UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 31.8.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Kuka on se oikea?. David pistää kaikki hurmurintaitonsa peliin ja kutsuu Luisan purjehtimaan kanssaan. Tarjous houkuttelee Luisaa ja hän viihtyy muutenkin Davidin seurassa. Jotain tuntuu kuitenkin puuttuvan, ja Luisan ajatukset karkailevat välillä Sebastianin suuntaan. Kuka on se oikea? Sebastian haikailee Luisan perään, mutta Natascha kehottaa miestä toimimaan haikailun asemesta. Normania ärsyttää, kun sekä Nils että Tina puuttuvat hänen elämäänsä. Werner ja Friedrich löytävät kerrankin yhteisen sävelen ja jutustelevat kypsällä iällä isäksi tulosta. Vauvaonnen ylle kerääntyy tummia pilviä, kun Werner alkaa epäillä Poppya ja Michaelia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Tanger. Tony seikkailee Marokon historiallisen rannikkokaupungin Tangerin kapeilla kujilla. Luvassa on muun muassa autenttista marokkolaista ruokaa sekä paheellista boheemielämää kosmopoliittisten kirjailijoiden ja taiteilijoiden jalanjäljillä. Välillä poiketaan maaseudulla kuuntelemassa perinnemusiikkia ja nauttimassa harvinaisia herkkuja.
15:00
Jamien lohturuokaa
Isän opetukset . Kausi 1, 4/6. Jamie Oliver kokkaa neljää lohturuokaa. Isän avulla valmistuu Jamien lapsuudesta tuttu klassikko: Kiovan kana, joka saa täytteekseen pekonilla tuunattua valkosipulivoita ja lisukkeeksi parsakaali-perunasosetta. Lisäksi Jamie tekee spaghetti vongolesta roseeviiniversion, indonesialaista gado gado -salaattia ja parhaan versionsa paimenen paistoksesta. Englantilainen ruokaohjelma tuo julkkiskokki Jamie Oliverin takaisin ruutuun uusien reseptien kera.
16:00
Catfish
Tanssijalta toiselle. Eroottinen tanssija Trina on tavannut elämänsä rakkauden netissä: Lee sanoo olevansa samalla alalla kuin Trina, ja miehen kuvat puhuvat puolestaan. Vuodenkin jälkeen Lee kuitenkin välttelee tapaamista, ja kun Nev perehtyy miehen verkkojalanjälkeen, käy pian ilmi, ettei Trinan kaukorakkaus ole sama komistus kuin kuvissa. Saadaanko todellinen Lee houkuteltua pois varjoista, ja voiko Trina antaa valheet anteeksi? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Nuoruusvuodet. MacGyver seuraa Jack Daltonia Kaukoitään, vihamielisen valtion unohdettuun laaksoon, jonka asukkaat elävät hämmästyttävän vanhoiksi. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Myyttievoluutioita 2. Myytinmurtajat palaavat vanhoihin myytteihin ja testaavat niitä katsojien toivomilla lisäyksillä ja muutoksilla. Käsittelyyn pääsevät mm. boileriraketti, auton halkaiseminen lumiauralla ja lukkojen murtaminen nestemäisen typen avulla.
19:00
Vintiöt Total Remix
Rane ja Keravan kollit. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Mutsi
Lintsareita ja luonnetodistajia. Uusi poikaystävä on saanut Christyn pään pyörälle, ja läheiset alkavat huolestua. Regina on tuomiolla ja haluaa Christyn todistavan puolestaan. K7 (seksi).
20:00
Simpsonit
Viimeinen tuomio. Homer vaikuttuu näkemästään elokuvasta ja alkaa uskoa, että maailmanloppu lähestyy. Hän yrittää turhaan saada muut vakuuttuneiksi ennustuksestaan, kunnes outo ennusmerkki saa kaupunkilaiset pelon valtaan. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Naapurin tytöt. Saadakseen lisätienestiä Ned vuokraa yhden huoneen talostaan kahdelle opiskelijatytölle. Tytöt ryhtyvät kuitenkin tuottamaan uudessa kodissaan arkaluontoista internet-palvelua, ja Ned päättää paeta häpeäänsä muuttamalla täysin uuteen ympäristöön. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Viikingit (K16)
Perusteltu petos. Kausi 4, 1/20. Ragnar on henkihieverissään, joten Aslaug haluaa tietää, voiko nainen hallita Kattegatia. Björn määrää Flokin vangittavaksi Athelstanin murhasta. Kalf ilmoittaa Hedebyssä, että hän ja Lagertha toimivat hallitsijoina, mikä ei miellytä Einaria. Pariisiin jääneellä Rollolla on omat ongelmansa. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Rysän päällä
Ruusuilla tanssimista. Kausi 15, jakso 17/22. Carly Dillonin elämä on ollut yhtä juhlaa, mutta nyt hänen tyttöystävänsä on alkanut käyttäytyä epäilyttävästi. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
23:00
Zoo (K16)
Pedon päivä. Kausi 2, 1/13. Mutaation vastainen hoito on yhä olemassa, ja ryhmä lähtee etsimään sitä. Jacksonin verikokeesta ilmenee jotain outoa. Mutaatio näyttää levinneen eläimistä ihmisiin. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Salatut elämät
Osa 3023: Sergei - rikos ja rangaistus. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Rami Malek, Tika Sumpter ja Parker Sawyers. Musiikkivieraana Diana Gordon. Esitetty USA:ssa 23.8.2016.
01:25
Voittostudio
Miljoonapotti.