UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 27.2.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Äidin epätoivo. Beatrice on kauhuissaan, kun David makaa elottomana hänen edessään. Hän kätkee lunnasrahat ja palaa hotellille Meyserin kuulusteltavaksi. Beatrice syyttelee Luisaa tapahtuneesta, ja niin tekee Luisa itsekin. Rahansa menettänyt Luisa haluaa muuttaa takaisin Sonnbichlereille. Beatricen kova kuori alkaa murtua, ja hän pyytää Michaelilta unilääkkeitä. Werner ja Sebastian pitävät koko sieppausta niin epäilyttävänä, että he päättävät ottaa ohjat omiin käsiinsä. Normanille selviää, mistä löytörahat olivat peräisin. Michael harkitsee pormestarinvaalista luopumista, mutta Natascha on toista mieltä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Hengenvaarallinen hammaslääkäripelko. Tannha on pelännyt ja vältellyt hammaslääkäriä lapsesta asti, joten hänen hampaistonsa kaipaa perusteellista remonttia. Ravitsemusasiantuntija Keri Glassman kertoo, mistä epäterveellisen ruuan himoitseminen voi johtua. Uutiskatsauksessa puhutaan poliitikko Anthony Weinerin seksiriippuvuudesta, Hollywood-näyttelijöiden terveydentilasta ja oikeudesta yksityisyyteen sekä tapauksesta, jossa äiti piikitti heroiinia lapsiinsa. Mamman meileissä käsitellään perinnöllistä angioödeemaa ja modernia siveysvyötä. Muita aiheita: ambulanssilennokit, vaaralliset lääkkeiden ja ruoka-aineiden yhdistelmät sekä vaatteiden silitystä nopeuttava niksi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Viimeinen huoneenluovutus. Kilpailijat ahertavat viimeisiä päiviä kilpakorttelissa. Pihat ja talojen ulkopinnat valmistuvat pikavauhtia, mutta viimeisin päiviin mahtuu myös draamaa. Sophien ja Dalen valtataistelu jatkuu, eikä yhteisymmärrystä tahdo löytyä. Sophien ja Laran viaton muistutus pienestä sääntörikkomuksesta uhkaa katkaista heidän välinsä veljeksiin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:00
Mun perhe
Hyvä veli. 7-vuotiaalla Villellä on kaksi sisarusta, 14-vuotias isosisko Viivi ja 12-vuotias isoveli Veeti. Veetillä on Downin syndrooma. Veeti ymmärtää puhetta, mutta hän ei itse puhu. Perheellä on oma tapansa kommunikoida. He puhuvat, viittovat ja käyttävät kuvia apuna. Käsikirjoitus ja ohjaus Anna Korhonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 6/14. Tätä ette ole ennen nähneet: freestyle-jalkapallon MM-kisojen huimat voittajaesitykset! Porrastreeni kovatehoisena päivän pääharjoituksena. Päivän fitness-liikkeenä "Taistelija". Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 3/10. Esa on ensimmäinen mies, joka saa kunnian päästä Vuosia nuoremmaksi-tiimin tehokäsittelyyn! Rennon elämänasenteen omaava Esa on maailmaa nähnyt seikkailija, joka kaipaa tyyliinsä ja ulkonäköönsä ryhdikkyyttä. Esa on tupakoinut hampaansa pilalle, eikä hän juurikaan hymyile huonon purukalustonsa takia. Nyt on aika taikoa hymy tämän valloittavan hurmurin huulille! Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Villi ja vapaa
Aika on kypsä. Danny ja Sabrina ovat tapailleet jo kuukauden. Justinin yllyttämänä Danny päättää ottaa suhteessa askeleen vakavampaan suuntaan, mutta tilanne on hänelle uusi ja pelottava. Pikkutuhmia tekstareita lähettävä Brett päättää valita penikselleen nimen ystäväporukan avustuksella. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Villi ja vapaa
Isä ja poika. Justinin isä vierailee kaupungissa. Danny ei tiedä isän ja pojan huonoista väleistä, joten hänen auttamisyrityksensä vain sotkevat asioita entistä enemmän. Shelly ei usko tarjoilemisen olevan vaativaa työtä. Niinpä Sabrina lyö asiasta vetoa hänen kanssaan. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Lemmen viemää
Beatrice luuli jättäneensä metsään poikansa ruumiin, mutta David onkin hengissä! Tunnelmat ovat ristiriitaiset: mitä jos David herää ja passittaa äitinsä vankilaan? Beatrice ei näe muuta vaihtoehtoa kuin karata lunnasrahojen kanssa. Lähtöä ei helpota Friedrichin yllättävä rakkaudentunnustus. Luisa on huolissaan Davidista ja saa tukea ystävältään Poppylta. Poppy puolestaan tarvitsee tuuraajan makkaratiskin takana, ja kukapa olisi omaa aviomiestä parempi auttaja? Nils haluaa auttaa Normania pääsemään irti peliriippuvuudesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Ladies of London
Tanskanmaalla tapahtuu. Kausi 2, 8/10. Annabelle jakaa catwalkin Naomi Campbellin kanssa. Caroline Fleming kutsuu leidit kotimaahansa Tanskaan. Annabellen laukomiset kiristävät tunnelmaa. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Vegasin salaisuudet. Kausi 6, 8/16. Kiireinen Kris pelkää, että hän laiminlyö äidin velvollisuuksiaan. Scott lähtee työkeikalle Las Vegasiin, ja Kourtney pelkää, että hän ratkeaa reissullaan juomaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:30
Kardashianit
Uusi manageri. Kausi 6, 9/16. Kendall ja Kylie päättävät pilailla Krisin kustannuksella ja valehtelevat palkanneensa Scottin managerikseen. Tanssitaidoton Kim päättää mennä tanssitunnille, mutta kokemuksesta tulee nöyryyttävä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
19:00
Tuija Tähtien Kanssa
Kausi 1, 2/10. Tuijan vieraaksi saapuu TTK:n voittaja vuodelta 2011, villi ja vallaton Viivi Pumpanen. Tähtioppilaat pääsevät Tuijan tiukkaan tenttiin. Treeneissä tarkastellaan parien persoonallisia tapoja oppia askeleet.
19:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Peterin synttärit. Jamie kokkaa ystävälleen italialaistyylisiä pikkuherkkuja. Listalla on pestoperunapastaa, melonifetasalaattia, rosmariinikanavartaita, pancettaa ja savulohibageleita.
20:00
Yökylässä Maria Veitola
Saara Aalto. Kausi 2. 5/10. Maria yökyläilee Saara Aallon ja Merin luona Järvenpäässä. Palataan aikaan ennen X Factoria ja muuttoa Lontooseen. Saaran prinsessakoulussa opitaan pukeutumista, laulua ja prinsessamaista käytöstä. Prinsessa-innostuksen syy ja Saaran käytännön taidot paljastuvat vierailun myötä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Kuuba kutsuu, osa 2/2. Kausi 12, 13/21. Sisarusten Kuuban-matka jatkuu salsatunnin merkeissä. Kotipuolessa Scott tekee kaikkensa päästäkseen kuubalaiseen tunnelmaan. Työasiat hiertävät Krisin ja Kimin välejä. Kanye ei ilahdu kuulleessaan, että Kim on sopinut töitä äitienpäiväksi. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Yksi, ensimmäinen, ainoani. Kausi 6, 12/20. Carrie kohtaa kuvataidegalleriassa emigranttitaiteilija Aleksandr Petrovskyn (Mikhail Baryshnikov). Tuttavuus jatkuu samovaarien yössä. Baby Bradyn 1-vuotissyntymäpäivät rohkaisevat Mirandan ja Steven tunnustamaan rakkautensa. Charlotte kokee lisääntymispettymyksen taas kerran, mutta optimismi ja Elizabeth Taylorin roolimalli auttavat ylös surusohvalta Samantha löytää harmaan hiuksen alastoman vartalonsa alakerrasta. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä. K7 (seksi).
22:40
The Affair
Kiitospäivä. Kausi 2, 7/12. Alison ja Noah viettävät kiireistä kiitospäivää Noahin kirjan markkinoinnin takia. Asunnolle on kutsuttu Alisonin äidin lisäksi Jane ja Max. Cole päättää puolestaan suunnata kiitospäiväksi äitinsä luo riideltyään Luisan kanssa. Molemmissa kiitospäivän juhlapöydissä esille nousee sama asia: Noahin tuorein kirja. Amerikkalainen draamasarja avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen ajautuneista Alisonista ja Noahista, jotka ovat nyt eronneet puolisoistaan ja sitoutuneet toisiinsa oikeana parina. Menneisyyden haamut, ex-kumppanit, salaisuudet ja arjen realiteetit eivät kuitenkaan laske paria otteestaan. K7 (seksi).
23:50
OC:n täydelliset naiset
Sininen taivas, turkoosi meri. Kausi 10, 9/24. Leidien matka jatkuu laivalla Tahitin saarelta Moorean saarelle ja merisairaus iskee Vickiin välittömästi. Henkeäsalpaavan kauniit maisemat ja upea vastaanotto hotellilla saavat tunnelman kohoamaan. Tamra aiheuttaa heti pahennusta hyppelemällä yläosattomissa. Lizzie tekee raskaustestin, ja Meghan taas kokee naisten kiusaavan häntä, koska hänellä ei ole biologisia lapsia. Uintiretki haiden keskellä saa leidit kiihdyksiin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 24:00

00:45
Happyish
Aivojen vika. Kausi 1, 9/10. Thom saa surullisia uutisia, ja hän haluaa ottaa lopputilin. Toimistolla keskustellaan armeijan kampanjasta, jolla peloteltaisiin kansalaisia. Voisiko lobotomia tarjota oikotien onneen? Amerikkalainen draamakomedia. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Yön AVA