UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 22.11.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 6/20. 6/20. Uniosiossa näyttelijä Tuija Vuolle saa avut selällään nukkumiseen. Juontaja Päivi Ukkola pääsee valmistamaan rauhoittavan hoitoöljyn iholle. Juoksukoulussa mitataan Elsan ja Mintun lähtökunto. Kotimainen lifestyleohjelma.
09:25
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 61/65. Haikeat hyvästit. Kilpailijat saavat finaaliviikon ensimmäiseen pudotushaasteeseen tuekseen viisi Melbournen huippukokkia, joiden avulla he valmistavat upeita annoksia. Lopulta yksi viidestä kuitenkin putoaa, ja on aika jättää haikeat hyvästit. Australialainen sarja. (42')
10:20
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 62/65. Pelottava keittiömestari. Jäljellä olevat neljä kilpailijaa ovat tiukan haasteen edessä, kun kunkin heistä pitää valmistaa 60 ravintola-annosta keittiömestari Donovan Cooken komennossa. Työmäärä ja keittiömestari kauhistuttavat kilpailijoita, ja yksi heistä murtuu. Australialainen sarja. (44')
11:15
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 63/65. Kaksintaistolla finaaliin. Neljä jäljellä olevaa kilpailijaa kisaa pääsystä finaaliin pareittain toisiaan vastaan. Kilpailijat saavat valita, minkä keittiön ruokaa ja mitä proteiinia kokataan. Kokkausaikaa on vain puoli tuntia. Australialainen sarja. (46')

Kello 12:00

12:10
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Kausi 1. Jakso 11/26. Suloiset merisaukot. Jeff matkustaa Monterey Bayhin, missä hän tutustuu orpojen merisaukkojen sijaisemo-ohjelmaan ja tutkii vedenalaista rakkolevämetsää, missä uhanalaiset merisaukot, ja monet muut eläimet, asuvat. Luonto-ohjelma.
12:40
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Kausi 1. Jakso 12/26. Teho-osastolla. Tässä jaksossa tutustumme Jeff Corwinin johdolla loukkaantuneiden ja sairaiden merieläinten hoitoon. Ihmisten ja eläinten eläessä lähellä toisiaan eläimet kärsivät kasvavissa määrin ihmisten aiheuttamista tuhoista. Tässä jaksossa Jeff Corwin matkustaa Kalifornian Sausalitoon auttamaan merileijonaa, jota on ammuttu. Luonto-ohjelma.
13:10
Entisöintipaja
Kausi 2. Jakso 18. Sieppari ruosteessa. Rick entisöi 1940-luvun baseball-pelin, jonka pelaajat ovat kokeneet kovia. Lisäksi renkaanvaihtaja saa rasvaa ja maalia pintaan. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:40
Keräilijöiden aarreaitta
Kausi 1. Jakso 6/12. Mailat valmiina. Sweet Lou saa baseball-oppitunnin löyntikuninkaalta. Juniori ja Shaggy tutustuvat upeaan urheilukokoelmaan ja tuovat mukanaan The Rabbit -paidan. Amerikkalainen sarja. (21')
14:10
Rekkakuskit jäällä
Kausi 4. Jakso 5/16. Jumissa heikoilla jäillä. Arktinen myrsky pysäyttää Jack Jesseen matkan Colville-joen jäätiellä. Kuinka kauan jää kestää paikallaan seisovan säiliöauton painoa? Hugh ja Alex ottavat loppukirin Prudhoe Bayhin. Tiukka kisa aiheuttaa melkoista parran pärinää. Lisa Kelly pääsee todistamaan taitonsa leveän kuljetuksen kanssa. Kanadalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).
15:05
Rekkakuskit jäällä
Kausi 4. Jakso 6/16. Vaaratilanne paukkupakkasessa. Alaskan hyinen talvi panee parastaan, ja pakkaslukemat huitelevat -50 celsiusasteessa. Etuauton kuljettaja tekee virheen, ja Jack joutuu vaaratilanteeseen. Alex poimii kyytiin liftarin, jonka jutuissa riittääkin ihmettelemistä. Kanadan Jääkarhu polttaa kääminsä jenkkikuskien leukailuun. Kanadalainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Gordon Ramsay maailmalla
Kausi 1. Jakso 3/3. Katuruokaa ja kasvisherkkuja. Ruokaseikkailun viimeinen etappi on Etelä-Intia, jossa syödään runsaasti kasvisruokaa. Ajatus hirvittää vannoutunutta lihansyöjää, mutta Gordon päättää kuitenkin maistella paikallisia herkkuja avoimin mielin. Hän pääsee myös laittamaan ruokaa mumbailaiseen katukeittiöön ja näyttämään taitonsa tärkeällä illallisella. Englantilainen sarja. (48')
17:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 2. Jakso 11/12. Aki ja Heli pääsevät tutustumaan upeaan mopokokoelmaan. Kirsi tekee kauppaa Tuntemattomasta sotilaasta. Markku joutuu siivoushommiin. Kotimainen ohjelma. (42')

Kello 18:00

18:00
Pomo piilossa
Kausi 2. Jakso 5/10. Hoitopalveluja koteihin. Toimitusjohtaja Judith Shamian etsii keinoja erottautua kilpailijoista, ja peiteroolissaan hän näkee itse, millaisen paineen alla hoitotyötä tehdään. Viikon jälkeen kunnia annetaan niille kenelle se kuuluu ? työlleen omistautuneille hoitajille. Kanadalainen realitysarja. (43')
19:00
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 4. Jakso 13/13. Rottien ja rääväsuiden Oceana. Veljekset Moe ja Rami perivät Oceana-ravintolan isältään ja saivat sen nopeasti vararikon partaalle. Paikka on täynnä saastaa, likaa ja rottia, eikä ruoassakaan ole kehumista. Moe viis veisaa ravintolan tilasta, mutta Rami yrittää korjata epäkohtia. Pystyykö Ramsay luomaan järjestystä tähän kaaokseen? Amerikkalainen sarja. (43')
20:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 1/7. Kruunun jalokivet. James Constantinoun panttilainaamo on erikoistunut arvokkaampiin esineisiin. Tässä jaksossa selviää huikean kokoisen burmalaisen rubiinin arvo. Samanlainen löytyy kuningattaren kruunusta. Arvioitavana on myös Hermesin Birkin-laukku. Sen aitous tosin pitää ensin varmistaa. Englantilainen realitysarja. (46')

Kello 21:00

21:00
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 5/13. Kanuunankuulan kohtalonhetket. Kuinka onnistuu tiilien murskaaminen päällä? Entä pullojen nappaaminen ruoskalla tai rintaliivien avaaminen yhdellä kädellä? Ja miten korkealle ihmiskanuunankuula voi lentää? Vastaukset näihin kysymyksiin tässä jaksossa. Amerikkalainen sarja.
22:00
Australian kovimmat keräilijät
Kausi 1. Jakso 2/8. Vihamiesten kohtaaminen. Aarteiden metsästys jatkuu. Adam joutuu muun muassa kohtaamaan miehen, jonka kanssa ei ole erityisen lämpimissä väleissä. Australialainen sarja. (45')
23:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 45/56. Vantaa. Janne ja Mikko saavat maijaan pienen kyytiläisen. Taksikuskia on uhattu veitsellä. Miehen lempipoliisisarja on mennyt sivu suun ja siitä suivaannuttuaan herra joutuukin tosielämän poliisikontaktiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
23:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 46/56. Forssa. Partion ensimmäisen asiakkaan teräsaseella on tunnearvoa. Jouni ja Esa etsivät kolarin uhria metsiköstä. Aseistautunut mies otetaan haltuun useamman partion voimin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Maailman vaarallisimmat tiet
Kausi 2. Jakso 12/13. Maanvyöry. Kuolleen nunnan kanjoni ei päästä kuskeja helpolla. Hugh ajaa kilpaa aikaa ja aurinkoa vastaan, kun kalalastia suojaava jääkerros uhkaa sulaa helteisillä vuoristoteillä. Lisa ja G. W. väistelevät kivivyöryjä, ja Tim ja Tino joutuvat maksamaan huolimattomuudestaan. Amerikkalainen sarja. (42') K7 (ahdistus).
00:55
JIM D Rikos: Matkalla kiven sisään
Kausi 3. Jakso 10/13. Nenäkkäät tytöt. 12-vuotiaat Jada ja Jourdan tykkäävät tapella eivätkä kunnioita auktoriteetteja. 17-vuotias RJ puolestaan hankkii elantonsa myymällä marihuanaa. 13-vuotias Cavion erotettiin koulusta, koska hän vei sinne käsiaseen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (40') K12 (ahdistus).
01:50
JIM D: Modern Marvels
Kenkiä joka jalkaan. Dokumentissa perehdytään kenkien historiaan, valmistukseen ja erilaisiin erikoiskenkiin. Lisäksi tutkitaan, onko kenkien pitäminen ylipäätään hyväksi jaloille. Amerikkalainen dokumenttisarja.
02:45
Panttilainaamo
Kausi 5. Jakso 14/17. Lännen nopein. Corey ja Chumlee selvittävät välinsä kaksintaistelussa vanhoilla pistooleilla. Kumpi kaveruksista on tarkempi? Tässä jaksossa panttilainaamolle tarjotaan myös villin lännen legendalle Wyatt Earpille kuuluneita esineitä, poikamiehen olutlamppua, vanhaa viehekokoelmaa ja olympiakisojen kultamitalia. Amerikkalainen realitysarja.
03:10
Panttilainaamo
Kausi 5. Jakso 15/17. Hämähäkkimiehen arvo. Asiakas tuo panttilainaamoon Hämähäkkimies-sarjakuvaan liittyvää taidetta. Hintapyyntö ja tarjous eivät kuitenkaan kohtaa, sillä niissä on 20-kertainen ero. Tässä jaksossa panttilainaamolle tarjotaan myös palaa Apollo 13 ?lennon avaruusaluksesta, 70-luvun Husqvarna-moottoripyörää, Curta-laskinta ja samuraimiekkaa. Amerikkalainen realitysarja.
03:35
Trigger Happy TV
Kausi 3. Jakso 9/13. Äänekäs kännykkään puhuja käy Celine Dionin konsertissa, merikapteeni hämmentää traagisilla tarinoillaan ja kukkakauppias mainostaa kasvien hallusinogeenisiä ominaisuuksia. Amerikkalainen piilokameraohjelma. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
04:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV