UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Perjantai 28.11.

04:45
Likaiset työt
Mike vierittää likaisen maton esiin kaikkein unohtumattomimmille työkavereilleen 150 Likaisen työn kunniaksi. Luvassa on Miken suosikkitöitä ja ennennäkemätöntä materiaalia.
05:35
Valmistuksen salat
Tiskialtaat/ Nahka/ Pedaalikitarat. Miten valmistetaan mm. ruostumattomia terästiskialtaita, nahkaa ja pedal steel -kitaroita? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Miekat, ponttoonit, kaappikellot. Miten valmistetaan miekat, ponttonit, kaappikellot ja sulakkeet? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.
06:25
Jokien hirviöt
Mongolialainen murjoja. Kuullessaan mongolialaisella joella sattuneesta hyökkäyksestä Jeremy Wade epäilee, että sen takana on hyvin harvinainen kala. Kokoonsa nähden kala on yksi maailman voimakkaimmista.
07:20
Myytinmurtajat
Limonaditappaja. Voiko auton ikkunasta heitetty mukillinen limonadia vaurioittaa perässä tulevan auton tuulilasia? Ja kuinka kauan ihminen pystyy roikkumaan ikkunalaudasta sormenpäidensä varassa?
08:15
Arvokaman etsijät
Taitava tavarankerääjä Drew Pritchard on jatkuvasti tien päällä. Hän risteilee pitkin poikin maata etsimässä hylättyjä aarteita myyntiliikkeelleen.
09:05
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Veneauto. Mike hankkii auton ja veneen yhdessä ja samassa laitteessa. Siinä on kuitenkin ongelmia, joiden tähden hänen voittonsa saattavat upota kuin kivi.
10:00
Extreme Car Hoarders
Aitoa amerikkalaista muskelia. Ex-painija Chuck Palumbo ja hot rod -guru Rick Dore etsivät autokokoelmia, myyvät huonoimmat yksilöt ja palauttavat omistajille näyttelykelpoisiksi kunnostetut menopelit.
11:00
Myytinmurtajat
Sukella ja selviydy. Testissä kaksi elokuvamyyttiä: Voiko laivalla tapahtuneesta räjähdyksestä selvitä sukeltamalla veteen, ja toimiiko puhelinluettelo luotiliivin halpisversiona?

Kello 12:00

12:00
Naked and Afraid
Bolivia. Eräopas Vince ja hänen vaimonsa Sabrina pudotetaan Etelä-Amerikan sydämeen Bolivian viidakoihin ja sen ankarien luonnonolojen armoille.16+
13:00
Kullan sukeltajat
Kaikki tyhjän takia. Talvikausi on puolessa välissä ja The Clarkilla sinkoilevat kipinät. The Lazy Gatorin miehistö yrittää vapaasukeltamalla noutaa veden alle jääneen, ainoan hengityslaitteensa.
14:00
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard on Staffordshiressa tutustumassa yli puolivuosisataa antiikkia keränneen pubinomistajan yksityiskokoelmiin.
15:00
Tanked
Haiden buffetti!. Kaksikko tekee valtavan keskibaari-akvaarion Creek Casinon omistajille. Tämä ATM:n 10 000. akvaario on yksi suurimmista, joita yritys on koskaan tehnyt.
16:00
Jokien hirviöt
Aasialainen viiltäjä. Jeremy Wade matkustaa Himalajalle tutkimaan jokihyökkäyksiä. Hän saa kuulla, että niistä epäilty peto on pyhä eläin. Noudattaako Wade varoituksia olla kajoamatta olioon?
17:00
Myytinmurtajat
Ilmasylinteriraketti. Myyteille annetaan kyytiä ja totuus erotetaan kaupunkilegendoista. Paljonko vahinkoa puhjennut sylinteri voi saada aikaan? Tiimi testaa myös aiempia prototyyppejä.

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Lisää uusintamyyttejä. Nyt palataan eniten keskustelua herättäneiden myyttien pariin erottamaan totuutta legendasta. Aiemmin tehdyt kokeet suoritetaan uudestaan - olivatko vastaukset aitoja vai vääriä?
19:00
Myytinmurtajat
Ja valo tuli. Jamie ja Adam selvittävät Hollywoodin valaistussalaisuuden. Kari, Grant ja Tory seikkailevat poliisin housuissa ja yrittävät pysäyttää hurjastelevia autoja.
20:00
Marooned with Ed Stafford
Sonoran autiomaa, Arizona. Ed yrittää selvitä yksin Sonoran autiomaassa, ilman mitään varusteita - ei ruokaa, vettä tai edes veistä mukanaan. Miten seuraavat kymmenen päivää sujuvat?

Kello 21:00

21:00
Robson Green: Extremekalastaja
Borneo. Robson matkustaa yhteen maailman biologisesti monimuotoisimmista ympäristöistä. Borneon huippukalastajien kanssa hän pyydystää syvänmeren hirviön, joka voi muuttua näkymättömäksi.
22:00
Street Outlaws
Ruokoton Etelä. OKC:n parhaat kuljettajat matkustavat mittelemään New Orleansin nopeimpien katuautojen kanssa. Teksasilainen kilpa-ajaja Boosted GT yrittää päästä 405:n listalle.
23:00
Fast N' Loud
Richard Rawlings ja Aaron Kaufman etsivät ostettavakseen hylättyjä autoja Teksasista ja lähiosavaltioista. Autot kunnostetaan Gas Monkey Garage -tallilla Dallasissa.

Kello 24:00

00:00
Al Murrayn matka Berliiniin
Reinin ylitys. Al tapaa Cheshiren rykmenttien vielä elossa olevia jäseniä ja saattaa nämä yhteen heidän rinnallaan taistelleiden sotilaiden kanssa.
00:30
Al Murrayn matka Berliiniin
Berliini. Al vierailee vanhalla Valtiopäivätalolla, jonka alla sijaitsi Hitlerin bunkkeri. Hän tapaa myös natsi-imperiumin murskanneesta lopputaistelusta selvinneitä henkilöitä.
01:00
Robson Green: Extremekalastaja
Borneo. Robson matkustaa yhteen maailman biologisesti monimuotoisimmista ympäristöistä. Borneon huippukalastajien kanssa hän pyydystää syvänmeren hirviön, joka voi muuttua näkymättömäksi.
02:00
Street Outlaws
Ruokoton Etelä. OKC:n parhaat kuljettajat matkustavat mittelemään New Orleansin nopeimpien katuautojen kanssa. Teksasilainen kilpa-ajaja Boosted GT yrittää päästä 405:n listalle.
03:00
Tulevaisuuden aseet
Enimmäisteho. Aseteknologian edistyessä tuhovoimakin kasvaa. Ohjelmassa esitellään ydinaseiden mitoissa kilpaileva ase ja raketinlaukaisija, joka laukaisee useita ammuksia.
03:55
American Chopper
Peavey – 2. osa. OCC jatkaa kovaa tahtia kustomoidun chopperin rakentamista Peavey Electronicsille. Sitten pojat suuntaavat Anaheimiin lopullisen luomuksensa julkistukseen.
04:45
Likaiset työt
Terästehtaan työntekijä. Mike Rowe ottaa vastaan uusia likaisia töitä. Ensin hän sulattaa romumetallia ja liittyy sitten jokiveneiden romutusporukkaan St Louisissa.