UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Lauantai 23.7.

11:30
Tiededokumentti: Musikaalisuuden salat
Musikaalinen lahjakkuus ilmenee usein varhaisella iällä. Miten se on selitettävissä, ja mitkä biologiset mekanismit liittyvät musiikin hahmottamiseen? Salaisuus on muusikon aivoissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:25
Odotus
Elokuvaaja Johannes Lehmuskallio yrittää saada kuvattua kamerallaan Skotlannissa Loch Ness -järven hirviön. T: Giron Filmi Oy, 2011. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:55
Brooklynin pojat
Mistä poika saa miehen mallin, kun isä on aina poissa elämän arjesta? Ja millaista mallia rikollisen taustan omaavat isät tavatessaan tarjoavat? O: Indrejit Kaur Khalsa T: Moshfish Helsinki. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
14:05
Yle Live: Laura Mvula
Brittiläinen soul-laulaja/lauluntekijä ja monien kriitikkojen suosikki konsertoi Pariisissa 2013. Laura Mvula julkaisi aiemmin samana vuonna debyyttialbuminsa Sing to the Moon. Hänen suurin hittinsä on Green Garden. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:55
Historia: Mies, joka selviytyi Auschwitzista
Freddie Knoller kertoo kiehtovan selviytymistarinansa toisen maailmansodan syövereistä. Sodan aikana hän eli miehitetyssä Pariisissa ja toimi vastarintaliikkeessä kunnes lopulta joutui Auschwitzin keskitysleirille. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.
15:50
Nero Wolfe
8/8. Yli kuolleen ruumiini. Miekkailunopettajaa epäillään rikoksesta. Wolfea pyydetään auttamaan pulassa olevaa naista. Apu on selviö, onhan heillä yhteistä menneisyyttä. Sitä Wolfe ei heti arvaa, mitä jutusta paljastuu. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:30
Sammakkokuningatar
Jean-Philippe Rameaun lyyrinen komedia vuodelta 1745. Antiikin myytit heräävät eloon Pariisin Garnier-oopperan esityksessä. Joht. Marc Minkowski. N. Paul Agnew, Yann Beuron ja Valerie Gabail. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

20:00
Lady Chatterleyn rakastaja
Uusi tulkinta D. H. Lawrencen klassikosta. Saatuaan sodassa halvaantuneen puolisonsa takaisin muuttuneena miehenä, nuori nainen etsii lämpöä muualta. Ennen pitkää hän joutuu valitsemaan kahden miehen ja maailman välillä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).

Kello 21:00

21:30
Olive Kitteridge (12)
4/4: Turva. Olive kyläilee poikansa uudessa perheessä, mutta äidin ja pojan välit eivät ole juuri lämmenneet. Odottaako Olivea yksinäinen vanhuus, sillä hän onnistuu polttamaan kaikki sillat takanaan. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Camorran miehet (K16)
4/8. Huumeyliannoksen ottaneita nuorukaisia joutuu sairaalaan. Mistä aine on peräisin, ja kuka sitä levittää? Malese ei soisi huumebisneksen nousevan puheenaiheeksi ja on valmis vaientamaan ne, jotka puhuvat. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, päihteet).

Kello 24:00

00:00
Teematieto
04:00
Teematieto