UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 27.6.

06:25
Aamusää
06:55
Huomenta Suomi
6.55 Aamun otsikot 7.07 Demarien presidenttiehdokkaaksi pyrkivät Tuula Haatainen, Maarit Feldt-Ranta ja Sirpa Paatero 7.21Tuleeko kesää vai ei? 7.37 Kesävieras Sikke Sumari 7.50 Aamutreeni: litteä vatsa 8.07 Miksi Suomi hullaantui kassahihnan tuijotukseen? 8.17 Juosten Nuorgamista Helsinkiin 8.37 Sikke Sumari ja Alex Nieminen - rakkaudesta kasvisruokaan 8.47 Aamun parhaat palat 9.00 Uutiset
09:06
Manuela leipoo
Pullia kahdella täytteellä. Kausi 1, 8/32. Manuela aloittaa päivän yllättämällä perheensä tuoreilla pullilla ja paljastaa samalla kuohkean pullataikinan salaisuuden. Hän leipoo amerikkalaisia korvapuusteja, joihin kuuluu olennaisesti myös kuorrutus. Lisäksi Manuela valmistaa herkullisia kierrepullia, joihin tulee täytteeksi sitruunatahnaa ja mustikoita. Ruotsalainen leivontasarja. Äänitekstitys: suomi.
09:35
Kauniit ja rohkeat
Ericin renessanssi. Koko perhe yhdistää voimansa saadakseen Ericin kammettua pois toimitusjohtajan paikalta. He epäilevät tämän henkisiä kykyjä ja Rick ehdottaa jo ajanvarausta dementialääkärille. Quinn menee liian pitkälle yrittäessään saada Pamin lopettamaan sitruunaleivosten tarjoilemisen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ota rahat ja juokse
Pasi ja Sasja. Kausi 1, 5/10. Pasi ja Sasja ovat hurjapäitä ja etsiviemme mielestä 'kovia luita', mutta miten onnistuu pakomatka 10 000 euron salkun kanssa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Ohjelmassa keskustellaan kristalleista seksileluina ja paneudutaan fetisististen seksileikkien turvallisuuteen. Näemme myös rasvaimun avulla toteutetun rintojenpienennysleikkauksen. Asiantuntija kertoo puhelin- ja nettihuijauksista, ja nuorten kauhistuttava villitys lähettää itsemurhansa suorana puhuttaa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Selviytyjät
Kenen joukoissa seisot. Kausi 30, 7/15. Heimojen yhdistyessä asetelmat menevät jälleen uusiksi. Vanhat liittolaiset palaavat yhteen, ja ulkopuolisia kosiskellaan omaan remmiin. Pelin muuttuessa joukkuepelistä yksilökilpailuksi jokaisen on punnittava tarkkaan, kenen joukoissa seisoo. Nyt päästään myös kisaamaan henkilökohtaisesta koskemattomuudesta. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Alone - yksin erämaassa
Nälän ote. Kausi 2, 5/14. Ruoanpuute alkaa vaikuttaa kilpailijoihin. Kun nälkä vaivaa, henkiset ja fyysiset kyvyt eivät tahdo toimia, ja osa harkitsee luovuttamista. Tracyn on vaikea käsitellää tunnereaktioitaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
San Diego. Kausi 6, 21/22. Jessin isä on huolissaan, koska tytär on muuttunut sohvaperunaksi. Jess piristyy hiukan ja järjestää jopa isälleen treffit. Nick yrittää jättää Reaganin, mutta päätyykin vahingossa ehdottamaan lomaa San Diegossa. Schmidt päättää ottaa etunimensä käyttöön, mutta mikä on Schmidtin oikea nimi? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Diili
Kopteri käyntiin. Kausi 15, 4/13. Joukkueiden tehtävänä on luoda kaksi videota King's Hawaiian -yhtiön BBQ-kastikkeille. Vetovastuun ottavat Jersey Shore -tosi-tv-sarjasta pinnalle noussut Nicole "Snooki" Polizzi ja Ninja Warrior -juontaja Matt Iseman. Molemmilla projektipäälliköillä on vaikeuksia pitää pakka kasassa tiimien vahvojen persoonien puristuksessa. Erikoisneuvonantajana toimii tällä kertaa nettijulkkis iJustine eli Justine Ezarik. Amerikkalainen realitysarja, jossa Arnold Schwarzenegger pomottaa toisiaan vastaan kisaavia julkkiksia. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Ivy, Liamin lumooja. Voimakkaasta vastustuksesta huolimatta Quinnilla ei ole pienintäkään aikomusta lähteä Forresterilta. Saatuaan Ivyn apurikseen hänellä on nyt kaksin verroin keinoja puuttua Steffyn tekemisiin. Spencerin veljekset kiertelevät Forresterilla etsimässä ystäviä ja liittolaisia. Wyattilla on suuria vaikeuksia saada ketään puolelleen äitinsä ujuttauduttua Ericin vuoteeseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Secret Lives. Talelle tulee jälleen suru puseroon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Seppo maistaa viimeisen pisaran. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Elo virtaa Kallen suoniin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Satula
1/4. Salkkareiden spinnoffissa vuodelta 2015 Jannen (Hemmo Karja) ja Talen (Emil Hallberg) lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä. Mutta siitä yllätykset vasta alkavat. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan (Jasmin Voutilainen). K7 (ahdistus).
20:00
Paimelan autoparoni
Ruosteläjä. Kausi 1, 5/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden viidennessä jaksossa Reijo ostaa täysin ruostuneen El Caminon, joka pitäisi saada kuntoon minimibudjetilla. Jaren kissanpennut aiheuttavat harmaita hiuksia niin kotona kuin korjaamollakin. Iskelmätähti Marita Taavitsainen tuo keikka-autonsa tuunattavaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vares - Pahan suudelma (K16)
Reijo Mäen suosittuihin romaaneihin perustuvassa kaksiosaisessa rikosjännärissä etsivä Jussi Vares (Antti Reini) päätyy tutkimaan Astan tyttären murhaa ja ajautuu vuoteeseen Astan sisaren, kiihkeän Lailan kanssa. Naimisissa oleva Laila ottaa Vareksen tiukasti otteeseensa, ja pian mies käsittää, että murhan tekijän on täytynyt olla tytölle läheisesti tuttu... Ohjaaja: Anders Engström, Suomi 2011, 90'. Pääosissa: Antti Reini, Anu Sinisalo, Eppu Salminen, Ilkka Heiskanen, Jasper Pääkkönen, Maria Heiskanen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
NCIS: New Orleans
Tappava virus. Kausi 3, 19/21. Tutkiessaan kuolemaan johtanutta onnettomuutta laivaston tukikohdassa tiimille selviää, että laivaston rakennusjoukot ovat sairastuneet tarttuvaan supervirukseen. Muu tukikohta ja koko New Orleansin kaupunki ovat vaarassa, jos virus pääsee leviämään. Myös ruumiinavausta tehnyt Loretta joutuu hengenvaaraan. Tiimin pitää löytää vastalääke ennen kuin on liian myöhäistä. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:35
112
Kausi 1, 12/20. Hätäkeskuspäivystäjät auttavat asiakkaita mitä erilaisimmissa tehtävissä ja tässä jaksossa kuulemme muun muassa synnytyspuhelun. Poliisin ja pelastuslaitosten arkea seurataan Kuopion ja Espoon alueella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
60 Days In
Perunatappelu. Kausi 1, jakso 3/13. C-osaston vangeille tulee erimielisyyttä siitä, onko velka kuitattu sipuliperunoilla. Maryum saapuu F-osastolle, jossa ei ole juuri muita mustia naisia. Amerikkalainen dokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
01:25
Kohde
Tapaus Omar. Kausi 3, 18/23. Kone on antanut Finchille ja kumppaneille uuden tunnuksen: voimalaitosten osia valmistavan ja asentavan yrityksen työntekijän Maria Martinezin. Epäilykset heräävät, kun Maria saa arabiankielisen puhelun ystävältään, joka lupaa toimittaa salaperäisen paketin "tuttuun paikkaan". Onko Maria terroristi? Silloinhan hallituksen pitäisi olla kiinnostunut hänestä. Lisäksi Maria hiippailee YK:n päämajan lähettyvillä ja vainoaa pakolaiskomissaari Rene Lapointea. Käy ilmi, että Maria haluaakin vapauttaa hänelle Irakissa tulkkina toimineen, viranomaisten vangitseman Omar Rishan, joka on tullut USA:han hakeakseen turvapaikkaa. Hänen henkensä on vaarassa, jos hänet käännytetään takaisin Irakiin. Omaria epäillään kuitenkin terroristiyhteyksistä. Kreikkalaisdiplomaatti Christos Sevon tarjoutuu auttamaan Mariaa, mutta hänellä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Pian Maria onkin hengenvaarassa - muukalaislegioonalaiset ovat hänen kannoillaan. Miksi Omaria epäillään terrorismista? Ja miten Marian pomo Ken Davis liittyy tähän kaikkeen? Samaan aikaan Root on Deciman pomon kannoilla. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:20
Nurse Jackie
Pillerikone. Kausi 1, 11/12. Sairaalaan tulee lääkeautomaatti, joka vie Eddieltä työt. Cooper yrittää valloittaa Jackien, ja Zoey tekee pahan hoitovirheen. Vierailijana Victor Garber (Alias, Blondin kosto). Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).