UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 28.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydellinen päivä
Suhteita Ranskaan. Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:00
Vaimot vaihtoon UK
Kierrätys kunniaan. Tällä kertaa kierrätetään vaimojen lisäksi jätteitä, radikaalilla tavalla. Susan kerää ruuat roskiksista, mutta Debbie käyttää viikossa 600 puntaa ruokaostoksiin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Kodinkohentajat
Tyylikäs koti hyväntekijälle. Neil johtaa henkisesti ja fyysisesti vammautuneiden kerhoa, jota rahoittaa suurilta osin itse. Hän on auttanut monia elämässä eteenpäin ja jopa pelastanut muutaman ihmisen hengen. Nyt hän saa työstään kiitoksen, kun hänen auttamansa ihmiset remontoivat salaa hänen kotinsa uuteen uskoon.
12:55
Lääkärit
Kauneuden kova hinta. Täydellisyyden tavoittelu voi olla kohtalokasta. Tämän sai tuta nahoissaan brasilialainen Miss Peppu -finalisti, kun täyteaineet alkoivat mädättää hänen jalkojaan. Williltä amputoitiin kaikki neljä raajaa, mutta hän sai uudet kädet tuntemattomalta luovuttajalta. Julie kärsii narkolepsiasta ja katapleksiasta, jotka aiheuttavat tahatonta nukahtelua ja halvauskohtauksia. Tohtori Ordon jakaa kauneusvinkkejä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. K7 (ahdistus).
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Perhesalaisuus. Kyle ja Mauricio yllättävät tyttärensä erittäin toivotulla 16-vuotissyntymäpäivälahjalla. Brandiä jurppii edelleen, että muut eivät ottaneet osaa hänen iloonsa kirjan julkaisupäätöksestä. Adrienne jopa väitti, että häneltäkin on kirja tulossa.Lisa kutsuu ystävänsä ruokamaistajaisiin, jotka hän pitää yhdessä ravintoloistaan. Brandi tarkistaa etukäteen, ettei paikalla ole tarjoilijaa, jolla oli suhde hänen ex-miehensä kanssa. Huomattavasti suurempia ongelmia on tulossa, kun Adrienne ja Paul saavat tietää, mitä Brandi kertoo muille heidän yksityiselämästään. Sotatila julistetaan ja loanheitto alkaa. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Tanskan kaunein koti
Tunnelmaa ja toimivuutta. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Laivanrakentaja on tehnyt perheelleen luonnonmateriaaleista 157 neliön talon. Uudessa lähiössä on iäkkään pariskunnan koti, jossa on panostettu esteettömyteen. Luonnonkauniissa ympäristössä sijaitsee vuonna 1949 rakennettu talo, jonka valttina on viihtyisyys. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia.
15:30
Ladies of London
Keitä he ovat?. UUSI SARJA ALKAA! Sarja vie meidät Lontoon seurapiireihin ja siellä eteenpäin pyrkiviin naisiin. Syntyperäiset britit luovivat kuvioissa kuin kalat vedessä, mutta osalla amerikkalaistaustaisia naisia on vielä etiketti pahasti hukassa. Esittelyjaksossa tutustutaan naisiin ja nähdään katsaus tulevaan kauteen. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Uunibroileria ja kebabvartaita. Pääateriana on kokonainen uunibroileri lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie hauduttelee kanamuhennosta mykyjen kera. Jaksossa opetetaan, kuinka hedelmien ja vihannesten tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie pyöräyttää kukkakaaligratiinia ja näyttää, kuinka noutokebabin voi helposti korvata itse tehdyillä kebabvartailla.
17:00
Vauvan kanssa töihin
Kaksiosainen brittidokumentti vuodelta 2012 seuraa epätavallista kokeilua: Britannian suurin takseja välittävä yritys Addison Lee on antanut vanhemmille mahdollisuuden ottaa vauvansa mukaan töihin. Lapsille ei ole kuitenkaan järjestetty hoitoa, vaan vanhempien pitää hoitaa vauvansa työn ohessa itse. Ensimmäisessä osassa nähtiin, kuinka toimiston arki sujui sylivauvojen ja taaperoiden pyöriessä jaloissa yhden päivän ajan. Nyt kokeilua on laajennettu kuukauden mittaiseksi. Pystyvätkö vanhemmat keskittymään työntekoon, ja kestävätkö kollegoiden hermot päiväkotimeininkiä? Ja ennen kaikkea: johtaako kokeilu pysyvään ratkaisuun? Osa 2/2.

Kello 18:00

18:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 4. Arkkitehtuurista kauneutta ehostamassa. Sipoon Söderkullassa sijaitsevassa, arkkitehdin suunnittelemassa omakotitalossa riittää tilaa ja persoonallisia ratkaisuja. Idyllisen metsämaiseman laidalla olevan talon ilmettä kohentamaan rientävät Jaana Mertama, Henna Jämsä ja Tomi Kouvola.
19:00
Vaimot vaihtoon UK
Laiha sopu, lihava riita. Tänään elämiä vaihtavat rento Ronnie ja tiukka Raquel. Kipinät sinkoilevat, kun luvassa on sanasotaa, ovien paiskomista ja huutoa, ja joku jättää leikin kesken.
20:00
Mallikoulu
Mallikoulun viimeiset kolme oppilasta näyttävät taitonsa Lontoon muotiviikoilla. Dramaattisten päivien jälkeen selviää ketkä kaksi tyttöä ovat mukana Mallikoulun finaalissa.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla Ruotsi
Päätöksen aika. Neljän viikon mittainen ihmiskoe on nyt päättymässä. Parit pohdiskelevat tuntemuksiaan ja keskustelevat läheistensä kanssa. Kokeen aikana osallistujat ovat oppineet uutta itsestään ja tosistaan. Heidän on nyt tehtävä suuri päätös: jatkaako avioliitossa vaiko erota? Päätös ei välttämättä ole helppo. Ruotsalaisessa tositelevisio-ohjelmassa seurataan juuri avioituneiden, ensi kertaa alttarilla kohdanneiden parien uutta elämää häistä häämatkalle ja yhteiseen arkeen. Sarjan päätösjakso.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Syyttävä sormi. Riitely menee rumaksi ja kaikki vanhatkin asiat kaivellaan Mauricion asiakastilaisuudessa, vaikka Adrienne ja Paul poistuvat paikalta. Ken toipuu leikkauksesta kotona ja laittaa Lisan passaamaan itseään. Kimiä pelottaa alkoholisminsa takia lähteä Las Vegasiin juhlimaan poikansa 21-vuotissyntymäpäiviä. Kyle järjestää naisten illalliskutsut, mutta Mauricio ei halua kotiinsa Brandiä. Harmi vain, että Kyle ehtii kutsua hänet. Tuttujen kasvojen lisäksi paikalle saapuvat myös Marisa ja Faye, joka saa suorapuheisuudellaan ja syytöksillään Brandin häipymään. Amerikkalainen realitysarja.
23:00
Fitnesspäiväkirjat
#kiusaukset. Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.

Kello 24:00

00:01
House
Keuhkot. House istuu edelleen vankeustuomiotaan kun Cuddyn tilalle nimitetty Foreman järjestää hänet ehdonalaiseen. Häntä tarvitaan diagnosoimaan ja hoitamaan luovutetut ja jo irrotetut keuhkot, jotta ne voitaisiin siirtää Wilsonin potilaalle. Sairaalassa ei mikään kuitenkaan ole kuten ennen. Housen tiimi on poissa, ja hänen uusi apurinsa on tunnollinen ja arka tohtori Park. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).
00:55
Yön AVA