UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 30.3.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Järkyttävä uni. Isabelle joutuu moraalikysymysten keskelle, kun Beatrice esittää hänelle kumpaakin osapuolta hyödyttävää sopimusta. Onko se ainoa keino pelastaa Paul? Sebastian puolestaan näkee pörssin ainoana keinona hankkia rahat poikansa hoitoihin. Werner valmistautuu matkaan Poppyn luo ja pyytää Nataschaa muistelemaan tanssiaskeleita kanssaan. Tanssiessa Poppylle hääpäivälahjaksi hankittu rintakoru särkyy, ja Natascha kokee sen olevan merkki jostain pahasta. Lisäksi hän näkee järkyttävän unen¿ Norman ratkoo rahahuoliaan kiistanalaisin keinoin, ja André saa hänen puuhistaan vihiä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Teräsnunna. Vieraaksi saapuu 86-vuotias teräsnunna, joka harrastaa triathlonia. Phil McGraw neuvoo, kuinka diabeetikotkin voivat nauttia elämästä täysin rinnoin. Huimapää Jonathan Goodwin esittelee hurjia temppujaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
10:30
Elixir Life
Kausi 1, 1/14. Tommi Evilä ja Joanna Kuvaja testaavat tukkilaislajeja. Heidi Sohlberg käy elämänsä ensimmäisellä tennistunnilla. Lasten liikunnan määrä päiväkodeissa huolestuttaa asiantuntijaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Suurin pudottaja
Hyviä tekoja. Kausi 14, 7/24. Valmentajat lähtevät viikoksi teinipudottajien luokse opettamaan heille liikunnan iloja. Jillian vie Sunnyn soutamaan ja Dolvettin rohkaisema Lindsay puolestaan uskaltautuu cheerleading-treeneihin. Samaan aikaan leirille jääneet kilpailijat ovat oman onnensa nojassa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Kädettömät kokit
Jarppi Leppälä. Kausi 1, 1/10. Keittiössä sattuu ja tapahtuu, kun Vappu Pimiä ja Kari Aihinen piiskaavat innokkaita kotikokkeja ilman käsiä! Tänään tehdään ribsejä ja voittajan valitsee Duudsoneiden Jarppi Leppälä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Maajussille morsian
Kausi 9, 12/12. On sadonkorjuun aika. Tapaamme viimeistä kertaa neljä maajussia ja saamme nähdä mitä heille tapahtui farmiviikon jälkeen. Löytyikö se oikea? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Apua! Menin naimisiin ja lihoin 30 kiloa!
Isossa-Britanniassa naiset lihovat häiden jälkeisenä puolena vuotena keskimäärin kolme kiloa. Jos lisäkiloja on kertynyt vielä paljon enemmän ja haluaa takaisin morsiamen mittoihin, se ei onnistu käden käänteessä. Englantilaisessa dokumenttiohjelmassa tutustutaan neljään naiseen, jotka eivät ole painoonsa tyytyväisiä.
16:00
Lemmen viemää
Epäuskoa. Tieto Poppyn kuolemasta järkyttää koko Fürstenhofia. Werner ei suostu hyväksymään asiaa vaan pitää koko juttua törkeänä huijauksena. Kunniansa saa kuulla niin Beatrice kuin pikkusiskonsa poismenosta suunniltaan oleva Natascha. Ei Poppy voi olla poissa! Beatrice näkee Luisan parhaan ystävän kuoleman keinona saada Davidia ja Luisaa lähentymään. Friedrich keksii näpäyttää Sonnbichlereitä pienellä roolienvaihtoleikillä - nuorten työntekijöiden tukemisen nimissä tietenkin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilö-kunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus, seksi).
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 3/3. Kausi 5, 22/23. Beverly Hillsin temperamenttisten naisten tapaamisen viimeinen osa huipentuu vauhdikkaaseen draamaan. Kim paljastaa Lisa Rinnan lähettämät tekstiviestit ja saa hänet itkemään. Amsterdamin lailliset huumeet saavat Brandin syyttämään Kylea valehtelijaksi, mutta pahempaa on vielä luvassa, kun siskokset Kim ja Kyle selvittelevät välejään. Mitä tapahtuikaan, kun kauden nauhoitukset loppuivat ja kamerat sammuivat?

Kello 18:00

18:00
AVA ja kevätkampausten salat
18:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
18:20
Puolisot syynissä
Kaiken se kestää. Kausi 1, 6/6. Suuri päivä on käsillä. Chris yrittää saada Loun muuttamaan mielensä häiden suhteen. Briana ja Adam turvautuvat ulkopuoliseen apuun selvittääkseen ongelmansa. Samantha haluaa Eugenen kokeilevan vielä kerran tämän veljen pään kääntämistä. Ylittääkö rakkaus sittenkin kaikki esteet ja päästäänkö häitä juhlimaan kaikkien ylä- ja alamäkien jälkeen? Dokumentaarinen realitysarja seuraa kolmea paria suuren elämänmuutoksen edessä ja heidän kamppailuaan ennakkoluuloja vastaan.
20:00
Paluu alttarille
Marjaana ja Jari. Kausi 1, 6/12. Viisikymppiset Marjaana ja Jari ovat miltei toistensa vastakohtia ja se tekee heidän suhteestaan haastavan. Pariskunnalla on paljon ulkoisia paineita ja he haluavatkin oppia tuntemaan toisensa paremmin saaden sitä kautta parisuhteestaan voimaa arkeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 7/10. Hääpäivänään vajaan vuoden seurustelleet Mirella ja Christian kihlautuivat pihasaunalla käydyn tulevaisuus-keskustelun päätteeksi. Mirellalle avioliitto on laatuaan ensimmäinen, Christianille kolmas. Morsiamen harmiksi nilkka vihoittelee häiden alla ja nähtäväksi jää, joutuuko Mirella nilkuttamaan Porvoon pikkukirkon alttarille.
22:00
Sinkkuelämää
Intiimi ääni. Kausi 1, 11/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K7 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Tupaantuliaiset Hamptonsissa. Kausi 7, 2/24. LuAnn pitää avoimien ovien myyntipäivän vanhassa talossaan päästäkseen eroon irtaimistosta ja turhista muistoista. Ramona pyytää Luannilta anteeksi sydämensä pohjasta aikaisempia sanojaan, sillä Marion lähtö on ollut kova läksy. Dorinda tapaa Sonjan ensi kerran ja ei ylläty yhtään. Carolen ongelmana on nopea ihastuminen jokaiseen tapaamaansa hyvännäköiseen mieheen, myös hyvin nuoriin. Kaikki täydelliset naiset kokoontuvat LuAnnin tupaantuliaisiin, mutta tunnelma kiristyy nopeasti. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Voguen Fashion Fund
New Yorkin muotiviikko. Finalistit esittelevät mallistojaan New Yorkin muotiviikolla. Monelle kyseessä on ensimmäinen muotinäytös, mutta myös tärkeä tilaisuus päästä esille. Näytöksen pitäisi säväyttää ja vakuuttaa sekä tuomarit että sisäänostajat.

Kello 24:00

00:35
Gåsmamman - Naarasleijona (K16)
Hautajaiset. Kausi 1, 8/8. Linus haluaa kertoa äidilleen, mitä muistaa. Kattis kertoo Sonjalle, kenen epäilee virittäneen pommin. Kattis ja Hanna kertovat Sonjalle asioita, ja Sonja tajuaa Niklasin valehdelleen. Ruotsalainen jännityssarja perheen äidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa. Uusinta. K16
01:35
Lääkärit
Teräsnunna. Vieraaksi saapuu 86-vuotias teräsnunna, joka harrastaa triathlonia. Phil McGraw neuvoo, kuinka diabeetikotkin voivat nauttia elämästä täysin rinnoin. Huimapää Jonathan Goodwin esittelee hurjia temppujaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
02:35
Yön AVA