UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 26.10.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Lavastettu syrjähyppy. Luisa saa Sebastianin ja Alinan rysän päältä kiinni ja järkyttyy syvästi. Jotta syrjähypyn lavastus olisi täydellinen, myös David esittää raivostuvansa ja jättävänsä Alinan. Sebastian alkaa epäillä, että hänet on huumattu. Hän marssii Michaelin vastaanotolle verikokeisiin saadakseen todisteet petoksesta, mutta Alinalla, Davidilla ja Beatricella on uudet metkut mielessään. Poppy saa hoidettavakseen asiakkaan vauvan ja on onnensa kukkuloilla. Werner joutuu tuuraamaan vaimoaan lapsenvahtina, eikä ole asiasta aivan yhtä innoissaan. Tina aloittaa harjoittelun keittiössä, ja André ottaa häneltä heti luulot pois. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Puistopiknikki. Jamie valmistaa eväsretkeä varten taikinassa paistetun kanan ja perienglantilaista vihannespikkelsiä piccalilliä ja neuvoo, miten salaatti saadaan pysymään raikkaana ja rapeana ruokailuhetkeen saakka.
10:00
Pitch - kuningasidea
Kokeneet kehäketut. Soitinvalmistaja Gibson haluaa laajentaa asiakaskuntaansa ja muokata brändin imagoa nuorekkaampaan suuntaan. Kaksi kokenutta mainostoimistoa ryhtyy töihin. Kilpailu suuresta asiakkaasta luo paineita ja luvassa on myös vastoinkäymisiä.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Pitkäaikainen masennus. Internet on täynnä uusia mahdollisuuksia saada itselleen huono äiti -leima käyttämällä sovelluksia hallitsemattomasti. Deittailusovellusten taas väitetään lisäävän sukupuolitauteja. Keskenmeno taas voi joskus olla väärä diagnoosi ja lapsi syntyy ajallaan täysin terveenä. Julie on kärsinyt masennuksesta niin kauan kuin hän muistaa, mutta kukaan läheisistä ei ymmärrä miksi. Käytettyään masennuslääkkeitä 22 vuotta hän etsii toisenlaista hoitoa. Epäonnistuneet plastiikkakirurgiset leikkaukset ovat aiheuttaneet Angelalle pelkkää kärsimystä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Muodin huipulle
Joka säässä. Kausi 13, 9/16. Kilpailijat saavat tehtäväkseen suunnitella asuja, joiden on kestettävä erilaisia sääolosuhteita, etenkin sadetta. Catwalk muuntuu näytöksen ajaksi sateiseksi kujaksi. Tuomarivieraaksi saapuu Masters of Sex -sarjan Caitlin Fitzgerald. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
14:00
Upeat skandikodit
Naapuriapua. Kausi 13, 7/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog auttaa naapureita talokaupoissa Juutinrauman rannassa. Pernille auttaa kahta siskosta ja heidän äitään talon myynnissä. Tanskalainen realitysarja.
14:30
Upeat skandikodit
Hintalappu luksukselle. Kausi 10, 3/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Muotidiktaattori haluaa hinta-arvion kartanostaan ja kutsuu Pernille Samsin Fynin saarelle. Jesper Holm saa tehtäväkseen arvioida kylpyläkuningattaren lomaparatiisin. Tanskalainen realitysarja.
15:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 5/10. Lattiat uusiksi. Huoneiden lattiat saavat uutta ilmettä nikkareiden asentamasta laminaatista, työtavat tosin järkyttävät tuomareita. Majatalon huoneisiin rakentuu lisäksi yöpöydät ja nikkareiden yllätykseksi apurit menevät vaihtoon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Remontilla rahoiksi
Mäkiautohaaste. Kausi 6, 33/67. Scotty keventää rankan työviikon tunnelmaa ja kutsuu työmaalle aiemmalta kaudelta tutun veljesparin. Mike ja Andrew järjestävät remppaajille huiman mäkiautokisan, jossa ei vältytä kolhuiltakaan. George joutuu kohtaamaan tomaattikammonsa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Tina, hummerinpelastaja. Beatrice näkee Davidin ja Alinan suutelevan, vaikka kaksikon pitäisi esittää eronnutta paria. Beatrice yrittää päästä eroon Alinasta, mutta tämä ei suostu häipymään. David ei halua enää totella äitinsä määräyksiä eikä usko voivansa mennä Luisan ja Sebastianin väliin. Lopulta hän kuitenkin myöntyy äitinsä taivutteluun. Tina päättää jatkaa keittiössä, kunhan hänen ei tarvitse tappaa eläimiä. Hän haluaa myös ostaa hummerin pelastaakseen sen hengen. André ei riemastu, kun hän kuulee Nataschan remonttisuunnitelmista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Sähköasemasta marokkolaiskeidas. Käytöstä poistettu sähköasema Sunderlandissa oli jo päätetty purkaa, kun Anne ja Richard Curtis ostivat sen itselleen. Heidän aikomuksenaan oli rakentaa raunioista neljän makuuhuoneen unelmakoti marokkolaisen sisustuskirjan inspiroimana mutta pikkuruisella budjetilla. Rakentamiseen oli rahaa vain 50 000 puntaa ja sisustamiseen viisi tuhatta. Kevin McCloud palaa kolmen vuoden jälkeen katsomaan, muuttuiko sähköasema marokkolaiseksi keitaaksi ja perheen unelmataloksi. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
19:00
Nettideittailun käsikirja
Parantaja ja pilamaakari. Grant ja J. Keith seikkailevat nettideittailun ihmemaassa. 33-vuotias Grant on urheilullinen ortopedi, joka etsii täydellistä naista vaimokseen. 42-vuotias J. Keith on koomikko, joka rakastaa kissoja. Ujokin mies uskaltaa lähestyä naisia netissä, mutta joskus todellisuus yllättää. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan nettideittailua miesten näkökulmasta.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 8/10. Parit tapaavat rakkaustutkija Jason Lepojärven, jolla on heille yllätys. Milla vie miehensä tapaamaan isäänsä ensimmäistä kertaa, ja isä yllättää tuoreen vävyn erikoisella lahjalla. Mikon ajankäyttö rassaa uutta puolisoa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 7/12. Evgeny ja Satu. Venäläistä ruokakulttuuria rakastava Evgeny ei mahdu enää makuupussiinsa. Satu-puoliso ryhtyy kumppaninsa valmentajaksi ja pistää ruokavalion remonttiin. Lopputulos yllättää Jennin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
City-machojen suuret sylit. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Jälleennäkeminen, osa 3/3. Kausi 8, 23/23. Lopuksi ruoditaan vielä Sonjan kauden aikana saamaa kohtelua. Miten Sonja itse suhtautuu asiaan? Miamin tapahtumat kirvoittavat myös nauruja, mutta Luann joutuu vielä kuumottavaan tenttiin, kun häntä ryhdytään grillaamaan päätöksestä jäädä Tomin rinnalle. Amerikkalainen realitysarja.
23:35
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 4/10.Kukka-Maria on kärsinyt huonosta ihosta ja paino-ongelmista koko ikänsä. Painon jojoilun hän on saanut kuriin, mutta iho-ongelmiin ei ole pitkään jatkuneista hoidoista huolimatta löytynyt ratkaisua. Kukkiksen itsetunto on painunut pahasti pakkasen puolelle, eikä hän halua liikkua ihmisten ilmoilla. Entinen, tyylikäs ja näyttävä Kukkis on ystävien suruksi kadonnut kokonaan. Nyt Kukkis on kuitenkin päättänyt, että hän haluaa itsetuntonsa takaisin. Maailma avautuu Kukkikselle täysin uudella tavalla, kun hän saa apua iho-ongelmiinsa ja nainen stailataan päästä varpaisiin. Muodonmuutoksen aikana Kukkis todellakin puhkeaa kukkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:35
Beverly Hills, 90210
Kaikki pelissä. Kausi 1, 18/23. Brenda ei kestä sitä, että hän kokee olevansa ulkopuolinen ja vanhemmat kohtelevat häntä kuin lasta. Hän muuttaa pois kotoa yksiöön, jonka omistaja on rento stand-up-koomikko. Brandon puolestaan asettuu ehdokkaaksi oppilaskunnan johtajan vaaleihin. Kelly ja Andrea kiistelevät kampanjanjohtajan tittelistä. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Yön AVA