UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 30.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Pettäjän jäljillä. Aamulla Larissan vierestä herättyään Jonas tietää heti tehneensä kauhean erehdyksen. Larissalle hän tekee selväksi, että haluaa jatkaa Tinan kanssa, ja Tinalle hän väittää juhlineensa koko yön Münchenissä. Siivotessaan Larissan huonetta Tina huomaa, että huoneessa on nukkunut ja juhlinut yhden sijaan kaksi. Nataschan ja Michaelin duo on niin hyvä rahasampo oluttuvalle, että André tahtoo pitää heidät. Werner ehdottaa, että he voisivat ryhtyä duon musiikkituottajiksi ennen kuin joku muu saa saman idean. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Diili
Luovuus kukkimaan. Häviöputki kirvelee naisia, mutta surkutteluun ei ole aikaa. Joukkueiden on välittömästi koottava rivinsä ja päästettävä luovuutensa valloilleen taideprojektin parissa. Onko Marleen luotsaamasta naisten joukkueesta vastusta John Richin avokätiselle kontaktiverkostolle ohjelman historian suurimmassa varainkeruumittelössä? Donald Trump yllättää kokoushuoneessa. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Muodin huipulle
Huvittelu sallittu. Kausi 12, 3/15. Kauden ensimmäistä paritehtävää varten kilpailijat suuntaavat Coney Islandille hakemaan inspiraatiota jääjogurtista ja huvipuistosta. Lopputuloksena on mitä mielikuvituksellisimpia ja hassunhauskoja asuja, kun materiaaleina on kaikenlaista aina pehmoleluista, hatuista ja ilmapalloista rantaleluihin. Kaikkien parien yhteistyö ei kuitenkaan ota sujuakseen, ja riitely jatkuu vielä tuomareidenkin edessä. Jakson vierailevana tuomarina on laulaja ja juontaja Kelly Osbourne. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
17:00
Ihmemies MacGyver
Selviytyjät. Macin ja Peten henkiinjäämistesti saa dramaattisen käänteen, ja pian on tosi kyseessä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Teslan tuhokone. Jamie ja Adam selvittävät, kehittikö Nikola Tesla tuhokoneen, jolla pystyi järisyttämään kokonaisia rakennuksia. Tiimi tutkii myyttiä räjähtävästä laavalampusta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
19:00
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 8/10. BOKSIn sohvalla koomikko Krisse Salminen ja vloggaajatähti Sonja ¿Soikkuu¿ Hämäläinen. Krisse haastaa Lakon&Herban omassa suosikkipelissään ja himopelaaja Soikkuu pääsee testaamaan Plants vs. Zombies Garden Warfare 2:n. Muun muassa Siskonpedistä tuttu koomikko Krisse Salminen sai alkukeväästä kutsun Lakon&Herban peliBOKSIin. Krisse valitsi peliksi aivan jotain muuta kuin videopelin ja sehän kundeille passasi. Tätä peliä pelataan ulkona, se on lähtöisin Lahdesta - anteeksi LAHESTA - ja sitä myydään Suomesta maailmalle tuhansia kappaleita vuosittain. Peliareenaksi Krisse valitsi suureelliseen tyyliinsä Kampin keskuksen katon. YouTuben vloggaajatähti Sonja ¿Soikkuu¿ Hämäläinen ehtii videoiden tekemisen lomassa myös pelata paljon. Tämän lisäksi luonto ja siellä kikkailu ovat Sonjalle tärkeitä henkireikiä. Siitä syystä kundit valitsivat Soikulle fantasiamaisen Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 -pelin. Lisäksi Krisse ja Soikku pelaavat tietenkin BOKSIn omaa Sansa The Catiä. Krisse ei ole pelistä kuullutkaan, mutta Soikku on hakannut sitä kotona yötä myöten. Menevätkö Sansa-pistetaulukon ¿Hall of BOKSIn¿ kärkisijat tänään uusiksi? Osallistu hashtagilla #SUBboksi
19:30
Miehen puolikkaat
Potemkinin kulissit. Charlie ilmoittaa lähtevänsä hurvittelemaan Las Vegasiin, mutta luvassa onkin habituksen kohennusta. Itsesäälissä rypevä Alan ei malta pitää näppejään erossa veljensä tavaroista, ja lopulta homma karkaa käsistä tyystin. Vierailevina tähtinä Steve Hytner, Erinn Hayes ja Sara Sanderson. Amerikkalainen komediasarja. K7 (seksi).
20:00
Happyish
Uusia vempaimia. Kausi 1, 7/10. Thom matkustaa L.A:hin kuvausmatkalle ja lupaa tuoda Juliusille tuliaiseksi jonkin lelun. Julius haluaisi iPadin, koska kavereillakin on. Thom raivostuu, kun Gottfrid pakottaa hänet vielä jäämään L.A:hin. Amerikkalainen draamakomedia. K7 (väkivalta).
20:30
Rillit huurussa
Valentino-uppouma. Wolowitzit hoitavat ammeesta löytynyttä jänistä. Mutta onko jossain muuallakin uimari piilossa? Penny järkyttyy rouvittelusta ja Raj eroaa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Roope Salminen Show
Eppu Salminen. Kun kukaan muu ei enää suostu kohutun talk shown vieraaksi, pyydetään isä apuun. Paljaassa isä-poika keskustelussa setvitään lapsuuden traumat ja tulevat perintöasiat.
21:15
Prometheus (K16)
Alien-tieteiselokuvien esiosassa idealistinen tutkija Elizabeth Shaw (Rapace) matkustaa tutkimusryhmän kanssa kaukaiselle planeetalle, josta hän uskoo löytävänsä vastauksia kysymyksiin ihmisen alkuperästä ja paikasta maailmankaikkeudessa. Tehtävän johtaja, kylmäkiskoinen Vickers (Theron) pitää kuitenkin matkan oikean tarkoituksen salassa androidi Davidin (Fassbender) kanssa. Ohjaus: Ridley Scott, USA 2012 (118'). Pääosissa Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba ja Guy Pearce. K16 (ahdistus, väkivalta).
23:40
Myytinmurtajat
Teslan tuhokone. Jamie ja Adam selvittävät, kehittikö Nikola Tesla tuhokoneen, jolla pystyi järisyttämään kokonaisia rakennuksia. Tiimi tutkii myyttiä räjähtävästä laavalampusta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.

Kello 24:00

00:40
Salatut elämät
Osa 3010: Lari muistaa pikkuasian. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:15
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Seth Rogen ja Krysten Ritter. Musiikkivieraana Wolf Parade. Esitetty USA:ssa 20.5. 2016.
02:10
Voittostudio