UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 29.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Nuudeleita ja makrillia. Tänään tehdään pähkinäistä nuudeliherkkua naudanlihan ja katkarapujen kera. Lisäksi Jamie loihtii suussasulavan aterian välimerelliseen tapaan maustetuista makrilleista ja kvinoasta.
10:00
Remontilla rahoiksi
Yläkerran tilaihmeet. Joukkueet ovat rakentaneet asuntojensa kolmanteen kerrokseen pienet mutta lokoisat kattoterassit ja tyylikkäät apukeittiöt. On aika päästää tuomarit valloilleen ja ottaa selvää, keistä tulee viikon voittajat ja keistä pölkkypäät. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Market Kitchen
Puuroa ja punaviiniä. Guy Woodward vetää viinitastingin, jossa maistellaan neljää huokeaa punaviiniä. Viikkojen teemana on edullisuus, joten Market Kitchenissä vertaillaankin erilaisia puuroja. Katukeittiön pääraaka-aineena on ananas, josta Mark Sargeant valmistaa mausteista ananasta kookoskermalla. Torilla hän tapaa Magali Russien. Lisäksi mukana on kokki Iain Graham, joka esittelee ihania amuce-bouchejaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa kokataan sekä keskustellaan ruuasta.
12:50
Hullut hamstraajat
Tuhkasta timantiksi. Andoverissa kaivataan siivousekspertin apua. Susielle on kertynyt varastollinen vanhoja leluja sekä kaikenlaista krääsää kolmen päättyneen avioliiton jäljiltä. Vaikka tavarat on kätketty suljettujen ovien taakse, kuukausittainen lasku vuokratilasta painaa mieltä jatkuvasti. Urakkaa riittää, sillä Susie on tottunut suhtautumaan esineisiin tunteella. Topakka sisko tulee auttamaan, mutta kuinka käy, kun Susie tahtoisi teettää äitinsä tuhkista timantteja? Päivän toinen hamstraaja Miranda pitää itseään olosuhteiden uhrina. Hän peri paljon tarpeistoa vanhempiensa ja isovanhempiensa pubeista ja tunsi velvollisuudekseen säilyttää kaiken. Siitä on jo ehtinyt kulua aikaa, ja Miranda uskoo viimein, että raivaamalla varaston hän voisi helpottaa omaa oloaan. Vanhan tavaran asiantuntija Paul Hayes puhkuu intoa jemmatut esineet nähdessään, mutta vasta huutokaupassa selviää, syntyykö tuhkasta todella timantteja. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
13:45
Kadonneen jäljillä UK
Kadonneet kirjeet. Tämänkertaisessa jaksossa tapaamme Wendy O'Haganin ja Helen Harrisonin. Pohjoisirlantilainen Wendy etsii amerikkalaista isäänsä, josta ei ole kuullut liki 40 vuoteen. Helen puolestaan haluaa löytää poikansa, jonka antoi olosuhteiden pakosta adoptoitavaksi yli 30 vuotta sitten.
14:40
Esittelyssä: Iholla
14:45
Unelmien koti
Keräilijän kellari. Kari ja Boris etsivät odottavat perheenlisäystä ja etsivät sen vuoksi pikaisesti uutta kotia. Myös pariskunnan peli- ja keräilyharrastukset asettavat omat vaatimuksensa asunnon suhteen.
15:40
Lääkärit
35 hyvinvointivinkkiä. Lääkärit vieraineen tarjoilevat 35 oivaa niksiä terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen. Mukana on esimerkiksi takapuolta kiinteyttäviä harjoituksia joita voi tehdä istualtaan, ohjeita luonnollisiin hiushoiteisiin sekä smoothieresepti litteämpää vatsaa tavoitteleville. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:30
Jamie Oliverin kotona
Parsa. Parsojen ilmestyminen kauppoihin on varma kevään merkki, ja Jamie esittelee kolme helppoa tapaa kypsentää tätä monikäyttöistä vihannesta. Parsa-perunapiiras on reunoilta rapea ja sisältä mehevä. Parsasta ja erilaisista merenelävistä syntyy puolestaan yksinkertainen mutta näyttävä annos. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
17:00
Muodin huipulle
Tehtävä 8: Pue puolialastomat aussimiehet! . Jäljellä olevat kahdeksan kilpailijaa jaetaan kahdeksi tiimiksi. Tehtävänä on suunnitella australialaisen miestanssiryhmän jäsenille kolmen vaatteen look. Ryhmän nimi on "Thunder from Down Under", ja vaatteiden tulee olla niin joustavia että ne pystyy riisumaan musiikin vauhdissa yleisön edessä. Budjetti on 750 dollaria ja aikaa yksi päivä. Yksi päivä! Tim Gunn varoittaa feminiinistämästä miehiä. Ohjeen ymmärtää viimeistään sovitusvaiheessa, kun kankaisiin sujahtaa treenattu, päivettynyt, rytmitajuinen ukkoslihasmassa. Miesten catwalk-esitys on seksikäs ja hauska, mutta tuomaristo ei ole lahjottavissa. Heidin mielestä vaatteet ovat alta kaiken arvostelun, todella kaukana rakennetajusta ja luomisen ilosta. Bad bad designers! "Miestenvaatteet ovat vaikeita, mutta olisitte silti voineet panna paremmaksi kuin äsken näimme." Miksi Heidi on niin pelottavan vakava? Joutuvatko kaikki kilpailijat nyt kotiin, vai löytävätkö tuomarit sittenkin tavan jatkaa tuotantokautta? Jury: Nina Garcia, Zac Posen, Heidi Klum. Vieraileva tuomari: näyttelijä-laulaja Emmy Rossum (tv-sarja Hävyttömät; Shameless). Amerikkalainen fashion-realitysarja.
17:55
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.

Kello 18:00

18:05
Neljä huonetta
Roskalavalta löytynyt Banksy. Tänään diilereille tarjotaan mm. tulipalosta selvinnyttä antiikkipulloa, keskiaikaista turnajaiskypärää, näyttelijä Alec Guinnessin hattua, Muhammad Ali -julisteita sekä Banksyn katutaidetyötä, joka on aikoinaan pelastettu roskalavalta mutta voi olla nykyään todella arvokas.
19:00
Remontilla rahoiksi
Kukkaishaaste. Kilpailijoiden rahatilanne on ennätystiukka, mutta asunnoissa on vielä monta kallista huonetta remontoitavana. Apuun rientää Shelley, joka järjestää räiskyvän sidontahaasteen Melbournen värikkäällä kukkatorilla. Voittajaa odottaa jopa 3000 dollaria riihikuivaa käteistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
19:30
Meidän safkaa
Urheilun ja ruoan liitto. Urheilun lomassa on syytä muistaa tankata hyvällä ravinolla ja Hanna paljastaa herkullisen smoothien salat. Yhdessä Alexanderin kanssa he kokkaavat lohiriisilaatikkoa, joka on Alexanderin lapsuusherkkuja.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Vanerilaatikkotalo. Eläkkeellä olevat Celia ja Diana lupautuvat koekaniineiksi kokeellisessa rakennusprojektissa. Joukko nuoria teollisia muotoilijoita haluaa rakentaa talon, jonka osat tehdään vanerista tietokoneohjatulla leikkurilla. Menetelmää ei ole koskaan kokeiltu Isossa-Britanniassa, mutta Celia ja Diana päättävät ottaa riskin saadakseen loisteliaan talon kohtuulliseen hintaan. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Väärinymmärryksiä. Mickanin italialaisesta ystävästä, Mario-komistuksesta, mustasukkainen Fredde päättää maksaa potut pottuina. Kuinka mustasukkaiseksi Mickan herkeääkään Fredden lounasvieraan nähdessään? Alex ei riemastu Annan vastuuntunnottoman lurjusveljen Pallen vierailusta, eikä auton lainaaminen tälle sujukaan aivan ongelmitta. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Vihdoinkin naimisiin, osa 1/2. Camin ja Mitchin hääpäivä koittaa viimeinkin. Kommelluksia ei juhlapäivästä puutu, kun Camin frakki on kateissa, Philillä on vaikeuksia noutaa häälahja, Claire ja Luke joutuvat tuuliajolle ja kaiken huipuksi juhlapaikan lähistöllä riehuva metsäpalo pistää aikataulun uusiksi. Pääsevätkö sulhaset avioon saakka? Tarina jatkuu ensi jaksossa! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Face
Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
23:00
Iholla
Jakso 30. Enkeleitä. Claudia muistelee suloista Palomaa ja poikiensa nimivalintoja. Sanni käy läpi kolmen vuoden takaista raskasta päätöstään, jonka seurauksia joutuu aina vaan pohtimaan.
23:30
Remontilla rahoiksi
Kukkaishaaste. Kilpailijoiden rahatilanne on ennätystiukka, mutta asunnoissa on vielä monta kallista huonetta remontoitavana. Apuun rientää Shelley, joka järjestää räiskyvän sidontahaasteen Melbournen värikkäällä kukkatorilla. Voittajaa odottaa jopa 3000 dollaria riihikuivaa käteistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 24:00

00:00
Miamin täydelliset naiset
Vanhemmat lentävät etelään. Lapsettomuudestaan kärsivän Lisan appivanhemmat pyrähtävät Miamiin ja kritisoivat miniän tapaa hoitaa huushollia, mutta kommenteista huolimatta Lisa näkee vaivaa järjestäessään illallisen vieraiden kunniaksi. Adriana puolestaan hämmästelee Fredericin vanhempien 50 vuotta kestänyttä avioliittoa ja kutsuu muut juhlimaan kultahäitä, joista ei puutu brasilialaisiakaan rytmejä. Marysol yrittää puhua asiat halki Elainen kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.
00:55
Yön AVA