UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Lauantai 29.4.

09:00
Elämäni eläimet
Helsingborgin eläinsairaalassa tapahtuu. Tänään Tandy-koira joutuu jalkaleikkaukseen ja varsan suuhun pitää laittaa tikit. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
09:30
Efter Nio
Aistit. Vieraina näyttelijä ja ohjaaja Maria Sid, kirjailija Heli Heino ja ruotsalainen popartisti Darin, joka myös esittää uusimman singlensä. Paneelissa Lotta Backlund ja Riko Eklundh. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
10:30
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän tutustuu Marchessa perinteisiin lampaanmaitojuustoihin ja Urbinossa ikivanhaan tapaan tehtyyn polentaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
11:00
Dok: Hänen elämänsä bussi
Isä ja tytär ovat eläneet kaksin maaseudulla vuosikaudet, mutta lopulta tyttärelle tulee raja vastaan. Elämänmuutoksesta tulee raju, ja se tulee vanhan vankilabussin muodossa. Toimittaja: Kati Grönholm, 2016. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
11:30
Hiukkasmysteeri
Osa 36/36. Lopulta! Teinivanhemmat lähetetään oikeaan ulottuvuuteen, ja lähes kaikki Hiukkaset pääsevät kotiin - paitsi ne, joilla on muita suunnitelmia. Lasten scifi-sarja. Sarja jää tauolle. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Tiededokumentti: Jääkiekon hinta
Pelitilanteessa loukkaantuvien jääkiekkoilijoiden henkiset vammat jäävät usein fyysisten varjoon. Dokumentti tarjoaa tieteellisen näkökulman jääkiekon machokulttuuriin ja pelissä sattuviin aivotärähdyksiin. HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Medicit, Firenzen valtiaat
Uusi sarja 1/8. Perisynti. Kuinka firenzeläinen pankkiirisuku pääsi itsensä paavin pankkiiriksi 1400-luvulla? Giovannin pojat, Cosimo ja Lorenzo, on koulittu astumaan isänsä saappaisiin, kun se aika tulee. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
13:55
Medicit, Firenzen valtiaat
2/8. Kupoli ja kotiseutu. Sota Milanoa vastaan kysyy alati lisää varoja ja miehiä. Firenzen talous seisoo ja kansa näkee nälkää. Cosimo yrittää valjastaa paavin avuksi, mutta omat keinot toimivat parhaiten. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
14:55
Kino Suomi: Mies vailla menneisyyttä
(2002) Aki Kaurismäen elokuva miehestä, joka menettää muistinsa ja saa avun konttikylän asukkailta, joilla ei ole rahaa mutta on sitäkin enemmän sydäntä. N: Markku Peltola, Kati Outinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:40
Altai 30 päivässä
1/9. Näyttelijä Ville Haapasalo saapuu Venäjän Altaille Gorno-Altaiskin kaupunkiin. Hän pääsee näkemään muumioprinsessan, tapaa Altain alkuasukkaan ja tatuoi kuvaajansa Samin käteen skyyttien aikaisen maalauksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Tienhaarassa
Sarja alkaa, 1/5. Francesca on 18-vuotias juuri avioeron kokenut romanityttö. Naimisissa ollessaan hän ei käynyt koulua. Nyt hän kyseenalaistaa romanien perinteet, mutta on samalla ylpeä perheestään ja lojaali sille. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubben
Staffan katsoo ohjelmia Superapulaiset, Mainio herra Iloinen ja Kirjekyyhkyset. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:30
Newton
Sarja alkaa, osa 1/2. Stian matkustaa pohjoiseen selvittämään mysteeriä: miksi aurinko ei laske joissakin Norjan osissa lainkaan? HD Äänitekstitys: ruotsi.
19:00
Ginan maailma
8/8. Gina tapaa Etelä-Afrikassa Wynter Worsthornen, joka opettaa hänet kommunikoimaan eläinten kanssa. Onnistuuko Gina voittamaan eläimiä kohtaan tunteman pelon ja kohtaamaan leijonan? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:39
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
19:49
Arkkitehtuurin helmiä
Lundin yliopisto. Christoffer Barnekow tutustuttaa katsojat kiinnostaviin pohjoismaisiin rakennuksiin arkkitehtuurin historiaa tutkivan Martin Rörbyn kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:00
The Rolling Stones: Olé, Olé, Olé!
(Olé Olé Olé!: A Trip Across Latin America, USA 2016) Dokumenttielokuva ja road movie The Rolling Stonesin kiertueelta Latinalaisessa Amerikassa keväällä 2016. Reissu huipentui historiallisesti Kuubaan. O: Paul Dugdale. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:40
The Rolling Stones: Havana Moon
(USA 2016) The Rolling Stones teki rockhistoriaa pääsiäisenä 2016, kun se esiintyi jättimäisessä ilmaiskonsertissa Kuuban pääkaupungissa Havannassa sadoilletuhansille katsojille. Konserttielokuvan ohjasi Paul Dugdale. HD Äänitekstitys: suomi.
23:31
Aavikon kaiut (16)
1/4. Chileläinen neliosainen draamasarja maan traagisesta lähihistoriasta. Sotilasjuntta kaappasi vallan ja Augusto Pinochet julistautui presidentiksi. Tuhansia Pinochet'n vastustajia katosi jäljettömiin. Mitä heille tapahtui? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).