UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 8.7.

17:15
Prokofjevin keskeneräinen päiväkirja
(Prokofiev:The Unfinished Diary) Sergei Prokofjevin elämän keskeisistä vuosista kertova dokumentti perustuu säveltäjän päiväkirjoihin, haastatteluihin ja arkistomateriaaliin. O: Yosif Feyginberg, Ranska/Kanada (2008). (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:10
Historia: Koukuttavat nautinnot
4/4. Viski. Skotlantilaisille viski on ylpeyden aihe, ja sen teollinen tuotanto jatkaa Britanniassa kasvuaan. Miten viskinvalmistus sai alkunsa, ja millaisia sosiaalisia ongelmia se nykyään aiheuttaa? T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
19:00
Saari
21/26. Tunnelma saarella kiristyy entisestään. Mikä rauhoittaisi tilanteen? Anna yrittää sovitella riitaa appensa kanssa. Hän ilahtuu silminnähden Manoliksen paluusta. Kyritsisin sydän sykkii eräälle neidolle. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
19:45
Löytöretkiä maailmaan
Kamerunin eläimiä auttamassa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Batman
28/34. Farao on raiteiltaan. Batman on kuningas Tutin vankina ja kidutettavana mieltä järkyttävällä tavalla. Tut vaatii myös lunnasrahoja, jotka Bruce Waynen täytyy toimittaa. Ehtivätkö Robin ja Alfred apuun ajoissa? Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Koukussa: Antiikkituolit
Kasper Nielsen tapaa keräilykärpäsen puraisemia ihmisiä. Erling Larsen entistää ja myy antiikkiesineitä, mutta valikoi niistä parhaat itselleen. Nyt hänellä on yli 700 antiikkituolia ja paljon tietoa niiden vaiheista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Simon Reeve Kuubassa
Moni turisti rakastuu värikkääseen Kuubaan, vaikka monet paikalliset elävät köyhyydessä ja niukkuudessa. Valtion sääntely on vihdoin vähentymässä, mutta hapuilevalla kapitalismilla on kääntöpuolensa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
21:55
Route Irish (K16)
(Britannia 2010) Ken Loachin ohjaamassa trillerissä sotilaallisen turvallisuusalan toimitsija purkaa salaliittoa, jonka tarkoitus on peittää toverin kuolema. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 74 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Tiededokumentti: Ylipainoinen USA
4/4. Haasteet. Taistelua liikalihavuutta vastaan ei voiteta yksittäisellä keinolla, siihen tarvitaan yksilöiden päättäväisyyden lisäksi mm. valtiovallan ja elintarviketeollisuuden yhteisiä tukitoimia. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:50
Teematieto
04:00
Teematieto