UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 1.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Italialaisia alkupaloja. Jamie saa vieraakseen vanhoja luokkakavereita ja päättää tarjota heille pientä naposteltavaa: thaimaustettuja gyoza-nyyttejä, friteerattuja kesäkurpitsan kukkia sekä tomaattibruschettoja. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Kodinkohentajat
Hengenpelastajan sisustusurakka. Sue Eagle tekee väsymättä vapaaehtoistyötä kahdessa eri järjestössä ja on auttanut pelastamaan lukuisia ihmishenkiä. Hän on aina auttamassa muita, joten oma koti on jäänyt taka-alalle. Mitä Sue sanoo, kun ihmiset, joita hän on auttanut, tulevat tekemään remontin hänen kotiinsa? Brittiläinen tosi-tv-sarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Verenmakuinen spinningmaraton. Shelley vie joukkueet tuulipuistoon nikkaroimaan haastetehtävää varten. Ainoa asia, mikä pareilta puuttuu, on työkalujen tarvitsema sähkö. Shelleyllä on ratkaisu valmiina, ja kilpailijat pääsevät polkemaan todellista ekosähköä fillareiden selässä. Tehtävä on yllättävän raskas, eikä verenvuodatukseltakaan vältytä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:30
Remontilla rahoiksi
Suunnitelmat surkastuvat. Bradilla ja Laralla on hulppeat suunnitelmat talon suurinta kylpyhuonetta varten, mutta kuten aina, Keith viskoo kapuloita rattaisiin. Upea suunnitelma murenee, kun keskelle huonetta pitää rakentaa kantava seinä. Murheiden vastapainoksi kilpailijat pääsevät levähtämään kylpylään ja kuppilaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:20
Lääkärit
Hirviöstä kaunottareksi. Onko rintojensuurennusleikkaus sopiva syntymäpäivälahja tyttöystävälle? Kiinalaispoika sai tyttöystävältään suoran palautteen. Lääkärit pohtivat sopivaa hammaskeijun palkkiota ja sitä, pitäisikö lääkäreillä olla pakollinen eläköitymisikä. Kuulemme myös teinivanhempien Catelynnin ja Tylerin tarinan. Ikävästä ihotaudista kärsinyt nuori nainen on kokenut huiman muodonmuutoksen. Hän on saanut itsetuntonsa takaisin. Kuuluisa laulaja-näyttelijä Jordin Sparks kertoo päänsäryistään ja migreenistään. Julkkiskokki Devin Alexander antaa keittiövinkkejä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:15
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Lupaavia lukiolaisia. Jamie opettaa lukiolaisille, kuinka ruokaa voidaan valmistaa terveellisesti tuoreista raaka-aineista. Hän uskoo, että nuorissa piilee voima muuttaa Huntingtonin epäterveellisiä ruokatottumuksia. Oppilaat valmistavat aterian kaupungin tärkeimmille päättäjille ja vetoavat heihin myös omilla puheenvuoroillaan. Tepsiikö se? Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
15:10
Kardashianit
Kimin tupaantuliaiset. Kausi 5, 1/12. Kim on muuttanut uuteen kotiin, ja Kris haluaa järjestää tupaantuliaiset. Kim itse ei ole lainkaan innostunut ajatuksesta. Kourtney harkitsee muuttavansa pois sisarensa Khloén luota, sillä Scott ei saa vierailla edes talon pihamaalla. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
15:40
Kardashianit
Sokkotreffit. Kausi 5, 2/12. Kris päättää järjestää Kimille sokkotreffit kivan armenialaisurheilijan kanssa. Khloé tuskastuu perheeseensä, sillä kaikki tuntuvat kinuavan häneltä lippuja NBA:n pudotuspeleihin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
16:10
NYC:n täydelliset naiset
Neuroottisesti New Yorkissa.
17:05
Remontilla rahoiksi
Suunnitelmat surkastuvat. Bradilla ja Laralla on hulppeat suunnitelmat talon suurinta kylpyhuonetta varten, mutta kuten aina, Keith viskoo kapuloita rattaisiin. Upea suunnitelma murenee, kun keskelle huonetta pitää rakentaa kantava seinä. Murheiden vastapainoksi kilpailijat pääsevät levähtämään kylpylään ja kuppilaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Ryhmätreffit. Kausi 8, 4/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Kukin farmari valitsee kuusi kumppaniehdokasta räätälöimilleen ryhmätreffeille, joilla keskinäinen kemia punnitaan. Ruotsalainen kesäpäivä tarjoaa sekä sadetta että aurinkoa.
18:55
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta.Tänään talo vuodelta 2006. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Pala paratiisia Paraisilla.. Jakso 1. Timo on laittamassa vähäiselle käytölle jääneen merenrantamökkinsä myyntiin. Maisemien ollessa kunnossa, tulee katse remontissa kääntää kohti mökkirakennuksia. Tällä kertaa suunnittelupuuhiin pääsevät Sebastian Sandelin ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Stewart/Mallick. Irlantilaista kansantanssia harrastava perheen äiti ja prätkäperheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä lapsilla on täysi ohjelma, toisessa aika kuluu pyöriä rassaillessa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle
Timanttien säihkeessä. Kausi 12, 2/15. Timantit ja jalokivet toimivat inspiraationa kilpailijoille, joiden tehtävänä on suunnitella ylellinen ja häikäisevä iltapuku. Kangaskaupassa ympäristötietoinen Timothy tonkii arvojensa mukaisesti roskiksia. Tulisieluinen Sandro puolestaan saa hermoromahduksen juuri ennen näytöstä, kun kukaan ei suostu auttamaan häntä höyrysilittimen kanssa. Yksi kilpailijoista murtuu kyyneliin kesken näytöksen tuntiessaan epäonnistuneensa täysin. Lavalla nähdään niin graafisia ja liehuvia luomuksia kuin vartalonmuotoisia cocktailmekkoja, joista toiset ovat enemmän onnistuneita kuin toiset. Vierailevana tuomarina on Emmy-palkittu pukusuunnittelija Eric Daman. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
22:00
Moderni perhe
Rakkauden riemuralli. Kausi 1, 15/24. Valentinen päivänä Jayn klaanissa valmistaudutaan perinteiden mukaisesti vaalimaan romantiikkaa ja lemmenleikin jännitystä. Rakkaus voittaa - pienten pettymysten, parin mahalaskun ja hampaiden kiristelyn jälkeen. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Frendit
Herkkuja. Rossilla on tosi kiihkeä tyttöystävä. Monican maukkaat suunnitelmat lässähtävät. Chandlerin uraputki ei tahdo taipua toiveiden mukaiseksi. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Kadonnut sormus. Kausi 5, 3/12. Khloé kauhistuu huomatessaan vihkisormuksensa kadonneen ja yrittää hädissään salata asian Lamarilta. Bruce ja Kris käyvät reviirikiistaa uudistetusta autotallista, ja äänekäs riitely saa nuorimmat tyttäret huolestumaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
23:30
Kardashianit
Henkivartija. Kausi 5, 4/12. Kris on hankkinut Kimille henkivartijan, jonka komeus ei jää sinkku-Kimiltä huomaamatta. Mitä tapahtuukaan eräänä iltana, kun Kim on ottanut muutaman drinkin liikaa? Khloé puolestaan yrittää opettaa vastahakoista Lamaria uimaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

Kello 24:00

00:00
Pukumiehet
Vanha pomo, uudet ajat. Hardmanin palattua hän ja Harvey päätyvät napit vastakkain sovitellessaan samaa juttua. Sairaanhoitajien lakko uhkaa paikallista sairaalaa, ja Mike joutuu Harveyn ja Hardmanin välikädeksi kannattaessaan jälkimmäisen neuvottelumetodeja mutta tuntiessaan uskollisuutta oppi-isäänsä kohtaan. Firman työntekijöiden elämänlaatu laahaa pohjamudissa, joten Harvardista lähetetään ankara asiantuntija tarkkailemaan Louisin työn hedelmiä. Rachel tuskailee laatiessaan profiilia deittisivustolle. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Vaimot vaihtoon UK
Bisneksiä ja puunaamista. Lisa Ward vannoo vapaan kasvatuksen nimiin ja käyttää värikästä kieltä kotioloissa. Agnes Sheriff puolestaan kasvattaa lapsiaan raamatun mukaan ja vaalii länsiafrikkalaisia perinteitään. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa laitetaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?
01:55
Yön AVA