UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Torstai 5.3.

04:45
Mahtavat laivat
Mahtavien laivojen parhaat. Seitsemän tuotantokauden aikana "Mahtavat laivat" on esitellyt maailman 42 suurinta ja teknologisesti pisimmälle kehiteltyä laivaa. Tässä jaksossa esitellään parhaiden parhaat.
05:35
Valmistuksen salat
Naulat/niitit/turvalasit/kankaat/pyörät. Naulat, niitit, turvalasit kankaat ja pyörät – mistä ne tulevat ja miten ne on tehty? Ohjelmassa otetaan asiasta selvää.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Oletko koskaan miettinyt, miten jokin arkipäiväinen tuote on valmistettu? Tämä sarja paljastaa kaiken! Luvassa on monta isojen poikien lelua...
06:25
Treehouse Masters
Perhospirtti. Pete rakentaa kuuden puun rykelmään perhosaiheisen talon, jossa on kiipeämisverkko ja ullakko. Pitävätkö hoitokeskuksen asukkaat siitä?
07:20
Myytinmurtajat
Sininen jää. Adam ja Jamie selvittävät aikakauslehtiin ja leivänpaahtimiin liittyvän räjähtävän myytin. Kari, Grant ja Tory lähtevät taivaalle tutkimaan tuhoisan sinisen jään mysteeriä.
08:15
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Rolls-Royce Phantom. Miten Rolls Royce Phantom on rakennettu? Valmistuksen salat -ohjelmaryhmä vierailee auton syntypaikalla tutustumassa sen sisäiseen toimintamekanismiin ja upeaan ulkokuoreen.
08:40
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Maserati Quattroporte. Matka vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan?
09:05
Street Outlaws
Katujen kuningas. Kolmen vuoden mustamaalauksen jälkeen Doc haastaa Murder Novan kilpailemaan mestaruudesta. Farmtruck ja AZN kiirehtivät katukisoihin valmistautuen kisaan Varleyn kanssa.
10:00
Viitosvaihde
Jonny matkustaa autolla ajamisen mekkaan eli Indianapolis 500 -kisaan. Vicky todistaa huippulaboratoriossa öljynvaihdon tärkeyttä.
11:00
Myytinmurtajat
Kuplapulma. Lähde Adam Savagen ja Jamie Hynemanin mukaan murskaamaan, avaamaan ja tekemään ymmärettäviksi populaarikulttuurin häkellyttävimpiä myyttejä ja urbaanilegendoja.

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama spesiaali
Vahvat siteet. Kilcherit tekevät saumatonta yhteistyötä säilyttääkseen elämäntyylinsä. He turvaavat toistensa selustat niin karhumetsällä kuin epäonnistuneilla kalastusretkilläkin.
13:00
Kultakuume: Etelä-Amerikka
Maan ääriin asti. Kullankaivajien kannoilla seuraava kuvausryhmä työskentelee äärimmäisen hankalissa olosuhteissa. Keikkuvat jokiveneet ja joen virtauksessa kaatunut auto aiheuttavat harmia.
14:00
Treehouse Masters
Punapuumaja korkeuksissa. Puunhoitaja koettelee tiimin taitorajoja tilaamalla kolmitasoisen asunnon valtavan korkeisiin punapuihin. Onnistuuko tiimi?
15:00
Naked and Afraid
Mahdoton Argentiina. Kaksi toisilleen tuntematonta paria pudotetaan toisistaan tietämättöminä muutaman kilometrin päähän toisistaan panamalaiseen sademetsään selviytymään kolme viikkoa kovissa oloissa.
16:00
Alaska: Viimeinen rintama
Osuudet, purkit ja mökit. Otto, Elvin ja August ryntäävät ottamaan osansa kaukaiselle rannalle huuhtoutuneesta teräksestä. Shane ja Kelli rakentavat mökkinsä perustuksia.
17:00
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Weismann MF5. Matka vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan?
17:30
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Lamborghini Aventador. Matka vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan?

Kello 18:00

18:00
Street Outlaws
Murhatkaa Nova. Murder Nova herättää poliisin kiinnostuksen valmistautuessaan kisaan Docia vastaan. Varley ja Farmtruck ovat valmiina uusintakisaan - kuka voittaa?
19:00
Myytinmurtajat
Puhalla itse purjeisiin. Adam ja Jamie vertaavat Hollywoodin ääniefektejä todellisuuteen. Kari, Grant ja Tory selvittävät pystyykö purjevene liikkumaan pelkän tuulettimen varassa.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
Metsästysretki pilvien yläpuolelle. Muuttuvat sääolosuhteet pakottavat Kilcherit pitkille ruuanhakuretkille. Elvin ja Eve metsästävät isoa riistaa pilvien yläpuolella.

Kello 21:00

21:00
Superteot syynissä
Internetin yli-inhimilliset temppuvideot pääsevät tieteelliseen analyysiin johtavien fyysikoiden, kemistien, biologien ja digitaalisen median tuntijoiden arvioitaviksi.
21:30
Superteot syynissä
Asiantuntijat analysoivat parhaita videoita, joissa pelkäämättömät hurjapäät esittelevät uskomattomia kykyjään. Miten pitkälle huijarit menevät ansaitakseen internet-kuuluisuuden?
22:00
Haavoittuva planeettamme
Hyöky. MSNB-kanavan Chris Hayes seuraa Staten Islandin republikaanikansanedustaja ja ilmastonmuutosskeptikko Michael Grimmin kannoilla Sandy-myrskyn jälkimainingeissa.
23:00
Naked and Afraid
Alkukantainen pelko. Kaksi selviytyjäjoukkuetta sijoitetaan saman viidakon eri kolkkiin, missä ne yrittävät selvitä kolme viikkoa ilman ruokaa, vettä tai vaatteita.

Kello 24:00

00:00
Mahtavat laivat
USS New York. Jaksossa tutustutaan New York -nimiseen mahtilaivaan, joka pystyy kuljettamaan jopa 800 merisotilasta. Sen keula on rakennettu WTC-tornien raunioista kerätystä metallista.
01:00
Trokarit
Salainen kokous, 1. osa. Pontikankeitto on kuulunut metsäalueiden asukkaiden elämään jo useiden sukupolvien ajan. Pojat keksivät aina uusia tapoja juoman keittelyyn, mutta miten kauan lainkierto onnistuu?
02:00
Outback Truckers
Kuorma-autonkuljettajilla on työ ja henki vaakalaudalla joka kerta, kun he istuvat rattiin huonolla säällä, vaarallisissa olosuhteissa ja muiden moninaisten haasteiden edessä.
03:00
Hiuskarvan varassa
Arizonan Sky Islands. Bear Grylls on apassien maassa Arizonassa. Hän näyttää miten valtavista, polttavan kuumista aavikoista ja pakkasen puremista vuoristoista selvitään hengissä.
03:55
American Chopper: Senior vs. Junior
PJD-pyörä, osa 1. OCC rakentaa rampin, jolta laukaistaan Junioriksi puettu nukke joen yli. Juniori tiimeineen alkaa rakentaa ensimmäistä chopperiaan. Juniori palkkaa ystävänsä Nubsin mukaan tiimiin.
04:45
Mahtavat laivat
USS New York. Jaksossa tutustutaan New York -nimiseen mahtilaivaan, joka pystyy kuljettamaan jopa 800 merisotilasta. Sen keula on rakennettu WTC-tornien raunioista kerätystä metallista.