UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 28.3.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Löytöpalkkio. Luisa ja Charlotte järjestävät innostuneina hyväntekeväisyystilaisuutta, jotta Paul pääsisi hoitoihin. Isabellen rikas suku mutkistaa suunnitelmia: lahjoittaisivatko ihmiset rahaa rikkaan suvun jälkeläiselle? Luisa keksii, että videovetoomus Isabellelta ja Sebastianilta voisi auttaa. Kaikki näyttää hyvältä, kunnes Beatrice puuttuu peliin. Nils ja Tina juttelevat sinkkuna olosta ja Tina huolestuu Nilsin yksinäisyydestä. Aarteen julkistamistilaisuudessa André pitää juhlavan puheen ja löytöpalkkiota odotteleva Beatricekin paistattelee julkisuuden valokeilassa. Michael keksii piristystä Nataschan anatomiaopintoihin. Werner ilmoittaa lähtevänsä mukaan Luisan kaakaoplantaasibisnekseen, mutta Sebastian keksisi rahoille muitakin sijoituskohteita. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Nuoruuden lähde. Ruumiiden rasvakudos voi olla tulevaisuudessa ihmelääke, jolla ihon saa hehkumaan nuorekkaana. Baseball-ottelussa pahoinpidelty ensihoitaja oli koomassa yhdeksän kuukautta. Bryan ja hänen lähipiirinsä kertovat raskaasta kamppailusta kohti parempia aikoja. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
10:30
Mun perhe
Hyvä veli. 7-vuotiaalla Villellä on kaksi sisarusta, 14-vuotias isosisko Viivi ja 12-vuotias isoveli Veeti. Veetillä on Downin syndrooma. Veeti ymmärtää puhetta, mutta hän ei itse puhu. Perheellä on oma tapansa kommunikoida. He puhuvat, viittovat ja käyttävät kuvia apuna. Käsikirjoitus ja ohjaus Anna Korhonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Sadan tonnin talot
Andrew'n ja Clairen talo . Kausi 2, jakso 3/6. Pariskunta on hypännyt oravanpyörästä ja perustanut maalle kanalan. Investoinnit ovat nielaisseet heidän rahavaransa, mutta vielä olisi saatava rakennetuksi talo, jotta asuntovaunuelämä loppuisi. Talosta uhkaa tulla pieni ja tylsä koska rahat eivät riitä. Arkkitehtuuritoimittaja Kieran Long and arkkitehti Piers Taylor tarjoavat luovia ja edullisia ratkaisuja. Brittiläinen asiaohjelma.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Grand Designs Living
Esikaupunkielämää. Kausi 1, 3/4. Tällä kertaa Kevin McCloud tutustuu esikaupunkialueille rakennettuihin persoonallisiin koteihin. Mikä saa ihmiset rakentamaan unelmakotinsa juuri esikaupunkialueelle? Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
14:00
Sinulle on postia
Kausi 1, 8/8. On aika jakaa postia, viimeisen kerran. Juuso, Lore ja Tuija toimivat hyvänmielen posteljooneina, eikä kyyneleiltä taaskaan vältytä. Kynään tarttuu myös Pekka Haavisto, joka haluaa osoittaa kiitoksensa kirjoittamansa kirjeen muodossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Jane the Virgin
Kahdestoista luku. Kausi 1, 12/22. Jane saa käsikirjoitettavakseen tärkeän jakson isänsä sarjaan. Rose epäilee edelleen, että Emilio on Sin Rostro, mutta Rafael ei ole varma. Luisa pyytää Rafaelin ja Janen mukaan terapiaistuntoonsa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Lemmen viemää
Matkakuumetta. Isabelle on raivoissaan, kun Sebastianin menneisyys pilaa rahankeruusuunnitelmat. Sebastianin huono maine teettää myös Charlottella niin paljon töitä, ettei tämä pääsekään Wernerin mukaan Jamaikalle Poppya yllättämään. Werner pyytää matkakumppanikseen Nataschaa, joka jo ikävöikin pikkusiskoaan. André junailee tonttihuijausta Friedrichin pään menoksi, ja tarvitsee siihen Hildegardin ja Alfonsin apua. He haluavat vain parasta Bichlheimille, mutta pyhittääkö tarkoitus keinot? Myös kipeästi rahan tarpeessa olevan Normanin moraali joutuu koetukselle. Isabelle saa yhteydenoton yllättävältä taholta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 1/3. Kausi 5, 20/23. On aika kokoontua Andy Cohenin studiosohvalle muistelemaan menneen kauden tapahtumia seitsemän leidin kesken. Ensin kerrataan Camillen suutelu saksalaisprinssin kanssa ja sitten jatketaan Yolandan kuulumisilla, sillä hän on edelleen vakavasti sairas, ja hänen voimansa ehtyvätkin kesken kaiken. Tunteet kuumenevat kunnolla, kun Brandi aloittaa muiden syyttelyn ja puolustelee itseään.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Terapian tarpeessa, osa 1/2. Kausi 7, 15/19. Kun Oprah tulee haastattelemaan perhettä, Rob kokee jäävänsä siskojensa varjoon. Kanye ja hänen stylistinsä päivittävät Kimin vaatekaapin. Khloén ehdotus perheterapiasta hyväksytään vastahakoisesti. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:55
AVA ja kevätkampausten salat
19:00
Oma koti kullan kallis
Martinin maalauskoulu. Kausi 37, 8/10. Martin antaa hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä talon ulkoseinien maalaamiseen sekä sokkelin verhoilemiseen. Elsa sisustaa saman makuuhuoneen kolmella eri tyylillä. Anders kertoo lannoitteista sekä heittää katsojille kurpitsankasvatushaasteen, ja Hanna askartelee lankatupsuja ja seinäkoristeita. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.
20:00
Suomen kaunein koti
Kausi 4, 11/11. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 8/10. Ronja on neljän lapsen äiti, joka on laittanut lapsensa aina itsensä edelle. Arjen kuluttama ja väsyttämä Ronja haaveilee sähäkästä ulkomuodosta ja elämästä, jossa olisi enemmän sutinaa. Onnistuvatko Anne, Teri, Piatu ja Piia loihtimaan harmaavarpusesta näyttävän ladyn? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Naimatarjous gay-mieheltä. Kausi 1, 9/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 6/10. Suomalainen Outi ja kreikkalainen Apostolos tapasivat ravintolaillan päätteeksi Helsingissä. Outi ihastui suosikkinäyttelijänsä George Clooneyn näköiseen Apostolokseen heti ensi silmäyksellä. Parin häitä vietetään Kreikassa, luksus-resortissa, jossa puitteet ovat ylelliset: vihkiminen auringonlaskun aikaan, musiikin tahtiin tanssiva suihkulähde, ilotulitus ja usean ruokalajin illallinen. Uusinta.
23:35
OC:n täydelliset naiset
Menneisyyden varjot. Kausi 10, 18/24. Vickin tytär Briana perheineen saapuu vierailulle Orange Countyyn ja Vicki saa nauttia isoäidin roolista. Briana ei voi sietää Brooksia vanhojen tapahtumien takia. Nyt hän lounastaa Tamran kanssa ja jutut Brooksista saavat Tamran järkyttymään. Shannon uskoutuu kipeimmistä asioistaan Heatherille ja Tamralle, vaikka aikaisemmin hän ei olisi ikinä voinut ajatellakaan moista. Valmistautuminen Tamran kastejuhlaa varten alkaa valkoisten asujen valinnalla. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 24:00

00:30
Deadly Women - Naistappajat (K16)
Murha ei katso ikää. Kausi 9, 8/13. Nämä naistappajat näyttävät suloisilta isoäideiltä, mutta he osoittavat, ettei ihminen ole koskaan liian vanha murhaamaan. Isoäidin halu kontrolloida tyttärenpoikaansa koituu nuoren pojan kohtaloksi. Vanhainkodissa syttynyt romanssi ei saa onnellista loppua, eivätkä onnenonkijat tunne yläikärajaa. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan lähihistorian julmimpiin naismurhaajiin FBI:n entisen profiloijan Candice DeLongin johdolla. Uusinta. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Vaimot vaihtoon USA
Warren / Funderburgh. Syrjäisen luomutilan äiti ja trendikkään perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä tehdään tilan töitä, toisessa ollaan muodikkaita. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
02:25
AVA ja kevätkampausten salat
02:30
Lääkärit
Nuoruuden lähde. Ruumiiden rasvakudos voi olla tulevaisuudessa ihmelääke, jolla ihon saa hehkumaan nuorekkaana. Baseball-ottelussa pahoinpidelty ensihoitaja oli koomassa yhdeksän kuukautta. Bryan ja hänen lähipiirinsä kertovat raskaasta kamppailusta kohti parempia aikoja. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
03:30
Yön AVA