UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 25.3.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Jäätä ja tulta. Kausi 1, 9/24. Luvassa on maastopyöräilyä Afganistanin vuoristossa, boulderointia Brasiliassa, BMX-tapahtuma New Yorkissa, lumilautailua Italiassa, hurja stunttihyppy tulta syösten sekä kiipeilyä Etelä-Ranskassa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).
09:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Juhlatunnelmia. Kausi 1, 10/24. Luvassa on freestyle-laskua kesällä Sveitsissä, slackline-tasapainoilua kaupunkifestivaaleilla Puolassa, pöllyävää puuteria Itävallassa sekä FBM Bike Companyn 21-vuotisjuhlatapahtuma. Mukana on myös suomalainen huippukiipeilijä Nalle Hukkataival. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Kolme miestä ja tyttö
Huh hellettä!. Kausi 5, 9/22. Los Angeles on helleaallon kourissa. Nick ja Reagan ajautuvat kilpavarusteluun asunnon viilentämisessä. Parivaljakon välillä jännitettä riittää muutenkin, mutta Nick ei haluaisi myöntää ihastuneensa Reaganiin. Cece on hakenut unelmatyötään ja päässyt koekuvauksiin, mutta käyttää hellettä tekosyynä laistaakseen liian jännittävästä tilanteesta. Winston ja Schmidt ovat eri mieltä siitä, miten Ceceä pitäisi kannustaa koekuvauksiin. Winston löytää poliisiäänensä. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Kolme miestä ja tyttö
Kananlihalla. Kausi 5, 10/22. Nick ja Reagan ovat juuri antamaisillaan intohimolle periksi, kun Jess yllättäen palaakin kotiin sotkemaan suunnitelmat. Nick haluaa hyvästellä Reaganin tavalla, joka saa kananlihalle. Jess puolestaan haluaisi löytää valamieskollegansa, johon on ihastunut. Cece ja Schmidt lähtevät Winstonin mukaan tanssikurssille, koska ensimmäinen tanssi avioparina on pian edessä. Winstonin tanssikuviot ovatkin jotain ihan muuta kuin mitä Schmidtillä oli mielessä. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Faija hoitaa
Hamstraaja. Kausi 1, 4/19. Adam ja Don kaipaavat tilaa äijäpuuhille. Adamin autotalli sopii tähän mutta on täynnä Andin säästämiä tavaroita. Adam päättää antaa osan pois, mutta valitettavasti Andin hääpuku häviää hötäkässä. Vaimon vihalta on paras yrittää välttyä, joten hääpuku on saatava takaisin keinolla millä hyvänsä, ennen kuin Andi saa sen katoamisesta vihiä. Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns (Matt LeBlanc) lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi (Liza Snyder) päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Lajinsa viimeinen
Sankaritarina. Kausi 1, 10/19. Roland (Stephen Fry) kutsutaan puhumaan Chicago Adventure Societyyn, jossa Jack huomaa olevansa konkarien silmissä kuin Clark toimituksessa. Rolandin kuuluisa vuorikiipeilytarina, joka innoitti Jackin samalle alalle, päättyy ikävästi valehtelusyytökseen, ja toimitus päättää puhdistaa hänen maineensa. Emma kokee 26-vuotiaana ikäkriisin. Amerikkalainen komediasarja, jossa perinteinen seikkailu- ja matkailutoimittaja Jack päätyy esimieheksi lehden digitoimitukseen. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Tyhjätaskut
Kuppikakkukatastrofi. Kausi 4, 14/22. Max ja Caroline järjestävät Sophielle morsiusjuhlia, kun selviää, että talossa on meneillään panttivankidraama. Tapaus saa tyttöjen t-paitabisneksen huonoon valoon ja kuppilan lehdistön valokeilaan. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Last Man on Earth
Muutin Tampaan. Kausi 1, 11/13. Phil päättää ohjata mahdolliset uudet tulokkaat Tampaan, jotta saisi Erican ja Gailin jallitettua itselleen. Suunnitelma ei kuitenkaan toimi, sillä Tucsoniin ilmestyy toinen Phil Miller. Todd on mustasukkainen Melissasta. Amerikkalainen komediasarja. K7 (ahdistus).
14:00
Gladiaattorit
Koko perheen kilpailuohjelmassa riittää rytinää ja räimettä, kun timantinkovat ammattigladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan seitsemässä eri lajissa. Juontajina tuttuun tapaan Minna Aaltonen ja JP Jalo. Tuotanto: Harlin/Selin Productions.
15:00
Gladiaattorit
Koko perheen kilpailuohjelmassa riittää rytinää ja räimettä, kun timantinkovat ammattigladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan seitsemässä eri lajissa. Juontajina tuttuun tapaan Minna Aaltonen ja JP Jalo. Tuotanto: Harlin/Selin Productions.
16:00
Valehtelevat viettelijät
Viattomuuden lauluja. Kausi 6, 2/20. Tytöt yrittävät toipua koettelemuksistaan nukkekodissa. Siinä otetaan avuksi lääkitys, mutta Spencerin äiti ei ilahdu ajatuksesta. Aria yrittää varmistaa, että Andrew joutuu vastuuseen. Emily saa yllättävän vieraan. Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus).
17:00
Posse
Possen käsittelyssä tällä viikolla Krista Kosonen, Makwan Amirkhani, Janina Fry ja Suvi Tiilikainen, Lakko haastaa Jaskan ja Niko Saarinen nähdään taivaita hipovassa stuntissa. Mukana myös Tuomas Kauhanen, Nikke Ankara ja Paperi T. Musiikkivieraana Petri Nygård.

Kello 18:00

18:30
Arena eSports
2017 Paladins Hi-Rez Invitational. Tällä kertaa esitellään Paladinsin huipputurnauksessa käytetyt suosituimmat hahmot, sekä kerrotaan perinteisten urheiluseurojen kiinnostuksesta e-urheiluun. Täysin uudenlainen pelaamisen ja eSportsin makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K12 (väkivalta).
19:00
Treffaa mun vanhemmat
Kausi 1, 4/10. Illan jaksossa treffiseuraa etsii Jani. Lontooseen työn perässä muuttanut Jani tunnetaan myös entisenä Mr Gay Finland -kilpailun tuottajana ja ravintoloitsijana. Hän pitää älykkäistä, nokkelista ja miellyttävän näköisistä miehistä. Atleettisuus on lisäksi iso plussa.
20:00
Stadi vs Lande
Kausi 1, 4/10 Ketkä vievät pidemmän korren maalaisten ja kaupunkilaisten kisassa? Tietävätkö stadilaiset mitä paliskunta tarkoittaa? Entä tietävätkö landet miten spåra pysäytetään? Juontajina Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Rita Hayworth - avain pakoon (K16)
Rita Hayworth - avain pakoon. Stephen Kingin pienoisromaaniin perustuva tarina nuoresta pankkiirista, jolle Shawshankin vankila tulee perin tutuksi, kun hänet on tuomittu vaimonsa ja tämän rakastajan murhasta elinkautiseen. Ohjaaja: Frank Darabont, USA 1994. (137'). Pääosissa: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler, Clancy Brown, Gil Bellows, James Whitmore, Mark Rolston. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 9.3 ∙ Rotten Tomatoes 91 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
The Strain (K16)
BK, NY. Kausi 2, 1/13. Eph ja Nora yrittävät saada aikaan uudenlaista biologista asetta, jolla strigoi-laumat saataisiin kukistettua. Auringonvalolle altistunut, kuolemaa tekevä Mestari lyö kuitenkin kapuloita rattaisiin ja luo uudenlaisen, psyykkisillä voimilla varustetun strigoi-muodon. Lisäksi Setrakian vaarantaa koko porukan etsiessää muinaista tekstiä. Guillermo del Toron tuottama, del Toron ja Chuck Hoganin kirjatrilogiaan perustuva yhdysvaltalainen kauhusarja vampyyriviruksen leviämisestä. K16 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:40
The Strain (K16)
Keinolla millä hyvänsä. Kausi 2, 2/13. Ephin ja Noran toivo uudesta vampyyreihin tehoavasta biologisesta aseesta ajaa heidät suorittamaan julmia kokeita potilailleen. Pahoin vammautuneelle Mestarille valmistellaan uutta kehoa, mutta Setrakian uskoo viimeinkin löytäneensä keinon surmata arkkivihollisensa Mestari lopullisesti. Guillermo del Toron tuottama, del Toron ja Chuck Hoganin kirjatrilogiaan perustuva yhdysvaltalainen kauhusarja vampyyriviruksen leviämisestä. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:40
Alone - yksin erämaassa
Myrsky nousee. Kausi 2, 6/14. Monet kilpailijoista taistelevat edelleen nälkää vastaan. Kaiken lisäksi lähestyvä myrsky vaikeuttaa selviytymistaistelua entisestään. Toiset parantelevat asumuksiaan talven ja myrskyjen varalle. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata.
02:40
Alone - yksin erämaassa
Tunteet herkässä. Kausi 2, 7/14. Kilpailijoilla on tunteet herkässä yksinäisyyden takia, mikä saa yhden heistä harkitsemaan luovuttamista. Pari kilpailijaa on veneenrakennuspuuhissa, ja yksi päättää muuttaa parempaan asuinympäristöön. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata.