin täytyy selvittää, kohtaavatko heidän ajatusmaailmansa. Monet astelee alttarille tutisevin jaloin ja pelkää pyörtyvänsä jännityksestä. Kipinöikö hänen ja Vaughnin välillä, kuten asiantuntijat ennustivat? Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.
05:10
Yön AVA

Kello 6:00

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Perheburgeri. Kausi 12, 43/44. 13-vuotias Isac harrastaa salibandyä ja opettelee ruoanlaittoa kokki-isänsä opastuksella. Isac valmistaa thaimaalaista Tom Kha Gai -keittoa, perinteisiä perheburgereita sekä suosikkimarjapiirastaan. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.
10:00
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Maailmansalaatti. Kausi 12, 44/44. Kausi huipentuu teinikokkien finaaliin, jossa 14-vuotias ruokabloggaaja Linn valmistaa makumieltymystensä mukaisen illallisen. Linn tarjoaa maailmansalaattia, ankanrintaa luumu-appelsiinikastikkeella sekä crème brûléen sitruunakreemillä ja tuoreilla vadelmilla. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.
10:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Hidasta härkää. Kausi 13, 1/52. Uusi viikko alkaa Skånen Göingestä, missä kengittäjä, hieroja ja ilmavoimien kapteeni Janne valmistaa kermaista sienikeittoa, hidasta häränfileetä sekä perinteistä omenapiirasta vaniljakastikkeella. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.
11:00
New Yorkin luksuslukaalit
Tarjousta pukkaa. Kausi 3, 6/14. Ryan jatkaa pelottavan kohteen myyntiä ja hän yrittää hankkia asunnolle mahdollisimman hyvän hinnan. Fredrik tasapainottelee myyjän ja tutun ostajan välimaastossa. Kynnyskysymykseksi muodostuu lopulta asunnon kalusteiden arvo. Luis tutustuu rakennuttajaan, joka on sekä värikäs persoona että hankala asiakas. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 12:00

12:00
New Yorkin luksuslukaalit
Reissutyössä . Kausi 3, 7/14. Fredrik saa Arilta uuden kohteen Apthorpista. Asunto vaatii kuitenkin remonttia, että hinta saataisiin hilattua kymmenen miljoonan kieppeille. Ryan matkustaa asiakkaansa pyynnöstä Los Angelesiin auttamaan tätä asunnon ostamisessa. Luis jatkaa vaikeaa yhteistyötään Ianin kanssa, ja se ajaa Luisin tiukalle. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
13:00
Koko Suomi leipoo
Kahvittaako?. Kausi 3, 8/10. Kahvittaako? Finaalin lähestyessä viisi jäljellä olevaa kilpailijaa panostavat kakkujen maailmaan. Teknisessä tehtävässä etsitään täydellistä britakakkua ja taidonnäytteessä kotileipureiden tulee luoda persoonallinen naked cake. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:55
AVA kauneusrituaalit
14:00
New Jerseyn täydelliset naiset
Julkista hyljeksintää. Kausi 4, 9/24. Teresan ja hänen veljensä välit lähentyvät, ja he päättävät mennä yhdessä terapiaan. Kathy suhtautuu varauksella Teresan motiiveihin, kun tämä haluaa tavata hänet lounaalla. Melissa juhlii "On Display" -kappaleensa uutta versiota. Juhlissa Jacqueline joutuu kohtaamaan Teresan, joka ei kuitenkaan ole halukas selvittämään asioita hänen kanssaan. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
15:00
New Jerseyn täydelliset naiset
Sisarusterapiaa. Kausi 4, 10/24. Teresa ja Joe keskustelevat ongelmistaan terapiassa, mutta puhtaalta pöydältä aloittaminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Jacqueline ja Caroline pohtivat päivällispöydän ääressä, pitäisikö Teresan ja hänen miehensä kutsu Napan-matkalle perua, koska kolmikon välit ovat menneet poikki. Rosie, joka on päättänyt puhdistaa siskonsa maineen, tekee yllätysviisitin Teresan luokse. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
16:00
Unelmarempat
Kotipesä konttiasujille. Kausi 1, 7/13. Ugandassa orpokotia pyörittävä ja ahtaasti asuva pariskunta haluaa talon, jossa asua aina Yhdysvalloissa majaillessaan. Pienehkökin talo riittää, kunhan siellä mahtuu välillä kestitsemään vieraita. Onnistuvatko heidän aikuiset lapsensa ja miniänsä valitsemaan heille talon, josta saadaan remontoitua mieluinen kotimaan koti? Amerikkalainen remontointiohjelma.
17:00
Unelmarempat
Ranskalaista maalaistyyliä. Kausi 1, 8/13. Välimeren seudusta innostunut urologi perheineen haluaisi kodin, joka muistuttaisi sisä- ja ulkopuolelta Ranskan maaseudun taloja. Toiveena on myös järvimaisema tai ainakin järven läheisyys. Budjetti on varsin suuri, mutta millä keinoin Texasissa päästään ranskalaiseen tunnelmaan? Amerikkalainen remontointiohjelma.

Kello 18:00

18:00
Unelmarempat
Maaseudun rauhaan. Kausi 1, 9/13. Lääkäripariskunta haluaa muuttaa lapsikatraansa kanssa kaupungista maaseudun rauhaan. Harmi vain, että perheen isä ei ole vaikuttunut Joannan sisustustyylistä. Amerikkalainen remontointiohjelma.
19:00
Kokkisota
Alina Tomnikov ja Joonas Nordman. Kausi 2, 2/12. Kokkisodan rosteriin palaa kokkaamaan legendaarinen Harri Syrjänen ja Pipsa Hurmerinta. Vieraina nähdään näyttelijät Alina Tomnikov ja Joonas Nordman. Illan jaksossa selviää kuinka Harri löytää tiensä jälkiruuan luokse. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Kauneuden hinta
Kausi 1, 6/10. Tiinasta ei ole perhealbumissa yhtään valokuvaa, koska hän ei ole suostunut kameran eteen. Hennaa häiritsee auto-onnettomuudessa silmäkulmaan jäänyt arpi. Mira kärsii eriparisista ja roikkuvista rinnoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Elämäni Peukaloisena
Englantilainen Amelie Gledhill on neljävuotias, mutta vain vauvan kokoinen. Hän sairastaa harvinaista perinnöllistä Russell-Silverin oireyhtymää. Ilman kasvuhormonihoitoa Russell-Silver-lapset jäävät lyhytkasvuisiksi. Amelie ei voi muiden ongelmiensa takia saada kasvuhormonia, eivätkä lääkärit osaa ottaa kantaa tulevaan. Amelien epätoivoiset vanhemmat matkaavat Yhdysvaltoihin etsimään tytölle hoitoa. Brittidokumentissa tapaamme myös kaksi muuta Russell-Silverin oireyhtymää sairastavaa. Uusinta.
22:00
Valtiatar
Kohti tuntematonta. Kausi 4, 8/16. Maryn ja Darnleyn häävalmistelut ovat hyvässä vauhdissa, mutta sulhanen aiheuttaa käytöksellään pienimuotoisen skandaalin. Mary saa apua kriisin taltuttamisessa ja samalla selviää, kuka on salaperäinen "Uskollinen vahti". Häiden alla vanhan ystävän merkitsevä ennustus tavoittaa kuningattaren. Elizabeth kohtaa Espanjaa pakoilevan John Hawkinsin, jolla on mielenkiintoista kerrottavaa Uudesta maailmasta. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (ahdistus).
23:00
Empire
Valoa pimeydessä. Kausi 3, 1/18. Anika synnyttää tytön, jonka nimeksi tulee Bella Lyon. Lucious ja Cookie taistelevat Empiren ja perheensä puolesta. Andre suree vaimoaan ja näkee näkyjä. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Jane the Virgin
26. luku. Kausi 2, 4/22. Jane tajuaa unohtaneensa Linan 25-vuotisjuhlat, jotka hän lupasi järjestää. Rafael haluaa osallistua enemmän Mateon hoitoon, ja Jane tajuaa viimein, rakastaako hän enemmän Michaelia vai Rafaelia. Michael saa uuden työparin. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Rouva Ministeri
Äärimmäinen uhraus. Kausi 3, 20/23. Yhdysvallat jahtaa CIA:n asesalakuljetusringin takana olevaa henkilöä, mutta Elizabethin tiimin täytyy pelastaa Jay, joka on siepattu Nizzassa. Henry epäilee kultin suunnittelevan iskua Iraeliin. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. K7 (ahdistus).
02:00
Kardashianit
Uusi manageri. Kausi 6, 9/16. Kendall ja Kylie päättävät pilailla Krisin kustannuksella ja valehtelevat palkanneensa Scottin managerikseen. Tanssitaidoton Kim päättää mennä tanssitunnille, mutta kokemuksesta tulee nöyryyttävä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
02:35
Kardashianit
Ulkonäköpaineita. Kausi 6, 10/16. Bruce haluaa viedä koko perheen lomalle Bora Boralle hänen ja Krisin 20-vuotishääpäivän kunniaksi. Krisiä ahdistaa ajatus bikineihin pukeutumisesta, joten hän käy plastiikkakirurgilla. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
03:05
Ensitreffit alttarilla USA
Häämatkat. Juhlallisuuksien jälkeen parit vetäytyvät hääyöksi romanttisiin sviitteihin, ja aamulla on aika suunnata häämatkalle upeisiin maisemiin. Alkujärkytyksestä toivuttuaan Jamie alkaa vähitellen rentoutua Dougin seurassa. Jason ja Cortney lomailevat talvisissa maisemissa ja hakevat lämpöä toisistaan. Monet¿n ja Vaughnin vauhdikkaasti alkanut lähentyminen ottaa yllättäen takapakkia. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.
03:50
Yön AVA