UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 25.2.

04:45
Fast N' Loud
Top 50 Moments. Gas Monkey -tiimi käy läpi 50 parasta hetkeä. Outoja autoja, temppuja, kovia koneita ja julkkisvieraita riittää, mikä niistä voittaa vertailun?
05:35
How It's Made
Top & Bowler Hats/Solar Water Heaters/Sticky Buns/Electrostatic Speakers. Miten knallihattuja, aurinkoenergialla toimivia vedenlämmittimiä, voipullia ja elektrostaattisia kaiuttimia valmistetaan?

Kello 6:00

06:00
How It's Made
Turntable/Steam Engines/Playground Equipment/Teflon Pans. Ohjelmassa tutustutaan arkisten ja vähän erikoisempien tavaroiden valmistukseen. Tällä kertaa kohteena ovat levysoittimet, höyrymoottorit, leikkikenttävälineet ja teflonkattilat.
06:25
Marooned with Ed Stafford
Philippines. Ed Stafford vietti 60 päivää alasti autiosaarelle haaksirikkoutuneena, vain kamera seuranaan. Nyt hän hyppää mukaan uuteen haasteeseen kokeilemaan maailman kovimpia ympäristöoloja.
07:20
Salvage Hunters
Episode 4. Drew Pritchard käy katsastamassa uudet antiikkimarkkinat Shropshiressa. Myyjiä on lähes 50, joten edullisia ja erikoisia löytöjä alkaa löytyä nopeasti.
08:15
Chasing Classic Cars
F Is for Ferrari. Wayne Carini toivottaa katselijat tervetulleiksi huippuluokan autojen keräilyn maailmaan. Waynellä on taito löytää aarteita, joiden luultiin jo kokonaan kadonneen maapallolta.
08:40
Chasing Classic Cars
American All Stars. Wayne Carini toivottaa katselijat tervetulleiksi huippuluokan autojen keräilyn maailmaan. Waynellä on taito löytää aarteita, joiden luultiin jo kokonaan kadonneen maapallolta.
09:05
Overhaulin'
Bernie Federman's 1967 Camaro. Chip Foose ja A-Team kunnostavat Camaron; se kuuluu miehelle, joka teki hyvät kaupat internetissä, mutta auton kunnostushanke osoittautuikin luultua hankalammaksi ja kalliimmaksi.
10:00
Street Outlaws
Last Car Standing. Daddy Daven ja Shawnin välinen kilpailu kärjistyy, kun Dave pyytää Shawnin ensimmäiseen lähtöruutuun. Juuri Farmtruckin voittanut Derek haastaa Varleyn.
11:00
Yukon Men
On Thin Ice. Hanhenmetsästys alkaa, mutta lämpötilat ovat nousussa ja jokien vedenpinta laskussa. Siksi jokien ylittäminen on vaarallista uhkapeliä. Pääsevätkö miehet hengissä takaisin?

Kello 12:00

12:00
Yukon Men
Tragic Spring. Tananan kaupunki järjestää valtavan etsintäoperaation, kun paikallinen metsästäjä George Roberts katoaa Alaskan erämaahan. Palaako hän vielä hengissä kotiin?
13:00
Yukon Men
Man Up, Move Out. Joey haluaa elää yksin, mutta ensin hänen on siirrettävä talonsa kaupungin toiselle laidalle. Onnistuuko Charlie jäljittämään Tananaa terrorisoivan hengenvaarallisen mustakarhun?
14:00
Yukon Men
Log Jam. Charlie taistelee hengenvaarallisen mustakarhun kanssa. Tanana-joella uutta venettä kuljettanut Stan jää ukkosmyrskyn kouriin. Pääsevätkö miehet turvaan?
15:00
Yukon Men
Wheel of Misfortune. Tananan asukkailla on vain muutama päivä aikaa kasvattaa lohivarastojaan. Stan Zuray ja Pat Moore kiirehtivät kalarattaat paikoilleen ja Charlie laskee verkot. Miten käy?
16:00
Alaskan Bush People
Welcome to Browntown. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.
17:00
Alaskan Bush People
Birdy Get Your Gun. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.

Kello 18:00

18:00
Alaskan Bush People
Pile It On. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.
19:00
Wheeler Dealers
BMW Z1. Mike etsii kaksipaikkaista ärhäkkää BMW Z1 -roadsteria. Tästä urheiluautosta voi saada hyvät voitot, kun Edd pääsee työn touhuun.
20:00
Wheeler Dealers
1916 Cadillac V8. Autokauppalegendat Mike ja Edd ovat taas töissä korjaamollaan Yhdysvaltain länsirannikolla - huippuautoja etsimässä, ostamassa, kunnostamassa, testaamassa ja myymässä.

Kello 21:00

21:00
Alaskan Bush People
Bear With Us. Alaskan erämaassa asuu villinä syntynyt ja kasvanut perhe. Billy ja Amy Brown elävät seitsemän lapsensa kanssa omavaraistaloudessa, missä olemassaolo riippuu hyvästä yhteistyöstä.
22:00
Alaska: The Last Frontier
Bracing For Change. Kilcherin perhettä koettelevat sääolosuhteet, vaihtelevat tilanteet ja jatkuva yhdessäolo, mutta kaikesta huolimatta perhe jatkaa päättäväisesti elämäänsä omavaraisuustilallaan.
23:00
Moonshiners
Smokey Mountain Gin. Luulitko, että viinanpoltto metsissä, salakauppa ja pontikka kuuluvat menneisyyteen? Ei suinkaan - siitä on kasvanut menestyvä, vaikkakin laiton, miljoonabisnes.

Kello 24:00

00:00
Blood Feuds
Yukon Gold Rush War. Huijari Jefferson "Soapy" Smith ja hänen uskollinen Soap Gang -jenginsä ottavat yhteen Frank Reidin ja 101-jengin kanssa ja yrittävät tuoda oikeutta Alaskan erämaahan.
01:00
Mythbusters
Moonshine Myths. Alkoholin kotipolttojaksossa Adam ja Jamie selvittävät, voiko tislaamon räjähdys hävittää talon maan tasalle. Voiko kotipolttoista viskiä käyttää auton polttoaineena?
02:00
Mythbusters
Laws of Attraction. Erikoistehosteasiantuntijat Adam ja Jamie sekä muut Myytinmurtajat testaavat modernin tieteen keinoin monia suosittuja myyttejä ja urbaanilegendoita.
03:00
Dual Survival
Twin Peaks. Entinen erikoisjoukkojen sotilas Joe ja selviytymisasiantuntija Cody ovat jumissa tulivuoren huipulla Nicaraguan viidakossa. He haluavat pelastautua, mutta mitä se vaatii?
03:55
Wheeler Dealers
1916 Cadillac V8. Autokauppalegendat Mike ja Edd ovat taas töissä korjaamollaan Yhdysvaltain länsirannikolla - huippuautoja etsimässä, ostamassa, kunnostamassa, testaamassa ja myymässä.
04:45
Kindig Customs
The F Five OHHHHHHH. Otto Vegan Ford 150 ylittää maaliviivan, ja pojilla on kiire saada pakoputki, auton väri ja moottori tiptop-kuntoon.