UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 27.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Säädyllisyys ennen kaikkea. Jolee haluaa hauskan ja seksikkään hääpuvun, mutta hänen filippiiniläisen äitinsä mielestä hääpuvun pitää olla mahdollisimman säädyllinen. Courtneyn kaksoisveli katsoo velvollisuudekseen varjella siskonsa mainetta ja tyrmää kaikki ihoa paljastavat puvut. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Leveää elämää lainarahalla. 23-vuotias Katelyn kerrytti opiskeluaikanaan 56 000 dollarin velat. Hän tuhlasi opintolainansa muun muassa matkusteluun ja nenäleikkaukseen. Valmistumisen jälkeen hän joutuu kohtaamaan sen karun tosiasian, etteivät hänen tulonsa riitäkään leveään elämään ja velanmaksuun. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10:00
Emilyn sisustussalaisuudet
Modernia Toscana-tyyliä. Sinkkuisä Miken hulppean kokoinen oleskelutila kaipaa selkeyttämistä ja asukkaansa näköistä ilmettä. Emily tarttuu innolla haasteeseen. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
10:30
Sisustuskaksoset
Kisa alkaa. Kaksoset Dan ja Nikki alkavat rakentaa unelmatalojaan samaan aikaan. Dan on rakennusurakoitsija ja Nikki sisustamisen ammattilainen. Hermot kiristyvät, kun täydellistä tonttia ei löydykään noin vain. 1. tuotantokausi.
11:00
Pikakurssi kodinostoon
Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
11:30
Yllätyskokki Niki
Apua ruoanlaittoon. Tiedossa ovat juhlat kotona. Mikä avuksi kun mies ei ole virtuoosi keittiössä? Onneksi Niki opettaa Samirille miten valmistaa herkullinen ateria ystäville ilman, että vaimon tarvitsee puuttua peliin. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Vanessa ja pikkuväki
Pikkuväessä tänään tärkeää asiaa lasten mediakasvatuksesta. Muksulassa tehdään luumurahkaa ja Neuvolassa hoidetaan lasten ärtyneitä silmiä. 5. tuotantokausi. (21')
12:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Musiikkielämyksiä Göteborgissa. Jonatan tarjoaa Göteborgissa vierailleen ruoka- ja musiikkielämyksen. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13:00
Tomin keittiö
Kylässä kummityttö ja kaverit. Tomi tekee kummityttö Viimalle kavereineen terveellisen, monipuolisen lapsille maistuvan aterian. Hauella täytettyjä paprikoita, karamellisoitua possun niskaa, frangipani-leivos ja mansikoita. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
13:30
Tuhluriprinsessat
Lapsellinen laiskuri. Mario on naimisissa oleva aikamies, joka pyytää vanhemmiltaan edelleen säännöllisesti rahaa. Tuhlailevan luonteensa lisäksi Mario on niin laiska, ettei hän jaksa osallistua kotitöihin. Marion vaimo on kyllästynyt lapselliseen käytökseen ja haluaa miehen kantavan vastuunsa. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Karvaita pettymyksiä. Lorin hääpukuliikkeeseen saapuu asiakkaita, jotka ovat kokeneet pettymyksiä pukua hankkiessaan ja yrittävät nyt löytää uuden unelmapuvun. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Kotikokkien taistelu
Frittereitä ja feijoaa. Kokkausvuorossa ovat toista kertaa Uuden-Seelannin Simon ja Meg. He valmistavat pikkusillifrittereitä, paistettua napsijaa ja omena-feijoapaistosta. 3. tuotantokausi.
15:30
Olet mitä syöt
Pahatapainen pappi. Brian Statham on pappi, jonka suvussa on sydänsairautta. Hän on itsekin saanut jo yhden sydänkohtauksen, muttei silti ole luopunut leivonnaisista ja liiallisesta suolankäytöstä. Huolestuneet seurakuntalaiset kutsuvat paikalle ravintoterapeutti Gillian McKeithin. Onko Brian valmis kuuntelemaan Gillianin saarnaa? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (24')
16:00
Hurja remontti
Unelmia tytöille 2. Aikataulu uhkaa romuttua myrskyn jälkien takia. Ty ja kumppanit saavat ystäviä avuksi, jotta tyttöjen unelma muuttuisi todeksi. Tyttöjä odottaa myös koko elämän muuttava ylimääräinen yllätys. Jaksossa vierailevat mm. koristähti Shaquille O'Neal, Xzibit ja suosikkisarja Modernin perheen lapsinäyttelijät. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
17:00
Huippumalli haussa
Kohokohdat. All Stars -kaudelle valittiin 14 tyttöä. Nyt jäljellä on vain neljä. Ennen huippumallikisan loppuhuipennusta palautamme mieleen dramaattiset vaiheet. Amerikkalainen viihdeohjelma. 17. tuotantokausi. (41')

Kello 18:00

18:00
Kotikokkien taistelu
Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä. 3. tuotantokausi.
19:00
Hurja remontti
New York kotona. Kathleen ja John huolehtivat kuudesta adoptiosisaruksestaan, joilla on Downin syndrooma. Vanha talo puretaan Broadway-tähti Kristin Chenowethin johdolla, ja perheen uusi koti tuo New Yorkin heidän luokseen. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
20:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Martzu on tunnettu muotisuunnittelija, joka on hiljattain menettänyt miehensä, ja sen myötä paitsi osan elämänhaluaan, niin myös terveelliset elämäntavat. Kiireinen uranainen on yksinkertaisesti unohtanut pitää itsestään huolta ja kilot ovat kertyneet puolivahingossa. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Toisenlaiset äidit
Kuudetta lastaan odottava Piia ja nigerialainen Jeffrey pyörittävät monikulttuurista suurperhettä. Ensimmäisen yhteisen lapsen lisäksi perheessä odotetaan myös tietoa tulevan isän oleskeluluvasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
22:00
Sinkkuelämää
Kausi 6, jakso 75. Kuudes tuotantokausi alkaa. Ensitreffejään Jack Bergerin kanssa hermoileva Carrie saa kunnian avata New Yorkin pörssin. Charlotten tunteet Harryä kohtaan syvenevät, mutta onko hän valmis kääntymään juutalaiseksi lemmen tähden? Miranda aikoo tunnustaa rakkautensa Stevelle. Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
22:40
Sinkkuelämää
Kausi 6, jakso 76. Carrien ja Bergerin suhde kehittyy intiimiksi, mutta ensimmäinen yhteinen yö on pettymys. Miranda on läheisissä väleissä digiboksinsa kanssa. Samantha iskee silmänsä komeaan tarjoilijaan. Jason Lewis tulee mukaan sarjaan. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
23:20
Nashville
Tuhma tyttö. Scarlett kiidätetään yksityissairaalaan, jossa hän ahdistuu entisestään. Kaikki syyttävät tapahtuneesta toisiaan. Juliettea harmittaa, koska Scarlett tukeutuu ahdingossaan Averyyn. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Kotikokkien taistelu
Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä. 3. tuotantokausi.
01:20
Häähullut
Mahdoton äiti. Ivyn äiti tekee pahan etikettivirheen ja ostaa häihin valkoisen puvun. Shandran häävalmisteluista ei tule mitään, kun sisko vie kaiken huomion ja morsiusneidot tekevät katoamistemppuja. 8. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
02:20
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV