UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 8.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Kaikilla herkuilla. Tällä kertaa käydään ylenpalttisessa kodissa Rungstedin varakkaalla asuinalueella, jossa modernin talon ylellisyyksiin kuuluu oman rannan ja puutarhan lisäksi iso sisäuima-allas, viinikellari, persoonallisia vesiaiheita, arkkitehtonisia yksityiskohtia sekä tietenkin täydelliset tilat vieraiden viihdyttämiseen. Lisäksi Tanskan ensimmäinen Mrs. World aviomiehineen tutustuu kahteen keskenään hieman erilaiseen tanskalaiskesämökkiin. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Farm Kings
Paineiden purkua. Kauden kiireisin aika on käsillä ja raskas työ kiristää kaikkien hermoja. Joe, Tim ja Pete kokeilevat joogaa rentoutuakseen raatamisen ohessa, mutta nuoremmat veljekset tarvitsevat rajumpaa aktiviteettiä höyryjen päästelyyn. Dan on turhautunut, sillä ei saa tehdä mieleisiään hommia. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 7/10.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Perheväkivallan uhrit. Päivän aiheena on perheväkivalta, ja Beverly Hillsin täydellinen nainen Taylor Armstrong on kutsuttu erikoisvieraaksi kertomaan omista kokemuksistaan. Ex-mies puri amerikkalaisnaiselta nenän irti, ja nyt hän näyttää, miten plastiikkakirurgi Andrew Ordonin ja hänen tiiminsä tekemät leikkaukset ovat auttaneet. Nyt myös demonstroidaan uusinta teknologiaa käyttäen, millaista on olla vanhus, ja miksi jossain vaiheessa tulisi lopettaa autoilu. Lisäksi käsitellään liiallisen auringonoton seurauksia ja lankuttamisen jälkeen keksittyä uutta villitystä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.

Kello 12:00

12:50
Grand Designs Australia
Moderni maalaistalo. Kausi 5, 8/10. Milly Davenportin ja Andrew Wilsonin vanha asunto alkaa käydä pieneksi ja huonokuntoiseksi heidän uusperheelleen, joten he rakentavat modernin talon maalaismaisemaan. Tavoitteena on ajaton asunto, joka sulautuu ympäristöön. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
13:50
Ruotsin maajussille morsian
Morsianehdokkaista parhaat. Tänään selviää, kumpi on vienyt Johannan sydämen: Malin vai Maria? Ilmassa tuntuu olevan ehtaa rakkautta, kun ratkaisun hetki koittaa. Per-Olov kokee viimeisen valinnan vaikeaksi, mutta saa selvyyttä tunteisiinsa muutaman kyyneleen jälkeen. Myös lammasfarmari Fredrik ja hevosmies Pär-Ola valitsevat kahdesta morsianehdokkaasta mieleisimmän. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
14:50
Cheshiren täydelliset naiset
Linnan rouvat. Kausi 1, jakso 5/10. Tanya saa Leannen ja Magalin saman pöydän ääreen hieromaan sovintoa, mutta tuleeko siitä mitään? Hän myös kutsuu koko konkkaronkan goottilaistyyliseen linnaan viettämään minilomaa naisten kesken. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan Englannin luoteisosassa asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
15:45
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Lupaavia lukiolaisia. Jamie opettaa lukiolaisille, kuinka ruokaa voidaan valmistaa terveellisesti tuoreista raaka-aineista. Hän uskoo, että nuorissa piilee voima muuttaa Huntingtonin epäterveellisiä ruokatottumuksia. Oppilaat valmistavat aterian kaupungin tärkeimmille päättäjille ja vetoavat heihin myös omilla puheenvuoroillaan. Tepsiikö se? Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
17:00
Lemmen viemää
Uusi uljaampi ura. André vaatii Werneriä lopettamaan rahanpesun ja lahjoittamaan loput rahat Charlotten säätiölle, mutta Werner antaakin vain pienen osan. Kokemuksiensa muuttama André lähtee tapaamaan Kristiniä vankilaan. Kristin kertoo, minne hän on piilottanut Nicolan timantit. André on varma henkilöstä, joka on varastanut ne. Nils on koko ajan juovuksissa mutta onnellinen, sillä hän on vakuuttunut nähneensä Sabrinan. Uusi tuottaja haluaa vaihtaa retro-Nataschan nimen ja tyylin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Mökkeilyä Walesissä. Adrian ja Corinna yrittävät kunnostaa ostamansa rauniomökin. Se sijaitsee kansallispuistossa olevalla vuorella, joten asiaa vaikeuttavat sekä ankarat luonnonolot että lait ja säännökset. Brittiläinen realitysarja sukeltaa toinen toistaan upeampien talojen sisuksiin. Kevin McCloud palaa takaisin Grand Designs -sarjan jaksoissa esiteltyihin hulppeisiin asuntoihin selvittääkseen, mitä asukkaille kuuluu nykyään.
19:00
Elixir Fitness & Sport
Etelän poika. Kausi 2, 4/16. Etelän poika. Else Lautala esittelee kotiseutunsa Napapiirin Lapin parhaita paloja Sallassa ja Kemijärvellä. Lauri Kalima ottaa kokovartalokontaktia lumeen kokeillessan kelkkailua ja lumikenkäilyä. Alppihiihdon nuori tähti Merle Soppela vetää tunturiharjoitukset ilman suksia. Suksilla rinteessä viilettää malli ja yrittäjä Martina Aitolehti. Fysioterapeutin neuvoilla lisää toimintakykyä arktisten olosuhteiden treeniin. Lisäksi Pohjoiskalotin parhaat keinot urheiluvammojen hoitoon. Treenivinkkinä hengästyttävä TV-linkkari, joka sopii myös kotikäyttöön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Elixir Life
Vedenalaista valmennusta. Kausi 2, 4/16. Vedenalaista valmennusta. Uinnin maailmanmestari ja intohimoinen uimavalmentaja Jani Sievinen sukeltaa itsekin pinnan alle. Vedenalaiset kuvat paljastavat Tommi Evilän uintitekniikan kehittämiskohteet. Uimalauta auttaa tahdistamaan vapaauinnin käsivetoja. Jani Sievisen potkuharjoitus vetää jalat maitohapoille alle altaanmitan. Kosmetologi neuvoo kotihoidon kuiville korppukäsille kyynärpäitä myöten. Joanna ja Heidi tutkivat, millä varusteilla hiihtolomalainen voi päihittää lumen ja jään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Navetasta kodiksi. Kausi 13, 6/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Keittiömestari Ed ja pilatesohjaaja Vicky haluavat remontoida navetan tilavaksi kodiksi ennätysajassa, vaikka kummallakaan ei ole käytännön kokemusta rakennustöistä, ja navetastakin on jäljellä vain seinät. Englantilainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Las Vegasissa. Kourtney yllättää kaikki menemällä alastonkuvauksiin ollessaan viimeisillään raskaana. Scottin mielestä hänen avovaimonsa puutarha on villiintynyt liiaksi kasarityyliin, joten hän tarjoutuu avuksi harvennukseen. Scott houkuttelee Krisin pitämään syntymäpäiväjuhlat Las Vegasissa, ja ratkeaa itse ryyppäämään jo ennen juhlien alkua. Dashin New Yorkin liikkeestä on varastettu niin huomattavia määriä tavaraa, että on syytä palkata ammattilaiset salakameroineen tutkimaan asiaa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Miss Bradshaw, universumin keskus. Kausi 5, 4/8. Carrien kirjan kansikuvaa suunnitellaan kiihkeästi, Mirandalla on donitsihimoja, Samantha pitää seuraa express-pojalle, Charlotte hakee itseapua ja Stanford löytää poikaystävän. Mukana jaksossa mm. Willie Garson (Stanford Blatch), Sean Palmer (Marcus), valokuvaaja Michael Zeppetello (itse), Amy Sedaris (Courtney Masterson), Molly Shannon (Lily Martin), Craig Gass (Tom) ja Nick Scotti (pikapanopoika). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Tupaantuliaiset Hamptonsissa. Kausi 7, 2/24. LuAnn pitää avoimien ovien myyntipäivän vanhassa talossaan päästäkseen eroon irtaimistosta ja turhista muistoista. Ramona pyytää Luannilta anteeksi sydämensä pohjasta aikaisempia sanojaan, sillä Marion lähtö on ollut kova läksy. Dorinda tapaa Sonjan ensi kerran ja ei ylläty yhtään. Carolen ongelmana on nopea ihastuminen jokaiseen tapaamaansa hyvännäköiseen mieheen, myös hyvin nuoriin. Kaikki täydelliset naiset kokoontuvat LuAnnin tupaantuliaisiin, mutta tunnelma kiristyy nopeasti. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Frendit
Rossin erikoinen. Rossin mystinen ahterivaiva askarruttaa lääkäreitä. Phoebella taas on paha pähkinä purtavana, kun tarjolla on kaksi varteenotettavaa miesehdokasta. Monica vetää hätäisiä johtopäätöksiä kuultuaan, että Petellä on jotain tärkeää asiaa. Vierailevina tähtinä Jon Favreau, Kevin McDonald, Matt Battaglia (Älä kerro äidille 2), Richard Gant (Deadwood, NYPD Blue) ja Robert Gant (Älä kerro äidille 2). Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Frendit
Entinen kalju. Pete osallistuu vapaaotteluturnaukseen. Tavoitteena on vaatimattomasti mestaruus lajissa, jossa ei juuri sääntöjä tunneta. Chandlerkin kohtaa fyysisen haasteen joutuessaan varjelemaan ahteriaan rempseän pomon takia. Rachel saa yllättävän kilpailijan, kun Phoebe järjestää Rossille treffit. Tähtivieraina piipahtavat Billy Crystal ja Robin Williams. Jaksossa esitellään uudet hahmot Doug ja Bonnie, joita näyttelevät Sam MacMurray (Kellarin kunkku, The Tracey Ullman show) ja Christine Taylor (Jäitä hattuun, Sukuvika). Mukana myös kulttitähti James Hong (Dynastia, Jackie Chan seikkailee, Kung Fu Panda -elokuvat) sekä omana itsenään vapaaottelija Tank Abbott, UFC:n pääkuuluttaja Bruce Buffer ja päätuomari John McCarthy. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
00:35
Vaimot vaihtoon USA
Beauvais / Clayton. Parakkitalossa asuva köyhä äiti ja suuriin unelmiin kannustava varakas äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä venytetään penniä soppajonossa ja valmistetaan pesuaineetkin itse, toisessa toistellaan voimalauseita, joiden avulla unelmista tehdään totta. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:35
Yön AVA