UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 29.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Aamusää
08:00
Cosmos - salattu luonto
Luonnon pienet sankarit. Luonto kuhisee pieniä otuksia. Hyönteisten lisäksi ohjelmassa tutustutaan muihin pieniin eläimiin ja näiden selviytymisstrategioihin. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Samaa sukua
Kielletyt sanat. Joel ja Julia yrittävät patistaa Victoria harrastusten pariin, mutta Victor pelaisi mieluummin Xboxia. Jabbar kuulee studiolla kiellettyjä sanoja ja oppii jotain tärkeää omasta historiastaan. Zeek menee vapaaehtoistyöhön veteraanikerholle ja saa uuden ystävän. Kristina tukee Maxin vaalikampanjaa Adamin vastalauseista huolimatta. Amerikkalainen lämminhenkinen draamakomedia Bravermanien värikkäästä perhe-elämästä. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Suurin pudottaja
Houkutustehtävä. Kauden ensimmäisessä houkutustehtävässä pöytä notkuu kilpailijoiden kohtalokkaimmista herkuista ja eniten kaloreita syöneelle on luvassa kaivattua valtaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Lääkärit
Inhottava influenssa. Lääkärit keskustelevat influenssasta sekä uudesta influenssarokotteesta. Viranomaiset kehottavat Yhdysvalloissa rokottamaan lapset influenssaa vastaan, joten monet vanhemmat ovatkin nyt huolissaan aiheesta. Lisäksi jaksossa kerrataan uuden synteettisen bilehuumeen vaaroja ja seurataan, kuinka lääkäri Rachael Ross käy pitämässä luennon chicagolaisille koulutytöille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Teknavi
Syvänlumenkelkkailua Italian Alpeilla Markku Alénin kanssa. Testissä kuuma katumaasturiuutuus Porsche Macan. Näin parannat helposti television äänenlaatua.
13:25
Amazing Race
Teetä ja taidetta Kiinasta Kalkuttaan. Matka jatkuu teenmaistelulla Kiinassa, mutta kauaa ei maailman pisimmän muurin maassa enää luuhata. Maittavista teemauista nautitaan seuraavaksi Intian Kalkutassa, missä kilpailijat saavat huomata, että kun teen taakseen jättää, sen edestään löytää. Parit tuntevat nahoissaan myös Intian kirjallisuuden painavan sanan ja saavat käsituntumaa maan taiteeseen. Keiden käsissä pensselit pysyvät vankimmin? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Selviytyjät
Uusia tuulia kotipuolesta. Suuria tunteita on ilmassa, kun palkintotehtävässä jokainen selviytyjä saa parikseen läheisen kotopuolesta ja voittaja voi viedä rakkaansa mukanaan leiriin. Voittaja valitsee myös, ketkä kaksi heimotoveria pääsevät nauttimaan perheenjäsentensä seurasta, mutta läheiset tuovatkin mukanaan uusia näkökulmia sekä kylmäpäisiä aatteita, jotka saattavat kääntää kisan päälaelleen. Abi puhuu yhä palturia koskemattomuusidolista. Uppoaako valhe kuitenkaan kanssakilpailijoihin? Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 25. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Alueellinen sääennuste
15:30
Moderni perhe
Oopperan kummajaiset. Koululaisten esittämä Oopperan kummitus -musikaali on pulassa jäädessään ilman päätähteä. Onneksi Manny on valmiina pelastamaan tilanteen! Jay yrittää opettaa Philille golfia. Claire säikähtää Haleyn osoittaessa kiinnostusta perheenlisäystä kohtaan. Jaksossa vierailee näyttelijä Nathan Lane. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:00
Moderni perhe
Kodit kuntoon. Remontoidessaan taloa myyntikuntoon Cam ja Claire ovat eri mieltä lähes kaikesta sisustukseen liittyvästä. Järjen ääni Claire ajattelee budjettia, kun taas estetiikkaa ja luksusta kaihoava Cam haluaisi takapihalle suihkulähteen. Täytyy siis pyytää paikalle puolueeton erotuomari! Philille valkenee, etteivät hänen tyttärensä ymmärrä yhtikäs mitään kotitöistä tai huoltohommista, joten lienee aika antaa heille pieni oppitunti. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Unelmakoti puoleen hintaan
Koti veden äärellä. Turnerit löysivät Dorsetista unelmiensa joenvarsitontin, mutta kun pientä 1930-luvun taloa laajennettiin, ikkunat unohtuivat. Nyt kotiin pitää hankkia luonnonvaloa pikkurahalla. Maureen hankki Kentistä merenrantatalon, joka on liian pieni, kun lapset puolisoineen tulevat käymään. Maureenin puuseppäpoika tekee mittavaa remonttia silloin kun muilta töiltään ehtii. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
1851. Miika ja Katariina kohtaavat kylmän totuuden Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1852. Ismo on pyöreän pöydän ritari Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
18:30
Salatut elämät
1853. Miro löytää hirviön huoneestaan Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Altavastaaja. Houkutustehtävän seuraukset tuntuvat molemmissa joukkueissa. Yksi kilpailijoista tuntee olevansa toivottomassa tilanteessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Pomo piilossa
Kahvia ja kuokkimista. Autokaistalta kahvia tarjoilevan Dutch Bros. Coffeen toimitusjohtaja Travis Boersma uskoo rentoon työilmapiiriin, jossa korostetaan hauskanpitoa. Hän perusti yrityksen veljensä Danen kanssa ja aikoo vaalia vuonna 2009 menehtyneen veljen perintöä. Letkeän pomon soluttautuminen alkaa El Salvadorista, jossa hän pääsee huhkimaan kahviviljelmällä. Tutuiksi tulevat myös kahvin paahtaminen ja autokaistan luukulla työskentely. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 1. Sanneli. Ellan kevät on kiireinen. Sisustussuunnittelijan työt Suuntana koti -ohjelmassa jatkuvat, ja ala-asteikäisten lasten yhteishuoltajuus on vaihtumassa väliaikaisesti yksinhuoltajuudeksi Ellan ex-miehen ilmoittaessa lähtevänsä kuukausiksi taiteilijaresidenssiin Italiaan. Kaiken huipuksi Ellan asunto menee myyntiin ja hänen on etsittävä uusi. Eero on edelleen mukana kuvioissa, mutta löytyykö ClickMe:lle sittenkin käyttöä? Edessä ovat myös häät, mutta kenen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Pukumiehet
Normandia. Harvey ja Jessica joutuvat sinnittelemään firman olemattomilla resursseilla, mutta kymmenet jutut sukupuolisyrjinnästä vaativat huomiota, joten Harvey ja Mike keksivät keskittää voimat yhteen tehokkaaseen iskuun. Harveyn entisen heilan Scottien firma kuitenkin ilmestyy kuorimaan kermat päältä, ja Harvey ja Jessica yhdistävät voimansa Scottien firman kanssa. Yhteisvoimin Harvey ja Scottie yrittävät harhauttaa Hardmania, joka häärii vastapuolella. Huonot uutiset Harvardista horjuttavat Rachelin keskittymistä. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
23:35
Harryn laki
Lopahtanut lempi. Tommyn railakas tapa deittailla monia naisia yhtä aikaa kostautuu, kun eräs naisista nostaa oikeusjutun häntä vastaan luultuaan olevansa Tommyn ainoa sydänkäpynen. Jutun käsittelyn aikana julki tulee joukko toinen toistaan nolompia yksityiskohtia Tommyn rakkauselämästä. Harry kohtaa erään juttunsa käsittelyssä firman, joka aikoinaan antoi hänelle potkut. Vaikuttaako kostonhimo hänen toimiinsa ja päätöksiinsä? Amerikkalaisessa draamasarjassa kuusikymppinen huippujuristi Harriet "Harry" Korn pyörittää omalaatuista oikeusaputoimistoa persoonallisten kollegoidensa avulla. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Monk
Monk palaa kotiin. Monk tutkii Halloweenina arvokuljetusauton kuljettajan ampumista, kun kuulee veljeltään isänsä olevan tulossa vierailulle. Monk palaa lapsuudenkotiinsa ja joutuu jahtaamaan outoa Frankensteinin hirviöksi pukeutunutta karkkivarasta. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo avustajansa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:25
Onnensoitto