UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 6.5.

16:00
Euroviisut 1985 Suomen karsinta
(1985) Kilpailijat: Ami Aspelund, Sonja Lumme, Bianca Morales, Jokke Seppälä, Bianca Morales & Jokke Seppälä, Tapani Kansa ja Riki Sorsa, Riki Sorsa & Ami Aspelund. Kapellimestarina Ossi Runne ja juontajana Seppo Hovi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Historia: Amerikan vaikuttajanaiset
2/3. Mullistus. Naisilla ja miehillä tulee olla samat oikeudet ja mahdollisuudet, se oli feminismin pääteesejä. Maailmaa ei kuitenkaan yhdessä päivässä muutettu, ja feminismillä oli mahtavia vastustajia. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:30
Ugandan vahvat äidit
Sisällissodan runtelemassa Ugandassa naiset ovat ryhtyneet yhteisvoimin auttamaan leskiä ja orpoja. Yksi kristillisen Äitien yhdistyksen voimahahmoista on Jacinta Oktor, paikallisen koulun rehtori. (U) Äänitekstitys: suomi.
19:00
Komisario Nardone
6/12. Sinnikkyys palkitaan. Poliisi pääsee Bosson jäljille. Jääkö hän vihdoin kiinni? Nardone kokeilee uutta taktiikkaa murtaakseen epäillyn suojuksen. Onnistuuko juoni? Nardone ottaa ison askeleen omassa elämässään. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
20:00
Pariisin salaisuudet
3/3. Notre-Damen katedraali on suosittu nähtävyys ja usein tupaten täynnä. Seurakuntalaiset ovat tottuneet valokuvaaviin turisteihin, mutta urkuri harjoittelee öisin tai aikaisin aamulla, kun ketään ei ole paikalla. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kulttuurimatkalla Italiassa
2/3. Giorgio Locatelli esittelee Andrew Graham-Dixonille kotikaupunkiaan Corgenoa Pohjois-Italiassa. Milanossa vieraillaan Duomossa ja La Scalassa. Mantovan kaupunki hurmaa upealla arkkitehtuurillaan. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Jelena
(Elena/Venäjä 2011) O: Andrei Zvjagintsev. Psykologinen trilleri joka tutkii kysymystä kuinka pitkälle ollaan valmiita menemään rakkauden takia. Nykymoskovaan sijoittuvan parisuhdedraaman pääosassa Nadezhda Markina. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 93 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:45
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto