UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 24.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koirat hotellissa
Koirankutistusohjelma. Tällä kertaa Matt ja Leon tarjoavat Brightonin rannalla gourmet-jäätelöä koirille markkinoidakseen koirien luksushotelliaan ja saadakseen uusia nelijalkaisia asiakkaita. Alfie-koira osallistuu hotellin painonhallintaohjelmaan, ja hän saa myös vesiterapiaa. Hauvelin emäntä toivoo koiralleen lisävuosia, vaikka kuuden viikon laihdutusleiri tekeekin hänelle tiukkaa. Kausi 1, 3/10. Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
10:00
Ruotsin maajussille morsian
Kesä lähenee loppuaan. Joillakin maajusseilla on vaikea valinta edessään. Jonkun kohdalla tyttö saattaa itse päättää lähteä. Ruotsalainen realitysarja
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Tukka hyvin, kaikki ei. Kuinka käynti kampaamossa voi vaarantaa terveyden: lääkärit puivat tapausta, jossa nainen sai halvauskohtauksen kampaajan käsittelyn jälkeen. Esittelyssä suorapuheinen sovellus, joka parantaa tuottavuutta hillitsemällä netissä notkumista. Tämäkö muka tasa-arvoa: asiaa tamponiverosta ja seksistisestä juustosta. "Kuupölyn" väitetään tuovan potkua makuuhuoneeseen, mutta onko se pelkkää tyyristä humpuukia? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Uunibroileria ja kebabvartaita. Pääateriana on kokonainen uunibroileri lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie hauduttelee kanamuhennosta mykyjen kera. Jaksossa opetetaan, kuinka hedelmien ja vihannesten tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie pyöräyttää kukkakaaligratiinia ja näyttää, kuinka noutokebabin voi helposti korvata itse tehdyillä kebabvartailla.
14:00
Vaimot vaihtoon USA
Adams / Hess. Matelijanäyttelyitä pitävä lepsu äiti ja tiukan kurin nimeen vannova äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä mellastetaan mitä erilaisimpien eläinten ja sotkun keskellä, toisessa käytetään kaikki aika kurinalaiseen uurastukseen. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
15:00
Muodin huipulle
Finaali, osa 1/2. Kausi 12, 13/15. Domilla ja Bradonilla on varma finaalipaikka, mutta kolme muuta joutuvat vielä yhteen pudotukseen ennen pääsyä New Yorkin muotiviikon catwalkille. Tilanne on poikkeuksellinen, sillä koskaan ennen kilpailijoita ei ole ollut tässä vaiheessa näin monta. Kuusi viikkoa, 9000 dollaria ja kymmenen näytösasua, joille tällä kertaa annetaan erityisvaatimuksia. Siinä tämän kerran haaste. Tim Gunn kiertää kaikkien luona ja tapaa myös kilpailijoiden tukijoukot. New Yorkissa kaikki saavat vielä lisätehtäviä, ja tunteet nousevat pintaan. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
16:00
Kardashianit
Kahdet synttärit ja pihakirppis. Kausi 9, 6/20. Kourtney haluaa panna pystyyn pihakirppiksen, mutta tavaroista luopuminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Kendall suunnittelee 18-vuotissynttäreitään. Bruce sitä vastoin ei haluaisi juhlistaa merkkipäiväänsä. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
17:00
Lemmen viemää
Charlotten päätös. Pormestariehdokkaiden vaalikampanjat saavat tunteet kuumenemaan. Charlotte kimpaantuu kuultuaan Friedrichin keljusta tempusta, jolla hän vesittää Andrén mahdollisuuksia, ja tekee oman ratkaisunsa. Kaikkien yllätykseksi Rosalie saapuu hotelliin. Väärinkäsitys Wernerin auton varastamisesta selviää ja Nils tuntee itsensä naurunalaiseksi. Mutta yhtäkkiä Nilsin isä, entinen rikollinen Curd ilmestyy paikalle kuin tyhjästä. Kipeä lapsuudenmuisto saa Davidin tottelemaan äitiään jatkossakin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs Australia
Monen kulman allastalo. Brett ja Jenny Parsons lapsineen ovat asuneet jo 17 vuoden ajan vanhassa talossaan Hamptonin omakotitalolähiössä, mutta päättävät nyt purkaa koko talon ja rakennuttaa tilalle jotain uutta ja erilaista. He antavat lähes vapaat kädet sukulaisarkkitehdilleen, ja niin alkaa muodostua veistoksellinen, monikulmainen ja hieman japanilaistyyppinen rakennus pihan koristealtaineen. Vanhasta talostaan he siirtävät uuteen vain pienet lyijylasi-ikkunat muistuttamaan menneestä elämästä.
19:00
Unelmien koti
Mummolasta moderniin. Sandra ja Kyle asuvat vuokralla Sandran mummolassa ja haluavat muuttaa vanhasta ja huonokuntoisesta talosta omaan uuteen kotiin. Kaksosilla onkin tarjolla melkoinen yllätyskohde.
20:00
Dieetit vaihtoon!
Joseph ja Rebecca. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa hunaja-pähkinämuroja ja kaikkea muutakin ruokaa rakastava Joseph ja himokuntoilija Rebecca, jolle ruoka on välttämätön paha. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf paneutuu huippu-urheilijoiden syömishäiriöihin. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Allstars
Rikoskumppanit. Kausi 3, 5/11. Kilpailijat suunnittelevat pareittain nuorekasta, modernia muotia käyttäen inspiraationaan 1930-lukua sekä kyseiselle vuosikymmenelle sijoittuvaa Bonnie & Glyde televisiosarjaa. Vierailevina tuomareina toimivat muotisuunnittelijat Austin Scarlett ja Elie Tahari sekä supermalli Bar Refaeli. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
22:00
Sinkkuelämää
Sex Streetillä kurssit kohollaan. Kausi 6, 1/20. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä jatkuu vuosina 2003-2004 kuvatuillla 6. tuotantokauden jaksoilla. Carrien kolumnilehden osakkeet noteerataan New Yorkin rahamarkkinoilla. Samantha ui pörssihain (Victor Webster) sänkyyn. Juutalaiseen juristiin (Evan Handler) rakastunut Charlotte haluaa kääntyä juutalaiseksi. Miranda näkee poikansa isän (David Eigenberg) uusin, seesteisin, rakastuneen naisen silmin. Mukana myös John Carbett (Aidan Shaw) ja Ron Livingston (Jack Berger). K12 (seksi).
22:35
Moderni perhe
Paikka auringossa. Kausi 6, 13/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Phil tuntee olonsa orvoksi Luken alkaessa itsenäistyä. Joen ihottuma huolestuttaa Gloriaa. Mitchell tulee muutamaksi päiväksi töihin Jayn firmaan. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:05
Moderni perhe
Ystävänpäivän yllätykset. Kausi 6, 14/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Phil ja Claire piristävät ystävänpäivää seksikkäällä roolileikillä. Glorian sisko Sonia herättää hämmennystä Jayssa. Mitchell ja Cam vierailevat ystävänsä Andersin luona. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Vaimot vaihtoon UK
Laiha sopu, lihava riita. Tänään elämiä vaihtavat rento Ronnie ja tiukka Raquel. Kipinät sinkoilevat, kun luvassa on sanasotaa, ovien paiskomista ja huutoa, ja joku jättää leikin kesken.

Kello 24:00

00:35
Nettirakkautta
Verkkodeittailun alkeet. Toimittaja Dawn O'Porterin juontamassa brittisarjassa sukelletaan verkon syövereihin ja tutustutaan 25 vapaaehtoiseen, joilla ei ole aiempaa kokemusta nettideittailusta. Vapaaehtoisten ja asiantuntijoiden avustuksella tulevat tutuiksi verkkodeittailun hyödyt ja haitat. Ensimmäisessä jaksossa neuvotaan, miten valitaan oikea deittisivusto satojen vaihtoehtojen joukosta ja miten kirjoitetaan houkutteleva profiili. Kannattaako nettiprofiilissa paljastaa kaikki itsestään vai onko pieni epärehellisyys paikallaan? Entä millainen käyttäjäkuva vetoaa kumppaniehdokkaisiin? Jaksossa varoitetaan myös deittisivustoilla vaanivista huijareista. Kaksiosainen dokumentaarinen brittisarja, jossa etsitään rakkautta netistä toimittaja Dawn O'Porterin johdolla.
01:35
Nettirakkautta
Ensitreffit. SARJA PÄÄTTYY. Dawn O'Porter jatkaa 25 aloittelevan nettideittailijan seuraamista. Joillekin satelee treffikutsuja, kun taas toiset saavat tottua torjutuksi tulemiseen. Kokeneet nettideittailijat kertovat kauhutarinoita ensitreffeiltä ja neuvovat, miten kiusallisilta treffeiltä livahdetaan karkuun. Jaksossa tutustutaan myös Tinderin ja Grindrin kaltaisiin nettisovelluksiin, joiden kautta ihmisten tapaaminen on entistä helpompaa, sekä erityisesti pettäjille suunnattuihin sivustoihin. Entä miten suojaudutaan netissä vaanivilta häiriköiltä ja estetään yksityistietoja päätymästä vääriin käsiin? Kaksiosainen dokumentaarinen brittisarja, jossa etsitään rakkautta netistä toimittaja Dawn O'Porterin johdolla.
02:30
Yön AVA